Alka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 cześć Kasiu ! Coś ostatnio mało mnie na dogo. :cool3:Ale w końcu do Was dotarłam:multi: zauważyłam nowy , śliczny avatarek:loveu: Pozdrowionka i buziaczki dla Was! Tenusiowi ślicznie w kokardce :loveu: Quote
Teklunia Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):O rany ale się was naszukałam :shake:a bo popadlismy w zapomnienie :placz: odwiedzamy inne galeryjki a na swoja juz czasu nie starcza ;) Alka napisał(a):cześć Kasiu ! Coś ostatnio mało mnie na dogo. :cool3:Ale w końcu do Was dotarłam:multi: zauważyłam nowy , śliczny avatarek:loveu: Pozdrowionka i buziaczki dla Was! Tenusiowi ślicznie w kokardce :loveu:czesc Alus :) ja tez ostatnio wpadam tu sporadycznie... ciesze sie ze Ci sie kokardka podoba, bo inne dziewczyny go, delikatnie mowiac, wysmialy ;) Quote
Teklunia Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 dzien dobry! upal jest nie do zniesienia :shake: moim nieodłacznym towarzyszem ostatnich dni jest Pan Wentylator ;) Ja i moja zapluta piesia :) Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Teklunia napisał(a): ale spoko, nie musicie sie bac o seksualnosc Tena :D On kategorycznie odmawia chodzenia w gumeczce... Tylko ten 1 raz wytrzymal w niej kilka godzin, a wczoraj juz...5 min. Od razu ja sciaga :roll: król podwórza :lol: i jego poopcia :) I niech ściąga!!! Dobry Tenuś, dobry:lol: Nie dość, że go jąder pozbawili,to jeszcze ozdóbki we włoski wpinają. Oszaleli!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Teklunia napisał(a): Ja i moja zapluta piesia :) Kasiu ślicznie razem wyglądacie:loveu: Tylko, że i Ty powinnaś się zapluć. Tak do kompletu:evil_lol: Quote
anetta Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ale mop :shocked!: Takim to raz dwa i podlogi umyte :lol::lol: czemu sie za Tenka chowasz?:mad: Quote
MoniŚ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Piękna ta zapluta piesia... :lol: . A no upał straszny, biedne te nasze kudlacze.. ;) Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Kasiu a ten wentylatorek to na balkonie trzymasz :razz: Quote
Teklunia Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 an3czka napisał(a):Tylko, że i Ty powinnaś się zapluć. Tak do kompletu:evil_lol:wykrakalas! przed kilkoma minutami tak sie smialam, ze oplulam TZta kabanosem ktorego wlasnie przezuwalam :evil_lol: :oops: anetta napisał(a):Ale mop :shocked!: Takim to raz dwa i podlogi umyte :lol::lol: czemu sie za Tenka chowasz?:mad:taaa, jasne ;) podlogi to on swietne na mokro...brudzi ;) a chowam sie bom niesmiala ;) MoniŚ napisał(a):Piękna ta zapluta piesia... :lol: . A no upał straszny, biedne te nasze kudlacze.. ;)fakt, ze upal straszny, ale ja lubie takie :p Ten mniej to prawda, ale i tak wybawilismy sie dzis porzadnie biegajac za pileczka, wiec ma jeszcze troche energii i chec do zabawy :) Alicjarydzewska napisał(a):Kasiu a ten wentylatorek to na balkonie trzymasz :razz:a wiesz, ze czasem tak :lol: dzis akurat chowalam sie przed sloncem w domu, ale juz pare razy w tym roku opalalam sie, podczas gdy wentylatorek robil mi "bryzę" ;) A jutro znowu na caly weeken jade do Tenusia :p Bedziemy mieli 2 i pol dnia tylko dla siebie :) Quote
sota36 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 an3czka napisał(a):Kasiu ślicznie razem wyglądacie:loveu: Tylko, że i Ty powinnaś się zapluć. Tak do kompletu:evil_lol: A czy zauwazyliscie, jakie Kasia ma sliczne oczy?!?!?! Quote
Teklunia Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 sota36 napisał(a):A czy zauwazyliscie, jakie Kasia ma sliczne oczy?!?!?! :oops::oops::oops::oops: a do tego prawie ślepe ;) Quote
MoniŚ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 sota36 napisał(a):A czy zauwazyliscie, jakie Kasia ma sliczne oczy?!?!?! Dokładnie :) . Takie ciemne, nie to co ja- zieloniasto-niebiesko-szare jakieś :eviltong: . Ja nie przepadam za upałami, no chyba że gdzieś na plaży... :loveu: Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Teklunia napisał(a):wykrakalas! przed kilkoma minutami tak sie smialam, ze oplulam TZta kabanosem ktorego wlasnie przezuwalam :evil_lol: :oops: O fuj! :lol: TZ, jak rozumiem, nie był zachwycony?:evil_lol: Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 sota36 napisał(a):A czy zauwazyliscie, jakie Kasia ma sliczne oczy?!?!?! Yhy...:cool3: "Gdybym miał gitarę...":siara: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Cześć Kasiu :multi: cudne zdjęcia :loveu: zwłaszcza te na których widać ciutkę Twojego oka - masz piękne oczy, zgadzam się z dziewczynami. Takie czarne węgliki :loveu: (ja też mam ciemne :razz: ) Quote
Teklunia Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 an3czka napisał(a):O fuj! :lol: TZ, jak rozumiem, nie był zachwycony?:evil_lol: a wiesz, ze wcale nie narzekal ;) moze on lubi takie nietypowe zaloty ;) Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Kasiu :multi: cudne zdjęcia :loveu: zwłaszcza te na których widać ciutkę Twojego oka - masz piękne oczy, zgadzam się z dziewczynami. Takie czarne węgliki :loveu: (ja też mam ciemne :razz: )jak bylam mala obcy ludzie czesto mowili mi ze jestem malą cyganeczką (bo mam bardzo ciemne oczy i wlosy), a mnie strasznie smutno bylo wtedy ;) MoniŚ napisał(a):Dokładnie :) . Takie ciemne, nie to co ja- zieloniasto-niebiesko-szare jakieś :eviltong: .Monika, nie narzekaj na zielonkawe oczy, bo moj ukochany mezczyzna takie ma i wg. mnie takie wlasnie sa najpiekniejsze na swiecie! PIES I KWIECIE :lol: wczoraj na deserek zrobilysmy sobie z mamą na szybko takie psznosci: a Ten tak na nie zareagowal ;) Quote
anetta Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 I musialas te pysznosci nam pokazywac :shake::mad: Ten, pan i wladca :cool3::cool3: Quote
Alka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Tenuś uroczo wygląda wśród kwiatów :loveu: Kasiu, co to za kremik na biszkopcikach ?:sabber: Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 :mad:nie dała TENkowi :shake: biedny TENuś :razz: Quote
Teklunia Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 witajcie kochani! wrocilam od Tenulka po calych 2 dobach z kawalkiem :) nacieszylismy sie soba za wszystkie czasy :p caly weekend tylko we dwoje, a w nocy... razem spalismy w lozeczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chodzilismy na dluuugie spacery, bo mimo upalu Ten mial ochpte na zabawy i hasanie w trawie :) mam duzo zdjec, zaraz zaczne je zgrywac. na razie jedno: Alicjarydzewska napisał(a)::mad:nie dała TENkowi :shake: biedny TENuś :razz: dala!!! tylko ze on chcial wiecej :) Alka napisał(a): Kasiu, co to za kremik na biszkopcikach ?:sabber:Alus, to jest kremik kakaowy, ktory zostal mojej mamie kiedy robila tort-lodowiec. i tak go wykorzystalysmy :) Quote
Daga_i_Oskar Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Telkunia napisał(a):jak bylam mala obcy ludzie czesto mowili mi ze jestem malą cyganeczką (bo mam bardzo ciemne oczy i wlosy), a mnie strasznie smutno bylo wtedy ;-) No widzisz Kasiu - u mnie było niemalże identycznie :lol: :lol: Nie dość że ciemne oczy, ciemne włosy to zawsze miałam ciemniejszą karnację niż wszyscy i też na mnie wołali "mała cyganeczka" :evil_lol: Do dziś dnia czasem tak na mnie mówią, zwłaszcza jak sobie zaczesze wszytskie włosy do góry :razz: i śmieją się, że mama to chyba zrobiła jakiś skok w bok :cool3: (mama jest niebieskooką blondynką:eviltong: ) śliczny Tenulek i z niecierpliwością czekam na kolejne foty :loveu: Quote
Teklunia Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):No widzisz Kasiu - u mnie było niemalże identycznie :lol: :lol: Nie dość że ciemne oczy, ciemne włosy to zawsze miałam ciemniejszą karnację niż wszyscy i też na mnie wołali "mała cyganeczka" :evil_lol: Do dziś dnia czasem tak na mnie mówią, zwłaszcza jak sobie zaczesze wszytskie włosy do góry :razz: i śmieją się, że mama to chyba zrobiła jakiś skok w bok :cool3: (mama jest niebieskooką blondynką:eviltong: ) śliczny Tenulek i z niecierpliwością czekam na kolejne foty :loveu:czesc Dagunia :multi: moze nasze mamy zrobily skoki w bok z tym samym dżentelmenem, co? ;) Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :pno proszę , wyro , komóra , pilot ....czego chcieć wiecej ;) Quote
Gosiek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 cześć Kasieńko :p a mnie sie Tenuś w kokardce podoba :p a już na pewno baaaaardzo mi sie w kucorku podoba - przynajmniej coś widzi ;) Quote
Recommended Posts