Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra - ślicznie dziękuję!!! :buzi: A szarlotka czeka... :lo:

[quote name='Alka']
pysznie wygląda ... juz ją wczoraj widziałam w galerii smaczków :multi:
Kasiu, zdolniacha kulinarna z Ciebie !:loveu:Aluś, to Evelina jest zdolniachą! Ja dokładnie skopiowałam jej przepis i dlatego tak ładnie wyszło :oops:

Posted

[quote name='Maga100']Teklunia, ja też ci życzę :lol:

i nie zapomnij wypunktować otrzymane prezenty :cool3: Ękuję, ękuję :lol:

Na razie mam tylko 1 punkt (bo dostałam z 2-dniowym wyprzedzeniem) - wielka, zielona walizka :p
Straszliwie mi się podoba, sama sobie wybierałam... Ale jak z nią wracałam do domu, to na ulicy wszyscy ludzie się oglądali i dziwnie uśmiechali pod nosem... Więc chyb abudzi kontrowersje ;)

Posted

PIKA napisał(a):
O wpadlam na szarlotke :evil_lol:
Pyszna :eating:
a pyszna, żebyś wiedziała :lol: właśnie jestem po małym kawałeczku :p

no, ale teraz lecę brać się za obiad, bo niedługo parę osób przychodzi a ja w lesie (czyt. na Dogomanii:evil_lol:)

Posted

Kasiu , nie będę sie wdawać w szczegóły - ogólnie i z serca :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

STO LAT W SZCZĘŚCIU I Z DOSTĘPEM DO NETU !!! :cool3: :cool3: :cool3:

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

Posted

Wrocilismy z wakacji wczoraj - a tu taka niespodzianka - Kasiu - wszystkiego o czym marzysz !!!!!! Badz szczesliwa, bogata, miej przyjaciol wkolo - a wiec - zyj jak do tej pory!!!!

Posted

Weszłam tu dizs i oniemiałam - tyle żyzceń
Ślicznie Wam dziękuję i muszę przyznać że naprawdę się wzruszyłam :oops:

Goniu Azulkowa, Gosiu Bajankowa, Monisiu,
Kasiu Benkowa, Kasiu od bokserków, Evelinko, Haska, Haniu, Joluś - DZIĘKUJĘ!!!

[quote name='HankaRupczewska']STO LAT W SZCZĘŚCIU I Z DOSTĘPEM DO NETU !!! :cool3: :cool3: :cool3:
Haniu, Twoje życzenie ubawilo mnie do łez :D Ale jest jak najbardziej trafione :lol:

[quote name='haska_12']Ten pies jest boski :D szarlotka :D? mhm :phaska, witamy u nas serdecznie :multi:

[quote name='bonita']To ja tez Zyczę Ci Kasiu ( moja imienniczko :)
W S Z Y S T K I E GO :) N A J L E P S Z E G O Z Okazji urodzin.

O i na szarlotkę się załapałam. Mniam :)witam i dziękuję bardzo, Kaisu :lol:

A szarlotki już nie ma :oops:

[quote name='Evelina']
WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ KASIEŃKO ! :lol: :buzi:

Ewa, to najpiękniejsza kartka urodzinowa jaką w życiu widziałam!!! Na końcu, kiedy Ten się uśmiechnął aż mi się łzy w oczach zakręciły. Nawet mój TZ - Dogomaniacki sceptyk ;) - był zachwycony!

Dziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękuję :buzi:

Posted

hej hej :)

bylam dziś na sushi i byl to moj pierwszy raz! podchodziłam do niego "z pewną nieśmiałośią" ale czuję ze stanę sie zagorzałą fanka tego jedzonka :multi: pyszniutkie i baaardzo estetyczne :)

[quote name='MoniŚ']Cześć Kasiu w to niedzielne popoludnie :multi:Witaj wieczornie :lol:

[quote name='malawaszka']ojjojojjjjjj 100 lat Kasiu - spóźnione ale szczere :loveu:a ja szczerze dziękuję :buzi:

[quote name='sota36']TAK - kartka z usmiechem Tenka - zabawna i fajnista!!!genialne, prawda? :)

Tenek pozdrawia wszystkie miłe panie :)

Posted

[quote name='Teklunia']Ewa, to najpiękniejsza kartka urodzinowa jaką w życiu widziałam!!! Na końcu, kiedy Ten się uśmiechnął aż mi się łzy w oczach zakręciły. Nawet mój TZ - Dogomaniacki sceptyk ;) - był zachwycony!

a to Ten się tam usmiecha? :hmmmm: chyba muszę rozjasnić monitor :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: