MoniŚ Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Cześć Kasiu ;) Mam nadzieję że dzisiaj będą kolejne zdjęcia :mad: :evil_lol: . I zapraszam do galerii Lassuni :cool3: Quote
Teklunia Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Kasiu Tenulkowa :angel: Jakie ocko :loveu: I zabeczki biale :cool3:czesc Goniu Azulkowo-Edziowo-Kociakowa ;) [quote name='panienkabubu']szczęki takie, że bałabym się podejść :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:boj sie, boj!!! jestesmy grrrozni :evil_lol: [quote name='Moniś']Cześć Kasiu :multi: Kope lat mnie tu nie było :crazyeye: Buziaczki dla Tenusia i miłego dzionka :multi:no wlasnie, wlasnie :mad: ale masz na szczescie usprawiedliwienie wakacjowe ;) opowiadaj dokladnie jak tam bylo? [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:TENuś zjadł Kasię :cool3:ale zwrócił na szczescie :evil_lol: [quote name='MoniŚ']Cześć Kasiu ;) Mam nadzieję że dzisiaj będą kolejne zdjęcia :mad: :evil_lol: . I zapraszam do galerii Lassuni :cool3:ze co??? :-o Galeria Lessi??? gdzie!!!??? lece szukac! Quote
Moniś Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Teklunia napisał(a): no wlasnie, wlasnie :mad: ale masz na szczescie usprawiedliwienie wakacjowe ;) opowiadaj dokladnie jak tam bylo? a no było super, tak super ze w sobotę jadę spowrotem :cool1: nodi znów zostanie z mamą i bratem- jak mówili mu moje imie (jak wyjechałam) to w ogole go nie obchodziłam :angryy: nic nie reagowal, miał mnie totalnie gdzieś:evil_lol::evil_lol: ale za to jak mnie witał o ho ho, aż sie popłakałam z radości:oops::oops::oops: mam nadzieję, że teraz też zostanie spokojnie i bez żadnych choróbsk na mnie poczeka :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
MoniŚ Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Dziekujemy za odwiedziny :cool3: :multi: Gdzie nowe zdjęcia Tenosława? :mad: Quote
Teklunia Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 no prosze, 2 Monisie mnie odwiedzily :lol: [quote name='Moniś']a no było super, tak super ze w sobotę jadę spowrotem :cool1: nodi znów zostanie z mamą i bratem- jak mówili mu moje imie (jak wyjechałam) to w ogole go nie obchodziłam :angryy: nic nie reagowal, miał mnie totalnie gdzieś:evil_lol::evil_lol: ale za to jak mnie witał o ho ho, aż sie popłakałam z radości:oops::oops::oops: mam nadzieję, że teraz też zostanie spokojnie i bez żadnych choróbsk na mnie poczeka :cool3::cool3::cool3::cool3:nie ma nic milszego ze powitanie przez swojego psa :loveu: ale skoro znowu tam jedziesz, to oplacalo sie w ogole wracac? :cool3: [quote name='MoniŚ']Dziekujemy za odwiedziny :cool3: :multi: Gdzie nowe zdjęcia Tenosława? :mad:a tu :lol:: drapanko... Quote
MoniŚ Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Nowe zdjęcia! :loveu: :multi: Teeeeeenulkowy pyyyyysio :loveu: . A ten czarny nosek :cool3: . A zdjęcia drapanka też mam, takie dziwne miny Lassie robi :eviltong: Quote
MoniŚ Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Nowe zdjęcia! :loveu: :multi: Teeeeeenulkowy pyyyyysio :loveu: . A ten czarny nosek :cool3: . Quote
PIKA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Cześć Kasiu :multi: drapanko... ale swedzi :lol: Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 PIKA napisał(a):ale swedzi :lol:a swedzi, swedzi, bo sie chlopak myć nie lubi ;) Quote
MoniŚ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cześć Kasiu ;) Zapraszamy do nas, bo nikt nie odwiedza mojej Lassuni :( PS Lassie też myć się nie lubi :mad: . I tylko drapu-drapu, mimo że pchełek nie ma :eviltong: Quote
panienkabubu Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Teklunia']a swedzi, swedzi, bo sie chlopak myć nie lubi ;) fuuuuuu :eviltong: :eviltong: :eviltong: alez on musi "cudownie" pachniec :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 MoniŚ napisał(a):Cześć Kasiu ;) Zapraszamy do nas, bo nikt nie odwiedza mojej Lassuni :( PS Lassie też myć się nie lubi :mad: . I tylko drapu-drapu, mimo że pchełek nie ma :eviltong:On tez pchelek nie ma i w sumie to rzadko sie drapie... bylam juz u Was :) panienkabubu napisał(a):fuuuuuu :eviltong: :eviltong: :eviltong: alez on musi "cudownie" pachniec :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti:a wlasnie ze cudownie pachnie... tzn miejscami cudownie pachnie, np lapeczki :p Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Teklunia'] O głowa Pana Psa :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Teklunia napisał(a): a wlasnie ze cudownie pachnie... tzn miejscami cudownie pachnie, np lapeczki :p a czym pachnie? potem?:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: Quote
dbsst Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ceść Kasiu Kudłaty psie :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 jo-jo napisał(a):O głowa Pana Psa :loveu:w calej okazalosci :) panienkabubu napisał(a):a czym pachnie? potem?:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :diabloti:psimi lapkami pachnie :p to jeden z moich ulubionych aromatow :lol: dbsst napisał(a):ceść Kasiu Kudłaty psie :multi: :multi: :multi: :multi:no wiesz, Debe... chyba powinnam sie obrazic! nikt mnie jeszcze nigdy nie nazwal Kudlatym Psam :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Teklunia napisał(a):w calej okazalosci :) psimi lapkami pachnie :p to jeden z moich ulubionych aromatow :lol: no wiesz, Debe... chyba powinnam sie obrazic! nikt mnie jeszcze nigdy nie nazwal Kudlatym Psam :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Kudłaty psie było do TENKA :diabloti: Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 dbsst napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Kudłaty psie było do TENKA :diabloti:ach, w takim razie ok... nie obraze sie ;) Quote
dbsst Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Teklunia napisał(a):ach, w takim razie ok... nie obraze sie ;) :p :p zapomniało mi się wstawic przecinek lub i ;):roll: Quote
MoniŚ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Aaaa... zapomiałam, mój pies drapie się po czyszczeniu uszków... oooo tak :diabloti: . Macha wtedy głową na wszystkie strony, bo ma chyba łaskotki w uszkach :evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 dbsst napisał(a)::p :p zapomniało mi się wstawic przecinek lub i ;):roll:spoko, masz juz tytuł mgr., wiec nie musisz sie przejmowac przecinkami itd :lol: ja odkad skonczylam studia coraz bardziej sie uwsteczniam ortograficznie... nigdy nie robilam bledow, a teraz mi sie zdarza czasem :oops: siedzeni an forach int. tez sie pewnie do tego przyczynia; ) Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:robimy sobie kołtuna:p Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 MoniŚ napisał(a):Aaaa... zapomiałam, mój pies drapie się po czyszczeniu uszków... oooo tak :diabloti: . Macha wtedy głową na wszystkie strony, bo ma chyba łaskotki w uszkach :evil_lol:Ten tez tak robi :) Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:robimy sobie kołtuna:poj, Alu, o koltuna to on sie nie musi specjalnie starac... ma go chyba w geny wpisanego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 no to skoro i tak juz siedze na Dogo, to moze cos wstawie ;) moja mordzia slodziutka :loveu: Quote
Recommended Posts