Gosiek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 cześć Kasieńko a ja najbardziej zazdraszczam tej rybki :loveu: mniam.. zjadłabym taką chetnie..... no i wędzoną fląderkę też bym wszamała :evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Ten domowy: Ten podwórzowy: I Wielki Jęzor: Quote
Alicja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Rany ale TENuś skudłacił sie ..jak ty go często kąpiesz:razz:bo włosisków mu urosło :crazyeye: Quote
aga1215 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Teklunia'] jęzor jak jęzor, ale mnie zafascynowały te dwie dziurki nad nim :multi: :loveu: Quote
Teklunia Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Rany ale TENuś skudłacił sie ..jak ty go często kąpiesz:razz:bo włosisków mu urosło :crazyeye:baaardzo żadko. do tej pory tylko 3 razy :oops: oczywiście podwozie, łapki, szyjkę i mordziuchę znacznie częściej - 2 ostatnie to w zasadzie co drugi dzien... [quote name='aga1215']jęzor jak jęzor, ale mnie zafascynowały te dwie dziurki nad nim :multi: :loveu:różowiutkie, co? :cool3: Quote
PIKA Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witaj Kasiu :multi: A Ten, jak to Ten źle wyglądac nie może :razz: Quote
Teklunia Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Kasiu :multi: A Ten, jak to Ten źle wyglądac nie może :razz:Czesc Pikus :) Najgorsze ze nie chce zdradzic w czym tkwi sekret ;) Quote
Teklunia Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Dzień dobry :) Już jutro wyjeżdżamy, więc czeka mnie dziś dzień z żelazkiem w ręku :lol: Dobrze, że nie ma upału :evil_lol: Ale na początek dnia trochę Pana Psa: Quote
BeaC Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Fajne fotki .....fajengo kudłatka(tylko gdzie on ma oczy????):diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Teklunia Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 BeaC napisał(a):Fajne fotki .....fajengo kudłatka(tylko gdzie on ma oczy????):diabloti::diabloti::diabloti:Cały czas prowadzimy poszukiwania :evil_lol: Bea, witaj u nas :) Quote
dbsst Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 czesc Kasiu ale Pan Pies to ma fajnie na tej zielonej trawce :multi: :multi: Quote
bonita Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Teklunia']Dzień dobry :) Już jutro wyjeżdżamy, więc czeka mnie dziś dzień z żelazkiem w ręku :lol: Dobrze, że nie ma upału :evil_lol: Ale na początek dnia trochę Pana Psa: No to po pierwsze piękne fotki:loveu: i ogródek:loveu: A po trzecie to zyczę przyjemnej podróży, wspaniałego wypoczynku I rychłego powrotu do naszego pięknego kraju:evil_lol: ( i do Dogomaniaków) Quote
Teklunia Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='dbsst']czesc Kasiu ale Pan Pies to ma fajnie na tej zielonej trawce :multi: :multi:dzięki temu PAnu Psu coraz mniej jest zielonej trawki a coraz więcej wydeptanych ścieżek :evil_lol: [quote name='bonita']No to po pierwsze piękne fotki:loveu: i ogródek:loveu: A po trzecie to zyczę przyjemnej podróży, wspaniałego wypoczynku I rychłego powrotu do naszego pięknego kraju:evil_lol: ( i do Dogomaniaków)za wszystkie trzy bardzo dziękjuję :) przy czym za drugie w imieniu momy, bo to jej dom i jej ogród :) za Dogomaniakami zatęsknię na pewno... Nie wiem jak to przetrzymam :shake: ;) A TERAZ DOBRANOC PAŃSTWU - IDĘ SIĘ WYSPAĆ :bye: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Kasiu udanego Majorkowania się, nie zapomnij aparatu i ... Piotrusia :lol: chociaż wiesz Hiszpani, opaleni :razz: też są niczego sobie :eviltong: No nic bawcie sie dobrze Kochani, dobranoc :buzi: Quote
Hanna R. Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Kasieńko, przed wyjazdem pewnie tutaj już nie zglądniesz - no i będę miała wyrzuty na sumieniu :cool3: , że nie przypomniałam Ci o aparacie ... Bawcie się dobrze !!! :p :p :p Quote
Dominika1987 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Teklunia'] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudny! To jest mój ideał briarda - płowe umaszczenie i klapnięte uszka. Uroczy. Buziaczki dla tego pięknego przystojniaka :* Quote
Teklunia Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu udanego Majorkowania się, nie zapomnij aparatu i ... Piotrusia :lol: chociaż wiesz Hiszpani, opaleni :razz: też są niczego sobie :eviltong: No nic bawcie sie dobrze Kochani, dobranoc :buzi:Dzięki Daguś :) Wezmę go jednak, bo może się przydać - walizki itp :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Kasieńko, przed wyjazdem pewnie tutaj już nie zglądniesz - no i będę miała wyrzuty na sumieniu :cool3: , że nie przypomniałam Ci o aparacie ... Bawcie się dobrze !!! :p :p :pHaniu, jestem jeszcze, bo wylot mamy dopiero o 23.20... Ale dobrze że mi przypominasz ;) [quote name='Dominika1987']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudny! To jest mój ideał briarda - płowe umaszczenie i klapnięte uszka. Uroczy. Buziaczki dla tego pięknego przystojniaka :* Och jej - miód na moje uszy :buzi: Zapraszamy częściej do oglądania płowego mopka :) A teraz wybaczcie, ale idę się pakować :) Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 :loveu::loveu::loveu:misiaczek:loveu: Kasiu a może na Majorce będzie jakaś kafejka inter.......;) Quote
Teklunia Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Wpadłam się ostatecznie pożegnać. Pa pa, moje kochane kobitki :bye: [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu a może na Majorce będzie jakaś kafejka inter.......;) Alu, na to liczę! Inaczej w ogóle bym tam nie jechała ;) :evil_lol: P.S. - trzymajcie kciuki za pogodę na Majorce, bo dziś rano na TVNmeteo mówili, że tam ...leje :shake: Quote
Dominika1987 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Pa pa. Miłego wypoczynku:hand::hand::hand::hand: Quote
PIKA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 a:hand: :hand: papapa Kasiu Milego wypoczynku :hand: Quote
MoniŚ Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ooo zmiana tematu ;) Pa Kasiu, do zobaczenia! :buzi: . Wypocznij i z nowymi siłami wklejaj zdjęcia :D Pozdrawiamy :buzi: Quote
olcha Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ale Ten już obrośnięty :cool3: :cool3: :cool3: Kiedy Kasia wraca? :shake: Quote
Teklunia Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Dzień dobry! Wróciłam! :D Mam duuużo zdjęc. Majorka jest cudowna i gorąca. Padam jednak ze zmęczenia bo wstałamdziś o 04:20 :roll: I aż mnie głowa boli na myśl o zaległościach w Waszych galriach ;) Olcha, dziękuję za pamięć i odkopanie :buzi: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Teklunia napisał(a):Dzień dobry! Wróciłam! :D Mam duuużo zdjęc. Majorka jest cudowna i gorąca. Padam jednak ze zmęczenia bo wstałamdziś o 04:20 :roll: I aż mnie głowa boli na myśl o zaległościach w Waszych galriach ;) Olcha, dziękuję za pamięć i odkopanie :buzi: :cool3:no chyba dość wypoczęłaś :pczas na fotki:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts