Teklunia Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='dbsst']czesc Kasiuczesc Dominisiu :) [quote name='HankaRupczewska']Sklerotyczna Katarzyno - dzień dobry . :p no wiesz Haniu! ;) [quote name='PIKA']I to bardzo sklerotyczna :shake: nawet o nas zapomniala :shake:nie zapomniala, tylko jej w domku nie bylo... ale o jednym zapomniala faktycznie - wziac na weekend aparatu do Tenka :oops: glupszej rzeczy nie moglam zrobic, pluje sobie w brode :mad: [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:pewnie nawet Bilobilu zapomniała kupić :razz:a no tak :oops: [quote name='Patikujek_Zabrze']Kofany psiak szkoda że mój pupilek nie przepada za pieszczotami :)czasem te jego pieszczoty bywaja upierdliwe, bo nawet na chwile nie pozwala przestac sie glaskac :D zaraz zaczepia lapą albo łebkiem, albo brzucio prezentuje zachecajaco :p Quote
olcha Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 O Teklunia będzie mieć dzidziusia :evil_lol: lecę rozprzestrzeniać plotki :evil_lol: ;) Quote
PIKA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No wiesz Kasiu :shake: Jak mozna bylo zapomniec aparatu :shake: i bilobilu :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 olcha napisał(a):O Teklunia będzie mieć dzidziusia :evil_lol: lecę rozprzestrzeniać plotki :evil_lol: ;)stoj, nie lec!!! najwczesniej za 2 lata :lol: PIKA napisał(a):No wiesz Kasiu :shake: Jak mozna bylo zapomniec aparatu :shake: i bilobilu :evil_lol:jak? :hmmmm: ..................................... nie pamietam:oops: ;) Quote
Hanna R. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 O ! Kasia Sklerotyczna się pokazała ! :cool3: Quote
Magda Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Czesc Kasiu! (a raczej sierotko Marysiu:evil_lol:) Chyba sloneczko za mocno przygrzalo na balkonie?:lol: Quote
Teklunia Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 czesc!!! solennie przysięgam, ze jutro wezme aparat (juz go sobie przyszykowalam) i porobie fotki... moze nawet kąpielowe, bo postanowilam wyprać brudaska :) mam nadzieje ze mnie nie zje, bo poprzednio chcial :shake: Magda_Miki napisał(a):Czesc Kasiu! (a raczej sierotko Marysiu:evil_lol:) Chyba sloneczko za mocno przygrzalo na balkonie?:lol:czemu Marysiu? :hmmmm: chyba rzeczywiscie przygrzalo, bo nie rozumiem ;) Quote
Teklunia Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 zaraz sie porycze i zalamie :placz: 2 razy pod rzad zapominalam brac aparatu do Tenka, wiec wczoraj polozylam go sobie n aszafce obok drzwi, zeby na pewno go wziac... a przed sekunda patrze, a go nie ma! dzwonie do TZa do pracy, a on mi na to ze wzial aparat... moze porobi zdjecia kumplom! wyc mi sie chce :placz: Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Nie płacz Kasiu...:glaszcze: W końcu Tenka już znamy... A kumpli TZ-ta z pracy jeszcze nie ... :p Quote
Teklunia Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Wrocilam od Psa... Cala wysliniona i wycałowana :) Aparat TZ w koncu przywiozl, bo po mnie przyjechal i kilka(-nascie; )) zdjec zrobilam, ale nie mam juz sily ich dzisiaj wstawiac :shake: To byl cieeezki dzien, pracowity, wiec teraz uciekam do wanny z ksiazeczka :) Nalezy mi sie, a co! :p Quote
an3czka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Teklunia']Wrocilam od Psa... Cala wysliniona i wycałowana :) Aparat TZ w koncu przywiozl, bo po mnie przyjechal i kilka(-nascie; )) zdjec zrobilam, ale nie mam juz sily ich dzisiaj wstawiac :shake: To byl cieeezki dzien, pracowity, wiec teraz uciekam do wanny z ksiazeczka :) Nalezy mi sie, a co! :p Relaksuj się, relaksuj, a jutro zdjęcia wstawiaj:evil_lol: Quote
Magda Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Teklunia napisał(a): czemu Marysiu? :hmmmm: chyba rzeczywiscie przygrzalo, bo nie rozumiem ;) Bylo kiedys takie cos......nie pamietam czy to ksiazka, czy film o sierotce Myrysi?:roll: Albo moze to mnie pogrzalo........ POMOCY!!:placz: czekam na fotaski Quote
