an3czka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Teklunia'] Tequila to nie jest to co Kasie lubią najbardziej :shake: ;) Jakby tak małe buteleczki Martini czy wiinka, to co innego... :evil_lol: Kasiu. Ja aktualnie od samego zapachu wódki chcę puszczać pawia. Martini ma za mało procentów;) a tak bym szybciej nie wyzdrowiała? :evil_lol: Spróbuj i daj znać jak poszło:evil_lol: Quote
PIKA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Cześć Kasiu :multi: widz, ze sampoczucie coraz lepsze :razz: No ale chorobsko pzreszlo na TZ-ta :evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Kasiu :multi: widz, ze sampoczucie coraz lepsze :razz: No ale chorobsko pzreszlo na TZ-ta :evil_lol:przeszlo i trzyma sie go dzielnie :evil_lol: za to ja juz w zasadzie zdrowa :) Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 O! Znajome kapciuszki :evil_lol: Kasieńko, a ja nie wiedziałam, że ty na Majorkę się wybierasz :shake: Ach te zaległości nie odrobione :cool1: Życzę zdrówka panu w goglach ;) A dbaj o niego bo ty już w formie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='mmbbaj']O! Znajome kapciuszki :evil_lol: Kasieńko, a ja nie wiedziałam, że ty na Majorkę się wybierasz :shake: Ach te zaległości nie odrobione :cool1: Życzę zdrówka panu w goglach ;) A dbaj o niego bo ty już w formie :evil_lol:Gosia, ale Ty masz pamiec z tymi goglami :D Ale wiesz, chyb aich nie wezmiemy na Majorke ;) Juz sie nie moge doczekac wyjazdu! Dzis kupilismy kremy do opalania i przewodnik :lol: Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Teklunia napisał(a): Juz sie nie moge doczekac wyjazdu! Dzis kupilismy kremy do opalania i przewodnik :lol: No to macie już wszystko co potrzeba! :evil_lol: A kiedy jedziecie? Nie każ mi przedzierać się przez pół galerii :modla: Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Teklunia'] Jakie stylowe paputki:cool3: I skarpeteczki trendy:eviltong: Quote
Teklunia Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='mmbbaj']No to macie już wszystko co potrzeba! :evil_lol: A kiedy jedziecie? Nie każ mi przedzierać się przez pół galerii :modla:30.08, lot mamy o 23.30 - okropnie pozno :shake: ale powrot nie lepszy bo o 5 45 ;) [quote name='an3czka']Jakie stylowe paputki:cool3: I skarpeteczki trendy:eviltong: no cóż, ma się ten styl, no nie ;) podąża się za trendami ;) Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Teklunia']no coś Ty!?! nie strasz:placz: ja myslalam ze tam na 100% bedzie ładna pogoda... Słuchaj ja też tak myślałałam, byłam na Majorce 6 lat temu i to na początku lipca, przez tydzień... Cały tydzień pogoda była koszmar... Jak nie padało to wialo, słońce to może w okolicach hotelu trzy razy się pokazało... W różne miejsca jeździłam i w większości pojechałabym tam po raz kolejny ale Majorka jest jednym z dwóch miejsc gdzie nigdy więcej nie pojade :shake: Ale mam nadzieje że przynajmniej Tobie uda się tam urlop :)) Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Teklunia'] no cóż, ma się ten styl, no nie ;) podąża się za trendami ;) I o tym właśnie mówię:p Quote
Teklunia Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 jo-jo napisał(a):Słuchaj ja też tak myślałałam, byłam na Majorce 6 lat temu i to na początku lipca, przez tydzień... Cały tydzień pogoda była koszmar... Jak nie padało to wialo, słońce to może w okolicach hotelu trzy razy się pokazało... W różne miejsca jeździłam i w większości pojechałabym tam po raz kolejny ale Majorka jest jednym z dwóch miejsc gdzie nigdy więcej nie pojade :shake: Ale mam nadzieje że przynajmniej Tobie uda się tam urlop :))u nas bedzie slonce!!! nie widze innej mozliwosci! ;) Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Teklunia napisał(a):u nas bedzie slonce!!! nie widze innej mozliwosci! ;) No i taką też mam nadzieję :kciuki: I ja prosze ooo duuuużo foteczek, szczególnie morza i tamtejszej flory i fauny :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='jo-jo']No i taką też mam nadzieję :kciuki: I ja prosze ooo duuuużo foteczek, szczególnie morza i tamtejszej flory i fauny :loveu: Ooo jo-jo jak chcesz pooglądać, to zapraszam do Benowej galerii :razz: bo ja w czerwcu byłam na Majorce ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22020&page=81 Quote
Teklunia Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu jak wrażenia z koncertu;)oj fajnie było :p chociaż dłuuugo, bo wyjechalismy z Wawy o 9.30 a wrocilismy o 6... rano ;) prawie cała doba na nogach, bez zadnej drzemki, bo w samochodzie musialam czuwac, zeby mi kierowca nie zasnął :lol: a sam koncert trwal ciut ponad 3 godz. (z tym ze najpierw 2 godz. czekania i walczenia o fajne miejsca). no a przy okazji połaziliśmy sobie po Gdanskiej starówce i zjedlimy rybkę prosto z połowu ;) Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :pdobrze że pogoda dopisała ...fajnie że mogliście pojechać , no i spacer po StarówceGdańskiej:loveu: Quote
Teklunia Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Pogoda była rewelacyjna, nawet świeciło słoneczko a wieczorem było aż gęsto od gwiazd :loveu: Ale nieźle nas nastraszyło, bo przez całą drogę w tatą stroną lało :diabloti: Dopiero na obrzeżach Gdańska przestało! Mam kilka zdjęć Gdańska: I trochę z koncertu... Nad sceną były telebimy, każdy przez cały czas pokazywał jednego muzyka. Gilmour we własnej osobie: Abstrakcja :lol: Wstęp do 1 utworu grali na kieliszkach :D no i ukłony na koniec: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ;)super ...no przyznam się ,ze ci zazdraszczam:oops: Quote
aga1215 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)super ...no przyznam się ,ze ci zazdraszczam:oops: :oops: ja tysz:oops: Quote
bonita Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)super ...no przyznam się ,ze ci zazdraszczam:oops: :oops: Nie tylko Wy:oops: Quote
Teklunia Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 dziewczyny, ale czego? Gdanska czy Pink Floydow? :cool3: Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Teklunia napisał(a):zjedlimy rybkę prosto z połowu ;-) Sami złowiliście? :razz: Teklunia napisał(a):dziewczyny, ale czego? Gdanska czy Pink Floydow? :cool3: Ja Pink Floydów :cool3: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Teklunia']dziewczyny, ale czego? Gdanska czy Pink Floydow? :cool3::oops:Floydów ...bo do Gdańska to se moge za rok pojechać :razz: Quote
Teklunia Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:Floydów ...bo do Gdańska to se moge za rok pojechać :razz: [quote name='PIKA']Ja Pink Floydów :cool3:nooo, jest czego:p [quote name='PIKA']Sami złowiliście? :razz:nie, ale sami wybraliśmy z menu i zamówiliśmy :lol: Quote
Recommended Posts