Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']cieszę sie ze wypoczęłaś i wróciłaś zadowolona :multi: teraz tylko czekam na jakieś zdjąteczka ;)
[quote name='anetta']Noooo, tez bym sobie poogladala foty z wakacji :p
[quote name='Alicjarydzewska']:mad:teraz to ci nie ujdzie na sucho ....dawaj foty Tucholi i TENka z wizyty
[quote name='PIKA']Kasiu no i gdzie te foty z Tucholi? :mad:
[quote name='an3czka']Kasiu a gdzie nowe fotki?:mad:ło matko, ale Wy niecierpliwe :lol:
ze zdjeciami wszystko jest ok... leza sobie w pamieci aparatu ;) dzis pocykalam troche Tenka brudaska, wiec jutro hurtowo powrzucam :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ciekawe......................................czy wrzucisz jutro;)a wrzuce! ;)

a zeby pokazac ze moje zamiary sa szczera to jedno juz wstawie :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ale ci dogo wczoraj poszło na rękę :evil_lol: Dawaj foty Kaśka! :mad: Z lenistwem trzeba walczyć...:cool3:
no wlasnie :evil_lol: z tym ze ja juz bylam gotowa wczoraj ;)

HankaRupczewska napisał(a):
Nonono ! Ale nam Katarzyna Co Nie Ma Lenia zaszalała ! A miałabyś trochę umiaru Kasiu ... :evil_lol:
hihihi :lol: masz racje Haniu, rozpedzilam sie :evil_lol:

Posted

Na wstępie bedzie Pies, cobyscie go nie zapomnieli...

A teraz nasze krociutkie wakacje:
Tamtejsza chałupka... Strasznie mi sie podobala :)

Rozlewisko rzeki Wdy

Oczywiście, kiedy plywalismy na rowerze wodnym, zlapala nas ulewa... Chyba jedyna w tym miesiacu ;)

Posted

Witaj Kasiu !:multi:

Nareszcie wakacyjne foteczki :multi:, nawet jedną śliczniastą Tenulkowa zapodałaś...:loveu:

Kasiu, wspaniale pływasz :loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
a wrzuce! ;)

a zeby pokazac ze moje zamiary sa szczera to jedno juz wstawie :lol:

Cześc Kasiu!
Dobrana z Was para:cool3:
Widzę, że dalej z Tenka robisz dziewuchę?:evil_lol:

Posted

witajcie kochani :)
caly dzien spedzialam na zakupach, ciuchowych :p nogi mi odpadaja od lażenia, ale faaajnie bylo :p lubie tak czasem :lol:

PIKA napisał(a):
Kasiu jak tam pusto :crazyeye: tak faktycznie bylo? :razz:
Chatka przecudna :loveu:
puchy niewiarygodne! naprawde, az dziw ze sa jeszcze w Polsce takie miejsca... tym bardziej ze jest tam pieknie!

jedyne co bylo lekko upierdliwe to, ze w osrodku, w ktorym mieszkalismy byly kolonie i codziennie o 8 rano odzywal sie radiowezel na caly regulator i jakis uroczy Pan prowadzil gimnastyke poranna... dl acalego osrodka niestety, czy ktos chcial czy nie ;)

an3czka napisał(a):
Widzę, że dalej z Tenka robisz dziewuchę?:evil_lol:
tylko ten 1 raz :oops:

Posted

wyżywienie mielismy we wlasnym zakresie, wiec moje kochanie poradzilo sobie tak:

to jego kanapka śniadaniowa, jakby sie ktos nie domyslil ;)

jednego dnia zrobilismy sobie wycieczke rowerowa do jakiegos jeziora, o ktorym wszcy okoliczni mieszkancy mowili, ze jest najczystsze w Polsce. Dojechalismy do niego po...3 godzinach! A byl upal niewiarygodny :shake: I w sumie to sie nie dziwiw, ze takie czyste jest, bo trafic tam za dibla nie mozna... Bladzi sie, kluczy... Ale warto bylo :)
Tu widac (na przykladzie TZa ;)) jakie jest przejrzyste:

Posted

Ale czysta woda! :-o . A w naszej mieścinie w zalewie po kolana i już nie widać nic :roll: .
Ja jutro wyjeżdzam na Mazury, wrócę chyba w poniedziałek... jeszcze jutro pewnie Was odwiedzę :cool3:

Za 500 stron :drinking: .
My po przyjeździe zakładamy chyba galeryjkę ;) .

Pozdrawiamy Was :buzi:

Posted

Teklunia napisał(a):
Mamy 500 stronke :multi:
Zapraszam na drineczka :lol:
przez przerwy na dogo przespałam 500 stronkę :mad:
:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:
Super chatka , woda w jeziorku też extra :p

Posted

Teklunia napisał(a):
witajcie kochani :)
caly dzien spedzialam na zakupach, ciuchowych :p nogi mi odpadaja od lażenia, ale faaajnie bylo :p lubie tak czasem :lol:

Ale Ci zazdroszczę. Ja też na zakupach byłam niedawno. Niestety TZ musi mi dozować takie przyjemności, bo za bardzo zakupy lubię, kocham...:evil_lol:
Wy w tej Warszawie, to fajne centra handlowe macie, a u nas, to taka troszkę kicha:cool1:
Ciuszki na ślub właśnie w Warszawie kupowałam:cool3:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Kasiu, CO KUPIŁAŚ ????
czego nie kupilam, raczej ;)
wiec tak:
spódnica x1
bluzki x3
klapki x1
gorset x1
i gumka do wlosów ;)

Najbardziej zadowolona jestem z gorsetu :) Zawsze mi sie marzyl taki frywolny ciuszek, czuje sie w nim jak femme fatal ;)

an3czka napisał(a):
Ale Ci zazdroszczę. Ja też na zakupach byłam niedawno. Niestety TZ musi mi dozować takie przyjemności, bo za bardzo zakupy lubię, kocham...:evil_lol:
Wy w tej Warszawie, to fajne centra handlowe macie, a u nas, to taka troszkę kicha:cool1:
Ciuszki na ślub właśnie w Warszawie kupowałam:cool3:
Aniu, to centrum jest az za duze! Zeby je obejsc to 3 godziny niewyjete :shake:
Ja tez jestem uzalezniona od zakupow, ale tylko butowych i biliznowych :lol:

MoniŚ napisał(a):
Ale czysta woda! :-o . A w naszej mieścinie w zalewie po kolana i już nie widać nic :roll: .
Ja jutro wyjeżdzam na Mazury, wrócę chyba w poniedziałek... jeszcze jutro pewnie Was odwiedzę :cool3:

Za 500 stron :drinking: .
My po przyjeździe zakładamy chyba galeryjkę ;) .

Pozdrawiamy Was :buzi:
Mniś, a gdzie na Mazury? Pytam, bo kocham Mazury, jezdze tam co roku...

A z galeria to baaaardzo dobry pomysl :D