sota36 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 BRAWO!!! Oj Tenus - ales los na loterii wygral - i oni tez!!! Wielkie dla Was buziaki!!!! Za ten roczek i nastepne!!!! p.s. a ja pamietam tego bidula w pierwszych dniach - Wy zreszta tez - i popatrzcie - jakie chlopisko wyroslo, wypieknialo!!!! Kochani!!! Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 :multi::multi::multi:Brawo dla Pańci że dała się znalesć kochanemu TENusiowi:loveu: Quote
Teklunia Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 dzieki dziewczynki :buzi: ja też jakos nie mogę uwierzyc, ze to rok! ale raczej z "odwrotnego" powodu :lol: mi sie wydaje jakby on juz z nami byl duuuzo dluzej :) wpisal sie w nasza rzeczywistosc wysmienicie - jakby nigdy nigdzie indziej nie byl ;) a dzisiejszy dzien byl bardzo milutki :) smakolyki, pieszczotki, zabawy... (chociaz jakby tak uczciwie powiedziec, to tak jest codziennie ;)) tylko jedn ale :-( TZ tez byl u Tenka z tej okazji, dluzej niz zwykle i niezbyt dobrze to zniosl :shake: to nie jest na szczescie zaden taki atak jak kiedys, ale kiepsko si eczuje, oj kiepsko... Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Hej Kasiulka :multi: To juz rok :o Ale ten czas leci, a jak Tenulek wypiękniał u Was w ciagu tego roku! :multi: Brawo Kasiu!! :klacz: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 ahhh superrrr i u Was miął roczek :multi: :multi: :multi: :loveu: Tenuś już rok piękny i szczęśliwy i oby tak do końca życia :laola: Quote
Teklunia Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 no i wrocilismy do codziennosci... kolejne swieto za rok ;) Quote
panienkabubu Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Teklunia napisał(a):Magda - bo On mi kategorycznie zabrania upubliczniania swoich zdjec! Taki z Niego paskudnik ;) tajniakiem pokaż ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 no nie wierze nie wierze ale ze mnie ciotka blizniaczka :oops: wybaaaaczcieee miii :oops: Tenulku mój najsłodszy, ciotka życzy Ci jak najwiecej dobrego u Kasi, żebyś był grzeczny piesek i kochał swoich jak tylko możesz najmocniej :buzi: moja mordenka piękna :loveu: :loveu: :loveu: prosze wycmokac urodzinowo :cool3: Quote
Teklunia Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 panienkabubu napisał(a):tajniakiem pokaż ;) no nie wiem, jeszcze by mnie rzucil ;) madzia18sosnowiec napisał(a):no nie wierze nie wierze ale ze mnie ciotka blizniaczka :oops: wybaaaaczcieee miii :oops: Tenulku mój najsłodszy, ciotka życzy Ci jak najwiecej dobrego u Kasi, żebyś był grzeczny piesek i kochał swoich jak tylko możesz najmocniej :buzi: moja mordenka piękna :loveu: :loveu: :loveu: prosze wycmokac urodzinowo :cool3:wybaczone,ale w przyszlym roku w tym dniu, widzimy Cie u nas n atorciku :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Teklunia napisał(a):no nie wiem, jeszcze by mnie rzucil ;) wybaczone,ale w przyszlym roku w tym dniu, widzimy Cie u nas n atorciku :lol: dobraaaa umówa stoi :cool3: Quote
panienkabubu Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Teklunia napisał(a):no nie wiem, jeszcze by mnie rzucil ;) to on az taki obrazalski? :p Kasia, nie wiesz jak faceta przeprosic? ;) no mlodsi Cie maja uczyc? :evil_lol: :evil_lol: :razz: :razz: :razz: Quote
Gosiek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Kasiu - Tenulkowi proszę przekazać wielkiego buziaka i pogratulować wspaniałej rocznicy - na pewno jest przeszczęśliwy :loveu: wyjazdu zazdroszczę bo widze że było wspaniale - zdjecia super, okolica piękna :loveu: co do os.. ja niby uczulona nie jestem (chyba) ale jak mnie dziabnęła trzy lata temu to miałam rękę przynajmniej dwa razy taką jak powinnam mieć - dziabła mnie w przedramię - nie mogłam ręką ruszać, zginać... koszmar. w aptece pani dała mi tabletki na alergię, piłam mnóstwo wapna (fuj.. nie lubię) i smarowałam sobie rękę preparatem na tego typu rzeczy... nie pamiętam jak sie nazywał bo własnie w aptece pani mi dała.... + okłady z lodu itp. Ogólnie współczuję Twojemu TZtowi bo wiem co za ból Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Kasiu graulki dla Tenka :multi: (że z Wami tyle wytrzymal :evil_lol: ), lae pzrede wszystkim dla Was, bo zrobiliście z niego pieknego, szczęsliwego psa :buzi: Quote
