Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Kasiu :p

ależ piękna pościelówka :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu mamy podobne gusta ....mi teżsie ta poscielówka rzuciła w oczy;)

Kasiu moi rodzice brali slub cywilny 14 lutego / w Walentynki/ a kościelny w maju i sa ze sobą już 48 rok:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu mamy podobne gusta ....mi teżsie ta poscielówka rzuciła w oczy;)

Kasiu moi rodzice brali slub cywilny 14 lutego / w Walentynki/ a kościelny w maju i sa ze sobą już 48 rok:loveu:
no wiec wlasnie! ja WIEM, ze bedzie dobrze :p

widze ze spodobala Wam sie posciel w Myszki Miki :lol::eviltong:

A wczoraj bylismy w Wilanowie i nawet kilka fotek zrobilismy :D

Posted

Cześć Kasiu :cool3:

Fotki rewelacyjne :D . A te kacuchy... (mam do nich słabość :eviltong: ). Zdjęcia Wilanowe śliczne :loveu:
:razz:

Pozdrowienia i buziaki dla Tenosława :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']wow, Kasiu, aleś zaszalała :multi:
pościelówki, Wilanów, kaczuchy, wszystkie śliczne :loveu:
a co! raz sie zyje ;)

[quote name='g_o_n_i_a']Cześć Kasiu :multi: I Tenulku :loveu:
Ale Misio :loveu: Moge sie psssytulic? :loveu:
Śliczne te zdjęcia z Wilanowa :loveu:Gosia, wsiadaj w pociag i przyjezdzaj! ten typ jest zawsze chetny do przytulania :p

[quote name='PIKA']Cześć Kasiu :multi:
Wilanown sliczny, jak zawsze :loveu:oj sliczny :loveu: a ja tam nie bylam cale wieki...:oops: jakos w 6 klasie podstawowki ostatnio...

[quote name='bonita']Wilanów piękny, a sesja pościelowa CUDOWNA:loveu:piekny, to prawda :)
i dziekuje za odwiedziny :)

[quote name='MoniŚ']Cześć Kasiu :cool3:

Fotki rewelacyjne :D . A te kacuchy... (mam do nich słabość :eviltong: ). Zdjęcia Wilanowe śliczne :loveu:
Pozdrowienia i buziaki dla Tenosława :evil_lol:buziaki przekaze wprost w kudlatą mordę :lol:
a kaczuchy tez bardzo lubie... szczegolnie te ich lapki pokraczne i wielkie kuperki ;)

Posted

Ale nas tu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie było:placz:. A miś pościelowy cudowny:loveu:. Prawdziwa przytulanka:loveu:

Posted

[quote name='*luthien*']Ale nas tu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie było:placz:. A miś pościelowy cudowny:loveu:. Prawdziwa przytulanka:loveu:
nawet daaaaawniej niż daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno ;)

ale ciesze sie bardzo ze w koncu jestescie :)

[quote name='MoniŚ']:loveu: i jezcze głaski, jeszcze głaski :loveu:będą i głaski :) obiecuje!

[quote name='BeaC']Fajny ....ten twój TEN:evil_lol::evil_lol::evil_lol:noo :p i Witam w naszej galerii :) Z fanfarami :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

Gosia, wsiadaj w pociag i przyjezdzaj! ten typ jest zawsze chetny do przytulania :p

Gonia za malutka na samodzielne wyjazdy pociągiem. :-( A poza tym to ja chyba bym Ci ukradla tego kudlatego Przytojniaka. :loveu: :loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Gonia za malutka na samodzielne wyjazdy pociągiem. :-( A poza tym to ja chyba bym Ci ukradla tego kudlatego Przytojniaka. :loveu: :loveu:
Malutka Goniu, nie wymiguj się, tylko przyjeżdżaj dopóki wakacje trwają :cool3:

Posted

Teklunia napisał(a):
Malutka Goniu, nie wymiguj się, tylko przyjeżdżaj dopóki wakacje trwają :cool3:

Ja sie nie wymiguję! :placz:
A ja nie mam nawet noclegu. :eviltong: I mamcia nie puści z domku! :-( Zreszta i tak mnie nikt nie chce...