Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='panienkabubu']a to Ten się tam usmiecha? :hmmmm: chyba muszę rozjasnić monitor :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Ty ślepaku ;) pewnie że się uśmiecha! tak trochę nieśmiało- jak Monalisa :p

[quote name='*luthien*']SPÓŹNIONE STO LAT!!!!!!!!!!:buzi: :buzi: :buzi:

zajedwabista ta kartka:crazyeye: :loveu: :loveu: świetna, nie mogę się na nią napatrzeć :)

i dziękuję bardzo :buzi:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Kasiu - ja Cie bardzo, bardzo przepraszam za spóźnienie ale nie włączałam kompa przez weekend :oops:

z całego serca życzę Ci
wszystkiego najcudowniejszego

Posted

[quote name='Gosiek']Kochana Kasiu - ja Cie bardzo, bardzo przepraszam za spóźnienie ale nie włączałam kompa przez weekend :oops:

z całego serca życzę Ci
wszystkiego najcudowniejszego

Goniu, ślicznie dziękuję za życzenia i wirtualne kwiatki :buzi:

A tak wyglądają kwiatki które dostałam w realu ;)

Posted

[quote name='Teklunia']Goniu, ślicznie dziękuję za życzenia i wirtualne kwiatki :buzi:

A tak wyglądają kwiatki które dostałam w realu ;)

ach Kasiu - kwiaty jak marzenie - musi Cię baaardzo ten Twój Piotruś kochać :loveu:

Posted

Gosiek napisał(a):
ach Kasiu - kwiaty jak marzenie - musi Cię baaardzo ten Twój Piotruś kochać :loveu:
Gosiu, kwiatki są od mamy :oops:
Piotrek dał mi bieliznę :lol:

Posted

[quote name='BeaC']Dołączam się do zyczeń ( tylko nie za bardzo wiem twoich czy TENa?) ale życę wszystkiego naj naj naj dziękuję bardzo :) ja, nie Ten :lol:

[quote name='Vectra']nie wstydzaj tu same swoje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:oj, ja jestem baaardzo nieśmiała :shake: nawet swoich się wstydze ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
Gosiu, kwiatki są od mamy :oops:
Piotrek dał mi bieliznę :lol:
:ices_bla: no to ładnie palnęłam.... swoja drogą to ..... Piotr prezent zrobił Tobie czy sobie? :diabloti:

Posted

Gosiek napisał(a):
:ices_bla: no to ładnie palnęłam.... swoja drogą to ..... Piotr prezent zrobił Tobie czy sobie? :diabloti:
dobre pytanie :evil_lol: chociaz myślę że tak pół na pół, bo ja uwielbiam bieliznę i buty... moglabym mieć całą szfę jednego i drugiego, a On o tym wie i czasem kupuje mi jakiś fata kaszek do kolekcji ;)

Posted

[quote name='jo-jo']O rany alesię spóźniła, fujara ze mnie :oops:

Wszystkiego Naj Naj Kasiu :loveu: :calus:alez kochana, nie jestes fujarą :lol:

za zyczenia pięknie dziękuję i buziaczkuje Cie :buzi:

Tenek na dobranoc...W wersji uśmiechniętej, bo pancia drapie za uszkiem i jest miło :loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']alez kochana, nie jestes fujarą :lol:

za zyczenia pięknie dziękuję i buziaczkuje Cie :buzi:

Tenek na dobranoc...W wersji uśmiechniętej, bo pancia drapie za uszkiem i jest miło :loveu:
:loveu:ale on ma cudny ten nochalek

Posted

[quote name='Teklunia']Tenek na dobranoc...W wersji uśmiechniętej, bo pancia drapie za uszkiem i jest miło :loveu:

Kasiu Tenek to chyba najbardziej roześmiany piesor jakiego znam:p

Widzę, że już bez gumeczki we włosach:evil_lol:

