PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ale fajny facet :multi: :loveu: A Tenek jaki elegańcik :razz: Quote
MoniŚ Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Teklunia'] Tenek po czesaniu, kąpieli i ponownym czesaniu: Jaka śliczna kokardeczka :razz: . Tenuś piękny :loveu: Quote
Teklunia Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 ciesze sie ze Ten zrobil wrazenie ;) jak poszlam do sklepu kupic te kokardke, to powiedzialam ze chce jakas "meska"... myslalam ze ekspedientka sie ze smiechu posika :evil_lol: a moj TZ sie oburza, ze Ten wyglada teraz jak dziewczyna ;) a tu jeszcz eprzed kąpilą, brudasek :lol: romantycznie... ;) swędzi cos... Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='PIKA']jakie wycieniowane :evil_lol: Hehe. Ja bym powiedziała, że coś za bardzo wycięte:lol: Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Teklunia']czesc MOnika i czesc wszyscy inni :) Tenek po czesaniu, kąpieli i ponownym czesaniu: Gumeczki pozazdrościlam Dagowemu Oskarkowi :lol: Baba, normalnie baba:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 łoooooo Tenuś bez brody i w kokardce :crazyeye: :evil_lol: nosz kobitke zrobili :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Teklunia']czesc MOnika i czesc wszyscy inni :) Tenek po czesaniu, kąpieli i ponownym czesaniu: Gumeczki pozazdrościlam Dagowemu Oskarkowi :lol: Cześć Kasiu, od razu prosze o wybaczenie, ze tak rzadko bywam, ale jak widac, wpadam jak po ogien wklejam foty Oskarka, ktorych juz wszyscy chyba maja dosyc :eviltong: i wypadam no i nie mam kiedy poogladac inne galerie :shake: :roll: Ślicznie wyciełaś Tenulka, a w kokardeczce rzeczywiście wygląda jak taka dziewcinka, słodziutki jest :loveu: :loveu: :loveu: Teraz to się upodobnił do brata :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Hej Kasiu!! :multi: Tenulek jaki wyczesany... :loveu: I ta fryzurka! :multi: Quote
Teklunia Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 [quote name='an3czka']Baba, normalnie baba:evil_lol:[quote name='malawaszka']łoooooo Tenuś bez brody i w kokardce :crazyeye: :evil_lol: nosz kobitke zrobili :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']... a w kokardeczce rzeczywiście wygląda jak taka dziewcinka... :placz::placz::placz: to chłopiec!!! [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu, od razu prosze o wybaczenie, ze tak rzadko bywam, ale jak widac, wpadam jak po ogien wklejam foty Oskarka, ktorych juz wszyscy chyba maja dosyc :eviltong: i wypadam no i nie mam kiedy poogladac inne galerie :shake: :roll: Ślicznie wyciełaś Tenulka, a w kokardeczce rzeczywiście wygląda jak taka dziewcinka, słodziutki jest :loveu: Teraz to się upodobnił do brata :lol: czesc Dagulka :multi: Wiem ze sie wloczysz po calej Polsce, dlatego rzadko bywasz... Ale coz, od tego sa wakacje :) o to chodzilo, zeby sie do Oskarita upodobnic :D [quote name='g_o_n_i_a']Hej Kasiu!! :multi: Tenulek jaki wyczesany... :loveu: I ta fryzurka! :multi:wszelki duch...:crazyeye: Gosia sie pojawila ;) WItaj :multi: ale spoko, nie musicie sie bac o seksualnosc Tena :D On kategorycznie odmawia chodzenia w gumeczce... Tylko ten 1 raz wytrzymal w niej kilka godzin, a wczoraj juz...5 min. Od razu ja sciaga :roll: król podwórza :lol: i jego poopcia :) Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Teraz to się upodobnił do brata :lol: :lol: chyba raczej do siostry :evil_lol: Cześć Kasiu :multi: Quote
mmbbaj Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Teklunia'] a tu jeszcz eprzed kąpilą, brudasek :lol: Brudasek, ale jaki słodki :loveu: Quote
Teklunia Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 czesc Alu, czesc Pika, czesc Malgosiu :) [quote name='PIKA']chyba raczej do siostry :evil_lol: widze ze na dobre zszargalam Tenowi reputacje ta gumeczka :evil_lol: [quote name='mmbbaj']Brudasek, ale jaki słodki :loveu: slodki i nawet lepki byl w tym moencie ;) :evil_lol: Gosiu, gratuluje podboju Krakowa :) Quote
g_o_n_i_a Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gosia sie pojawila i nadal bedzie sie pojawiac :multi: Ależ dumnie drepta :loveu: Quote
Teklunia Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 czesc ludzie :) znowu upal, ale ja sie ciesze :p a to Tenus jako mop :) g_o_n_i_a napisał(a):Gosia sie pojawila i nadal bedzie sie pojawiac :multi: Ależ dumnie drepta :loveu: trzymamy za slowo, Gosiu :lol: Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Witajcie:multi: U nas też ciepełko a idą znów upały :angryy: Dziś zdażyłam umyć okienko i balkonik...teraz tylko leżaczek rozłożyć ;) Quote
PIKA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Tenuś nie daj z siebie robić baby :evil_lol: jak wroce za dwa tygodnie to mam nadzieję oglądac prawdziwego chlopa Papa :hand: Quote
Teklunia Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 PIKA napisał(a):Tenuś nie daj z siebie robić baby :evil_lol: jak wroce za dwa tygodnie to mam nadzieję oglądac prawdziwego chlopa Papa :hand:milego wypoczynku :multi: Tenus jest mezczyzna z krie i kosci i takie drobne przebieranki nie zmienia tego ;) Ale na Twoj powrot dam mu piwko i TV z meczem i bedzie od razu widac ze to chlop ;) sota36 napisał(a):Ale kokarda gdzie kupilas?????W sklepie zoo. Kobieta, ktora mi ją sprzedawała byla pewna ze to dla yorka :lol: Quote
jo-jo Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Teklunia napisał(a): Ale jestem piękny :razz: :loveu: Dzień Dobereek:multi: Quote
Teklunia Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 jo-jo napisał(a):Ale jestem piękny :razz: :loveu: Dzień Dobereek:multi:ano jestem ;) nie da sie ukryc :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a):Witajcie, witajcie ! :sweetCyb:witaj Haneczko, witaj :lol: Quote
Recommended Posts