Teklunia Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 dzien dobry, mimo ze chlodny i ponury ;) No i deszczowy :angryy: PIKA napisał(a):Kasiu graulki dla Tenka :multi: (że z Wami tyle wytrzymal :evil_lol: ), lae pzrede wszystkim dla Was, bo zrobiliście z niego pieknego, szczęsliwego psa :buzi:hihi :D alez z nami bardzo latwo wytrzymac ;) dzieki Pika :buzi: Gosiek napisał(a):Kasiu - Tenulkowi proszę przekazać wielkiego buziaka i pogratulować wspaniałej rocznicy - na pewno jest przeszczęśliwy :loveu: wyjazdu zazdroszczę bo widze że było wspaniale - zdjecia super, okolica piękna :loveu: co do os.. ja niby uczulona nie jestem (chyba) ale jak mnie dziabnęła trzy lata temu to miałam rękę przynajmniej dwa razy taką jak powinnam mieć - dziabła mnie w przedramię - nie mogłam ręką ruszać, zginać... koszmar. w aptece pani dała mi tabletki na alergię, piłam mnóstwo wapna (fuj.. nie lubię) i smarowałam sobie rękę preparatem na tego typu rzeczy... nie pamiętam jak sie nazywał bo własnie w aptece pani mi dała.... + okłady z lodu itp. Ogólnie współczuję Twojemu TZtowi bo wiem co za bóldziekuje Gosiu :) te osy to niesamowita sprawa... ja nigdy nie mialam z nimi problemow, ale teraz widze, ze wiekszosc ludzi jednak ma... Np ta aktorka - straszna sprawa :shake::-( Ten na szczescie doczynienia z osami nie mial :) Bedzie troche monotematycznie, bo jakos tak mi wyszlo... Wszystkie zdjecia jednakowe :oops: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :loveu::loveu::loveu:ale słodki kudłacz z TENusia;) A u nas chłodno i pada:multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 A to koleżanki Tena: Zona (z tego samego schroniska co on). Niektórzy z jej domowników nazywaja ją katastrofa, bo jest strasznym niszczycielem:diabloti: Jednoczesnie jest ulubiona kompanka zabaw Tenka :) Ganiaja sie do upadlego :D i Lufa (babcia Lufa ;)) Quote
Teklunia Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 PIKA napisał(a):buzi, buzi :loveu: taaa... buzi buzi, a zaraz się an niego wyzwierzyła ;) Quote
Teklunia Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 wspomnienie slonecznych dni... chcialam powklejac wiecej, ale wlasnie zadzwonila tesciowa ze zaraz wpadnie :roll: Quote
anetta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Juz rok...niesamowite :klacz: To byl dla Tenka cudowny rok :lilangel: Quote
Hanna R. Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Teklunia napisał(a): chcialam powklejac wiecej, ale wlasnie zadzwonila tesciowa ze zaraz wpadnie :roll: Och Kasiu ! JUŻ się zaczyna ??? Dzwoni - i wpada ??? To źle rokuje ... :shake: I wszystkiego najlepszego dla Tenka w trzecim dniu drugiego roku pobytu w szczęśliwym domu !!! Quote
panienkabubu Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Teklunia napisał(a):chcialam powklejac wiecej, ale wlasnie zadzwonila tesciowa ze zaraz wpadnie :roll: dobrze, ze chociaz uprzedza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Teklunia napisał(a):wspomnienie slonecznych dni... chcialam powklejac wiecej, ale wlasnie zadzwonila tesciowa ze zaraz wpadnie :roll: ale kudłata piękność:loveu: A jaki szczęśliwy:multi: Quote
Teklunia Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 panienkabubu napisał(a):dobrze, ze chociaz uprzedza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:dobrze dobrze... na szczescie byla to wizyta 3 minutowa tylko ;) bonita napisał(a):ale kudłata piękność:loveu: A jaki szczęśliwy:multi:bonita - witamy cieplutko :) i bardzo dziekujemy za komplement :) znalazlam jeszcze na komputerze kilka zdjec z kwietnia... i sie nieźle zdziwiłam, bo nawet od tamtego czasu sie zmienil :-o Quote
Recommended Posts