Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc dziewczynki :)

jestem, ale u mamy nie u siebie i w zwiazku z tym zadnych nowych zdjec nie mogę wstawić, bo mam je na dysku u siebie właśnie :lol:
ale w niedziele po poludniu może już będę w domku, to wstawię...
Spaliśmy sobie dizś z tenkiem w 1 łóżeczku, chociaż on to się więcej wiercił niz spał :evil_lol:
A teraz moja morda kochana leży mi na nogach i udaje że jest małym ratlerkiem ;) :loveu:

[quote name='Gosiek']phi... tylko 1 zdjęcie? :mad:

taki piękny delfinek a Ty załujesz nam widoku :shake:będzie więcej, jeszcze ładniejszych :)

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi:

Doczytałam się, że wyjazd na Majorkę sie udał i długo będzie w Waszej paięci - to cudownie :loveu:

Zdjęcia z plaży wspaniale, aż chciałoby się tam być, powygrzewac trochę na słonku - ach to coś dla mnie :razz: no i takie drinki pić :lol:

z niecierpliwością czekam na reszte fot, delfinków i innych pływających i nie tylko zwirzątek :razz:czesc Dagus :)
Widzę że mamy podobne zainteresowania - leżenie na plaży i kolorowe drineczki ;)

[quote name='g_o_n_i_a']Kasia zaszalała... :cool3:hihi, prawda? ;)

[quote name='Alicjarydzewska']no i szkoda ze facet w googlach nie pozwala się upubliczniać;)no widzisz Alu, taki mi się dzikus trafil :lol:

Posted

hej hej

strasznie jestem zawiedziona, bo poszlam z Tenem na dluuuugi spacer, az na Forty, tam gdzie sie Dogomaniaczki lubia spotykac i ... nikogo nie spotkalam
a chcialam wreszcie Tena zapoznac z innymi dogo-psiurami :shake:

za to atrakcji mielismy sporo, bo najpierw o malo co pies mi sie nie zabil na wbieganiu pod gorke, a potem by sie zadławil woda, ktora łapczywie pil... fajtlapa z niego pierwszej klasy :evil_lol:

no i chwale sie - Ten dzis plywal po raz zpierwszy w zyciu (przynajmniej tym zyciu z nami)!
pokracznie wygladal, ale i tak bardzo sie ciesze, bo do tej poty omijał wszelkie wody, a dzis poszedl sie kąpać z własnej woli i całkiem dlugo sobie brodzil :lol:

fotorelacja w poniedzialek ;)

Posted

To aj czekam na poniedziałkową fotorelację :) .

Wyobrażam sobie Tena- pływaka :multi: .

A z Dogomaniaczkami napewno jeszcze będziesz miała okazję się spotkać ;) (nie to co ja, w takiej mieścinie mieszkam :() .

Posted

Hej Kasieńko :lol:
Narobiłaś chęci na tę Majorkę o ho ho :loveu::loveu::loveu::loveu:
za kare musisz wszystkim ufundować wycieczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

MoniŚ napisał(a):
A z Dogomaniaczkami napewno jeszcze będziesz miała okazję się spotkać ;-) (nie to co ja, w takiej mieścinie mieszkam :-() .

Kobieto nie narzekaj- moja mieścina jest pewnie jeszcze gorsza:evil_lol:
Skąd jesteś?:razz: Może z tej samej mieściny co ja?:evil_lol:

Posted

Oj, Monisie obie, nie narzekać tylkoprzyjezdzac tu do nas na spotkanie!!!

Nie wiem co wstawiac najpierw Ten aczy Majorke, ale chyba zaczne od Majorki, bo to juz mam na dysku i pozmniejszane nawet...

Posted

[quote name='Teklunia']

Jakie cuuuudne :loveu: Takie uśmiechnięte :lol: A papużki też prześliczne, nawet nie wiedziałam którą wybrać :roll:
A ten :turn-l:

wygląda jakby miał nadmuchany dziób :evil_lol:
Zdjęcia śliczne, ale mało :mad: Aaaaa....i przekonaj faceta w goglach ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Koffam delfinki:loveu:
ptaszyska też fajne;)
bylo jeszcze duzo innych stworow :)
ale faktycznie delfinki są naj naj :loveu: one się zachowują jak... psy! :)

[quote name='mmbbaj']
A ten :turn-l:

wygląda jakby miał nadmuchany dziób :evil_lol:
Zdjęcia śliczne, ale mało :mad: Aaaaa....i przekonaj faceta w goglach ;)Gosiu, śmiejesz się z tukanika i może mu się pzrykro zrobic ;) Ja to się bałam że ten dziób go przeciąży i runie... na dziób :evil_lol:

A pan w goglach jest nieugiety :shake: Ale 1 przemyce, tylko cicho sza :razz:

Posted

Teklunia napisał(a):
hej hej

strasznie jestem zawiedziona, bo poszlam z Tenem na dluuuugi spacer, az na Forty, tam gdzie sie Dogomaniaczki lubia spotykac i ... nikogo nie spotkalam
a chcialam wreszcie Tena zapoznac z innymi dogo-psiurami :shake:

Kasiu to trzeba uprzedzac ;) Wczoraj byl starsznie głupi dzień bo byla wystawa ;)

Posted

[quote name='Teklunia']

A pan w goglach jest nieugiety :shake: Ale 1 przemyce, tylko cicho sza :razz:

Ooooooooooooooo! No! :klacz: za odwagę! :evil_lol: Tylko ja muszę je sobie rozjaśnić żeby coś zobaczyć :evil_lol:

Posted

ufff... nadrobiłam:multi: :multi: :multi:
Kasiu - miałaś świetny urlop:multi: - tylko dlaczego tak mało zdjęć??????:mad:

i dlaczego TO
[quote name='Teklunia']

jest takie ciemne :crazyeye: miejscami zwłaszcza ;) :lol:

a tak w ogóle to śliczniaste foty - "zaptaszone" zwłaszcza:loveu:

Posted

[quote name='PIKA']to niech Cię zaskoczy tez za tydzień :lol:to raczej za dwa, bo za tydzien mam imprezke za Warszawa...

[quote name='mmbbaj']Ooooooooooooooo! No! :klacz: za odwagę! :evil_lol: Tylko ja muszę je sobie rozjaśnić żeby coś zobaczyć :evil_lol:
[quote name='aga1215']ufff... nadrobiłam:multi: :multi: :multi:
Kasiu - miałaś świetny urlop:multi: - tylko dlaczego tak mało zdjęć??????:mad:

i dlaczego TO
jest takie ciemne :crazyeye: miejscami zwłaszcza ;) :lol: cóż dziewczynki, właściwie to dlatego je wybralam, że słabo nas (a głównie GO) widać :evil_lol: nie chce podpasc, jakby przez przypadek zobazyl ;)

Aga, a mało jest, bo dopiero część wstawilam :)