Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
o Wy złośliwce :mad:
chciałam pokazać fokę 1:1 ;)

Prawie ci się udało! Aż mi woda z monitora chlustała :evil_lol: Ale foczki bardzo sympatyczne :lol:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
a czułaś ten rybi smrodek? :razz:

padłam :mdleje::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Kasiu, a czemu nie foczy tylko rybi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
woooooooow
jaki TEN ma ogon :crazyeye: :crazyeye:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Benowi też sie ostatnio napuszył :eviltong: :eviltong: :eviltong:faktycznie, ogon ma niesamowity :D
patrz tu:

[quote name='Moniś']padłam :mdleje::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Kasiu, a czemu nie foczy tylko rybi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam wszędzie rybkami z lekka zajeżdżało :oops:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Prawie ci się udało! Aż mi woda z monitora chlustała

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Dzień doberek Kasiu !:multi:
Ogonek Tenusia superancki, futrzasty wachlarz :loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']faktycznie, ogon ma niesamowity :D
patrz tu:

bo tam wszędzie rybkami z lekka zajeżdżało :oops:

Kasia schowaj te zdjecia, bo Madzia bedzie płakusiaaaaaaaaaaaaćććććć............. :shake:
ale Gajcowi już sliczny rosnie, dluzszy sie jej zrobil, w jednym miejscu ma taki dziwny, ale tak to tez ma fajniuski.....
ale TENek to po prostu... :crazyeye: :crazyeye: booooooombaaaaaa:loveu: :loveu: :loveu:

a widzialas zdjecia briardow z chorzowskiej wystawy? :) zapraszam na watek o chorzowie w dziale wystaw :loveu:
Madzia biegala i cykała :lol:

Posted

ciesze sie ze ogonek sie Wam spodobal :)

panienkabubu napisał(a):

a widzialas zdjecia briardow z chorzowskiej wystawy? :) zapraszam na watek o chorzowie w dziale wystaw :loveu:
Madzia biegala i cykała :lol:

już lecę oglądać :D

Posted

[quote name='Teklunia']ciesze sie ze ogonek sie Wam spodobal :)

już lecę oglądać :D:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a najfajniej jak cie taki ogonek majtnie ;)znam to z Gutkowych numerów;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a najfajniej jak cie taki ogonek majtnie ;)znam to z Gutkowych numerów;)no, potrafi zaboleć :evil_lol:

Przygody jednej foczki, co myślała że jest psem :lol:

Posted

Czesc Kasiulka :buzi:

Przejrzałam kilka stronek wstecz i ... ja kcem taka foczke :lol: :loveu:
Zdjęcia śliczne, wrażenia niezapomnane, a Tenulek szczęsliwy - takim do już nic więcej do szczęscia nie potrzeba ;)
Ucałowania i głaski dla mojego synalka :loveu: :loveu: superaśny ma ogonek, jest czym machac - mój tez ma troche tych włosków na nim, a w rezultacie to ten ki8kutek jest maciupki :loveu: a jak nim macha z radości to niczym koliber swoimi skrzydełkami 100 ray na minute :loveu:

Posted

Witajcie moi drodzy :)
Śliczny dziś mamy dzień :multi: Trzeb akorzystać z tej pogody póki jeszcze jest, bo co mi się zdaje że to ostatnie chwile lata...

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Kasiulka :buzi:

Przejrzałam kilka stronek wstecz i ... ja kcem taka foczke :lol: :loveu:
Zdjęcia śliczne, wrażenia niezapomnane, a Tenulek szczęsliwy - takim do już nic więcej do szczęscia nie potrzeba ;)
Ucałowania i głaski dla mojego synalka :loveu: :loveu: superaśny ma ogonek, jest czym machac - mój tez ma troche tych włosków na nim, a w rezultacie to ten ki8kutek jest maciupki :loveu: a jak nim macha z radości to niczym koliber swoimi skrzydełkami 100 ray na minute :loveu:czesc Dagus :)
Foczki Ci niestety załatwić nie mogę... ALe z chęcią wygłaszczę i wycałuję Tenulka :)

[quote name='Alka']Dzień dobry Kasiu !:multi:dzien dobry Alu :bye:

Posted

Moniś napisał(a):
Dzieńdobry Kasiu:multi:
Czemu się ociągasz i nie pokazujesz nam tu z rana Tenusia? :mad: ;)
a bo bylam cały dzień u psiapsióły i świętowałysmy jej urodziny :) wypilysmy dwie butelki wina i TZ musial po mnie przyjezdzać, bo moglabym pomylic autobusy ;)
nie ma to jak dzien spedzony na babskich plotach :p

PIKA napisał(a):
Cześć Kasiu :multi:
Fajowskie te foczki :loveu:
prawda? :cool3:

Posted

[quote name='Teklunia']
...i jeden stwór warszawski ;)

O ten(:evil_lol:) stwor mi sie najbardziej podoba!!
Super zdjecia, ale niestety nie mam czasu, zeby je wszystkie przejrzec.
Nadrobie zaleglosci w weekend (juz sie nie moge doczekac:multi:)

Posted

Teklunia w Waszej galerii bywam od kilku dni (tylko ja taka niesmiała i nic nie pisałam :oops: )i nie mogę się nadziwić przemianie Tena, zwłaszcza te metamorfozy gdzie jest zdjęcie poobcinanego psiaka a obok pięknego, zadbanego briarda :loveu: Zapraszam częściej w imieniu Foxi i Kreona ;)

Posted

eria napisał(a):
Teklunia w Waszej galerii bywam od kilku dni (tylko ja taka niesmiała i nic nie pisałam :oops: )i nie mogę się nadziwić przemianie Tena, zwłaszcza te metamorfozy gdzie jest zdjęcie poobcinanego psiaka a obok pięknego, zadbanego briarda :loveu: Zapraszam częściej w imieniu Foxi i Kreona ;)
eria, witaj :multi:
prawda że Ten i Gajka są bardzo podobni i ich historie też podobne?

my nieśmiali musimy trzymać się razem;)

Posted

Hehe to prawda musimy trzymać się razem :lol:
Psy i ich historie naprawdę podobne.
A jak zobaczyłam wczoraj fotkę ogona Tena - no brak mi słów :loveu:

Posted

[quote name='eria']Hehe to prawda musimy trzymać się razem :lol:
Psy i ich historie naprawdę podobne.
A jak zobaczyłam wczoraj fotkę ogona Tena - no brak mi słów :loveu:no, troszkę mi chłopak zarósł, to prawda :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:pzdecydowanie wolę warszawskie klimaty;)

och Alu, te słowa to miód na moje serce:p