madzia20sosnowiec Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 czesc kasia :buzi: zdjecia pieękne, chociaz sobie czlowiek pomarzyc moze :evil_lol: czaderski kapelusz :loveu: :loveu: :loveu: : ekhmmm no ciekawe ciekawe po jakich ilosciach alkoholu ktos ten dom stawiał :eviltong: Quote
Teklunia Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] czaderski kapelusz :loveu: :loveu: :loveu: : ekhmmm no ciekawe ciekawe po jakich ilosciach alkoholu ktos ten dom stawiał :eviltong: czesc Madzia :buzi: a dziekuje, kapelusz mi tez sie podoba :) polowalam na taki dłuuugo :d a Twoj komentarz do domku niezwykle trafny! :evil_lol: [quote name='mmbbaj']Ja też! Zresztą wogóle uwielbiam Chopina :loveu: Aż dreszcze mnie przeszły :roll: ..... i ta ręka :cool3: Ale jakie miał super długie palce! Nic dziwnego, że nie każdy pianista może grać utwory Chopina! Musi mieć podobny rozstaw!Palców oczywiście ;)Gosiu, ja tez go uwielbiam!:multi: To chyba moj najulubienszy kompozytor. A Koncert e-mol to mnie po prostu powala za kazdym razem :loveu: Quote
Żancia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 uuu Majorkańskie zdjątka :grins: Też mam takie :oops: :oops: Bardzo fajne Quote
Teklunia Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Żancia napisał(a):uuu Majorkańskie zdjątka :grins: Też mam takie :oops: :oops: Bardzo fajneWitamy u nas :multi::multi::multi: Fajna ta Majorka, co? :cool3: Quote
Alka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 o, jest Kasia, jest Kasia :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Dzien dobry :multi: Przepiękne zdjęcia :loveu: I te widoczki :loveu: Ja chce wakacje :placz: Quote
Teklunia Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry :multi: Przepiękne zdjęcia :loveu: I te widoczki :loveu: Ja chce wakacje :placz:Gosieńko, już za niecałe 10 miesięcy będą następne :evil_lol: Quote
Moniś Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Cześć Kasiu :multi::multi::multi: Muszę Ci powiedzieć, że super wyglądasz w tym kapeluszu :cool3::cool3::cool3: czekam na kolejne majorkańskie fotki- z Twoim udziałem również :lol::lol: Quote
Teklunia Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Kasiu :multi::multi::multi: Muszę Ci powiedzieć, że super wyglądasz w tym kapeluszu :cool3::cool3::cool3: czekam na kolejne majorkańskie fotki- z Twoim udziałem również :lol::lol:czesc Monis :) mnie juz chyba na zadnym nie bedzie ;) to zdjątka z Aquacity, gdzie sobie pojechalismy na caly dzień :) tylu różnych zjeżdżalni, rur, fontann itp to w życiu nie widziałam... niektóre były dość straszne, ale TZ nie miał dla mnie serca i zaliczyliśmy wszystkie :evil_lol: a to TZ :lol: Quote
Moniś Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 ahhhhhhhhhhhh, ja też chcę się tak popluskać :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
bonita Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Moniś']ahhhhhhhhhhhh, ja też chcę się tak popluskać :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Świetne zjazdy:loveu: a ten kolorek wody:loveu: Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 I taki śmieszny domek do góry nogami: Czy tam ktos mieszka ? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Teklunia napisał(a):Gosieńko, już za niecałe 10 miesięcy będą następne :evil_lol: zabierz mnie zabierz, błagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :eviltong: PIKA napisał(a):Czy tam ktos mieszka ? :evil_lol: dobre pytanie :p Quote
