Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Kasiu :multi:

Kope laaat Kochana :buzi:

wpadłam się przywitać i życzyć dobrej nocki, a i buziaki od pańci dla ślicznego Tenulka, słodko wygląda w gumeczce moje "maleństwo" :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasieńko!!!!!!!!!!!!!!!! No gdzie nie zajrzę to jakieś nowości :crazyeye: Ale ty zaskoczyłaś mnie najbardziej :lol: Ledwo co mnie nie było ciuteczkę a ty się za mąż szykujesz! Serdecznie gratuluję! Ale z tym zegarem biologicznym to trochę przeginasz :p

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'] Kochani :loveu:

Może Kasia rzuca patyczkiem Tenulkowi albo się wygrzewa w słonku :lol: :razz: ;)

A ciebie Dagmarko co napadlo z tymi emocikami?:evil_lol::evil_lol:
Gdzie jestem to tylko widze ruszajace sie stffory...:eviltong:

Czesc Kasiu! Milego opalania!:cool3:

Posted

[LEFT]czesc dziewczynki :)

dziekuje za odkopanie z otchlani zapomnienia ;)
nie ma jakos ostatnio glowy do pisania, chociaz czytam regularnie zeby sobie zaleglosci nie narobic ;)
u Tenka dzis nie bylam, bo jaksobie pomysle o godzinnej jezdzie autobusem w ten upal, to az mi sie slabo robi :shake:
za to opalam sie - zgadlas Daga :) na balkoniku, z ksiazeczka i soczkiem z lodem :p

po weekendzie beda pewnie nowe zdjecia Tena, bo jakde do niego na caaale 2,5 dnia :multi: mama wyjezdza, wiec bede z nim nocowac i w ogole :multi:
[/LEFT]

Posted

[quote name='Teklunia']

za to opalam sie - zgadlas Daga :) na balkoniku, z ksiazeczka i soczkiem z lodem :p

się wie co "starsza" siostra porabia :razz: :razz: wiesz ja mam wszędzie agentów i mi mówią kto, gdzie, z kim i o któej :evil_lol: :lol:

Posted

Witajcie :multi:

[quote name='Teklunia']zlosliwe babsztyle :mad: on i tak ma kompleksy, nie dobijacie go jeszcze :evil_lol:

To nie ubieraj go tak :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']się wie co "starsza" siostra porabia :razz: :razz: wiesz ja mam wszędzie agentów i mi mówią kto, gdzie, z kim i o któej :evil_lol: :lol:o zesz, to musze sie zaczac pilnowac, zeby jakiesj kichy sobie nie narobic ;)
[quote name='mmbbaj']Bosze drogi :roll: , na balkonie...:grab:a, bo ja mam duuuzy balkon i bardzo milusi :p

[quote name='jo-jo']To nie ubieraj go tak :evil_lol:kiedy ja zawsze chcialam miec coreczke, zeby ja tak przebierac :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

kiedy ja zawsze chcialam miec coreczke, zeby ja tak przebierac :evil_lol:

a co bedzie jak bedzie chlopczyk? :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a co bedzie jak bedzie chlopczyk? :evil_lol:

To samo. To samo będzie . :evil_lol:

Kasiu nie czytaj na słońcu . To niezdrowo !
Pamiętaj - higieniczny trym życia ponad wszystko ! :p

Posted

cześć Kasiu - ja nie wiem jak Ty wytrzymujesz na tym balkonie/betonie - przecież to skwar nie do wytrzymania... kedyś tak wyległam ale.... wiatrak na mnie wiał i jakoś wytrzymałam :lol::lol::lol::lol::lol:

Haniu - a czemu sie nie czyta na słonku? Ja uwielbiam czytać w trakcie opalania...... ale nie zaprzeczę że np na wakacjach to leżę pod parasolem we względnym cieniu :evil_lol:

Posted

czesc dziewczynki :bye:
musze ze przyznac ze gapa ze mnie pierwszej wielkosci (zeby nie okreslic tego dosadniej ;))
bylam dzis caly dzienz Tenem i zapomnialam wziac aparatu :oops:
[quote name='HankaRupczewska']To samo. To samo będzie . :evil_lol:

Kasiu nie czytaj na słońcu . To niezdrowo !
Pamiętaj - higieniczny trym życia ponad wszystko ! :p
oj Haniu, obawiam sie ze moje nawyki czytaniowe sa karygodne - czytam na lezaca, po ciemku, na sloncu i w ogole w kazdych warunkach...:shake:
jak bylam mala i mama gasila mi swiatlo w pokoju i kazala spac to ukladalam sie
pod drzwiami (zamknietymi) i czytalam przy swietle ktore wpadalo z przedpokoju przezszpare w drzwiach :lol:

[quote name='PIKA']a co bedzie jak bedzie chlopczyk? :evil_lol:tak naprawde w glebi duszy to bym chciala chlopczyka... nawet trzech :p
sa latwiejsi w obsludze niz dziewczynki i trudniej im psychike skrzywic ;)

[quote name='Gosiek']cześć Kasiu - ja nie wiem jak Ty wytrzymujesz na tym balkonie/betonie - przecież to skwar nie do wytrzymania... kedyś tak wyległam ale.... wiatrak na mnie wiał i jakoś wytrzymałam :lol::lol::lol::lol::lol:
bo widzisz Gosiu, jajestem baaardzo cieplolubna... wrecz tropikalne zwierze ze mnie :lol:

poza tym n amoim balkonie jest naprawde przyjemnie :)

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc dziewczynki :bye:
musze ze przyznac ze gapa ze mnie pierwszej wielkosci (zeby nie okreslic tego dosadniej ;))
bylam dzis caly dzienz Tenem i zapomnialam wziac aparatu :oops:

haha, Kasiu , gapa to mało powiedziane :cool3: no wielka szkoda , mam nadzieję, że kupisz sobie bilobil:evil_lol:

buziaki dla :buzi: Tenulka !