Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :mad:teraz to ci nie ujdzie na sucho ....dawaj foty Tucholi i TENka z wizyty Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='Gosiek']cieszę sie ze wypoczęłaś i wróciłaś zadowolona :multi: teraz tylko czekam na jakieś zdjąteczka ;) [quote name='anetta']Noooo, tez bym sobie poogladala foty z wakacji :p [quote name='Alicjarydzewska']:mad:teraz to ci nie ujdzie na sucho ....dawaj foty Tucholi i TENka z wizyty [quote name='PIKA']Kasiu no i gdzie te foty z Tucholi? :mad: [quote name='an3czka']Kasiu a gdzie nowe fotki?:mad:ło matko, ale Wy niecierpliwe :lol: ze zdjeciami wszystko jest ok... leza sobie w pamieci aparatu ;) dzis pocykalam troche Tenka brudaska, wiec jutro hurtowo powrzucam :) Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :razz:ciekawe......................................czy wrzucisz jutro;) Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ciekawe......................................czy wrzucisz jutro;)a wrzuce! ;) a zeby pokazac ze moje zamiary sa szczera to jedno juz wstawie :lol: Quote
Hanna R. Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Nonono ! Ale nam Katarzyna Co Nie Ma Lenia zaszalała ! A miałabyś trochę umiaru Kasiu ... :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Ale ci dogo wczoraj poszło na rękę :evil_lol: Dawaj foty Kaśka! :mad: Z lenistwem trzeba walczyć...:cool3: Quote
Teklunia Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 mmbbaj napisał(a):Ale ci dogo wczoraj poszło na rękę :evil_lol: Dawaj foty Kaśka! :mad: Z lenistwem trzeba walczyć...:cool3:no wlasnie :evil_lol: z tym ze ja juz bylam gotowa wczoraj ;) HankaRupczewska napisał(a):Nonono ! Ale nam Katarzyna Co Nie Ma Lenia zaszalała ! A miałabyś trochę umiaru Kasiu ... :evil_lol:hihihi :lol: masz racje Haniu, rozpedzilam sie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Na wstępie bedzie Pies, cobyscie go nie zapomnieli... A teraz nasze krociutkie wakacje: Tamtejsza chałupka... Strasznie mi sie podobala :) Rozlewisko rzeki Wdy Oczywiście, kiedy plywalismy na rowerze wodnym, zlapala nas ulewa... Chyba jedyna w tym miesiacu ;) Quote
Teklunia Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Sobie pływam ;) Teraz trzeba sie wdrapac na rower... Quote
Teklunia Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Mamy 500 stronke :multi: Zapraszam na drineczka :lol: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Dzień dobry Kasiu . :p Wreszcie Leń Cię opuscił . :sweetCyb: A na tym zdjęciu wygladasz na baaaardzo pracowitą dziewczynkę . :loveu: Quote
jo-jo Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='Teklunia'] Pinkny Pan Pies :loveu: Dzień Dobry :multi: Quote
Alka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Witaj Kasiu !:multi: Nareszcie wakacyjne foteczki :multi:, nawet jedną śliczniastą Tenulkowa zapodałaś...:loveu: Kasiu, wspaniale pływasz :loveu: Quote
PIKA Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Kasiu jak tam pusto :crazyeye: tak faktycznie bylo? :razz: Chatka przecudna :loveu: Quote
an3czka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Teklunia napisał(a):a wrzuce! ;) a zeby pokazac ze moje zamiary sa szczera to jedno juz wstawie :lol: Cześc Kasiu! Dobrana z Was para:cool3: Widzę, że dalej z Tenka robisz dziewuchę?:evil_lol: Quote
an3czka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Teklunia napisał(a):Mamy 500 stronke :multi: Zapraszam na drineczka :lol: No to zdrówko!:drinka: :laola: Quote