Posted

Kasia, ale się chwalisz tymi kwiatami :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :diabloti:
Ale jak już się tak chwalisz prezentami, to dawwwwwwwaaaaaj tą bieliznę :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: my chętnie kupimy taką samą :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

a TENek cuuuuuudowny jak zwykle :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale on ma cudny ten nochalekano ma :p ;)

[quote name='an3czka']Kasiu Tenek to chyba najbardziej roześmiany piesor jakiego znam:p

Widzę, że już bez gumeczki we włosach:evil_lol: Aniu, ja tez mam takie wrazenie :D Caly czas mu sie pychol cieszy :loveu: To cudowny widok taki radosny, energiczny i zawsze chętny do przytulanie psiur :)

[quote name='panienkabubu']Kasia, ale się chwalisz tymi kwiatami :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :diabloti:
Ale jak już się tak chwalisz prezentami, to dawwwwwwwaaaaaj tą bieliznę :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: my chętnie kupimy taką samą :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

a TENek cuuuuuudowny jak zwykle :loveu: :loveu: :loveu:o masz, następna chce sobie popatrzec na kobietę w bieliźnie... co się z Wami dzieje, kobiety? ;)

I oczywiście:

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM :)

Zrobiłam rzecz niemożliwą - przeziębiłam się w środku lata :evil_lol: Katar, ból gardła, lekka gorączka... Trzeba być wyjątkowym pechowcem żeby teraz złapać takie coś ;)

Posted

[quote name='Teklunia']o masz, następna chce sobie popatrzec na kobietę w bieliźnie... co się z Wami dzieje, kobiety? ;)
nie myśl o nas, że my nieteges;) my lubimy podziwiać :p:p:p

[quote name='Teklunia']I oczywiście:

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM :)

Dzię dobry :evil_lol: :evil_lol: tylko troche pochmurny i zimny :lol:

[quote name='Teklunia']Zrobiłam rzecz niemożliwą - przeziębiłam się w środku lata :evil_lol: Katar, ból gardła, lekka gorączka... Trzeba być wyjątkowym pechowcem żeby teraz złapać takie coś ;)

Wierz mi, że to jest jednak możliwe ;-)
Ja niedawno wyleczyłam się z ostrej anginy, migdały miałam na języku wręcz ;) napuchnięta chodziłam, jakbym świnkę miała, ogromny ból, nie mogłam się wysłowić ;) szok ;) ale już wszystko ok - tylko ostrzegam, Cholinex NIE pomaga ;) postaw na coś inne, nie wiem, jakaś setka wódki czy cóś :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Kasiu ...zdrówka zyczę ;)dziękuję :) niestety zdążyłam już zarazić TZta :evil_lol:

ale choroba mi nie straszna bo właśnie przed sekundką kupiłam nam wczasy :multi:
30.08 lecimy na Majorkę :)

Kasiu, to złe wieści, bo ja bardzo lubię Cholinex... Pyszniutki jest :lol: Ale teraz i tak biorę Tantum Verde.
A'propos wódki, to jak byliśmy w Borach, to okropnie mi było niedobrze jednedo dnia, jakieś zatrucie czy coś... Poszliśmy na obiad do knajpy i zamówiłam pierogi i...setkę wódki :) Pani kelnerka dziwnie się spojrzała (bo ja wyglądam jak mała niewinna dziewczynka, a nie jak ktoś kto sobi ewódkę w knajpach zamawia) i spytał czy może z lodem lub sokiem? A ja na to: Nie, z pieprzem :evil_lol:
Dziwną miała minę ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
dziękuję :) niestety zdążyłam już zarazić TZta :evil_lol:

ale choroba mi nie straszna bo właśnie przed sekundką kupiłam nam wczasy :multi:
30.08 lecimy na Majorkę :)

Oj Kasiu, ale ja mam zaleglosci u Ciebie (i nie tylko u ciebie:roll:).
Po pierwsze wszystkiego najlepszego, zdrowka (przede wszystkim), zebys szybciej wyzdrowiala i miala najwspanialsze wakacje na Majorce:multi::multi:
Ale urlop....... JA TEZ TAK CHCE!!!:placz:

Zabierzesz nas ze soba?:cool3: