Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
jesli stawicie się tu 30 po poludniu i zgodzicie schowac w walizce, to nie widze przeszkód ;)

Ale dlaczego w walizce? A jak nas zobacza? Jeszcze pomysla, ze jestesmy terrorystami czy cos.......:lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

Zrobiłam rzecz niemożliwą - przeziębiłam się w środku lata :evil_lol: Katar, ból gardła, lekka gorączka... Trzeba być wyjątkowym pechowcem żeby teraz złapać takie coś ;)
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no jestem w szoku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

wiesz czemu? bo wstałam dziś z koszmarnym bólem gardła i lekkim katarem :diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no jestem w szoku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

wiesz czemu? bo wstałam dziś z koszmarnym bólem gardła i lekkim katarem :diabloti:no prosze, i Ciebie tez zarazilam :oops:
ale nie gniewasz sie?

[quote name='Magda_Miki']Ale dlaczego w walizce? A jak nas zobacza? Jeszcze pomysla, ze jestesmy terrorystami czy cos.......:lol:bo nie mam kasy, zeby za Was zaplacic...

[quote name='panienkabubu']oo
Kasia tez jedzie na majorke :)
Kasia prosze szczegoly jakies, moze tam bylam;)miejscowość - Can Pastilla, hotel Gala :) więcej nic Ci nie powiem bo nigdy tam nie bylam :)

Posted

[quote name='Teklunia']no prosze, i Ciebie tez zarazilam :oops:
ale nie gniewasz sie?

bo nie mam kasy, zeby za Was zaplacic...

miejscowość - Can Pastilla, hotel Gala :) więcej nic Ci nie powiem bo nigdy tam nie bylam :)

Ale się masz fajowo:loveu: ja tez chce jechac:placz: .( porób chociaz duuuzo fotek).

Posted

[quote name='Teklunia']ale choroba mi nie straszna bo właśnie przed sekundką kupiłam nam wczasy :multi:
30.08 lecimy na Majorkę :)

Kasia weź mnie ze sobą:cool3:

Posted

witajcie, umieram dzis angardło, katar i ból głowy :shake:
Jednym słowem - lato w pełni :evil_lol:

[quote name='an3czka']Kasia weź mnie ze sobą:cool3: ok, nie ma sprawy :D

Posted

[quote name='Teklunia']witajcie, umieram dzis angardło, katar i ból głowy :shake:
Jednym słowem - lato w pełni :evil_lol:
Biedaczko współczuję:-(

ok, nie ma sprawy :D

To się mnie spodziewaj;)

Posted

[quote name='Teklunia']Byłam dziś u Tenka, ale nawet nie miałam siły wyjsć z nim na porządny spacer :shake:
Dlatego fotki nie dość że nieliczne, to jeszcze domowe...

Kasia takie piekne slonce u was?? u nas dzisiaj bylo okropne oberwanie chmury, caly dzien :-( :-(

Posted

Kasiu i jak wodka z pieprzem pomogla? :razz:
Majorka to świetny pomysł :evil_lol: Przynajmniej się wygrzejesz, co przy przeziębieniu wskazane ;)

Posted

PIKA napisał(a):
Kasiu i jak wodka z pieprzem pomogla? :razz:
Majorka to świetny pomysł :evil_lol: Przynajmniej się wygrzejesz, co przy przeziębieniu wskazane ;)
Pomogła!!! :)

No właśnie, wygrzać sie bedzie miło, ale najpierw (w tę sobotę) jedziemy do Gdańska na koncet Gilmoura. Jakieś 7 godzin na powietrzu, a zapowiadają deszcz :diabloti:

Posted

[quote name='panienkabubu']Kasia takie piekne slonce u was?? u nas dzisiaj bylo okropne oberwanie chmury, caly dzien :-( :-(Kaisu, dziś już jest paskudnie :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']jak dzis samopoczucie:razz:
a dziękuję, lepiej :) za to TZta gorzej :evil_lol: - nawet do pracy nie poszedł...

Posted

[quote name='Teklunia']

Jaki z niego piękny Pan Pies :loveu:
Kasiu Ty sie lepiej kuruj żeby na Majorce się opalać a nie wpokoju się chować, Mam nadzieję że Tobie przynajmniej uda się tam opalić, bo ja mam złe wspomnienia z Majorki :angryy:

Posted

[quote name='jo-jo']Jaki z niego piękny Pan Pies :loveu:
Kasiu Ty sie lepiej kuruj żeby na Majorce się opalać a nie wpokoju się chować, Mam nadzieję że Tobie przynajmniej uda się tam opalić, bo ja mam złe wspomnienia z Majorki :angryy:no coś Ty!?! nie strasz:placz: ja myslalam ze tam na 100% bedzie ładna pogoda...

Posted

[quote name='Teklunia']Byłam dziś u Tenka, ale nawet nie miałam siły wyjsć z nim na porządny spacer :shake:
Dlatego fotki nie dość że nieliczne, to jeszcze domowe...

Tenuś tęsknie spogląda przez okno...

Kasiu skoro już przy kuracji wódką jesteśmy, to ja proponuję Tequillę z cytrynką i solą.
Musisz sobie walnąć kilka bąń przed snem i szybko do łóżka.
Ja się tym kurowałam będąc w Londynie. Pamiętam, że Tequillę można tam było kupić w maleńkich butelkach, po 100 ml. Bardzo praktyczne rozwiązanie. Znikia w mgnieniu oka:lol:

Jeśli nie to, to może Amol?
Moja babcia na wszystko go stosuje, mnie tym zaraziła i faktycznie jest niesamowicie skuteczny:multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kasieńko - oprócz tego Amolu, który poleca Ania, weź jeszcze Bilobil...
Bo inaczej ani chybi na tę Majorkę zapomnisz aparata ... :p
Całuj Tenka od Mani i Gezesławka.
Tylko nie łącz Amolu z Tequillą:eviltong:

Posted

[quote name='MoniŚ']Jaki śliczny puchaty misio :loveu:Ależ Monisiu, to jest PIES! :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ooo to ciekawie sie wam zapowiada koncert:ptia, szalenie :shake:

[quote name='an3czka']Kasiu skoro już przy kuracji wódką jesteśmy, to ja proponuję Tequillę z cytrynką i solą.
Musisz sobie walnąć kilka bąń przed snem i szybko do łóżka.
Ja się tym kurowałam będąc w Londynie. Pamiętam, że Tequillę można tam było kupić w maleńkich butelkach, po 100 ml. Bardzo praktyczne rozwiązanie. Znikia w mgnieniu oka:lol:

Jeśli nie to, to może Amol?
Moja babcia na wszystko go stosuje, mnie tym zaraziła i faktycznie jest niesamowicie skuteczny:multi: Tequila to nie jest to co Kasie lubią najbardziej :shake: ;)
Jakby tak małe buteleczki Martini czy wiinka, to co innego... :evil_lol:

[quote name='an3czka']Tylko nie łącz Amolu z Tequillą:eviltong:a tak bym szybciej nie wyzdrowiała? :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Kasieńko - oprócz tego Amolu, który poleca Ania, weź jeszcze Bilobil...
Bo inaczej ani chybi na tę Majorkę zapomnisz aparata ... :p
Całuj Tenka od Mani i Gezesławka.Haniu, a bilobil to na co jest? Bo zapomniałam ;)

[quote name='panienkabubu']Za to dziś u mnie pięęęęęęęękne słońce :multi: :multi:

Notabene - u mnie na Majorce też było pochmurno i nawet raz lało! :pno to mnie pocieszyłyście :evil_lol: