Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']czesc Kasiuczesc Dominisiu :)

[quote name='HankaRupczewska']Sklerotyczna Katarzyno - dzień dobry . :p no wiesz Haniu! ;)

[quote name='PIKA']I to bardzo sklerotyczna :shake: nawet o nas zapomniala :shake:nie zapomniala, tylko jej w domku nie bylo...
ale o jednym zapomniala faktycznie - wziac na weekend aparatu do Tenka :oops: glupszej rzeczy nie moglam zrobic, pluje sobie w brode :mad:

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:pewnie nawet Bilobilu zapomniała kupić :razz:a no tak :oops:

[quote name='Patikujek_Zabrze']Kofany psiak szkoda że mój pupilek nie przepada za pieszczotami :)czasem te jego pieszczoty bywaja upierdliwe, bo nawet na chwile nie pozwala przestac sie glaskac :D zaraz zaczepia lapą albo łebkiem, albo brzucio prezentuje zachecajaco :p

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olcha napisał(a):
O Teklunia będzie mieć dzidziusia :evil_lol: lecę rozprzestrzeniać plotki :evil_lol: ;)
stoj, nie lec!!! najwczesniej za 2 lata :lol:

PIKA napisał(a):
No wiesz Kasiu :shake:
Jak mozna bylo zapomniec aparatu :shake: i bilobilu :evil_lol:
jak? :hmmmm: .....................................
nie pamietam:oops:
;)

Posted

czesc!!!
solennie przysięgam, ze jutro wezme aparat (juz go sobie przyszykowalam) i porobie fotki... moze nawet kąpielowe, bo postanowilam wyprać brudaska :) mam nadzieje ze mnie nie zje, bo poprzednio chcial :shake:

Magda_Miki napisał(a):
Czesc Kasiu! (a raczej sierotko Marysiu:evil_lol:)
Chyba sloneczko za mocno przygrzalo na balkonie?:lol:
czemu Marysiu? :hmmmm:
chyba rzeczywiscie przygrzalo, bo nie rozumiem ;)

Posted

zaraz sie porycze i zalamie :placz:
2 razy pod rzad zapominalam brac aparatu do Tenka, wiec wczoraj polozylam go sobie n aszafce obok drzwi, zeby na pewno go wziac... a przed sekunda patrze, a go nie ma! dzwonie do TZa do pracy, a on mi na to ze wzial aparat... moze porobi zdjecia kumplom!

wyc mi sie chce :placz:

Posted

Wrocilam od Psa... Cala wysliniona i wycałowana :)
Aparat TZ w koncu przywiozl, bo po mnie przyjechal i kilka(-nascie; )) zdjec zrobilam, ale nie mam juz sily ich dzisiaj wstawiac :shake: To byl cieeezki dzien, pracowity, wiec teraz uciekam do wanny z ksiazeczka :) Nalezy mi sie, a co! :p

Posted

[quote name='Teklunia']Wrocilam od Psa... Cala wysliniona i wycałowana :)
Aparat TZ w koncu przywiozl, bo po mnie przyjechal i kilka(-nascie; )) zdjec zrobilam, ale nie mam juz sily ich dzisiaj wstawiac :shake: To byl cieeezki dzien, pracowity, wiec teraz uciekam do wanny z ksiazeczka :) Nalezy mi sie, a co! :p
Relaksuj się, relaksuj, a jutro zdjęcia wstawiaj:evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

czemu Marysiu? :hmmmm:
chyba rzeczywiscie przygrzalo, bo nie rozumiem ;)

Bylo kiedys takie cos......nie pamietam czy to ksiazka, czy film o sierotce Myrysi?:roll:
Albo moze to mnie pogrzalo........ POMOCY!!:placz:

czekam na fotaski

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nie płacz Kasiu...:glaszcze:
W końcu Tenka już znamy...
A kumpli TZ-ta z pracy jeszcze nie ... :p

:lol: :lol: :lol: no właśnie :cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Relaksuj się, relaksuj, a jutro zdjęcia wstawiaj:evil_lol: nie zrelaksowalam sie jeszcze, bo znow caly dzien nie bylo mnie w domu... bylam u mamy i Tenka, ale w sprawach porzadkowych a nie towarzyskich. wyszorowalam na polysk caly dom (200 m), bo w sobote bedzie tam przyjecie, a moja mama, jak to ona nigdy sie sama nie wyrobi ze wszystkim :lol: a od czego ma sie dzieci ;)

ale przy okazji...wykapalam Tenka, ktory na ten czas zamienil sie w maleńką kupkę nieszcześcia :evil_lol:
okropnie sie bal, ale nie probowal mnie gryzc ani nic takiego, a obawialam sie tego, bo poprzednio tak robil. znaczy sie - pies jest juz calkiem udomowiony :p:p:p
wyglada teraz pieknie, czysciutko, aksamitnie i pachnąco :loveu:
zdjecia mam, ale...nie dam ;) nie dzisiaj, bo tradycyjnie jestem wykonczona i bede sie relaksowac ;)

obcielam mu tez wloski na łapach, tak kazala Jola (sota). na okrągło. fajnie to wyglada - takie papućki :D

Posted

Kasiu 200 m? Niezła jesteś:-o

Już sobie Tenka w kąpieli wyobrażam. Taka wielka zmokła kura:loveu:
A łapulki pewnie są strasznie słodziutkie. Papućki powiadasz?:loveu:
Czekam na zdjęcia!

Posted

[quote name='an3czka']Kasiu 200 m? Niezła jesteś:-o

Już sobie Tenka w kąpieli wyobrażam. Taka wielka zmokła kura:loveu:
A łapulki pewnie są strasznie słodziutkie. Papućki powiadasz?:loveu:
Czekam na zdjęcia!Aniu, bardzo zmokla i bardzo wielka :D chociaz po zamoczeniu i takjest mniej wiecej o polowe chudszy, a ogonek mam jak szczur :lol:

[quote name='PIKA']Teklunia Ty sie od wstawienia tych zdjęć już drugi dzień migasz :mad:
Nie ladnie :shake: :evil_lol:ano migam sie, ale chociaz na komputer je juz zgralam... moze wstawie 2 na zachete, bo zaraz musze wyjsc z domu i wiecej nie zdaze.

zmokla kura:

paputek podczas strzyzenia:

Posted

jestem juz w domu i mam i zdjecia, i czas, wiec wreszcie cos Wam pokaze.. ale zanim przyjdzie pora na Tenka, pokaze koga dzis spotkalam na ulicy. szlam sobie z Urzedu Skarbowego do tramwaju, patrze a tu taki pan:

Posted

[quote name='PIKA']jakie wycieniowane :evil_lol:to jeszcze przed kąpielą i ostatecznym szlifem ;)

oprocz łapeczek obcielam mu tez brodę, bo ostatnio nie nadążała schnąc... kazde picie, to mokra broda i koltuny :shake:

przed:

po: