Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
godzina niewyjęta :shake: a czasem nawet dluzej...
ostatnio przez te upały nie mam sily do szczotkowania go, bo zanim skoncze jestem cała mokra ;)

Kasiu, ja się pocę na samą myśl :evil_lol:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kasiu,

ostatnio mało piszę, ale na bieżąco oglądam Tenulka :loveu:
qrcze no i nie udało mi się go wymiziać w tym roku, ale mam nadzieję, że jeszcze wszytsko przede mną :multi: póki co proszę go wyściskać i wycałować w ten śliczny puchaty pysiaczek :loveu:

Posted

Czesc kochani :)
A ja mam dzisiaj małe święto... Mija dokładnie rok od kiedy się zalogowałam po raz pierwszy na Dogomanii :D Chyba trzebaby jakies przyjęcie urządzić, co? :cool3:

Dagus, pysiukla wycałuje jutro bo dziś nie bede go juz widziec :)

I na pewno powiem ze to od Cioci Dagi, ktora go niedlugo odwiedzi! :cool3:

Posted

B R A W O ROCZNA K A S I U :klacz:

:bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa:

Posted

dzien dobry, dzien dobry :bye:

jubileusz juz za mna! ale nawet jakas osa zabłakana z tej okazji ugryzla mnie w lydke i bolalo jak diabli, a teraz swedzi jak diabli :lol:

a niczego nie swiadomy Tenus zyje sobie z dnia na dzien :D

Posted

czesc Kasiu!:multi:

Tenuś jak widać w świetnej formie:loveu:(nie licząc ostatniej foty :evil_lol:)

Gratuluję roczku na forum :multi:

Posted

moon_light napisał(a):
Przepraszam, gdzie mozna kupic taki piękny dywan:cool3:??
Pasował by mi do kremowych scian:lol:
w schronisku dają za "co łaska" ;)

anetta napisał(a):
Trzeba bylo udziabac ta ose :diabloti:
zrobilam cos gorszego - ukatrupilam ją :oops: :-( choc nie bylo to moim zamiarem... po porstu ona ugryzla mnie przez sen i walnelam reka na oslep... skutecznie jak sie pozniej okazalo ;)

Alka napisał(a):
czesc Kasiu!:multi:

Tenuś jak widać w świetnej formie:loveu:(nie licząc ostatniej foty :evil_lol:)
haha :D dokladnie! na tym zdjeciu jest tuz po powrocie ze spacerku :D

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Dobry wieczór Kasiu, w pierwszy dzień Nowego Roku ! :cool3: Na DG !
witaj Haniu! wreszcie sie zjawilas :) bylam przed chwila w Twojej galerii i wiele osob czeka na Ciebie z utesknieniem...

Posted

[quote name='Teklunia']

a niczego nie swiadomy Tenus zyje sobie z dnia na dzien :D

A niczego nie świadomy Tenuś...uroczy :loveu: I jest w posiadaniu znajomych mi już kapciuszków :evil_lol: I bardzo żałuję, że nie załapałam się Kasieńko na wczorajszą jubileuszową imprezkę, ale serdecznie gratuluję roczku :Rose:

Posted

[quote name='mmbbaj']A niczego nie świadomy Tenuś...uroczy :loveu: I jest w posiadaniu znajomych mi już kapciuszków :evil_lol: I bardzo żałuję, że nie załapałam się Kasieńko na wczorajszą jubileuszową imprezkę, ale serdecznie gratuluję roczku :Rose: serdecznie dziekuje :)
Kapciusz faktycznie dosc czesto zalapuja sie na zdjecia ;) Choc teraz to czysty przypadek, bo latem nosze raczej inne... A wlasciwei chodze na bosaka :D

[quote name='Alicjarydzewska'] jęzorek też niczego sobie :loveu:
o tak... jezorek to jedna z najbardziej rzucajacych sie w oczy czesci Tena ;) rzadko zdarza sie zeby nie bylo go widac, zeby nie powiewal sobie na wietrze ;)

cuda z ogrodu mojej mamy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']cudne kwiatki
a takiego chyba jeszcze nie widziałam

Alu, te kwiatki to pasja mojem mamy. Nazywają się Clematis, po polsku to chyba są powojniki, czy cos takiego. Ma mnostwo różnych odmian...

[quote name='Alka']Witaj Kasiu !:multi:

Piękne kwiaty , normalnie czuję ich zapach :loveu::loveu::loveu:

buziaczki dla Tenulka :buzi:a dziekuje bardzo, przekaze niedlugo :D

[quote name='Moniś']Cześć Kasiu :multi:
Coraz śliczniejszy TEN Twój TENuś :loveu::loveu::loveu: Szczególnie w kokardce :lol::lol::cool3::cool3::cool3:Monika :multi::multi::multi: Jestes wrezscie, ale jak przeczytalam u Ciebie nie na dlugo...

Posted

A ja dzis mam mily, aktywny dzionek :)

Przed chwila wlasnie wrocilam z basenu, gdzie pojechalam na rowerze, a teraz sie wybieram do Tenulka i moze zafundujemy sobie dlugi spacerek :)

Posted

Kasiu, kwiaty w ogrodzie twojej mamy są przepiękne :loveu: I zrobiłaś im śliczne zdjęcia! A wracając do ogrodu...nie przestaję marzyć, że jeszcze może kiedyś...:roll:
A z Tenulkiem nie rób za długiego spaceru, jest niby mniej gorąco niż ostatnio, ale słońce bardzo mocne! :cool1:

Posted

cześć Kasiu

Ogród Twojej Mamy musi być piekny skoro takie sliczności w nim kwitną :loveu:

a zdjecia Tena są naprawdę śliczne.. tym bardziej że modelowi nic nei mozna zarzucić... słodka, lśniąca, puchata kuleczka :loveu:

aaa i gratuluję skończonego roczku :bday: :BIG:

Posted

Teklunia napisał(a):

Monika :multi::multi::multi: Jestes wrezscie, ale jak przeczytalam u Ciebie nie na dlugo...

toż wrócę :cool3::cool3: i pokażę Noddusia :lol::lol: