Teklunia Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 mmbbaj napisał(a):Kasiu, kwiaty w ogrodzie twojej mamy są przepiękne :loveu: I zrobiłaś im śliczne zdjęcia! A wracając do ogrodu...nie przestaję marzyć, że jeszcze może kiedyś...:roll: A z Tenulkiem nie rób za długiego spaceru, jest niby mniej gorąco niż ostatnio, ale słońce bardzo mocne! :cool1: Gosiek napisał(a):cześć Kasiu Ogród Twojej Mamy musi być piekny skoro takie sliczności w nim kwitną :loveu: a zdjecia Tena są naprawdę śliczne.. tym bardziej że modelowi nic nei mozna zarzucić... słodka, lśniąca, puchata kuleczka :loveu: aaa i gratuluję skończonego roczku :bday: :BIG: Dzieki dziewczynki :) Mama uwielbia swoj ogrod i bardzo lubi sie nim zajmowac. To dosyc młoda pasja, bo kiedy byla mlodsza nie znosila takich zajec ;) Gosiu Bajankowa - spacerek byl krociutki, choc Ten moze i mialby ochote na dluzszy, ale ja niestety nie mialam zbyt duzo czasu :) Gosiu Axiowa - dziekuje za zyczenia z okazji tak waznego dla mnie jubileuszu :lol: Moniś napisał(a):toż wrócę :cool3::cool3: i pokażę Noddusia :lol::lol:czekam i trzymam za slowo! i powodzenia w tej nieszczesnej 12-godzinnej podrozy :cool3: Quote
Hanna R. Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Dobry wieczór ! Ładnie u Ciebie Kasiu zapachniało ! Śliczne te wszystkie kwiatki ... Quote
Moniś Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Teklunia napisał(a): czekam i trzymam za slowo! i powodzenia w tej nieszczesnej 12-godzinnej podrozy :cool3: Nie dziękuję :roll: (żeby nie zapeszać)- mam nadzieje, że podróż minie spokojnie bez sensacji:roll: z tymi autobusami to różnie bywa.. :roll: Wieczorem w sobotę bede na miejscu, więc odezwe się w niedzielę ;) Quote
Teklunia Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Moniś napisał(a):Wieczorem w sobotę bede na miejscu, więc odezwe się w niedzielę ;)czyli od komputera i Doga nie robisz sobie wakacji? ;) Quote
Moniś Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Teklunia napisał(a):czyli od komputera i Doga nie robisz sobie wakacji? ;) hehe ;);) no tak w wolnym czasie jak TZ dopuści mnie do kompa to się odezwę;) Quote
Teklunia Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 dzien dobry :bye: znowu upaly powracaja... ale ja to jednak lubię :p Tenek tez lubi, choc troszke go męczą (ale i tak swietnie znosi takie temperaturt - duzo lepiej niz moje poprzednie psy, choc siersc ma duuuzo dluzsza). wczoraj na spacerku: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Witajcie :multi: Zaległości fotkowe nadrobione, cudowne fotki się pojawiły :loveu: Tenuś wypiękniał :cool3: i ile kwiatków zakwitło :loveu: Spóźniłam się na rocznice, ale wzniose toast :drink1: Quote
Teklunia Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Cola napisał(a):Witajcie :multi: Zaległości fotkowe nadrobione, cudowne fotki się pojawiły :loveu: Tenuś wypiękniał :cool3: i ile kwiatków zakwitło :loveu: Spóźniłam się na rocznice, ale wzniose toast :drink1:O, dziekuje bardzo :) Kwiatki niestety już zaczynają przekwitac, tylko Tenek dobrze się trzyma ;) Quote
Teklunia Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 dzien dobry :) upal wrocil, jest nie do wytrzymania, ale Ten ciagle jest pełen energii (choc moze na tych zdjeciach tego nie widac ;)) nie wiem jak on to robi...jakbym miala takei futro to bym chyba sepuku popelnila ;) Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Teklunia'] Czy mi się zdjae czy kolega Tenek został wyszczotkowany? :razz: Quote
Teklunia Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Czesc Gosiu, Dominiko i ...Jo-Jo ;) Pewnie ze wyszczotkowany :p Jak mu sie odpusci czesanie na chociazby dwa dni, to potem jest jeden wielki koltun... Pochwale sie - jutro po poludniu jedziemy na 4 dni w Bory Tucholskie :) Taki nagly krociutki nieplanowany urlopik :p Ale sie ciesze :multi: Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 nie będzie Cie :( no coż w zamian musisz się świetnie bawić za nas również WIELKA odpowiedzialność :cool3: Quote
