mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Teklunia napisał(a):o Wy złośliwce :mad: chciałam pokazać fokę 1:1 ;) Prawie ci się udało! Aż mi woda z monitora chlustała :evil_lol: Ale foczki bardzo sympatyczne :lol: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 mmbbaj napisał(a):Prawie ci się udało! Aż mi woda z monitora chlustała :evil_lol: Ale foczki bardzo sympatyczne :lol:a czułaś ten rybi smrodek? :razz: Quote
panienkabubu Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: woooooooow jaki TEN ma ogon :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Benowi też sie ostatnio napuszył :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Moniś Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Teklunia napisał(a):a czułaś ten rybi smrodek? :razz: padłam :mdleje::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Kasiu, a czemu nie foczy tylko rybi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='panienkabubu']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: woooooooow jaki TEN ma ogon :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Benowi też sie ostatnio napuszył :eviltong: :eviltong: :eviltong:faktycznie, ogon ma niesamowity :D patrz tu: [quote name='Moniś']padłam :mdleje::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Kasiu, a czemu nie foczy tylko rybi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam wszędzie rybkami z lekka zajeżdżało :oops: Quote
Alka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 mmbbaj napisał(a):Prawie ci się udało! Aż mi woda z monitora chlustała :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Dzień doberek Kasiu !:multi: Ogonek Tenusia superancki, futrzasty wachlarz :loveu: Quote
panienkabubu Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Teklunia']faktycznie, ogon ma niesamowity :D patrz tu: bo tam wszędzie rybkami z lekka zajeżdżało :oops: Kasia schowaj te zdjecia, bo Madzia bedzie płakusiaaaaaaaaaaaaćććććć............. :shake: ale Gajcowi już sliczny rosnie, dluzszy sie jej zrobil, w jednym miejscu ma taki dziwny, ale tak to tez ma fajniuski..... ale TENek to po prostu... :crazyeye: :crazyeye: booooooombaaaaaa:loveu: :loveu: :loveu: a widzialas zdjecia briardow z chorzowskiej wystawy? :) zapraszam na watek o chorzowie w dziale wystaw :loveu: Madzia biegala i cykała :lol: Quote
Moniś Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Teklunia'] O żesz w morde :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jaki Okaz :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 ciesze sie ze ogonek sie Wam spodobal :) panienkabubu napisał(a): a widzialas zdjecia briardow z chorzowskiej wystawy? :) zapraszam na watek o chorzowie w dziale wystaw :loveu: Madzia biegala i cykała :lol: już lecę oglądać :D Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Teklunia']ciesze sie ze ogonek sie Wam spodobal :) już lecę oglądać :D:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a najfajniej jak cie taki ogonek majtnie ;)znam to z Gutkowych numerów;) Quote
Teklunia Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a najfajniej jak cie taki ogonek majtnie ;)znam to z Gutkowych numerów;)no, potrafi zaboleć :evil_lol: Przygody jednej foczki, co myślała że jest psem :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Czesc Kasiulka :buzi: Przejrzałam kilka stronek wstecz i ... ja kcem taka foczke :lol: :loveu: Zdjęcia śliczne, wrażenia niezapomnane, a Tenulek szczęsliwy - takim do już nic więcej do szczęscia nie potrzeba ;) Ucałowania i głaski dla mojego synalka :loveu: :loveu: superaśny ma ogonek, jest czym machac - mój tez ma troche tych włosków na nim, a w rezultacie to ten ki8kutek jest maciupki :loveu: a jak nim macha z radości to niczym koliber swoimi skrzydełkami 100 ray na minute :loveu: Quote
