panienkabubu Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Kasia zaszalała... :cool3: Fotki cudne, aż zatęskniłam za wakacjami... :loveu: :loveu: niektorzy mają jeszcze wakacje :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Świetne czekam na zwierzątka;) no i szkoda ze facet w googlach nie pozwala się upubliczniać;) Quote
Teklunia Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 czesc dziewczynki :) jestem, ale u mamy nie u siebie i w zwiazku z tym zadnych nowych zdjec nie mogę wstawić, bo mam je na dysku u siebie właśnie :lol: ale w niedziele po poludniu może już będę w domku, to wstawię... Spaliśmy sobie dizś z tenkiem w 1 łóżeczku, chociaż on to się więcej wiercił niz spał :evil_lol: A teraz moja morda kochana leży mi na nogach i udaje że jest małym ratlerkiem ;) :loveu: [quote name='Gosiek']phi... tylko 1 zdjęcie? :mad: taki piękny delfinek a Ty załujesz nam widoku :shake:będzie więcej, jeszcze ładniejszych :) [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi: Doczytałam się, że wyjazd na Majorkę sie udał i długo będzie w Waszej paięci - to cudownie :loveu: Zdjęcia z plaży wspaniale, aż chciałoby się tam być, powygrzewac trochę na słonku - ach to coś dla mnie :razz: no i takie drinki pić :lol: z niecierpliwością czekam na reszte fot, delfinków i innych pływających i nie tylko zwirzątek :razz:czesc Dagus :) Widzę że mamy podobne zainteresowania - leżenie na plaży i kolorowe drineczki ;) [quote name='g_o_n_i_a']Kasia zaszalała... :cool3:hihi, prawda? ;) [quote name='Alicjarydzewska']no i szkoda ze facet w googlach nie pozwala się upubliczniać;)no widzisz Alu, taki mi się dzikus trafil :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dzien dobry Kasiu!! Panienkabubu, fakt, ale ja za ponad 280 dni tez będę miała wakacje :evil_lol: :D Quote
Teklunia Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 hej hej strasznie jestem zawiedziona, bo poszlam z Tenem na dluuuugi spacer, az na Forty, tam gdzie sie Dogomaniaczki lubia spotykac i ... nikogo nie spotkalam a chcialam wreszcie Tena zapoznac z innymi dogo-psiurami :shake: za to atrakcji mielismy sporo, bo najpierw o malo co pies mi sie nie zabil na wbieganiu pod gorke, a potem by sie zadławil woda, ktora łapczywie pil... fajtlapa z niego pierwszej klasy :evil_lol: no i chwale sie - Ten dzis plywal po raz zpierwszy w zyciu (przynajmniej tym zyciu z nami)! pokracznie wygladal, ale i tak bardzo sie ciesze, bo do tej poty omijał wszelkie wody, a dzis poszedl sie kąpać z własnej woli i całkiem dlugo sobie brodzil :lol: fotorelacja w poniedzialek ;) Quote
MoniŚ Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 To aj czekam na poniedziałkową fotorelację :) . Wyobrażam sobie Tena- pływaka :multi: . A z Dogomaniaczkami napewno jeszcze będziesz miała okazję się spotkać ;) (nie to co ja, w takiej mieścinie mieszkam :() . Quote
Moniś Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Hej Kasieńko :lol: Narobiłaś chęci na tę Majorkę o ho ho :loveu::loveu::loveu::loveu: za kare musisz wszystkim ufundować wycieczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: MoniŚ napisał(a): A z Dogomaniaczkami napewno jeszcze będziesz miała okazję się spotkać ;-) (nie to co ja, w takiej mieścinie mieszkam :-() . Kobieto nie narzekaj- moja mieścina jest pewnie jeszcze gorsza:evil_lol: Skąd jesteś?:razz: Może z tej samej mieściny co ja?:evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Oj, Monisie obie, nie narzekać tylkoprzyjezdzac tu do nas na spotkanie!!! Nie wiem co wstawiac najpierw Ten aczy Majorke, ale chyba zaczne od Majorki, bo to juz mam na dysku i pozmniejszane nawet... Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 i delfinki: Treser jedzie na delfinie!!! delfinki dopominają sie o smakołyka po wykonaniu sztuczki :lol: kolejna sztuczka i jeszcze jedna: pływanie synchroniczne :) Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 i jeszcze troche... podgryza w nóżkę swoją pańcię :lol: i z innej, podwodnej perspektywy: Quote