Teklunia Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 dbsst napisał(a):nie będzie Cie :( no coż w zamian musisz się świetnie bawić za nas również WIELKA odpowiedzialność :cool3:bede sie starac! :D jakies specjalne zyczenia? co mam zobaczyc, co jasc, co pic ile czasu dziennie sie opalac? ;) Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Teklunia napisał(a):bede sie starac! :D jakies specjalne zyczenia? co mam zobaczyc, co jasc, co pic ile czasu dziennie sie opalac? ;) opalać dużo ale nie za duzo jeść pysznie ale nie za pysznie zobaczyć wiele ale nie za wiele pic rożnie ale nie za róznie i robić duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo fot :evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 dbsst napisał(a):jeść pysznie ale nie za pysznie :evil_lol:a dlaczego nie za pysznie? ja lubie pysznosci :p Quote
Hanna R. Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ooooo ! Tenek ma NOWĄ szczotkę ! A tak wogóle Kasiu - to dobry wieczór - i dobranoc ! :p Quote
Gosiek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Gosiu, Dominiko i ...Jo-Jo ;) Pewnie ze wyszczotkowany :p Jak mu sie odpusci czesanie na chociazby dwa dni, to potem jest jeden wielki koltun... Pochwale sie - jutro po poludniu jedziemy na 4 dni w Bory Tucholskie :) Taki nagly krociutki nieplanowany urlopik :p Ale sie ciesze :multi:ooo czyli dopiero w poniedziałek będziesz? :-( baw się dobrze i rób mnóstwo zdjeć :p Quote
Alka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Teklunia napisał(a): Pochwale sie - jutro po poludniu jedziemy na 4 dni w Bory Tucholskie :) Taki nagly krociutki nieplanowany urlopik :p Ale sie ciesze :multi: Kasiu, miłego wypoczynku :multi: fajny, taki nieplanowany wypad, prawda? pewno jakieś foty przywieziesz ;) Quote
Teklunia Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Alka napisał(a):Kasiu, miłego wypoczynku :multi: fajny, taki nieplanowany wypad, prawda? pewno jakieś foty przywieziesz ;) dziekuje :) ciesze sie ze to tak angle wypadlo! mam tylko nadzieje ze znajdziemy jakies wolne miejsce do spania ;) HankaRupczewska napisał(a):Ooooo ! Tenek ma NOWĄ szczotkę ! A tak wogóle Kasiu - to dobry wieczór - i dobranoc ! :pwitaj Haniu w naszych skromnych progach :) szczotka stara, tylko metka z ceną nie chce sie odkleic ;) Gosiek napisał(a):ooo czyli dopiero w poniedziałek będziesz? :-( baw się dobrze i rób mnóstwo zdjeć :pGosiu, bede dopiero w srode :p zdjecia przywioze, o ile nie zapomne aparatu... moze lepiej od razu go schowam do plecaka ;) Quote
panienkabubu Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Po dłuzszej przerwie jestem z powrotem ;-) Kasiu, bylas na wystawie w Warszawie? ;) Czemu nie podeszlas do mnie? :p no wiesz!! ;) hyhy .... Tenus slyyyyyyycny jest no :loveu: :loveu: :loveu: Szkoda, ze do Gajki macie tak daleko, bo oni sa wrecz identyczni ;) fajnie by wygladali ze soba :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 panienkabubu napisał(a):Po dłuzszej przerwie jestem z powrotem ;-) Kasiu, bylas na wystawie w Warszawie? ;) Czemu nie podeszlas do mnie? :p no wiesz!! ;) hyhy .... Tenus slyyyyyyycny jest no :loveu: :loveu: :loveu: Szkoda, ze do Gajki macie tak daleko, bo oni sa wrecz identyczni ;) fajnie by wygladali ze soba :loveu: :loveu:nie bylam na wystawie :shake: a Ty bylas??? a z Gajka sa podobni, bo to w koncu blizniaki :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Jak miło po dłuższej nieobecności zobaczyć śliczny, szczęśliwy pychol Tenulka... :loveu: :loveu: I taki pysio :multi: Quote
Recommended Posts