Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia dosyć?? MAŁO MAŁO !!!!!!!

Tenek jest przesliczny. Super, że znalazł u was domek :angel: :angel:
Ucałuj ta wielka mordeńke i podrap za uszkiem ode mnie :calus:

Posted

Widac, ze to szczesliwy pies!!! Dziek Wam za to, ale czeka Was jeszcze duuuuuuuzo roboty (poczekajcie tylko na deszczowa pogode, blotko i smieg) - a co sie macie miec lepiej od nas!!!!

• 2 weeks later...
Posted

No to chyba czas cos wkleić :)
Z tym, ze najpierw male wyjasnienie: ja nie torturuje psa :oops: on po prostu ktoregos wieczora w szalenczym biegu wlazl na kawal metalu, ktory mu pocharatal lapke :( Bylismy na szyciu u pana doktora i trwalo to ponad 2 godziny, bo miejsce trudno dostepne - miedzy poduszkami.
Ale Tenolek byl baaaaardzo dzielny i juz nastepnego dnia rano usilowal biegac, co bylo o tyle klopotliwe, ze wet zakazal ruchu...

no i wlasnie dlatego chodze w tym okropnym garnku na glowie...

...i w skarpecie. nawet nie moge sobie pożuć wlasnego opatrunku :-?

Posted

Teklunia,

oby jak najwięcej było takich osób jak własnie Ty !
TENek jest ślicznym pieskiem i można powiedzieć, że miał szczęśćeie trafiając do takich kochających Go właścicieli. Na wadze przybierze raz, dwa, trzy i jak włoski mu odrosną to dopiero będzie kudłaty i wtedy będziesz się do niego przytulała hihi.
Ma taką Kochaną morduńkę i te kolorki :D
a w tym kołnierzu wygląda przeagencko :D :lol: :D :lol:

Wycałuj, wypieśc i wydrap TENtenka za uszkiem od nuieco "Mniejszego" kuzyna :D

Posted

No a po kilku dniach...

zdjęli mi wreszcie z glowy ten garnek (bo bylem bardzo, bardzo grzeczny i nawet nie specjalnie probowalem ściagac sobie opatrunek. wystarczylo mi powiedziec "fe" i zostawialem :) )
Teraz moge wiec poszalec w swoim ogrodku:

a najlepsza zabawka jest stara skarpeta, moge sie zemscic za to ze mi wczesniej przeszkadzala. Rozzzzszarpie...

no co, juz koniec zabaw??? gdzie idziecie?

Posted

Cudowny , radosny , aż miło popatrzeć
Teklunia , moje psiaki zawsze lubiły zabawy skarpetkami a szczególnie jak tam włożyłam piłkę tenisową , zabawa przednia bo można rzucać a psiak ma za co złapać aporcik
/Ozzy podkrada w łazience skarpetki jak TZ się przebiera :lol: :lol: :lol: /

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ozzy podkrada w łazience skarpetki jak TZ się przebiera :lol: :lol: :lol:

:roflt: :roflt: ale numerek
Ten na razie podkrada tylko puste butelki po wodzie - wyrywa z reki, jak chce je wyrzucic do smieci :lol:
No i jeszcze uwielbia zabawe winogronkiem lub pestka od brzoskwini :lol:

Posted

a poglaszcze, poglaszcze, dziekuje :)
jemu glaskania nigdy dosyc. Nigdy jeszcze nie mialam takiego psa pieszczocha :D
Chyba biedulek nie wie ze jest wielkim cielskiem, a nie malenkim kanapowcem i caly czas pcha sie na kolanka... :D

Posted

Ten ma tez juz swoja anegdotkę :)

Otóż nasz sasiad, ktory juz go widzial, opowiadal o nim swoim malym dzieciom, ktore byly akurat na dzialce. Powiedzial ze mamy nowego psa. Synek spytal jaki to pies. A sasiad na to: "Wielblad" :D
Dzieciaki jakos jednak nie bardzo wierzyly, chociaz jak go zobaczyly to pytaly czemu nie ma garba :lol: :lol: :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Ten ma tez juz swoja anegdotkę :)

Otóż nasz sasiad, ktory juz go widzial, opowiadal o nim swoim malym dzieciom, ktore byly akurat na dzialce. Powiedzial ze mamy nowego psa. Synek spytal jaki to pies. A sasiad na to: "Wielblad" :D
Dzieciaki jakos jednak nie bardzo wierzyly, chociaz jak go zobaczyly to pytaly czemu nie ma garba :lol: :lol: :lol:
fajny sąsiad :lol: :lol: :lol:

Posted

dzieki Camara :D

A jutro idziemy na zdjecie szwow z lapki...Troszke strachu pewnie bedzie, ale moze nie poboli az tak bardzo. Trzeba wziac jakies smakolyczki na odwrocenie uwagi :wink:

Natomiast dzis Tenek pierwszy raz skoczyl z zebami do psa (i to dobermana). Na szczescie szybko udalo sie opanowac sytuacje, ale to chyba bedzie dla nas wyzwanie - usocjalizowac go troche...

Posted

Teklunia wielkie buziaki dla Was za stworzenie temu ślicznemu pysiowi wspaniałego domku :buzi: Tenek jest śliczny :iloveyou: ,a pewna wrecz jestem,że szybko wyładnieje jeszcze bardziej. No i ja również poproszę
WIĘCEJ FOT :lol: :lol:
Pozdrówka :buzi: