eria Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 A ja tam Warszawy nie lubię :eviltong: jestem tam raz w tygodniu w poniedziałki i gdy wracam wieczorem do domu to odczuwam ogromną ulgę. Nie wiem ale w tym mieście życie płynie dwa razy szybciej niż u mnie, tam wszyscy gdzieś gonią, gdzieś się spieszą :roll: Quote
Koma Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Teklunia'] Niesamowity widok :-o jest się do czego przytulić :loveu: Quote
Teklunia Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Koma napisał(a):Niesamowity widok :-o jest się do czego przytulić :loveu:oj tak :) i piecyk z niego też porządny na chłodne zimowe wieczory :p eria napisał(a):A ja tam Warszawy nie lubię :eviltong: jestem tam raz w tygodniu w poniedziałki i gdy wracam wieczorem do domu to odczuwam ogromną ulgę. Nie wiem ale w tym mieście życie płynie dwa razy szybciej niż u mnie, tam wszyscy gdzieś gonią, gdzieś się spieszą :roll:ale Ala chyba mówiła o Tenku bardziej niż ogólnie o Wawie ;) A ja ją lubię, bo się tu urodziłam, wychowałam i nie wiem jak sie mieszka gdzie indziej :lol: Nie znoszę jedynie stania w korkach :angryy: Quote
Teklunia Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 dzien dobry :) znowu mamy śliczny letni dzień :multi: mam nadzieje ze utrzyma się to do soboty chociaz bo jade wtedy ogrodkową impreze i glupio byloby zmoknąc... :roll: pozameczam Was trochę fotkami z wakacji, bo sporo ich jeszcze zostalo ;) dzis beda pingwiny (1 z nich ugryzl mojego TZta :evil_lol:) Quote
mmbbaj Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Teklunia'] nie wiem jak sie mieszka gdzie indziej :lol: Przyjemniej :p Zdjątka obejrzę z wielką przyjemnością po powrocie od Bei z ogrodu :lol: Wklej jak najwięcej! :multi: Miłego dnia Katarzynko :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Cześć Kasiu :multi: Suuuper Pingwinki :loveu: nawet z takimi mam zdjęcie - pamietasz :eviltong: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 hahahahha mojaaaaaaaaaaaaaa morda słodkaaaa:loveu: :loveu: :loveu: a ogon widziałam :oops: :placz: :placz: :placz: dla mnie normalnie tragedia, bo gajek ze swoim wyglada jak szczurek, ale i tak ją kocham :loveu: ps. te pingwiny to z filmu, nie?co zwierzaki z zoo uciekały :lol: Quote
Teklunia Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='mmbbaj']Przyjemniej :p Zdjątka obejrzę z wielką przyjemnością po powrocie od Bei z ogrodu :lol: Wklej jak najwięcej! :multi: Miłego dnia Katarzynko :lol:a dziękuje bardzo :) [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi: Suuuper Pingwinki :loveu: nawet z takimi mam zdjęcie - pamietasz :eviltong: :lol:ale nie pogryzly Cie, mam nadzieje? :razz: [quote name='madzia18sosnowiec']hahahahha mojaaaaaaaaaaaaaa morda słodkaaaa:loveu: :loveu: :loveu: a ogon widziałam :oops: :placz: :placz: :placz: dla mnie normalnie tragedia, bo gajek ze swoim wyglada jak szczurek, ale i tak ją kocham :loveu: ps. te pingwiny to z filmu, nie?co zwierzaki z zoo uciekały :lol:nie narzekaj, Gajek jest dziewczynką to widomo że niektore rzeczy ma mniejsze ;) a pingwiny moze i skads uciekly, skoro takie wsciekle i gryzace :evil_lol: były jeszcze żółwie... ...piranie:diabloti:... rózne jaszczury :evil_lol:... Quote
Teklunia Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 rekiny...:diabloti: dziwne stwory... i... NEMO!!!:multi: 1 dziwny ptaszor... i jeszcze jakis pingwin w budzie mi isę zaplątał :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Teklunia'] swintuchy te zołwie z majorki hahahahah ^^ Quote
g_o_n_i_a Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Hej Kasiczko :loveu: Pingwinki :iloveyou: Jakie piękne :angel: Quote
mmbbaj Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Teklunia'] Cudne są! Lubię je bo są takie śmieszne :lol: Tylko śmierdzą rybkami chyba bardziej niż foczki :cool3: Zdjęć mało:mad: A prosiłam :p W tym tempie skończymy oglądać zdjęcia z Majorki gdzieś kole Wielkanocy :evil_lol: Quote
bonita Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Jejku, jejku ile fotków swietnych tyle zwierzat róznych, ja wybieram tego cudnego stworka i jego krzywego ozorka;) Quote
Teklunia Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej Kasiczko :loveu: hej Gosiaczku :) [quote name='mmbbaj']Cudne są! Lubię je bo są takie śmieszne :lol: Tylko śmierdzą rybkami chyba bardziej niż foczki :cool3: Zdjęć mało:mad: A prosiłam :p W tym tempie skończymy oglądać zdjęcia z Majorki gdzieś kole Wielkanocy :evil_lol:mało :-o Gosiu, a tak sie staralam :oops: zreszta majorkanskie zdjecia juz sie koncza :) [quote name='madzia18sosnowiec']swintuchy te zołwie z majorki hahahahah ^^nooo :evil_lol: albo ten na górze dominuje tego na dole ;) [quote name='bonita']Jejku, jejku ile fotków swietnych tyle zwierzat róznych, ja wybieram tego cudnego stworka i jego krzywego ozorka;) sorry, ale ten stworek już jest zajęty ;) a tak naprawde, to szalenie mi milo :buzi: Quote
