an3czka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Teklunia napisał(a):Aniu, to centrum jest az za duze! Zeby je obejsc to 3 godziny niewyjete :shake: Ja tez jestem uzalezniona od zakupow, ale tylko butowych i biliznowych :lol: Ja? Uzależniona? Nieeeee, absolutnie. Uzależniona to za duże słowo. Zdecydowanie. Ja wcale nie jestem uzależniona, czy coś. Ja je tylko bardzo lubię:oops: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 an3czka napisał(a):Ja? Uzależniona? Nieeeee, absolutnie. Uzależniona to za duże słowo. Zdecydowanie. Ja wcale nie jestem uzależniona, czy coś. Ja je tylko bardzo lubię:oops: :evil_lol:oo, to tak jak z Dogomania ;) zartuje, tak mi sie napisalo po porstu :) Quote
PIKA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 O mamciu jaka czysta woda :crazyeye: Kasiu wyrysuj dokladna mape jak tam dojechac :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Teklunia napisał(a):oo, to tak jak z Dogomania ;) zartuje, tak mi sie napisalo po porstu :) No yyyyyyy... Dogomanię też bardzo lubię:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
panienkabubu Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale czysta woooda !! to w Polsce rzeczywiscie? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Faaajnie taki wypadzik, plywanko w jeziorku.. i naprawde takie odludzie? o marzy mi sie takie miejsce, oj marzy, marzy... Kasiu, a gdzie na tych zakupkach bylas? ;) TENulkowi cos kupilas,? :razz: :razz: Quote
anetta Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Noooooo, wspaniale foteczki :iloveyou: Ale ta czystosc wody mnie powalila, wow!:-o Quote
Teklunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 panienkabubu napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale czysta woooda !! to w Polsce rzeczywiscie? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: anetta napisał(a):Noooooo, wspaniale foteczki :iloveyou: Ale ta czystosc wody mnie powalila, wow!:-o PIKA napisał(a):O mamciu jaka czysta woda :crazyeye: Kasiu wyrysuj dokladna mape jak tam dojechac :evil_lol:ciesz sie ze to widac na tym zdjeciu :) Pika, trafic tam jest potwornie ciezko, ale wrocic... to dopiero wyzwanie! TZ stwiedzil ze musi byc jakas krotsza i prostsza droga powrotna i postanowil jechac caly czas na zachod, kierujac sie... polozeniem slonca ;) W skutek tego bladzilismy ze 2 godziny, az w koncu dojechalismy do jakiejs lesnej drozki (bo przy samym jeziorze nawet takiej nie ma - trzeba sie przedzierac miedzy drzewami :-o) i pojechalismy nią... Jak sie okazalo po kolejnych kilkudziesieciu minutach (w kosmicznym upale!) zorientowalismy sie ze jedziemy w kierunku jeziora zamiast sie od niego oddalac :evil_lol: panienkabubu napisał(a): Faaajnie taki wypadzik, plywanko w jeziorku.. i naprawde takie odludzie? o marzy mi sie takie miejsce, oj marzy, marzy... Kasiu, a gdzie na tych zakupkach bylas? ;) TENulkowi cos kupilas,? :razz: :razz: dla Tena nic nie kupilam :diabloti: jestem zlą Panią! :evil_lol: Quote
MoniŚ Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Cześć ;) Teklunia napisał(a): Mniś, a gdzie na Mazury? Pytam, bo kocham Mazury, jezdze tam co roku... A z galeria to baaaardzo dobry pomysl :D Kętrzyn i okolice, bo mamy tam rodzinkę ;) . Już jutro będe pewnie na drugim końcu polski :roll: . Jakoś nie mam ochoty :( . A Ty gdzie jeździsz? :) Galeria mam nadzieję, że będzie :cool3: A zakupy widze, że udane ;) Quote
Teklunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Tak wyglądał początek drogi nad to jezioro, jakies 5 km... Ładna asfaltówka, wrecz sie odpoczywalo jadąc po niej: Ale już wkrótce jechaliśmy po czyms takim: A to widoczków ciąg dalszy: Ale żeby nie było tak różowo, TZa dziabnęła osa... O tak: Quote
Teklunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 MoniŚ napisał(a):Cześć ;) Kętrzyn i okolice, bo mamy tam rodzinkę ;) . Już jutro będe pewnie na drugim końcu polski :roll: . Jakoś nie mam ochoty :( . A Ty gdzie jeździsz? :) Galeria mam nadzieję, że będzie :cool3: A zakupy widze, że udane ;)Nie masz ochoty? A czemu? Lasy, jeziorka z ciepłą wodą... Nie ciągnie Cię tam? :) Ja jeżdżę wszędzie w zasadzie. Bo na żagle, więc się przemieszczamy :lol: Quote
MoniŚ Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Śliczne zdjęcia :cool3: . A te osy... brrr :roll: . Mnie rok temu z 5 na raz ugryzło, dobrze, ze wcale nie spuchlam... Ja juz tam jade chyba czwarty raz i za kazdym razem musza mnie siłą ciągnąć :( . Lubie Mazury, no ale nie ma to jak w domu... Quote
Daga_i_Oskar Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Cześć Kasiulka, qrcze całe wieki mnie tu nie było :oops: ale po powrocie miło zajrzeć do galerii i tyle zdjęć obejrzeć :loveu: W pierwszej kolejności proszę wymiziać i wycałować ode mnie Tenulka :loveu: Zdjęcia z wypadu nas wodę suuuper, piękna czysta woda i wspaniałe odludzie - na taką "bezludną wyspę" to i ja chętnie bym się przejechała :razz: TZ widzę, ze ma również uczulenie na jad os i tych innych latających pierdół :angryy: Mnie w Leżajsku ugryzła końska mucha(ślepak) a ja jestem potwornie na nie uczulona, następnego dnia gorączka i pół brzucha spuchniętego i czerwonego, ze w żadne ciuchy nie mogłam się zmieścic taka spuchnięta byłam, do dziś mam jeszcze ślad po ukąszeniu przez tą wredną motykę :angryy: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Teklunia napisał(a):ale wrocic... to dopiero wyzwanie! TZ stwiedzil ze musi byc jakas krotsza i prostsza droga powrotna i postanowil jechac caly czas na zachod, kierujac sie... polozeniem slonca ;-) W skutek tego bladzilismy ze 2 godziny, az w koncu dojechalismy do jakiejs lesnej drozki (bo przy samym jeziorze nawet takiej nie ma - trzeba sie przedzierac miedzy drzewami :-o) i pojechalismy nią... Jak sie okazalo po kolejnych kilkudziesieciu minutach (w kosmicznym upale!) zorientowalismy sie ze jedziemy w kierunku jeziora zamiast sie od niego oddalac :evil_lol: buhaha :evil_lol: jakoś ze skrótami tak zawsze jest :evil_lol: Ale żeby nie było tak różowo, TZa dziabnęła osa... O tak: o matko :shake: a on alergik jeszcze do tego :shake: Quote
Teklunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Dagulka, milo Cie tu zobaczyc po takiej przerwie :multi: Całowac i miziac bede jutro :D Jakies specjalne zyczenia, w co mam calowac? :cool3: PIKA napisał(a):buhaha :evil_lol: jakoś ze skrótami tak zawsze jest :evil_lol: o matko :shake: a on alergik jeszcze do tego :shake:ale z osami jakos nigdy nie bylo problemow u niego... a na tym zdjeciu to dopiero opuchlizna w polowie rozkwitu ;) drugiego dnia doszla sporo ponad nadgarstek... Ale po smarowaniu jakimis mazidlami zaczela schodzic (bo calkiem to nawet do dzisiaj nie zeszla ;)) Alu - szkoda ze nie bylas tam z nami z tą pałką... Dostałaby wtedy osa za swoje ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Teklunia napisał(a):Dagulka, milo Cie tu zobaczyc po takiej przerwie :multi: Całowac i miziac bede jutro :D Jakies specjalne zyczenia, w co mam calowac? :cool3: Kasiu - nie ważne gdzie, byleby wiedział, ze to ode mnie :D Quote
Teklunia Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu - nie ważne gdzie, byleby wiedział, ze to ode mnie :Dzalatwione! zaraz do niego jade :) anetta napisał(a):Jezuuuuuuuuu, ale spuchlo!!! :mdleje:a do tego cos paskudnego się sączyło :watpliwy: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Teklunia napisał(a):zalatwione! zaraz do niego jade :) a do tego cos paskudnego się sączyło :watpliwy: no to suuuper :multi: a z TZ to podaje sobie rękę. Ja mam identyczne objawy i potem leci siakas taka ropa :roll: :shake: wstrętne latające paskudztwa :angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Cześć Kasiu :multi: Zazdroszcze takiego wypoczynku (nie licząc drobnych utrudnień)... :cool3: Quote
Alka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 dzień doberek Kasiu! Wiem ,że uwielbiasz słoneczko ( tak jak ja :p) więc przesyłam takie wirtualne Quote
madzia20sosnowiec Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 czesc i czołem blizniaki:buzi: widze ze wycieczka udana, tylko ja ciagle nie moge zrozumiec kasiu moja, czemu ty tak ukrywasz twarz tz-cika :eviltong: rece widziałam nogi widziałam a buzie mu zawsze ucinasz :cool3: Quote
Teklunia Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Daguś - juz... Gonia - niedogodności na szczescie byly takie typowo wakacyjne, wiec ok :lol: Alus - bardzo dziekuje :buzi: Od razu jak je przesłałaś na dworze zrobiło się ladnie i aż do teraz świeci słonko :) Magda - bo On mi kategorycznie zabrania upubliczniania swoich zdjec! Taki z Niego paskudnik ;) A teraz pragnę uroczyście ogłosić, że słonko nasze kchane - TEN -ma dzisiaj okrągłą rocznicę bycia z nami!!! Dokładnie rok temu zabraliśmy tę pokaleczoną chudzinę ze schroniska. Bardzo się kochamy imam nadzieję, że jest mu dobrze... [SIZE=2]Z tej okazji posypał się na niego stos smakołyków oraz coś ekstra - batonik PRINCE POLO :lol: Oto bohater dnia dzisiejszego: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Kasiu i jak Tenulek zadowolony był :cool3: Cieszymy się razem z Tobą i niedowierzam, że to już rok jest odkąd Tenulek znalazł bezpieczne schronienie i Kochających Go ludzi - to chyba dla niego była najwspanialsza chwila w zyciu i pewnie cały czas Wam się odwdzięcza ciepłem i miłościa :loveu: :loveu: W takim razie dodatkowe buziaki dla mojego "maleństwa" :buzi: Quote
panienkabubu Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Kasiu, przez ten rok naprawde zrobiliscie z TENka pieknego psa....... uh, az sie wzruszam.... brawo :multi: trzeba to oblac ;) :drinking: Quote
Recommended Posts