panienkabubu Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Kasiaaaaaaaaaaaaaaaaa bo mi sie zachcialo wakacji slonka i wodyy :shake: :shake: Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 cześć Kasiu widoki przecudne :loveu: uwielbiam takie klimaty - mogłabym tam zdecydowanie zamieszkać... cudna woda, przecudne rośliny.. zyć nie umierać, prawda? :loveu: Ślicznie wyszłaś na tej focie - wcale nie jak turystka ;) wiesz co? A mnie sie cały czas marzy taki kapelusz ale jakos nie mogę nigdzie upolować :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 kasia a gdzie ty sie podziewasz w ten piekny weekendowy wieczor? Quote
Teklunia Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Dzien dobry :) NIe bylo mnie, bo bylam na grzybach :multi: Udalo mi sie namowic TZta i juz w piatek wieczorem wyjechalismy do rodziny na działke, zeby w sobote z samego rana polowac na grzyby :lol: Uzbieralismy... 4 wiadra! I to nie zadne małe wiaderka, tylko duze wiadra! A chodzenie po lesie samo w sobie juz bylo niesamowicie mile :loveu: Chcialoby sie zostac tam na dluzej, ale niestety... A wieczorkiem zjechalo sie jeszcze duzo znajomych i byla imprezka:p Takze weekend byl wyjatkowo udany :) Odpowiadam: w domu nikt nie mieszka; dziekuje slicznie Gosiu za komplement; woda faktycznie byla swietna - czysciutka i cieplutka, az milo; wszystkich chetnych an Majorke bardzo chetnie ze soba zabiore, ale niestety nie sfinansuje ;) Quote
Moniś Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Teklunia napisał(a): wszystkich chetnych an Majorke bardzo chetnie ze soba zabiore, ale niestety nie sfinansuje ;) Wielka SZKODA :-(:-(:-(:-( :placz::placz::placz::placz: Cześć Kasieńko!:multi: Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :pcześć Kasiu Kurcze a ja to tylko 1 grzyba do jedzenia znalazłam :oops:a reszta to muchomory ....ale my właściwie to na grzyby nie jechalismy tylko połazić w zaciszu bez wrzasków i samochodów i udało się :pa z grzybków które uzbierał TZ to dzis mielismy śniadanko;) Quote
Korenia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Super galeria, świetna przemiana, nie wiem jak wcześniej mogłam ja ominąć.. :niewiem: A wakacje... odjazdowe ! Ja też tak chce!!! :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Hej Kasiu :multi: Ojejka, fantastyczne te zjeżdżalnie :loveu: Zazdroszczę! Quote
bonita Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Teklunia'] wszystkich chetnych an Majorke bardzo chetnie ze soba zabiore, ale niestety nie sfinansuje ;) jak to:-( (:evil_lol: ) Ta fota swietna :) Twój TZ też ma talent ;) Quote
Teklunia Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Korenia']Super galeria, świetna przemiana, nie wiem jak wcześniej mogłam ja ominąć.. :niewiem: A wakacje... odjazdowe ! Ja też tak chce!!! :placz:witaj u nas, Korenia :) wakacje byly fajne to fakt, ale tak okropnie krotkie... tylko 6 dni :shake: [quote name='g_o_n_i_a']Hej Kasiu :multi: Ojejka, fantastyczne te zjeżdżalnie :loveu: Zazdroszczę!Gosia, mowie Ci, wybawilismy sie na nich ze hej! :D [quote name='bonita']jak to:-( (:evil_lol: ) Ta fota swietna :) Twój TZ też ma talent ;) przykro mi ze Cię rozczarowałam ;) a TZ ma wieeele ukrytych talentow :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Teklunia zerknij proszę czy to nie mały briardzik http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2178338&posted=1#post2178338 taki podobny ale nie wiem za dokładnie czy mogą być takie kolory Quote
sota36 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Wlasnie ogladalam matamorfozy, m.in. Tenka - Jezu - az mi sie w oczach lzy zakrecily! A co sadzisz o tym co napisala Malawaszka - podobny nie? ylko czy ma podwojne ostrogi, no i ten kopiowany ogon, choc moze to byc wynikiem jakis chorob zakonczonych amputacja. Quote
Recommended Posts