Teklunia Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 witajcie kochani :) caly dzien spedzialam na zakupach, ciuchowych :p nogi mi odpadaja od lażenia, ale faaajnie bylo :p lubie tak czasem :lol: PIKA napisał(a):Kasiu jak tam pusto :crazyeye: tak faktycznie bylo? :razz: Chatka przecudna :loveu:puchy niewiarygodne! naprawde, az dziw ze sa jeszcze w Polsce takie miejsca... tym bardziej ze jest tam pieknie! jedyne co bylo lekko upierdliwe to, ze w osrodku, w ktorym mieszkalismy byly kolonie i codziennie o 8 rano odzywal sie radiowezel na caly regulator i jakis uroczy Pan prowadzil gimnastyke poranna... dl acalego osrodka niestety, czy ktos chcial czy nie ;) an3czka napisał(a):Widzę, że dalej z Tenka robisz dziewuchę?:evil_lol:tylko ten 1 raz :oops: Quote
Teklunia Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 wyżywienie mielismy we wlasnym zakresie, wiec moje kochanie poradzilo sobie tak: to jego kanapka śniadaniowa, jakby sie ktos nie domyslil ;) jednego dnia zrobilismy sobie wycieczke rowerowa do jakiegos jeziora, o ktorym wszcy okoliczni mieszkancy mowili, ze jest najczystsze w Polsce. Dojechalismy do niego po...3 godzinach! A byl upal niewiarygodny :shake: I w sumie to sie nie dziwiw, ze takie czyste jest, bo trafic tam za dibla nie mozna... Bladzi sie, kluczy... Ale warto bylo :) Tu widac (na przykladzie TZa ;)) jakie jest przejrzyste: Quote
MoniŚ Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ale czysta woda! :-o . A w naszej mieścinie w zalewie po kolana i już nie widać nic :roll: . Ja jutro wyjeżdzam na Mazury, wrócę chyba w poniedziałek... jeszcze jutro pewnie Was odwiedzę :cool3: Za 500 stron :drinking: . My po przyjeździe zakładamy chyba galeryjkę ;) . Pozdrawiamy Was :buzi: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Teklunia napisał(a):Mamy 500 stronke :multi: Zapraszam na drineczka :lol: przez przerwy na dogo przespałam 500 stronkę :mad: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Super chatka , woda w jeziorku też extra :p Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Teklunia napisał(a):witajcie kochani :) caly dzien spedzialam na zakupach, ciuchowych :p nogi mi odpadaja od lażenia, ale faaajnie bylo :p lubie tak czasem :lol: Ale Ci zazdroszczę. Ja też na zakupach byłam niedawno. Niestety TZ musi mi dozować takie przyjemności, bo za bardzo zakupy lubię, kocham...:evil_lol: Wy w tej Warszawie, to fajne centra handlowe macie, a u nas, to taka troszkę kicha:cool1: Ciuszki na ślub właśnie w Warszawie kupowałam:cool3: Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Kasiu, CO KUPIŁAŚ ???? Ja chcę taką kanapkę ! :eating: Quote
Teklunia Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Kasiu, CO KUPIŁAŚ ????czego nie kupilam, raczej ;) wiec tak: spódnica x1 bluzki x3 klapki x1 gorset x1 i gumka do wlosów ;) Najbardziej zadowolona jestem z gorsetu :) Zawsze mi sie marzyl taki frywolny ciuszek, czuje sie w nim jak femme fatal ;) an3czka napisał(a):Ale Ci zazdroszczę. Ja też na zakupach byłam niedawno. Niestety TZ musi mi dozować takie przyjemności, bo za bardzo zakupy lubię, kocham...:evil_lol: Wy w tej Warszawie, to fajne centra handlowe macie, a u nas, to taka troszkę kicha:cool1: Ciuszki na ślub właśnie w Warszawie kupowałam:cool3: Aniu, to centrum jest az za duze! Zeby je obejsc to 3 godziny niewyjete :shake: Ja tez jestem uzalezniona od zakupow, ale tylko butowych i biliznowych :lol: MoniŚ napisał(a):Ale czysta woda! :-o . A w naszej mieścinie w zalewie po kolana i już nie widać nic :roll: . Ja jutro wyjeżdzam na Mazury, wrócę chyba w poniedziałek... jeszcze jutro pewnie Was odwiedzę :cool3: Za 500 stron :drinking: . My po przyjeździe zakładamy chyba galeryjkę ;) . Pozdrawiamy Was :buzi:Mniś, a gdzie na Mazury? Pytam, bo kocham Mazury, jezdze tam co roku... A z galeria to baaaardzo dobry pomysl :D Quote
Recommended Posts