mmbbaj Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :multi: :multi: :multi: i czekam na zdjęcia! :lol: Quote
bonita Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Już wróciła:multi: :multi: :multi: będa foty z Majorki:loveu: . Wyspij się szybko i wstawiaj ciepłe klimaty:evil_lol: Quote
Moniś Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Cieszymy się, że wróciłaś! :multi::multi::multi: Niecierpliwie czekamy na Majorkowe fotki :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
PIKA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Cześc Kasiu :multi: Opowiadaj jak bylo :razz: Quote
panienkabubu Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 witamy witamy chlebem i :drinking: ;) ciesze sie, ze Majorka sie podobala :) cykaj zdjecia i opowiadaaaaaaaaaaaaaaaaj :) Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kasiu :mad: , po powrocie z Majorki na 3 stronie? :shake: Dawaj foty!:lmaa: Quote
panienkabubu Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 No własnie, gdzie foty Kasiu :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Dzięki za powitanie :buzi: Jak dobrze tu do Was wrócić :) Było cudownie, Majorka jest piekna!!! To nasza plaża (50m od hotelu :p) Widok z balkonu Skałki Quote
Cola Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 :multi: :multi: Kasia wróciła :multi: i będzie co oglądać, jak się rozpędzisz z fotkami :lol: ...już zazdraszczam tej plaży :p Quote
Teklunia Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='Cola']:multi: :multi: Kasia wróciła :multi: i będzie co oglądać, jak się rozpędzisz z fotkami :lol: ...już zazdraszczam tej plaży :poj Cola, jest czego. Plaża była wspaniała :loveu: A to Palma, stolica Majorki: Quote
MoniŚ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kasia wróciła! :cool3: Ależ zazdroszczę! :multi: Ciesze się, że wycieczka się udała :loveu: . Quote
dbsst Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 czesc Kasieńko ale bansowe foty ja yez kce takie plaze i takie klimaty ja tez :placz: Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kasiu cudnie tam jest :loveu: Zasyp nas fotami kochana :multi: I proszę o zdjęcia pięknie opalonej Kasi ;) I faceta w goglach :eviltong: Quote
panienkabubu Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ooo znajome miejsca :cool3: :cool3: no Kasia dawaj fotyyyyyyyy :cool3: :cool3: :mad: Quote
Teklunia Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 mmbbaj napisał(a):Kasiu cudnie tam jest :loveu: Zasyp nas fotami kochana :multi: I proszę o zdjęcia pięknie opalonej Kasi ;) I faceta w goglach :eviltong:Facet w goglach nie zgadza się na upublicznianie swojego wizerunku ;) A ja się faktycznie opaliłam (miejscami nawet przypaliłam ;)). Ale zdjęć na których to widać raczej nie mam... Jutro powstawiam fotki z wycieczki do MARINELANDU - parku z delfinami, fokami i innymi fajnymi stworami :p Dobranoc kochani :bye: Quote
olcha Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Kasia wróciła :multi: :multi: :multi: Ale mieliście pogodę :placz: Quote
Teklunia Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='olcha']Kasia wróciła :multi: :multi: :multi: Ale mieliście pogodę :placz:pogoda była ekstra! :p tylko teraz mi smutno, ze tu u nas tak jakos prawie jesiennie :roll: A tym się raczyliśmy wieczorami...:p Quote
Gosiek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 czesć Kasiu- cieszę sie że już jesteś :buzi: woooooow :crazyeye: ale extra :multi: a widoczki - jak z bajki :loveu: Quote
Teklunia Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='Gosiek']czesć Kasiu- cieszę sie że już jesteś :buzi: woooooow :crazyeye: ale extra :multi: a widoczki - jak z bajki :loveu:dzieki Gosiu :buzi: drinki mają tam niesamowite! i niesamowite mają też ceny :shake: były takie po...20 euro!!! jakos nie wyobrazam sobie drinka za, jakby nie bylo, 80 zl...:roll: Quote
bonita Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ale foty swietne :) Palma (stolica) Piękna. A te driny z dłłługimi słomami .... :) Quote
Teklunia Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 No dziewczynki, uciekam teraz na cały weekend, bo jadę pomieszkać z Tenem (mam jedzie na grzyby i zostajemy sobie razem z Tenulkiem) :p Ale na zachętę wstawię jedno ze zdjęć zwierzaczkowych: papa Quote
Gosiek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Teklunia']No dziewczynki, uciekam teraz na cały weekend, bo jadę pomieszkać z Tenem (mam jedzie na grzyby i zostajemy sobie razem z Tenulkiem) :p Ale na zachętę wstawię jedno ze zdjęć zwierzaczkowych: papa phi... tylko 1 zdjęcie? :mad: taki piękny delfinek a Ty załujesz nam widoku :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Cześć Kasiu :multi: Doczytałam się, że wyjazd na Majorkę sie udał i długo będzie w Waszej paięci - to cudownie :loveu: Zdjęcia z plaży wspaniale, aż chciałoby się tam być, powygrzewac trochę na słonku - ach to coś dla mnie :razz: no i takie drinki pić :lol: z niecierpliwością czekam na reszte fot, delfinków i innych pływających i nie tylko zwirzątek :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Kasia zaszalała... :cool3: Fotki cudne, aż zatęskniłam za wakacjami... :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts