chicken Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Powiem tylko jedno!! WOOOOOOOOOW :cool3: :cool3: Jestem tu pierwszy raz i porownalam sobie zdjecia jak do was dolaczyl i teraz i jestem pod wrazeniem :cool3: :cool3: Tenulek bardzo sie zmienil-pozytywnie!! :loveu: :loveu: Wyladnial i wogole!! Gratulacje!! Dobrze ze taki psiurek znalazl wkoncu prawdziwy dom!! :p :p :multi: :multi: Napewno bede czesciej odwiedzac ta galerie:p Quote
AMIŚKA Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Przerazona malutka sznaucerkowata w Radomiu-POMOCY A WEDŁUG MNIE TO JEST JAMNISIA SZORSTKOWŁOSA Quote
AMIŚKA Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 W radomskim schronisku na kwarantannie przebywa taka malenka sunieczka.Ma ok.5 lat.Jest tak przerazona ze gdy Dorota chciala ja przytulic,mala posiusiala sie ze strachu.Nie da sobie rady na bytowych.Jest smiertelnie przestraszona,musiala miec koszmarne przejscia.Pomozmy jej... Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 nie wiem czy sie komus cos pomyliło chyba :oops: witaj kasienko:buzi: widze ze nasz blizniak wypiekniał nieprzecietnie, po prostu napatrzec sie nie moge, takie cudo sie zrobiło w czasie mojej nieobecnosci :cool3: prosze ode mnie ładnie wymizialic :loveu: cudoooooooooooooooooooooooooooooooooooo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Cześć :multi: Spóźnione (usprawiedliwione :lol: ) Zyczenia dla Tenusia dalszych roczów :loveu: w tak kochającym domu :loveu: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kasiuuuuuuuuuuuuu, gdzie się ukryłaś :razz:dziś sroda Quote
Hanna R. Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu daj tucholskie foteczki :razz: No właśnie , Kasiu, przemyć trochę tych leśnych zapachów ... Chyba nie zapomniałas zabrac aparatu ??? :razz: Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Witojcie moi kochani :lol: Wrocilam i od razu sie do komputera rzucilam :oops: W Borach bylo cudnie - cieplo, słonecznie (choc raz, na srodku jeziora zlapala nas ulewa :evil_lol:), lesnie, wodnie i ogólnie milutko :p Zcjec kilka mam, ale nie chce mi sie teraz obrabiac, wiec moze jutro...albo pojutrze ;) Chicken - dziekujemy :buzi: Tenek odwalil kawal dobrej roboty przemieniajac sie z brzydkiego kaczatka w fajnego psa :lol: Ala - jest środa, jestem i ja ;) Ala Tuffciowa - nie mam sily do obrabiania :oops: Jutro sie wezme za tę niewdzieczna robotę... ;) Moniś - fotki bedą dopiero, bo przez ostatnie dni mialam inne obiekty do fotografowania... Pika - witaj nam w domu :multi:I dziekuje za zyczonka dla Tenka :) Madzia - chyba sie nie pomylilo... Moja jamniczka zginela rok temu... Byla czarna, szorstkowlosa i swojego czasu prawie cala Dogomania pomagala mi jej szukac po wszystkich polskich schroniskach... A poza tym to witaj wsrod zywych ;) Gdzies Ty sie podziewala przez tyyyyyyle czasu?!? Gonia - dziekuejmy :) Milo nam ze lubisz patrzec na ten pychol zapluty :lol: Koma - witaj :) Amiśka - to nie jest Keja na pewno... Ale fakt ze podobienstwo jest. Plakac mi sie chce na jej widok :placz: Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Ala i Hania - nie zapomnialam, ale teraz mam tzw. lenia i nie wstawie ;) Quote
Hanna R. Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Teklunia napisał(a):Ala i Hania - nie zapomnialam, ale teraz mam tzw. lenia i nie wstawie ;) A pamiętasz, że LENISTWO jest jednym z grzechów głównych ??? :razz: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Teklunia']Ala i Hania - nie zapomnialam, ale teraz mam tzw. lenia i nie wstawie ;):mad:o masz taka młoda i jak pyskuje:cool3: Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:o masz taka młoda i jak pyskuje:cool3: :oops::oops::oops: ales mi ćwiek zabila ;) juz bede grzeczna... ;) Chociaz taka mloda to ja juz nie jesem... Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A pamiętasz, że LENISTWO jest jednym z grzechów głównych ??? :razz:hmm... to moze jednak pojde po aparat i kabelek :hmmmm: ;) ale chyba jednak do wanny... za slaby mam charater :oops: ;) Quote
mmbbaj Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Teklunia napisał(a):Ala i Hania - nie zapomnialam, ale teraz mam tzw. lenia i nie wstawie ;) Oooooo! Pan mąż ci niedługo lenistwo z główki wybije! :grin: ...;) ;) ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Teklunia'] Madzia - chyba sie nie pomylilo... Moja jamniczka zginela rok temu... Byla czarna, szorstkowlosa i swojego czasu prawie cala Dogomania pomagala mi jej szukac po wszystkich polskich schroniskach... A poza tym to witaj wsrod zywych ;) Gdzies Ty sie podziewala przez tyyyyyyle czasu?!? aaaa to ja juz wszytsko wieeem :oops: a ja co robiłam?dzisiaj szukałam męża :cool3: nie chce zapeszac wiec wiecej nie zdradze :oops: :eviltong: dobranoooooc :buzi: Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 dzien dobry :) dzis ma duzo energii i nie mam lenia, ale czesu tez nie mam, bo zaraz jade do mojego malenstwa :multi: stesknilam sie okropniasto i mam nadzieje ze on tez troszke :oops: madzia18sosnowiec napisał(a):aaaa to ja juz wszytsko wieeem :oops: a ja co robiłam?dzisiaj szukałam męża :cool3: nie chce zapeszac wiec wiecej nie zdradze :oops: :eviltong: dobranoooooc :buzi:o, to ciekawe :lol: znalazlas? mmbbaj napisał(a):Oooooo! Pan mąż ci niedługo lenistwo z główki wybije! :grin: ...;) ;) ;)Gosia, chyba nie bedzei tak zle ;) W koncu od 2 lat mieszakmy razem pod jednym dachem i czasem daje mi chwile wytchnienia ;) Quote
Gosiek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 cześć Kasieńko :multi: cieszę sie ze wypoczęłaś i wróciłaś zadowolona :multi: teraz tylko czekam na jakieś zdjąteczka ;) miłeg dnia Kasiu Quote
madzia20sosnowiec Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Teklunia napisał(a):dzien dobry :) dzis ma duzo energii i nie mam lenia, ale czesu tez nie mam, bo zaraz jade do mojego malenstwa :multi: stesknilam sie okropniasto i mam nadzieje ze on tez troszke :oops: no to proooosze wymizialic ode mnie blizniaka, jestem pewna ze sie stesknił za pancią :loveu: :loveu: :loveu: Teklunia napisał(a): o, to ciekawe :lol: znalazlas? byc moze :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
anetta Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Noooo, tez bym sobie poogladala foty z wakacji :p Quote
Recommended Posts