Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiem tylko jedno!! WOOOOOOOOOW :cool3: :cool3:
Jestem tu pierwszy raz i porownalam sobie zdjecia jak do was dolaczyl i teraz i jestem pod wrazeniem :cool3: :cool3: Tenulek bardzo sie zmienil-pozytywnie!! :loveu: :loveu: Wyladnial i wogole!!
Gratulacje!! Dobrze ze taki psiurek znalazl wkoncu prawdziwy dom!! :p :p :multi: :multi:
Napewno bede czesciej odwiedzac ta galerie:p

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W radomskim schronisku na kwarantannie przebywa taka malenka sunieczka.Ma ok.5 lat.Jest tak przerazona ze gdy Dorota chciala ja przytulic,mala posiusiala sie ze strachu.Nie da sobie rady na bytowych.Jest smiertelnie przestraszona,musiala miec koszmarne przejscia.Pomozmy jej...

Posted

nie wiem czy sie komus cos pomyliło chyba :oops:

witaj kasienko:buzi:

widze ze nasz blizniak wypiekniał nieprzecietnie, po prostu napatrzec sie nie moge, takie cudo sie zrobiło w czasie mojej nieobecnosci :cool3:

prosze ode mnie ładnie wymizialic :loveu:

cudoooooooooooooooooooooooooooooooooooo :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Kasiu daj tucholskie foteczki :razz:

No właśnie , Kasiu, przemyć trochę tych leśnych zapachów ...
Chyba nie zapomniałas zabrac aparatu ??? :razz:

Posted

Witojcie moi kochani :lol:

Wrocilam i od razu sie do komputera rzucilam :oops:

W Borach bylo cudnie - cieplo, słonecznie (choc raz, na srodku jeziora zlapala nas ulewa :evil_lol:), lesnie, wodnie i ogólnie milutko :p

Zcjec kilka mam, ale nie chce mi sie teraz obrabiac, wiec moze jutro...albo pojutrze ;)

Chicken - dziekujemy :buzi:
Tenek odwalil kawal dobrej roboty przemieniajac sie z brzydkiego kaczatka w fajnego psa :lol:

Ala - jest środa, jestem i ja ;)

Ala Tuffciowa - nie mam sily do obrabiania :oops: Jutro sie wezme za tę niewdzieczna robotę... ;)

Moniś - fotki bedą dopiero, bo przez ostatnie dni mialam inne obiekty do fotografowania...

Pika - witaj nam w domu :multi:I dziekuje za zyczonka dla Tenka :)

Madzia - chyba sie nie pomylilo... Moja jamniczka zginela rok temu... Byla czarna, szorstkowlosa i swojego czasu prawie cala Dogomania pomagala mi jej szukac po wszystkich polskich schroniskach...
A poza tym to witaj wsrod zywych ;) Gdzies Ty sie podziewala przez tyyyyyyle czasu?!?

Gonia - dziekuejmy :) Milo nam ze lubisz patrzec na ten pychol zapluty :lol:

Koma - witaj :)

Amiśka - to nie jest Keja na pewno... Ale fakt ze podobienstwo jest. Plakac mi sie chce na jej widok :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:o masz taka młoda i jak pyskuje:cool3: :oops::oops::oops: ales mi ćwiek zabila ;) juz bede grzeczna... ;)

Chociaz taka mloda to ja juz nie jesem...

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
A pamiętasz, że LENISTWO jest jednym z grzechów głównych ??? :razz:
hmm... to moze jednak pojde po aparat i kabelek :hmmmm: ;)

ale chyba jednak do wanny... za slaby mam charater :oops: ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
Ala i Hania - nie zapomnialam, ale teraz mam tzw. lenia i nie wstawie ;)

Oooooo! Pan mąż ci niedługo lenistwo z główki wybije! :grin: ...;) ;) ;)

Posted

[quote name='Teklunia']
Madzia - chyba sie nie pomylilo... Moja jamniczka zginela rok temu... Byla czarna, szorstkowlosa i swojego czasu prawie cala Dogomania pomagala mi jej szukac po wszystkich polskich schroniskach...
A poza tym to witaj wsrod zywych ;) Gdzies Ty sie podziewala przez tyyyyyyle czasu?!?

aaaa to ja juz wszytsko wieeem :oops: a ja co robiłam?dzisiaj szukałam męża :cool3: nie chce zapeszac wiec wiecej nie zdradze :oops: :eviltong:

dobranoooooc :buzi:

Posted

dzien dobry :)

dzis ma duzo energii i nie mam lenia, ale czesu tez nie mam, bo zaraz jade do mojego malenstwa :multi: stesknilam sie okropniasto i mam nadzieje ze on tez troszke :oops:

madzia18sosnowiec napisał(a):
aaaa to ja juz wszytsko wieeem :oops: a ja co robiłam?dzisiaj szukałam męża :cool3: nie chce zapeszac wiec wiecej nie zdradze :oops: :eviltong:

dobranoooooc :buzi:
o, to ciekawe :lol:
znalazlas?

mmbbaj napisał(a):
Oooooo! Pan mąż ci niedługo lenistwo z główki wybije! :grin: ...;) ;) ;)
Gosia, chyba nie bedzei tak zle ;) W koncu od 2 lat mieszakmy razem pod jednym dachem i czasem daje mi chwile wytchnienia ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
dzien dobry :)

dzis ma duzo energii i nie mam lenia, ale czesu tez nie mam, bo zaraz jade do mojego malenstwa :multi: stesknilam sie okropniasto i mam nadzieje ze on tez troszke :oops:

no to proooosze wymizialic ode mnie blizniaka, jestem pewna ze sie stesknił za pancią :loveu: :loveu: :loveu:

Teklunia napisał(a):

o, to ciekawe :lol:
znalazlas?

byc moze :eviltong: :eviltong: :eviltong: