Teklunia Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 i jeszcze trochę śpioszka :) nagłe wybudzenie :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak mogłaś tak budzić :mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ach Tenulku jesteś śliczny :loveu: :loveu: podoba mi sie tu jak wygląda :loveu: Quote
Teklunia Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak mogłaś tak budzić :mad: smiesznie wyszedl, nie? :evil_lol: Daga_i_Oskar napisał(a): podoba mi sie tu jak wygląda :loveu:niestety juz taki nie jest, bo mu sie zarosło :lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Teklunia napisał(a):smiesznie wyszedl, nie? :evil_lol: :cool3:nie mówi sie śmiesznie tylko interesująco:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:nie mówi sie śmiesznie tylko interesująco:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ups, masz racje :oops: dobrze, ze nie widzial tego co napisalam ;) Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 znalazlam jeszcze na komputerze kilka zdjec z kwietnia... i sie nieźle zdziwiłam, bo nawet od tamtego czasu sie zmienil :-o pieknieje z dnia na dzień :) Quote
Alka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Tenulek kwietniowy jest śliczny ,faktycznie włosy sporo podrosły :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Jaki kudłaty artystyczny nieład ... :razz: Quote
anetta Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 "Daga" napisał(a):podoba mi sie tu jak wygląda I mi tez :p :loveu: Quote
Kati Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Swietnie wyglada, bardzo fajnie wyszedl na zdjeciach. Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Hallo, dotarłam i do ciebie Zdjęcia z urlopu super :p Quote
MoniŚ Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Juz jestem :multi: I powiem tyle- było suuuuper :loveu: . I chcę jeszcze raz na Mazuuuuryyyy :placz: . Pozdrawiam :buzi: Quote
Teklunia Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 witam! dopiero teraz dotarlam, bo od wczoraj laptop byl w naprawie i dopiero go odebralam... a na normalnym komputerze jakos tak nie za bardzo lubie :oops: MoniŚ napisał(a):Juz jestem :multi: I powiem tyle- było suuuuper :loveu: . I chcę jeszcze raz na Mazuuuuryyyy :placz: Pozdrawiam :buzi:czesc :) a widzisz, a tak nie chcialas jechac... :lol: ja jade na 1 dzien do Rucianego w poniedzialek nastepny :) Maga100 napisał(a):Hallo, dotarłam i do ciebie Zdjęcia z urlopu super :p witaj, witaj :) to byl taki mini urlop... prawdziwy 2-tygodniowy dopiero przed nami :cool3: bigos napisał(a):Cóż za miłość:iloveyou::iloveyou::iloveyou: aha, taka prawdziwie namietna milosc ;) czasem sie kochaja, a czasem nienawidza :evil_lol: PIKA napisał(a):pieknieje z dnia na dzień :)och, dziekujemy bardzo :oops: :) Alka napisał(a):Tenulek kwietniowy jest śliczny ,faktycznie włosy sporo podrosły :loveu:czesc Alus :) zeby mi tak chcialy rosnac... ;) HankaRupczewska napisał(a): Jaki kudłaty artystyczny nieład ... :razz:Haniu, w takim razie z niego musi byc wielki artysta, bo taki nielad robi sobie na glowie bardzo czesto ;) Kati napisał(a):Swietnie wyglada, bardzo fajnie wyszedl na zdjeciach.dziekujemy slicznie :) Gosiek napisał(a):cześć Kasiu - gdzie sie podziewasz?????tu jestem Gosiu... tuuuuu!!! ;) Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Kasia jest ...no była ......ale fotek nie dała:razz: Quote
panienkabubu Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Kasia jest ...no była ......ale fotek nie dała:razz: bo sępi :mad: :diabloti: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Cześć Kasiu :multi: całuski dla ślicznego Tenulka i miłego dzioneczka zyczę :buzi: Quote
Teklunia Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kasia jest ...no była ......ale fotek nie dała:razz: [quote name='panienkabubu']bo sępi :mad: :diabloti: :evil_lol:to sie nazywa dozowanie przyjemnosci, moje drogie;) [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi: całuski dla ślicznego Tenulka i miłego dzioneczka zyczę :buzi:jedna Daga wpada tu z cieplym slowem :lol: czesc Dagus :) a z braku pileczki zabiorę sie za rekę pańci :evil_lol: Quote
MoniŚ Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Cześć Kasiu ;) A no nie chciałam jechać, a najchętniej to bym jeszcze tam została :D . Ciotka podpasła mnie strasznie, ah te pyszne obiadki ;) . A Mazurskie powietrze powoduje wieeeelki apetyt :lol: . Tylko, że zimno było strasznie... Tenek widać też ma manię piłeczek tenisowych, podobnie jak Lassie ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Cześć Kasiu Tenulkowa :angel: Jakie ocko :loveu: I zabeczki biale :cool3: Quote
panienkabubu Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Kasiu Tenulkowa :angel: Jakie ocko :loveu: I zabeczki biale :cool3: szczęki takie, że bałabym się podejść :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Cześć Kasiu :multi: Kope lat mnie tu nie było :crazyeye: Buziaczki dla Tenusia i miłego dzionka :multi: Quote
Recommended Posts