Alka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 pysznie wygląda ... juz ją wczoraj widziałam w galerii smaczków :multi: Kasiu, zdolniacha kulinarna z Ciebie !:loveu: Quote
Teklunia Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Vectra - ślicznie dziękuję!!! :buzi: A szarlotka czeka... :lo: [quote name='Alka'] pysznie wygląda ... juz ją wczoraj widziałam w galerii smaczków :multi: Kasiu, zdolniacha kulinarna z Ciebie !:loveu:Aluś, to Evelina jest zdolniachą! Ja dokładnie skopiowałam jej przepis i dlatego tak ładnie wyszło :oops: Quote
Maga100 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Teklunia, ja też ci życzę :lol: i nie zapomnij wypunktować otrzymane prezenty :cool3: Quote
Teklunia Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='Maga100']Teklunia, ja też ci życzę :lol: i nie zapomnij wypunktować otrzymane prezenty :cool3: Ękuję, ękuję :lol: Na razie mam tylko 1 punkt (bo dostałam z 2-dniowym wyprzedzeniem) - wielka, zielona walizka :p Straszliwie mi się podoba, sama sobie wybierałam... Ale jak z nią wracałam do domu, to na ulicy wszyscy ludzie się oglądali i dziwnie uśmiechali pod nosem... Więc chyb abudzi kontrowersje ;) Quote
Teklunia Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='aga1215']Kasiu wszystkiego najlepszego Aguś, bardzo dziękuję :) A to buziak dla Ciebie :buzi: Quote
PIKA Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 O wpadlam na szarlotke :evil_lol: Pyszna :eating: Quote
Teklunia Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 PIKA napisał(a):O wpadlam na szarlotke :evil_lol: Pyszna :eating:a pyszna, żebyś wiedziała :lol: właśnie jestem po małym kawałeczku :p no, ale teraz lecę brać się za obiad, bo niedługo parę osób przychodzi a ja w lesie (czyt. na Dogomanii:evil_lol:) Quote
Hanna R. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Kasiu , nie będę sie wdawać w szczegóły - ogólnie i z serca :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: STO LAT W SZCZĘŚCIU I Z DOSTĘPEM DO NETU !!! :cool3: :cool3: :cool3: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
bonita Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 To ja tez Zyczę Ci Kasiu ( moja imienniczko :) W S Z Y S T K I E GO :) N A J L E P S Z E G O Z Okazji urodzin. O i na szarlotkę się załapałam. Mniam :) Quote
haska_12 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ten pies jest boski :D szarlotka :D? mhm :p Quote
panienkabubu Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 No masz Ci los :mad: taką szarlotkę przegapić :razz: :razz: Kasiu, Kasiu, Kasiu! Moja Ty imienniczko :) wszystkiego najlepszego!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :bday: STO LATEK KASIEŃKO! :chlup: :drink1: :drinking: :drinking: :tort: Quote
Evelina Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [SIZE="4"]WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ KASIEŃKO ! :lol: :buzi: Quote
MoniŚ Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Oj, dzisiaj wpadlam na dogo na chwilke, a tu Kasia ma urodziny :multi: Kasieńko, wszystkiego najlepszego! :loveu: :Rose: Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Wrocilismy z wakacji wczoraj - a tu taka niespodzianka - Kasiu - wszystkiego o czym marzysz !!!!!! Badz szczesliwa, bogata, miej przyjaciol wkolo - a wiec - zyj jak do tej pory!!!! Quote
Teklunia Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Weszłam tu dizs i oniemiałam - tyle żyzceń Ślicznie Wam dziękuję i muszę przyznać że naprawdę się wzruszyłam :oops: Goniu Azulkowa, Gosiu Bajankowa, Monisiu, Kasiu Benkowa, Kasiu od bokserków, Evelinko, Haska, Haniu, Joluś - DZIĘKUJĘ!!! [quote name='HankaRupczewska']STO LAT W SZCZĘŚCIU I Z DOSTĘPEM DO NETU !!! :cool3: :cool3: :cool3: Haniu, Twoje życzenie ubawilo mnie do łez :D Ale jest jak najbardziej trafione :lol: [quote name='haska_12']Ten pies jest boski :D szarlotka :D? mhm :phaska, witamy u nas serdecznie :multi: [quote name='bonita']To ja tez Zyczę Ci Kasiu ( moja imienniczko :) W S Z Y S T K I E GO :) N A J L E P S Z E G O Z Okazji urodzin. O i na szarlotkę się załapałam. Mniam :)witam i dziękuję bardzo, Kaisu :lol: A szarlotki już nie ma :oops: [quote name='Evelina']WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ KASIEŃKO ! :lol: :buzi: Ewa, to najpiękniejsza kartka urodzinowa jaką w życiu widziałam!!! Na końcu, kiedy Ten się uśmiechnął aż mi się łzy w oczach zakręciły. Nawet mój TZ - Dogomaniacki sceptyk ;) - był zachwycony! Dziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękujędziękuję :buzi: Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 ojjojojjjjjj 100 lat Kasiu - spóźnione ale szczere :loveu: Quote
MoniŚ Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Cześć Kasiu w to niedzielne popoludnie :multi: Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 TAK - kartka z usmiechem Tenka - zabawna i fajnista!!! Quote
Teklunia Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 hej hej :) bylam dziś na sushi i byl to moj pierwszy raz! podchodziłam do niego "z pewną nieśmiałośią" ale czuję ze stanę sie zagorzałą fanka tego jedzonka :multi: pyszniutkie i baaardzo estetyczne :) [quote name='MoniŚ']Cześć Kasiu w to niedzielne popoludnie :multi:Witaj wieczornie :lol: [quote name='malawaszka']ojjojojjjjjj 100 lat Kasiu - spóźnione ale szczere :loveu:a ja szczerze dziękuję :buzi: [quote name='sota36']TAK - kartka z usmiechem Tenka - zabawna i fajnista!!!genialne, prawda? :) Tenek pozdrawia wszystkie miłe panie :) Quote
Mi. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 SPÓŹNIONE STO LAT!!!!!!!!!!:buzi: :buzi: :buzi: zajedwabista ta kartka:crazyeye: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Teklunia']Ewa, to najpiękniejsza kartka urodzinowa jaką w życiu widziałam!!! Na końcu, kiedy Ten się uśmiechnął aż mi się łzy w oczach zakręciły. Nawet mój TZ - Dogomaniacki sceptyk ;) - był zachwycony! a to Ten się tam usmiecha? :hmmmm: chyba muszę rozjasnić monitor :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts