Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja tam Warszawy nie lubię :eviltong: jestem tam raz w tygodniu w poniedziałki i gdy wracam wieczorem do domu to odczuwam ogromną ulgę.
Nie wiem ale w tym mieście życie płynie dwa razy szybciej niż u mnie, tam wszyscy gdzieś gonią, gdzieś się spieszą :roll:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koma napisał(a):
Niesamowity widok :-o jest się do czego przytulić :loveu:
oj tak :) i piecyk z niego też porządny na chłodne zimowe wieczory
:p

eria napisał(a):
A ja tam Warszawy nie lubię :eviltong: jestem tam raz w tygodniu w poniedziałki i gdy wracam wieczorem do domu to odczuwam ogromną ulgę.
Nie wiem ale w tym mieście życie płynie dwa razy szybciej niż u mnie, tam wszyscy gdzieś gonią, gdzieś się spieszą :roll:
ale Ala chyba mówiła o Tenku bardziej niż ogólnie o Wawie ;)

A ja ją lubię, bo się tu urodziłam, wychowałam i nie wiem jak sie mieszka gdzie indziej :lol:
Nie znoszę jedynie stania w korkach :angryy:

Posted

dzien dobry :)

znowu mamy śliczny letni dzień :multi: mam nadzieje ze utrzyma się to do soboty chociaz bo jade wtedy ogrodkową impreze i glupio byloby zmoknąc... :roll:

pozameczam Was trochę fotkami z wakacji, bo sporo ich jeszcze zostalo ;)
dzis beda pingwiny (1 z nich ugryzl mojego TZta :evil_lol:)

Posted

[quote name='Teklunia'] nie wiem jak sie mieszka gdzie indziej :lol:

Przyjemniej :p

Zdjątka obejrzę z wielką przyjemnością po powrocie od Bei z ogrodu :lol: Wklej jak najwięcej! :multi: Miłego dnia Katarzynko :lol:

Posted

hahahahha mojaaaaaaaaaaaaaa morda słodkaaaa:loveu: :loveu: :loveu:

a ogon widziałam :oops: :placz: :placz: :placz: dla mnie normalnie tragedia, bo gajek ze swoim wyglada jak szczurek, ale i tak ją kocham :loveu:
ps. te pingwiny to z filmu, nie?co zwierzaki z zoo uciekały :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Przyjemniej :p

Zdjątka obejrzę z wielką przyjemnością po powrocie od Bei z ogrodu :lol: Wklej jak najwięcej! :multi: Miłego dnia Katarzynko :lol:a dziękuje bardzo :)

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi:

Suuuper Pingwinki :loveu: nawet z takimi mam zdjęcie - pamietasz :eviltong: :lol:ale nie pogryzly Cie, mam nadzieje? :razz:

[quote name='madzia18sosnowiec']hahahahha mojaaaaaaaaaaaaaa morda słodkaaaa:loveu: :loveu: :loveu:

a ogon widziałam :oops: :placz: :placz: :placz: dla mnie normalnie tragedia, bo gajek ze swoim wyglada jak szczurek, ale i tak ją kocham :loveu:
ps. te pingwiny to z filmu, nie?co zwierzaki z zoo uciekały :lol:nie narzekaj, Gajek jest dziewczynką to widomo że niektore rzeczy ma mniejsze ;)

a pingwiny moze i skads uciekly, skoro takie wsciekle i gryzace :evil_lol:

były jeszcze żółwie...

...piranie:diabloti:...

rózne jaszczury :evil_lol:...

Posted

[quote name='Teklunia']

Cudne są! Lubię je bo są takie śmieszne :lol: Tylko śmierdzą rybkami chyba bardziej niż foczki :cool3:
Zdjęć mało:mad: A prosiłam :p W tym tempie skończymy oglądać zdjęcia z Majorki gdzieś kole Wielkanocy :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Hej Kasiczko :loveu: hej Gosiaczku :)

[quote name='mmbbaj']Cudne są! Lubię je bo są takie śmieszne :lol: Tylko śmierdzą rybkami chyba bardziej niż foczki :cool3:
Zdjęć mało:mad: A prosiłam :p W tym tempie skończymy oglądać zdjęcia z Majorki gdzieś kole Wielkanocy :evil_lol:mało :-o Gosiu, a tak sie staralam :oops:
zreszta majorkanskie zdjecia juz sie koncza :)

[quote name='madzia18sosnowiec']swintuchy te zołwie z majorki hahahahah ^^nooo :evil_lol: albo ten na górze dominuje tego na dole ;)

[quote name='bonita']Jejku, jejku ile fotków swietnych tyle zwierzat róznych, ja wybieram tego cudnego stworka i jego krzywego ozorka;)
sorry, ale ten stworek już jest zajęty ;)
a tak naprawde, to szalenie mi milo :buzi:

Posted

PIKA napisał(a):
A taka jedna zabiła "Łowce Krokodyli" :-(
ano wlasnie, slyszalam...
ironia losu, ze facet latal za krokodylami cale zycie, a zabila go jaka rybka niewielka :shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
ano wlasnie, slyszalam...
ironia losu, ze facet latal za krokodylami cale zycie, a zabila go jaka rybka niewielka :shake:

ano tez słyszałam, to przeciez jakis paradoks, a jak było z kuligiem?zginał w samochodzie na przejezdzie kolejowym :oops:

Posted

[quote name='Teklunia']
mało :-o Gosiu, a tak sie staralam :oops:
zreszta majorkanskie zdjecia juz sie koncza :)

:crazyeye: kończą się? ledwo zaczęłaś pokazywać i już nie ma? :shake: Gosia z Chorwacji więcej przywiozła :p Poszukaj bo śliczne są :loveu:

A Ten...po prostu cudo :loveu: Masz prawo być z niego bardzo dumna :multi: I przeczytałam, że na Forty się z nim wybrałaś celem spotkania z innymi psami :-o To znaczy, że już jet super? :lol: Bo wcześniej miałaś obawy :cool3:

Posted

cześć Kasiu

zwierzyniec całkiem niezły... ciekawie musiało być ;) ale Gosia ma rację... na pewno masz jeszcze duuużo fot wiec sie nie ociągaj tylko nam tu je pokaż :p

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć Kasiu

zwierzyniec całkiem niezły... ciekawie musiało być ;) ale Gosia ma rację... na pewno masz jeszcze duuużo fot wiec sie nie ociągaj tylko nam tu je pokaż :p

podpisuję się pod tym :p a tak wogóle to baaardzo mało Kasi było na Majorce :cool3:

cześć Kasiu !:multi:

Posted

[quote name='Alka']podpisuję się pod tym :p a tak wogóle to baaardzo mało Kasi było na Majorce :cool3:bo cenzura zadziałała :evil_lol:
czesc Alu :)

[quote name='mmbbaj']

:crazyeye: kończą się? ledwo zaczęłaś pokazywać i już nie ma? :shake: Gosia z Chorwacji więcej przywiozła :p Poszukaj bo śliczne są :loveu:

A Ten...po prostu cudo :loveu: Masz prawo być z niego bardzo dumna :multi: I przeczytałam, że na Forty się z nim wybrałaś celem spotkania z innymi psami :-o To znaczy, że już jet super? :lol: Bo wcześniej miałaś obawy :cool3: bo ja tam bylam tylko 6 dni ;)

z Tena jestem bardzo dumna :p z psami dogaduje sie juz swietnie, ale ma pecha, bo mało ktory chce sie z nim bawic :-(
zawsze trafiamy na jakies maluchy, ktore sie go okropnie boją albo samce, ktore są delikatnie mówiąc zdystansowane do innych samcow ;)
ale Ten wszystkie psy ślicznie zacheca do zabawy :p

jedyny problem to to, ze jak sie zapomni w zabawie to nie daje sie odwolac :shake:

[quote name='Gosiek']cześć Kasiu

zwierzyniec całkiem niezły... ciekawie musiało być ;) ale Gosia ma rację... na pewno masz jeszcze duuużo fot wiec sie nie ociągaj tylko nam tu je pokaż :pczesc Gosiu :)
jeszcze troszke widoczkow mi zostalo :oops:

Posted

A to miejscowść Valdemossa. Chopin mieszkał tu przez rok razem z George Sand!

Na tym pianinie Chopin skomponował "Preludium deszczowe" (które zresztą uwielbiam :oops:):

A to jego oryginalna(!) pośmiertna maska:

Posted

[quote name='Teklunia']

Na tym pianinie Chopin skomponował "Preludium deszczowe" (które zresztą uwielbiam :oops:):

Ja też! Zresztą wogóle uwielbiam Chopina :loveu:

[quote name='Teklunia']
A to jego oryginalna(!) pośmiertna maska:

Aż dreszcze mnie przeszły :roll: ..... i ta ręka :cool3: Ale jakie miał super długie palce! Nic dziwnego, że nie każdy pianista może grać utwory Chopina! Musi mieć podobny rozstaw!Palców oczywiście ;)