Teklunia Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Magda_Miki napisał(a):Zabierzesz nas ze soba?:cool3:jesli stawicie się tu 30 po poludniu i zgodzicie schowac w walizce, to nie widze przeszkód ;) Quote
Magda Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Teklunia napisał(a):jesli stawicie się tu 30 po poludniu i zgodzicie schowac w walizce, to nie widze przeszkód ;) Ale dlaczego w walizce? A jak nas zobacza? Jeszcze pomysla, ze jestesmy terrorystami czy cos.......:lol: Quote
panienkabubu Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 oo Kasia tez jedzie na majorke :) Kasia prosze szczegoly jakies, moze tam bylam;) Quote
Gosiek Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Teklunia napisał(a): Zrobiłam rzecz niemożliwą - przeziębiłam się w środku lata :evil_lol: Katar, ból gardła, lekka gorączka... Trzeba być wyjątkowym pechowcem żeby teraz złapać takie coś ;):crazyeye::crazyeye::crazyeye: no jestem w szoku :crazyeye::crazyeye::crazyeye: wiesz czemu? bo wstałam dziś z koszmarnym bólem gardła i lekkim katarem :diabloti: Quote
Teklunia Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Gosiek']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no jestem w szoku :crazyeye::crazyeye::crazyeye: wiesz czemu? bo wstałam dziś z koszmarnym bólem gardła i lekkim katarem :diabloti:no prosze, i Ciebie tez zarazilam :oops: ale nie gniewasz sie? [quote name='Magda_Miki']Ale dlaczego w walizce? A jak nas zobacza? Jeszcze pomysla, ze jestesmy terrorystami czy cos.......:lol:bo nie mam kasy, zeby za Was zaplacic... [quote name='panienkabubu']oo Kasia tez jedzie na majorke :) Kasia prosze szczegoly jakies, moze tam bylam;)miejscowość - Can Pastilla, hotel Gala :) więcej nic Ci nie powiem bo nigdy tam nie bylam :) Quote
bonita Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Teklunia']no prosze, i Ciebie tez zarazilam :oops: ale nie gniewasz sie? bo nie mam kasy, zeby za Was zaplacic... miejscowość - Can Pastilla, hotel Gala :) więcej nic Ci nie powiem bo nigdy tam nie bylam :) Ale się masz fajowo:loveu: ja tez chce jechac:placz: .( porób chociaz duuuzo fotek). Quote
Teklunia Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='bonita']Ale się masz fajowo:loveu: ja tez chce jechac:placz: .( porób chociaz duuuzo fotek).no baaa! to się rozumie samo przez się :lol: Quote
an3czka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Teklunia']ale choroba mi nie straszna bo właśnie przed sekundką kupiłam nam wczasy :multi: 30.08 lecimy na Majorkę :) Kasia weź mnie ze sobą:cool3: Quote
Teklunia Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 witajcie, umieram dzis angardło, katar i ból głowy :shake: Jednym słowem - lato w pełni :evil_lol: [quote name='an3czka']Kasia weź mnie ze sobą:cool3: ok, nie ma sprawy :D Quote
an3czka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Teklunia']witajcie, umieram dzis angardło, katar i ból głowy :shake: Jednym słowem - lato w pełni :evil_lol: Biedaczko współczuję:-( ok, nie ma sprawy :D To się mnie spodziewaj;) Quote
Teklunia Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Byłam dziś u Tenka, ale nawet nie miałam siły wyjsć z nim na porządny spacer :shake: Dlatego fotki nie dość że nieliczne, to jeszcze domowe... Quote
panienkabubu Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Teklunia']Byłam dziś u Tenka, ale nawet nie miałam siły wyjsć z nim na porządny spacer :shake: Dlatego fotki nie dość że nieliczne, to jeszcze domowe... Kasia takie piekne slonce u was?? u nas dzisiaj bylo okropne oberwanie chmury, caly dzien :-( :-( Quote
PIKA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Kasiu i jak wodka z pieprzem pomogla? :razz: Majorka to świetny pomysł :evil_lol: Przynajmniej się wygrzejesz, co przy przeziębieniu wskazane ;) Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 ;)Pan na włosciach:p jak dzis samopoczucie:razz: Quote
Teklunia Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 PIKA napisał(a):Kasiu i jak wodka z pieprzem pomogla? :razz: Majorka to świetny pomysł :evil_lol: Przynajmniej się wygrzejesz, co przy przeziębieniu wskazane ;)Pomogła!!! :) No właśnie, wygrzać sie bedzie miło, ale najpierw (w tę sobotę) jedziemy do Gdańska na koncet Gilmoura. Jakieś 7 godzin na powietrzu, a zapowiadają deszcz :diabloti: Quote