olcha Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nie płacz Kasiu...:glaszcze: W końcu Tenka już znamy... A kumpli TZ-ta z pracy jeszcze nie ... :p :lol: :lol: :lol: no właśnie :cool3: Quote
Teklunia Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='an3czka']Relaksuj się, relaksuj, a jutro zdjęcia wstawiaj:evil_lol: nie zrelaksowalam sie jeszcze, bo znow caly dzien nie bylo mnie w domu... bylam u mamy i Tenka, ale w sprawach porzadkowych a nie towarzyskich. wyszorowalam na polysk caly dom (200 m), bo w sobote bedzie tam przyjecie, a moja mama, jak to ona nigdy sie sama nie wyrobi ze wszystkim :lol: a od czego ma sie dzieci ;) ale przy okazji...wykapalam Tenka, ktory na ten czas zamienil sie w maleńką kupkę nieszcześcia :evil_lol: okropnie sie bal, ale nie probowal mnie gryzc ani nic takiego, a obawialam sie tego, bo poprzednio tak robil. znaczy sie - pies jest juz calkiem udomowiony :p:p:p wyglada teraz pieknie, czysciutko, aksamitnie i pachnąco :loveu: zdjecia mam, ale...nie dam ;) nie dzisiaj, bo tradycyjnie jestem wykonczona i bede sie relaksowac ;) obcielam mu tez wloski na łapach, tak kazala Jola (sota). na okrągło. fajnie to wyglada - takie papućki :D Quote
Teklunia Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 olcha napisał(a)::lol: :lol: :lol: no właśnie :cool3: oj, dziewczyny,a co Wy takie meskich zdjec spragnione? :cool3: Quote
an3czka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Kasiu 200 m? Niezła jesteś:-o Już sobie Tenka w kąpieli wyobrażam. Taka wielka zmokła kura:loveu: A łapulki pewnie są strasznie słodziutkie. Papućki powiadasz?:loveu: Czekam na zdjęcia! Quote
PIKA Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Teklunia Ty sie od wstawienia tych zdjęć już drugi dzień migasz :mad: Nie ladnie :shake: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [quote name='an3czka']Kasiu 200 m? Niezła jesteś:-o Już sobie Tenka w kąpieli wyobrażam. Taka wielka zmokła kura:loveu: A łapulki pewnie są strasznie słodziutkie. Papućki powiadasz?:loveu: Czekam na zdjęcia!Aniu, bardzo zmokla i bardzo wielka :D chociaz po zamoczeniu i takjest mniej wiecej o polowe chudszy, a ogonek mam jak szczur :lol: [quote name='PIKA']Teklunia Ty sie od wstawienia tych zdjęć już drugi dzień migasz :mad: Nie ladnie :shake: :evil_lol:ano migam sie, ale chociaz na komputer je juz zgralam... moze wstawie 2 na zachete, bo zaraz musze wyjsc z domu i wiecej nie zdaze. zmokla kura: paputek podczas strzyzenia: Quote
Teklunia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 jestem juz w domu i mam i zdjecia, i czas, wiec wreszcie cos Wam pokaze.. ale zanim przyjdzie pora na Tenka, pokaze koga dzis spotkalam na ulicy. szlam sobie z Urzedu Skarbowego do tramwaju, patrze a tu taki pan: Quote
Alicja Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 :razz:o rany on podobny do Jelcyna .............Kasiu ty w Moskwie mieszkasz ;) Quote
Teklunia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [quote name='PIKA']jakie wycieniowane :evil_lol:to jeszcze przed kąpielą i ostatecznym szlifem ;) oprocz łapeczek obcielam mu tez brodę, bo ostatnio nie nadążała schnąc... kazde picie, to mokra broda i koltuny :shake: przed: po: Quote
MoniŚ Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Troche dawno tu byłam :oops: . Dzisiaj byliśmy na poziomeczkach, mniam :P . Pogoda straszna, zimno i deszczowo :( http://img506.imageshack.us/img506/3952/p10506670lo.jpg <- cudowny Tenuś :) http://img502.imageshack.us/img502/1456/p10506281ls.jpg <- genialny Misio :D Quote
Teklunia Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 czesc MOnika i czesc wszyscy inni :) Tenek po czesaniu, kąpieli i ponownym czesaniu: Gumeczki pozazdrościlam Dagowemu Oskarkowi :lol: Quote
Recommended Posts