Teklunia Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='dbsst']Cemu poSłaś branic :(a bo pozno sie zrobilo :) Ale juz ;) wstalam i chyb aczas cos wkleic ;) Quote
Teklunia Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 I jeszcze jakies stare poscielowki sie znalazly przy okazji przegladania katalogów... Uff... To chyba wszystko :lol: Quote
Gosiek Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 cześć Kasiu :p ależ piękna pościelówka :loveu: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Kasiu :p ależ piękna pościelówka :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu mamy podobne gusta ....mi teżsie ta poscielówka rzuciła w oczy;) Kasiu moi rodzice brali slub cywilny 14 lutego / w Walentynki/ a kościelny w maju i sa ze sobą już 48 rok:loveu: Quote
Teklunia Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu mamy podobne gusta ....mi teżsie ta poscielówka rzuciła w oczy;) Kasiu moi rodzice brali slub cywilny 14 lutego / w Walentynki/ a kościelny w maju i sa ze sobą już 48 rok:loveu: no wiec wlasnie! ja WIEM, ze bedzie dobrze :p widze ze spodobala Wam sie posciel w Myszki Miki :lol::eviltong: A wczoraj bylismy w Wilanowie i nawet kilka fotek zrobilismy :D Quote
Alka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 wow, Kasiu, aleś zaszalała :multi: pościelówki, Wilanów, kaczuchy, wszystkie śliczne :loveu: ja nie śpię, ja udaję :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Cześć Kasiu :multi: I Tenulku :loveu: Ale Misio :loveu: Moge sie psssytulic? :loveu: Śliczne te zdjęcia z Wilanowa :loveu: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Cześć Kasiu :multi: Wilanown sliczny, jak zawsze :loveu: Wlasciwy pies, na wlasciwym miejscu Quote
bonita Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Wilanów piękny, a sesja pościelowa CUDOWNA:loveu: Quote
MoniŚ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Cześć Kasiu :cool3: Fotki rewelacyjne :D . A te kacuchy... (mam do nich słabość :eviltong: ). Zdjęcia Wilanowe śliczne :loveu: :razz: Pozdrowienia i buziaki dla Tenosława :evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Alka']wow, Kasiu, aleś zaszalała :multi: pościelówki, Wilanów, kaczuchy, wszystkie śliczne :loveu: a co! raz sie zyje ;) [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Kasiu :multi: I Tenulku :loveu: Ale Misio :loveu: Moge sie psssytulic? :loveu: Śliczne te zdjęcia z Wilanowa :loveu:Gosia, wsiadaj w pociag i przyjezdzaj! ten typ jest zawsze chetny do przytulania :p [quote name='PIKA']Cześć Kasiu :multi: Wilanown sliczny, jak zawsze :loveu:oj sliczny :loveu: a ja tam nie bylam cale wieki...:oops: jakos w 6 klasie podstawowki ostatnio... [quote name='bonita']Wilanów piękny, a sesja pościelowa CUDOWNA:loveu:piekny, to prawda :) i dziekuje za odwiedziny :) [quote name='MoniŚ']Cześć Kasiu :cool3: Fotki rewelacyjne :D . A te kacuchy... (mam do nich słabość :eviltong: ). Zdjęcia Wilanowe śliczne :loveu: Pozdrowienia i buziaki dla Tenosława :evil_lol:buziaki przekaze wprost w kudlatą mordę :lol: a kaczuchy tez bardzo lubie... szczegolnie te ich lapki pokraczne i wielkie kuperki ;) Quote
BeaC Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Fajny ....ten twój TEN:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MoniŚ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Teklunia napisał(a): buziaki przekaze wprost w kudlatą mordę :lol: :loveu: i jezcze głaski, jeszcze głaski :loveu: Quote
Mi. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ale nas tu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie było:placz:. A miś pościelowy cudowny:loveu:. Prawdziwa przytulanka:loveu: Quote
Teklunia Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='*luthien*']Ale nas tu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie było:placz:. A miś pościelowy cudowny:loveu:. Prawdziwa przytulanka:loveu: nawet daaaaawniej niż daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno ;) ale ciesze sie bardzo ze w koncu jestescie :) [quote name='MoniŚ']:loveu: i jezcze głaski, jeszcze głaski :loveu:będą i głaski :) obiecuje! [quote name='BeaC']Fajny ....ten twój TEN:evil_lol::evil_lol::evil_lol:noo :p i Witam w naszej galerii :) Z fanfarami :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Teklunia napisał(a): Gosia, wsiadaj w pociag i przyjezdzaj! ten typ jest zawsze chetny do przytulania :p Gonia za malutka na samodzielne wyjazdy pociągiem. :-( A poza tym to ja chyba bym Ci ukradla tego kudlatego Przytojniaka. :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Gonia za malutka na samodzielne wyjazdy pociągiem. :-( A poza tym to ja chyba bym Ci ukradla tego kudlatego Przytojniaka. :loveu: :loveu:Malutka Goniu, nie wymiguj się, tylko przyjeżdżaj dopóki wakacje trwają :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Teklunia napisał(a):Malutka Goniu, nie wymiguj się, tylko przyjeżdżaj dopóki wakacje trwają :cool3: Ja sie nie wymiguję! :placz: A ja nie mam nawet noclegu. :eviltong: I mamcia nie puści z domku! :-( Zreszta i tak mnie nikt nie chce... Quote
Mi. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Teklunia'] ale ciesze sie bardzo ze w koncu jestescie :) jesteśmy i zostaniemy :wink: Quote
Teklunia Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='*luthien*']jesteśmy i zostaniemy :wink: :buzi: ......... Quote
Mi. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Teklunia']:buzi: ......... :buzi: :calus: Quote
Recommended Posts