Teklunia Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='panienkabubu']Kasia takie piekne slonce u was?? u nas dzisiaj bylo okropne oberwanie chmury, caly dzien :-( :-(Kaisu, dziś już jest paskudnie :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']jak dzis samopoczucie:razz: a dziękuję, lepiej :) za to TZta gorzej :evil_lol: - nawet do pracy nie poszedł... Quote
jo-jo Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Teklunia'] Jaki z niego piękny Pan Pies :loveu: Kasiu Ty sie lepiej kuruj żeby na Majorce się opalać a nie wpokoju się chować, Mam nadzieję że Tobie przynajmniej uda się tam opalić, bo ja mam złe wspomnienia z Majorki :angryy: Quote
Teklunia Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='jo-jo']Jaki z niego piękny Pan Pies :loveu: Kasiu Ty sie lepiej kuruj żeby na Majorce się opalać a nie wpokoju się chować, Mam nadzieję że Tobie przynajmniej uda się tam opalić, bo ja mam złe wspomnienia z Majorki :angryy:no coś Ty!?! nie strasz:placz: ja myslalam ze tam na 100% bedzie ładna pogoda... Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 :razz:ooo to ciekawie sie wam zapowiada koncert:p Quote
MoniŚ Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ooo na koncert jedziecie? :cool3: Jaki śliczny puchaty misio :loveu: Quote
an3czka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Teklunia']Byłam dziś u Tenka, ale nawet nie miałam siły wyjsć z nim na porządny spacer :shake: Dlatego fotki nie dość że nieliczne, to jeszcze domowe... Tenuś tęsknie spogląda przez okno... Kasiu skoro już przy kuracji wódką jesteśmy, to ja proponuję Tequillę z cytrynką i solą. Musisz sobie walnąć kilka bąń przed snem i szybko do łóżka. Ja się tym kurowałam będąc w Londynie. Pamiętam, że Tequillę można tam było kupić w maleńkich butelkach, po 100 ml. Bardzo praktyczne rozwiązanie. Znikia w mgnieniu oka:lol: Jeśli nie to, to może Amol? Moja babcia na wszystko go stosuje, mnie tym zaraziła i faktycznie jest niesamowicie skuteczny:multi: Quote
Hanna R. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Kasieńko - oprócz tego Amolu, który poleca Ania, weź jeszcze Bilobil... Bo inaczej ani chybi na tę Majorkę zapomnisz aparata ... :p Całuj Tenka od Mani i Gezesławka. Quote
an3czka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kasieńko - oprócz tego Amolu, który poleca Ania, weź jeszcze Bilobil... Bo inaczej ani chybi na tę Majorkę zapomnisz aparata ... :p Całuj Tenka od Mani i Gezesławka. Tylko nie łącz Amolu z Tequillą:eviltong: Quote
panienkabubu Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Za to dziś u mnie pięęęęęęęękne słońce :multi: :multi: Notabene - u mnie na Majorce też było pochmurno i nawet raz lało! :p Quote
Teklunia Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='MoniŚ']Jaki śliczny puchaty misio :loveu:Ależ Monisiu, to jest PIES! :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ooo to ciekawie sie wam zapowiada koncert:ptia, szalenie :shake: [quote name='an3czka']Kasiu skoro już przy kuracji wódką jesteśmy, to ja proponuję Tequillę z cytrynką i solą. Musisz sobie walnąć kilka bąń przed snem i szybko do łóżka. Ja się tym kurowałam będąc w Londynie. Pamiętam, że Tequillę można tam było kupić w maleńkich butelkach, po 100 ml. Bardzo praktyczne rozwiązanie. Znikia w mgnieniu oka:lol: Jeśli nie to, to może Amol? Moja babcia na wszystko go stosuje, mnie tym zaraziła i faktycznie jest niesamowicie skuteczny:multi: Tequila to nie jest to co Kasie lubią najbardziej :shake: ;) Jakby tak małe buteleczki Martini czy wiinka, to co innego... :evil_lol: [quote name='an3czka']Tylko nie łącz Amolu z Tequillą:eviltong:a tak bym szybciej nie wyzdrowiała? :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Kasieńko - oprócz tego Amolu, który poleca Ania, weź jeszcze Bilobil... Bo inaczej ani chybi na tę Majorkę zapomnisz aparata ... :p Całuj Tenka od Mani i Gezesławka.Haniu, a bilobil to na co jest? Bo zapomniałam ;) [quote name='panienkabubu']Za to dziś u mnie pięęęęęęęękne słońce :multi: :multi: Notabene - u mnie na Majorce też było pochmurno i nawet raz lało! :pno to mnie pocieszyłyście :evil_lol: Quote
Recommended Posts