Teklunia Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Witajcie moi drodzy :) Śliczny dziś mamy dzień :multi: Trzeb akorzystać z tej pogody póki jeszcze jest, bo co mi się zdaje że to ostatnie chwile lata... [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Kasiulka :buzi: Przejrzałam kilka stronek wstecz i ... ja kcem taka foczke :lol: :loveu: Zdjęcia śliczne, wrażenia niezapomnane, a Tenulek szczęsliwy - takim do już nic więcej do szczęscia nie potrzeba ;) Ucałowania i głaski dla mojego synalka :loveu: :loveu: superaśny ma ogonek, jest czym machac - mój tez ma troche tych włosków na nim, a w rezultacie to ten ki8kutek jest maciupki :loveu: a jak nim macha z radości to niczym koliber swoimi skrzydełkami 100 ray na minute :loveu:czesc Dagus :) Foczki Ci niestety załatwić nie mogę... ALe z chęcią wygłaszczę i wycałuję Tenulka :) [quote name='Alka']Dzień dobry Kasiu !:multi:dzien dobry Alu :bye: Quote
Moniś Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Dzieńdobry Kasiu:multi: Czemu się ociągasz i nie pokazujesz nam tu z rana Tenusia? :mad: ;) Quote
PIKA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Cześć Kasiu :multi: Fajowskie te foczki :loveu: Quote
Teklunia Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Moniś napisał(a):Dzieńdobry Kasiu:multi: Czemu się ociągasz i nie pokazujesz nam tu z rana Tenusia? :mad: ;)a bo bylam cały dzień u psiapsióły i świętowałysmy jej urodziny :) wypilysmy dwie butelki wina i TZ musial po mnie przyjezdzać, bo moglabym pomylic autobusy ;) nie ma to jak dzien spedzony na babskich plotach :p PIKA napisał(a):Cześć Kasiu :multi: Fajowskie te foczki :loveu:prawda? :cool3: Quote
Teklunia Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 jeszcze inne majorkańskie stwory... ...i jeden stwór warszawski ;) Quote
Magda Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Teklunia'] ...i jeden stwór warszawski ;) O ten(:evil_lol:) stwor mi sie najbardziej podoba!! Super zdjecia, ale niestety nie mam czasu, zeby je wszystkie przejrzec. Nadrobie zaleglosci w weekend (juz sie nie moge doczekac:multi:) Quote
Teklunia Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Magda_Miki napisał(a): Nadrobie zaleglosci w weekend (juz sie nie moge doczekac:multi:)no ja myślę :mad: przeegzaminuję Cię ze znajomości zdjęć w poniedziałek ;) Quote
eria Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Teklunia w Waszej galerii bywam od kilku dni (tylko ja taka niesmiała i nic nie pisałam :oops: )i nie mogę się nadziwić przemianie Tena, zwłaszcza te metamorfozy gdzie jest zdjęcie poobcinanego psiaka a obok pięknego, zadbanego briarda :loveu: Zapraszam częściej w imieniu Foxi i Kreona ;) Quote
Teklunia Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 eria napisał(a):Teklunia w Waszej galerii bywam od kilku dni (tylko ja taka niesmiała i nic nie pisałam :oops: )i nie mogę się nadziwić przemianie Tena, zwłaszcza te metamorfozy gdzie jest zdjęcie poobcinanego psiaka a obok pięknego, zadbanego briarda :loveu: Zapraszam częściej w imieniu Foxi i Kreona ;)eria, witaj :multi: prawda że Ten i Gajka są bardzo podobni i ich historie też podobne? my nieśmiali musimy trzymać się razem;) Quote
eria Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Hehe to prawda musimy trzymać się razem :lol: Psy i ich historie naprawdę podobne. A jak zobaczyłam wczoraj fotkę ogona Tena - no brak mi słów :loveu: Quote
Alicja Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :pzdecydowanie wolę warszawskie klimaty;) Quote
Teklunia Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='eria']Hehe to prawda musimy trzymać się razem :lol: Psy i ich historie naprawdę podobne. A jak zobaczyłam wczoraj fotkę ogona Tena - no brak mi słów :loveu:no, troszkę mi chłopak zarósł, to prawda :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:pzdecydowanie wolę warszawskie klimaty;) och Alu, te słowa to miód na moje serce:p Quote
Recommended Posts