mmbbaj Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Teklunia napisał(a):godzina niewyjęta :shake: a czasem nawet dluzej... ostatnio przez te upały nie mam sily do szczotkowania go, bo zanim skoncze jestem cała mokra ;) Kasiu, ja się pocę na samą myśl :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Cześć Kasiu, ostatnio mało piszę, ale na bieżąco oglądam Tenulka :loveu: qrcze no i nie udało mi się go wymiziać w tym roku, ale mam nadzieję, że jeszcze wszytsko przede mną :multi: póki co proszę go wyściskać i wycałować w ten śliczny puchaty pysiaczek :loveu: Quote
Teklunia Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Czesc kochani :) A ja mam dzisiaj małe święto... Mija dokładnie rok od kiedy się zalogowałam po raz pierwszy na Dogomanii :D Chyba trzebaby jakies przyjęcie urządzić, co? :cool3: Dagus, pysiukla wycałuje jutro bo dziś nie bede go juz widziec :) I na pewno powiem ze to od Cioci Dagi, ktora go niedlugo odwiedzi! :cool3: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ;)wow za 1 roczek na Dogomanii :bday::laola::BIG::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 B R A W O ROCZNA K A S I U :klacz: :bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: Quote
jo-jo Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Brawo Kasiu, my ten jubileusz obchodziliśmy jakies 3 tygodnie temu :multi: A tak wogóle Dzień Dobry :multi: Quote
Teklunia Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 dzien dobry, dzien dobry :bye: jubileusz juz za mna! ale nawet jakas osa zabłakana z tej okazji ugryzla mnie w lydke i bolalo jak diabli, a teraz swedzi jak diabli :lol: a niczego nie swiadomy Tenus zyje sobie z dnia na dzien :D Quote
Alka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 czesc Kasiu!:multi: Tenuś jak widać w świetnej formie:loveu:(nie licząc ostatniej foty :evil_lol:) Gratuluję roczku na forum :multi: Quote
anetta Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ahh, roczek, piekny wiek :lol: :bday: :BIG::laola: :drink1: Trzeba bylo udziabac ta ose :diabloti: Quote
moon_light Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Teklunia'] Przepraszam, gdzie mozna kupic taki piękny dywan:cool3:?? Pasował by mi do kremowych scian:lol: Quote
Teklunia Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 moon_light napisał(a):Przepraszam, gdzie mozna kupic taki piękny dywan:cool3:?? Pasował by mi do kremowych scian:lol:w schronisku dają za "co łaska" ;) anetta napisał(a):Trzeba bylo udziabac ta ose :diabloti:zrobilam cos gorszego - ukatrupilam ją :oops: :-( choc nie bylo to moim zamiarem... po porstu ona ugryzla mnie przez sen i walnelam reka na oslep... skutecznie jak sie pozniej okazalo ;) Alka napisał(a):czesc Kasiu!:multi: Tenuś jak widać w świetnej formie:loveu:(nie licząc ostatniej foty :evil_lol:) haha :D dokladnie! na tym zdjeciu jest tuz po powrocie ze spacerku :D Quote
Hanna R. Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Dobry wieczór Kasiu, w pierwszy dzień Nowego Roku ! :cool3: Na DG ! Quote
Teklunia Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór Kasiu, w pierwszy dzień Nowego Roku ! :cool3: Na DG !witaj Haniu! wreszcie sie zjawilas :) bylam przed chwila w Twojej galerii i wiele osob czeka na Ciebie z utesknieniem... Quote
mmbbaj Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Teklunia'] a niczego nie swiadomy Tenus zyje sobie z dnia na dzien :D A niczego nie świadomy Tenuś...uroczy :loveu: I jest w posiadaniu znajomych mi już kapciuszków :evil_lol: I bardzo żałuję, że nie załapałam się Kasieńko na wczorajszą jubileuszową imprezkę, ale serdecznie gratuluję roczku :Rose: Quote
Teklunia Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='mmbbaj']A niczego nie świadomy Tenuś...uroczy :loveu: I jest w posiadaniu znajomych mi już kapciuszków :evil_lol: I bardzo żałuję, że nie załapałam się Kasieńko na wczorajszą jubileuszową imprezkę, ale serdecznie gratuluję roczku :Rose: serdecznie dziekuje :) Kapciusz faktycznie dosc czesto zalapuja sie na zdjecia ;) Choc teraz to czysty przypadek, bo latem nosze raczej inne... A wlasciwei chodze na bosaka :D [quote name='Alicjarydzewska'] jęzorek też niczego sobie :loveu: o tak... jezorek to jedna z najbardziej rzucajacych sie w oczy czesci Tena ;) rzadko zdarza sie zeby nie bylo go widac, zeby nie powiewal sobie na wietrze ;) cuda z ogrodu mojej mamy: Quote
Alka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Witaj Kasiu !:multi: Piękne kwiaty , normalnie czuję ich zapach :loveu::loveu::loveu: buziaczki dla Tenulka :buzi: Quote
Alicja Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 cudne kwiatki a takiego chyba jeszcze nie widziałam Quote
Moniś Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Cześć Kasiu :multi: Coraz śliczniejszy TEN Twój TENuś :loveu::loveu::loveu: Szczególnie w kokardce :lol::lol::cool3::cool3::cool3: Quote
Teklunia Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']cudne kwiatki a takiego chyba jeszcze nie widziałam Alu, te kwiatki to pasja mojem mamy. Nazywają się Clematis, po polsku to chyba są powojniki, czy cos takiego. Ma mnostwo różnych odmian... [quote name='Alka']Witaj Kasiu !:multi: Piękne kwiaty , normalnie czuję ich zapach :loveu::loveu::loveu: buziaczki dla Tenulka :buzi:a dziekuje bardzo, przekaze niedlugo :D [quote name='Moniś']Cześć Kasiu :multi: Coraz śliczniejszy TEN Twój TENuś :loveu::loveu::loveu: Szczególnie w kokardce :lol::lol::cool3::cool3::cool3:Monika :multi::multi::multi: Jestes wrezscie, ale jak przeczytalam u Ciebie nie na dlugo... Quote
Teklunia Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 A ja dzis mam mily, aktywny dzionek :) Przed chwila wlasnie wrocilam z basenu, gdzie pojechalam na rowerze, a teraz sie wybieram do Tenulka i moze zafundujemy sobie dlugi spacerek :) Quote
mmbbaj Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Kasiu, kwiaty w ogrodzie twojej mamy są przepiękne :loveu: I zrobiłaś im śliczne zdjęcia! A wracając do ogrodu...nie przestaję marzyć, że jeszcze może kiedyś...:roll: A z Tenulkiem nie rób za długiego spaceru, jest niby mniej gorąco niż ostatnio, ale słońce bardzo mocne! :cool1: Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 cześć Kasiu Ogród Twojej Mamy musi być piekny skoro takie sliczności w nim kwitną :loveu: a zdjecia Tena są naprawdę śliczne.. tym bardziej że modelowi nic nei mozna zarzucić... słodka, lśniąca, puchata kuleczka :loveu: aaa i gratuluję skończonego roczku :bday: :BIG: Quote
Moniś Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Teklunia napisał(a): Monika :multi::multi::multi: Jestes wrezscie, ale jak przeczytalam u Ciebie nie na dlugo... toż wrócę :cool3::cool3: i pokażę Noddusia :lol::lol: Quote
Recommended Posts