Maga100 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Teklunia'] mniam pileczka :) luzak jestem... jedno oko to on ma na pewno :o Quote
Katerinas Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Teklunia'] mniam pileczka :) A długo Ci takie piłeczki przeżywają? Bo patrząc na jego zapał w gryzieniu to ich żywot jest krótki :lol: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 super maskota a gdzie Ten mialy byc jego foty ;) :lol: :lol: ale mamy nowy ganga GANG SLICZNYCH AVANTARKOW bardzo grozny GANG ;) Quote
Teklunia Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='dbsst'] super maskota a gdzie Ten mialy byc jego foty ;) :lol: :lol: ale mamy nowy ganga GANG SLICZNYCH AVANTARKOW bardzo grozny GANG ;) wiec nie podskakuj, mała 8) to pies, a nie maskotka!!! ;) Katerinas - pileczki sa chyba dlugowieczne, bo od samego poczatku Ten ma tylko dwie sztuki i bawi sie nimi na zmiane... Zadnej nie zniszczyl jeszcze :o Mordercze instynkty wykazuje tylko w stosunku do swojego materacyka :-? Quote
Alka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Teklunia'] mniam pileczka :) luzak jestem... jedno oko to on ma na pewno :o nie da się ukryć , jedno to i ja widzę :wink: :D fajne foteczki , buziaczek dla Tenusia ! :buzi: Quote
Katerinas Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Teklunia']Katerinas - pileczki sa chyba dlugowieczne, bo od samego poczatku Ten ma tylko dwie sztuki i bawi sie nimi na zmiane... Zadnej nie zniszczyl jeszcze :o Niesamowite :o :D [quote name='Teklunia']Mordercze instynkty wykazuje tylko w stosunku do swojego materacyka :-? tiaa.... no to jest rzeczywiście problematyczne :roll: coś wiem na ten temat :roll: Quote
Teklunia Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='Alka'][quote name='Maga100'][quote name='Teklunia'] mniam pileczka :) luzak jestem... jedno oko to on ma na pewno :o nie da się ukryć , jedno to i ja widzę :wink: :D fajne foteczki , buziaczek dla Tenusia ! :buzi: a bo ja sie boje pokazywac Wam wiecej niz po jednym oczku na raz... znowu ktos mi bedzie wytykal, ze czerwone, zmruzone, nie takie... I TOZem straszyl :evil: ;) Quote
Yorczka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ten to sliczny pies (naprawde mi sie podoba) a ile on ma cm. wysokości bo chyba z 70cm /????????? Quote
Daga_i_Oskar Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Tenuś z dnia na dzień robi się coraz bardziej podobny do mini Yorka Oskarka :lol: :lol: jest cudaśny :angel: Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Teklunia , pokaz drugie oczko :wink: :lol: Quote
Teklunia Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Teklunia , pokaz drugie oczko :wink: :lol: oj nie wiem :oops: wstydze sie troszke :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Daga - przyrównanie do Oskarka to dla nas najwiekszy komplement! :D Yorczka - Tenek do najmniejszych nie nalezy... Ma prawie 70 cm w klebie :) Quote
KaRa_ Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Nie zapuszczajcie mu siersci, bo teraz wyglada bosko :angel: :angel: :angel: Quote
Teklunia Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='KaRa_TC']Nie zapuszczajcie mu siersci, bo teraz wyglada bosko :angel: :angel: :angel: kiedy ona tak sama rosnie :roll: :wink: trzeba bedzie przystrzyc na wiosne :D Vogue - dziekujemy za odwiedziny :) a anettcie tez dziekujemy, ale udzielamy upomnienia, bo cos sie ostatnio zaniedbujesz we wstawianiu Kajowych zdjatek... Nie ładnie :nono: Quote
sota36 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Wczoraj przyszla do mnie wiezoekim kumpela, by zobaczyc Agata. No i tak zgadało sie na temat siersc. Wiec postanowilam jej pokazac Tena w schronisku i obecnie wygadajacego. Moja biedna Kasia o malo co zawalu nie dostala i zrobila duuuuuze oczy - jak psiak moze sie zmienic !!!! Kasia i jej duze oczy :o :o :o :o Quote
Teklunia Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 sota36 napisał(a):Wczoraj przyszla do mnie wiezoekim kumpela, by zobaczyc Agata. No i tak zgadało sie na temat siersc. Wiec postanowilam jej pokazac Tena w schronisku i obecnie wygadajacego. Moja biedna Kasia o malo co zawalu nie dostala i zrobila duuuuuze oczy - jak psiak moze sie zmienic !!!! Kasia i jej duze oczy :o :o :o :o mam nadzieje, ze Kasie pozytywnie zaszokowalo? 8) PS: cos ta Kasia rzęs nie ma, takie łyse oczka jej namalowalas :lol: :oops: Quote
anetta Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Teklunia']a anettcie tez dziekujemy, ale udzielamy upomnienia, bo cos sie ostatnio zaniedbujesz we wstawianiu Kajowych zdjatek... Nie ładnie :nono: Pisalam ze beda ale tylko zeskanowane 8) Jak sie nie ma aparatu to g.. mozna zrobic;) Quote
Teklunia Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='anetta'][quote name='Teklunia']a anettcie tez dziekujemy, ale udzielamy upomnienia, bo cos sie ostatnio zaniedbujesz we wstawianiu Kajowych zdjatek... Nie ładnie :nono: Pisalam ze beda ale tylko zeskanowane 8) Jak sie nie ma aparatu to g.. mozna zrobic;) a owszem pisalas, ale nadal ich nie ma :evil: czekam jednak cierpliwie na piekna paroweczke :D Quote
Teklunia Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 siedzialem sobie rano grzeczniutko pod stolikiem... czekalem, az mi cos pysznego zrzuca... moze chociaz łyczka kawy, PROSZE! chyba musze sie sam pofatygowac... teraz moge sam sobie wziac! :) o, ale juz nic nie ma :( Quote
Teklunia Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 a ja sie tak wczoraj wieczorem bawilam :) to chyba wyrazny znak, ze wchodze w wiek sredni - zamiast biegac na imprezy, siedze w domu i pieke ciasteczka ;) A ile radosci mi to daje :) zblizenie niewyraznego pierniczka :lol: Quote
Maga100 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 świetne te pierniczki :o Ja też chcę :angel: Tylko już gotowe 8) Quote
Recommended Posts