mmbbaj Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Teklunia'] Jakie cuuuudne :loveu: Takie uśmiechnięte :lol: A papużki też prześliczne, nawet nie wiedziałam którą wybrać :roll: A ten :turn-l: wygląda jakby miał nadmuchany dziób :evil_lol: Zdjęcia śliczne, ale mało :mad: Aaaaa....i przekonaj faceta w goglach ;) Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Koffam delfinki:loveu: ptaszyska też fajne;) Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Koffam delfinki:loveu: ptaszyska też fajne;) bylo jeszcze duzo innych stworow :) ale faktycznie delfinki są naj naj :loveu: one się zachowują jak... psy! :) [quote name='mmbbaj'] A ten :turn-l: wygląda jakby miał nadmuchany dziób :evil_lol: Zdjęcia śliczne, ale mało :mad: Aaaaa....i przekonaj faceta w goglach ;)Gosiu, śmiejesz się z tukanika i może mu się pzrykro zrobic ;) Ja to się bałam że ten dziób go przeciąży i runie... na dziób :evil_lol: A pan w goglach jest nieugiety :shake: Ale 1 przemyce, tylko cicho sza :razz: Quote
BeaC Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 OOOO widzę udane wakacje:multi::multi::multi: a co w tym czasie robił ....TEN????? Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 BeaC napisał(a):OOOO widzę udane wakacje:multi::multi::multi: a co w tym czasie robił ....TEN?????a TEN nie mial urlopu w tym roku i siedzial w domu ;) Quote
PIKA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Teklunia napisał(a):hej hej strasznie jestem zawiedziona, bo poszlam z Tenem na dluuuugi spacer, az na Forty, tam gdzie sie Dogomaniaczki lubia spotykac i ... nikogo nie spotkalam a chcialam wreszcie Tena zapoznac z innymi dogo-psiurami :shake: Kasiu to trzeba uprzedzac ;) Wczoraj byl starsznie głupi dzień bo byla wystawa ;) Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 PIKA napisał(a):Kasiu to trzeba uprzedzac ;) Wczoraj byl starsznie głupi dzień bo byla wystawa ;)wiem wiem... ale mi to tez troche z zaskoczenia wyszlo :) Quote
PIKA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Teklunia napisał(a):wiem wiem... ale mi to tez troche z zaskoczenia wyszlo :) to niech Cię zaskoczy tez za tydzień :lol: Quote
mmbbaj Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Teklunia'] A pan w goglach jest nieugiety :shake: Ale 1 przemyce, tylko cicho sza :razz: Ooooooooooooooo! No! :klacz: za odwagę! :evil_lol: Tylko ja muszę je sobie rozjaśnić żeby coś zobaczyć :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ufff... nadrobiłam:multi: :multi: :multi: Kasiu - miałaś świetny urlop:multi: - tylko dlaczego tak mało zdjęć??????:mad: i dlaczego TO [quote name='Teklunia'] jest takie ciemne :crazyeye: miejscami zwłaszcza ;) :lol: a tak w ogóle to śliczniaste foty - "zaptaszone" zwłaszcza:loveu: Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ;)fajna fota z panem ......:razz:bez gogli:p Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='PIKA']to niech Cię zaskoczy tez za tydzień :lol:to raczej za dwa, bo za tydzien mam imprezke za Warszawa... [quote name='mmbbaj']Ooooooooooooooo! No! :klacz: za odwagę! :evil_lol: Tylko ja muszę je sobie rozjaśnić żeby coś zobaczyć :evil_lol: [quote name='aga1215']ufff... nadrobiłam:multi: :multi: :multi: Kasiu - miałaś świetny urlop:multi: - tylko dlaczego tak mało zdjęć??????:mad: i dlaczego TO jest takie ciemne :crazyeye: miejscami zwłaszcza ;) :lol: cóż dziewczynki, właściwie to dlatego je wybralam, że słabo nas (a głównie GO) widać :evil_lol: nie chce podpasc, jakby przez przypadek zobazyl ;) Aga, a mało jest, bo dopiero część wstawilam :) Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Na dobranoc Tenek, żebyście go nie zapomniały tak do końca... Dobranoc :bye: Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :multi::multi::multi:świetne Kasiu ....to niemożliwe ze on tak się owłosił :crazyeye: Quote
Recommended Posts