PIKA Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A taka jedna zabiła "Łowce Krokodyli" :-( Quote
Teklunia Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 PIKA napisał(a):A taka jedna zabiła "Łowce Krokodyli" :-(ano wlasnie, slyszalam... ironia losu, ze facet latal za krokodylami cale zycie, a zabila go jaka rybka niewielka :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Teklunia napisał(a):ano wlasnie, slyszalam... ironia losu, ze facet latal za krokodylami cale zycie, a zabila go jaka rybka niewielka :shake: ano tez słyszałam, to przeciez jakis paradoks, a jak było z kuligiem?zginał w samochodzie na przejezdzie kolejowym :oops: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Teklunia'] mało :-o Gosiu, a tak sie staralam :oops: zreszta majorkanskie zdjecia juz sie koncza :) :crazyeye: kończą się? ledwo zaczęłaś pokazywać i już nie ma? :shake: Gosia z Chorwacji więcej przywiozła :p Poszukaj bo śliczne są :loveu: A Ten...po prostu cudo :loveu: Masz prawo być z niego bardzo dumna :multi: I przeczytałam, że na Forty się z nim wybrałaś celem spotkania z innymi psami :-o To znaczy, że już jet super? :lol: Bo wcześniej miałaś obawy :cool3: Quote
Gosiek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 cześć Kasiu zwierzyniec całkiem niezły... ciekawie musiało być ;) ale Gosia ma rację... na pewno masz jeszcze duuużo fot wiec sie nie ociągaj tylko nam tu je pokaż :p Quote
Alka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Kasiu zwierzyniec całkiem niezły... ciekawie musiało być ;) ale Gosia ma rację... na pewno masz jeszcze duuużo fot wiec sie nie ociągaj tylko nam tu je pokaż :p podpisuję się pod tym :p a tak wogóle to baaardzo mało Kasi było na Majorce :cool3: cześć Kasiu !:multi: Quote
Teklunia Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Alka']podpisuję się pod tym :p a tak wogóle to baaardzo mało Kasi było na Majorce :cool3:bo cenzura zadziałała :evil_lol: czesc Alu :) [quote name='mmbbaj'] :crazyeye: kończą się? ledwo zaczęłaś pokazywać i już nie ma? :shake: Gosia z Chorwacji więcej przywiozła :p Poszukaj bo śliczne są :loveu: A Ten...po prostu cudo :loveu: Masz prawo być z niego bardzo dumna :multi: I przeczytałam, że na Forty się z nim wybrałaś celem spotkania z innymi psami :-o To znaczy, że już jet super? :lol: Bo wcześniej miałaś obawy :cool3: bo ja tam bylam tylko 6 dni ;) z Tena jestem bardzo dumna :p z psami dogaduje sie juz swietnie, ale ma pecha, bo mało ktory chce sie z nim bawic :-( zawsze trafiamy na jakies maluchy, ktore sie go okropnie boją albo samce, ktore są delikatnie mówiąc zdystansowane do innych samcow ;) ale Ten wszystkie psy ślicznie zacheca do zabawy :p jedyny problem to to, ze jak sie zapomni w zabawie to nie daje sie odwolac :shake: [quote name='Gosiek']cześć Kasiu zwierzyniec całkiem niezły... ciekawie musiało być ;) ale Gosia ma rację... na pewno masz jeszcze duuużo fot wiec sie nie ociągaj tylko nam tu je pokaż :pczesc Gosiu :) jeszcze troszke widoczkow mi zostalo :oops: Quote
Teklunia Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 To stolica Majorki - Palma: Katedra w Palmie: Gołe pupy w Palmie :oops: ...i inne gołości... :evil_lol: Ja :oops: I taki śmieszny domek do góry nogami: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Teklunia napisał(a): jedyny problem to to, ze jak sie zapomni w zabawie to nie daje sie odwolac :shake: Ooooo! Ja to znam! :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 A to miejscowść Valdemossa. Chopin mieszkał tu przez rok razem z George Sand! Na tym pianinie Chopin skomponował "Preludium deszczowe" (które zresztą uwielbiam :oops:): A to jego oryginalna(!) pośmiertna maska: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Teklunia'] Na tym pianinie Chopin skomponował "Preludium deszczowe" (które zresztą uwielbiam :oops:): Ja też! Zresztą wogóle uwielbiam Chopina :loveu: [quote name='Teklunia'] A to jego oryginalna(!) pośmiertna maska: Aż dreszcze mnie przeszły :roll: ..... i ta ręka :cool3: Ale jakie miał super długie palce! Nic dziwnego, że nie każdy pianista może grać utwory Chopina! Musi mieć podobny rozstaw!Palców oczywiście ;) Quote
Recommended Posts