Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmbbaj napisał(a):
Kasiu, kwiaty w ogrodzie twojej mamy są przepiękne :loveu: I zrobiłaś im śliczne zdjęcia! A wracając do ogrodu...nie przestaję marzyć, że jeszcze może kiedyś...:roll:
A z Tenulkiem nie rób za długiego spaceru, jest niby mniej gorąco niż ostatnio, ale słońce bardzo mocne! :cool1:

Gosiek napisał(a):
cześć Kasiu

Ogród Twojej Mamy musi być piekny skoro takie sliczności w nim kwitną :loveu:

a zdjecia Tena są naprawdę śliczne.. tym bardziej że modelowi nic nei mozna zarzucić... słodka, lśniąca, puchata kuleczka :loveu:

aaa i gratuluję skończonego roczku :bday: :BIG:

Dzieki dziewczynki :) Mama uwielbia swoj ogrod i bardzo lubi sie nim zajmowac. To dosyc młoda pasja, bo kiedy byla mlodsza nie znosila takich zajec ;)

Gosiu Bajankowa - spacerek byl krociutki, choc Ten moze i mialby ochote na dluzszy, ale ja niestety nie mialam zbyt duzo czasu :)

Gosiu Axiowa - dziekuje za zyczenia z okazji tak waznego dla mnie jubileuszu :lol:

Moniś napisał(a):
toż wrócę :cool3::cool3: i pokażę Noddusia :lol::lol:
czekam i trzymam za slowo! i powodzenia w tej nieszczesnej 12-godzinnej podrozy :cool3:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):

czekam i trzymam za slowo! i powodzenia w tej nieszczesnej 12-godzinnej podrozy :cool3:

Nie dziękuję :roll: (żeby nie zapeszać)- mam nadzieje, że podróż minie spokojnie bez sensacji:roll: z tymi autobusami to różnie bywa.. :roll:
Wieczorem w sobotę bede na miejscu, więc odezwe się w niedzielę ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
czyli od komputera i Doga nie robisz sobie wakacji? ;)

hehe ;);) no tak w wolnym czasie jak TZ dopuści mnie do kompa to się odezwę;)

Posted

dzien dobry :bye:

znowu upaly powracaja... ale ja to jednak lubię :p Tenek tez lubi, choc troszke go męczą (ale i tak swietnie znosi takie temperaturt - duzo lepiej niz moje poprzednie psy, choc siersc ma duuuzo dluzsza).

wczoraj na spacerku:

Posted

Witajcie :multi:

Zaległości fotkowe nadrobione, cudowne fotki się pojawiły :loveu: Tenuś wypiękniał :cool3: i ile kwiatków zakwitło :loveu:

Spóźniłam się na rocznice, ale wzniose toast :drink1:

Posted

Cola napisał(a):
Witajcie :multi:

Zaległości fotkowe nadrobione, cudowne fotki się pojawiły :loveu: Tenuś wypiękniał :cool3: i ile kwiatków zakwitło :loveu:

Spóźniłam się na rocznice, ale wzniose toast :drink1:
O, dziekuje bardzo :)
Kwiatki niestety już zaczynają przekwitac, tylko Tenek dobrze się trzyma ;)

Posted

dzien dobry :)

upal wrocil, jest nie do wytrzymania, ale Ten ciagle jest pełen energii (choc moze na tych zdjeciach tego nie widac ;))
nie wiem jak on to robi...jakbym miala takei futro to bym chyba sepuku popelnila ;)

Posted

Czesc Gosiu, Dominiko i ...Jo-Jo ;)
Pewnie ze wyszczotkowany :p Jak mu sie odpusci czesanie na chociazby dwa dni, to potem jest jeden wielki koltun...

Pochwale sie - jutro po poludniu jedziemy na 4 dni w Bory Tucholskie :) Taki nagly krociutki nieplanowany urlopik :p Ale sie ciesze :multi:

Posted

dbsst napisał(a):
nie będzie Cie :(

no coż w zamian musisz się świetnie bawić za nas również

WIELKA odpowiedzialność :cool3:
bede sie starac! :D jakies specjalne zyczenia? co mam zobaczyc, co jasc, co pic ile czasu dziennie sie opalac? ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
bede sie starac! :D jakies specjalne zyczenia? co mam zobaczyc, co jasc, co pic ile czasu dziennie sie opalac? ;)

opalać dużo ale nie za duzo

jeść pysznie ale nie za pysznie

zobaczyć wiele ale nie za wiele

pic rożnie ale nie za róznie

i robić duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo fot :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Czesc Gosiu, Dominiko i ...Jo-Jo ;)
Pewnie ze wyszczotkowany :p Jak mu sie odpusci czesanie na chociazby dwa dni, to potem jest jeden wielki koltun...

Pochwale sie - jutro po poludniu jedziemy na 4 dni w Bory Tucholskie :) Taki nagly krociutki nieplanowany urlopik :p Ale sie ciesze :multi:
ooo czyli dopiero w poniedziałek będziesz? :-(

baw się dobrze i rób mnóstwo zdjeć :p

Posted

Teklunia napisał(a):

Kasiu, miłego wypoczynku :multi:

fajny, taki nieplanowany wypad, prawda? pewno jakieś foty przywieziesz ;)

Posted

Alka napisał(a):
Kasiu, miłego wypoczynku :multi:

fajny, taki nieplanowany wypad, prawda? pewno jakieś foty przywieziesz ;)
dziekuje :) ciesze sie ze to tak angle wypadlo! mam tylko nadzieje ze znajdziemy jakies wolne miejsce do spania ;)

HankaRupczewska napisał(a):
Ooooo ! Tenek ma NOWĄ szczotkę !

A tak wogóle Kasiu - to dobry wieczór - i dobranoc ! :p
witaj Haniu w naszych skromnych progach :)
szczotka stara, tylko metka z ceną nie chce sie odkleic ;)

Gosiek napisał(a):
ooo czyli dopiero w poniedziałek będziesz? :-(

baw się dobrze i rób mnóstwo zdjeć :p
Gosiu, bede dopiero w srode :p
zdjecia przywioze, o ile nie zapomne aparatu... moze lepiej od razu go schowam do plecaka ;)

Posted

Po dłuzszej przerwie jestem z powrotem ;-)

Kasiu, bylas na wystawie w Warszawie? ;) Czemu nie podeszlas do mnie? :p no wiesz!! ;) hyhy ....

Tenus slyyyyyyycny jest no :loveu: :loveu: :loveu:
Szkoda, ze do Gajki macie tak daleko, bo oni sa wrecz identyczni ;) fajnie by wygladali ze soba :loveu: :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Po dłuzszej przerwie jestem z powrotem ;-)

Kasiu, bylas na wystawie w Warszawie? ;) Czemu nie podeszlas do mnie? :p no wiesz!! ;) hyhy ....

Tenus slyyyyyyycny jest no :loveu: :loveu: :loveu:
Szkoda, ze do Gajki macie tak daleko, bo oni sa wrecz identyczni ;) fajnie by wygladali ze soba :loveu: :loveu:
nie bylam na wystawie :shake: a Ty bylas???

a z Gajka sa podobni, bo to w koncu blizniaki :lol: