Daga_i_Oskar Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Cześć Kasiu :multi: Kope laaat Kochana :buzi: wpadłam się przywitać i życzyć dobrej nocki, a i buziaki od pańci dla ślicznego Tenulka, słodko wygląda w gumeczce moje "maleństwo" :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Kasieńko!!!!!!!!!!!!!!!! No gdzie nie zajrzę to jakieś nowości :crazyeye: Ale ty zaskoczyłaś mnie najbardziej :lol: Ledwo co mnie nie było ciuteczkę a ty się za mąż szykujesz! Serdecznie gratuluję! Ale z tym zegarem biologicznym to trochę przeginasz :p Quote
Gosiek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 cześć Kasieńko..... gdzie sie podziewasz? Wyciągam topik z 6 stronki :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Kasieńko..... gdzie sie podziewasz? Wyciągam topik z 6 stronki :crazyeye: Pewno u Tenka..., albo u krawcowej :lol: ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Kochani :loveu: Może Kasia rzuca patyczkiem Tenulkowi albo się wygrzewa w słonku :lol: :razz: ;) Quote
Alka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 cześć Kasiu !:multi: widzę nowy image Tenulka:loveu:, czyżby spodobały mu się kucolki naszych futrzaków ?:evil_lol: Quote
Magda Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kochani :loveu: Może Kasia rzuca patyczkiem Tenulkowi albo się wygrzewa w słonku :lol: :razz: ;) A ciebie Dagmarko co napadlo z tymi emocikami?:evil_lol::evil_lol: Gdzie jestem to tylko widze ruszajace sie stffory...:eviltong: Czesc Kasiu! Milego opalania!:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Magda_Miki']A ciebie Dagmarko co napadlo z tymi emocikami?:evil_lol::evil_lol: Gdzie jestem to tylko widze ruszajace sie stffory...:eviltong: a ... bo mam taki kaprys :eviltong: Quote
Moniś Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Cześć Kasia:multi::multi: Gdzie się podziewasz? :cool3::cool3: Quote
Teklunia Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [LEFT]czesc dziewczynki :) dziekuje za odkopanie z otchlani zapomnienia ;) nie ma jakos ostatnio glowy do pisania, chociaz czytam regularnie zeby sobie zaleglosci nie narobic ;) u Tenka dzis nie bylam, bo jaksobie pomysle o godzinnej jezdzie autobusem w ten upal, to az mi sie slabo robi :shake: za to opalam sie - zgadlas Daga :) na balkoniku, z ksiazeczka i soczkiem z lodem :p po weekendzie beda pewnie nowe zdjecia Tena, bo jakde do niego na caaale 2,5 dnia :multi: mama wyjezdza, wiec bede z nim nocowac i w ogole :multi: [/LEFT] Quote
Daga_i_Oskar Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Teklunia']za to opalam sie - zgadlas Daga :) na balkoniku, z ksiazeczka i soczkiem z lodem :p się wie co "starsza" siostra porabia :razz: :razz: wiesz ja mam wszędzie agentów i mi mówią kto, gdzie, z kim i o któej :evil_lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Teklunia napisał(a):za to opalam sie - zgadlas Daga :) na balkoniku Bosze drogi :roll: , na balkonie...:grab: Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Cześć Kasiu :p Opalanie na balkonie:shake: ...odpada chyba ze wanna z wodą stałaby obok :p Quote
jo-jo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Witajcie :multi: [quote name='Teklunia']zlosliwe babsztyle :mad: on i tak ma kompleksy, nie dobijacie go jeszcze :evil_lol: To nie ubieraj go tak :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']się wie co "starsza" siostra porabia :razz: :razz: wiesz ja mam wszędzie agentów i mi mówią kto, gdzie, z kim i o któej :evil_lol: :lol:o zesz, to musze sie zaczac pilnowac, zeby jakiesj kichy sobie nie narobic ;) [quote name='mmbbaj']Bosze drogi :roll: , na balkonie...:grab:a, bo ja mam duuuzy balkon i bardzo milusi :p [quote name='jo-jo']To nie ubieraj go tak :evil_lol:kiedy ja zawsze chcialam miec coreczke, zeby ja tak przebierac :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Teklunia napisał(a): kiedy ja zawsze chcialam miec coreczke, zeby ja tak przebierac :evil_lol: a co bedzie jak bedzie chlopczyk? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='PIKA']a co bedzie jak bedzie chlopczyk? :evil_lol: To samo. To samo będzie . :evil_lol: Kasiu nie czytaj na słońcu . To niezdrowo ! Pamiętaj - higieniczny trym życia ponad wszystko ! :p Quote
Gosiek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 cześć Kasiu - ja nie wiem jak Ty wytrzymujesz na tym balkonie/betonie - przecież to skwar nie do wytrzymania... kedyś tak wyległam ale.... wiatrak na mnie wiał i jakoś wytrzymałam :lol::lol::lol::lol::lol: Haniu - a czemu sie nie czyta na słonku? Ja uwielbiam czytać w trakcie opalania...... ale nie zaprzeczę że np na wakacjach to leżę pod parasolem we względnym cieniu :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 czesc dziewczynki :bye: musze ze przyznac ze gapa ze mnie pierwszej wielkosci (zeby nie okreslic tego dosadniej ;)) bylam dzis caly dzienz Tenem i zapomnialam wziac aparatu :oops: [quote name='HankaRupczewska']To samo. To samo będzie . :evil_lol: Kasiu nie czytaj na słońcu . To niezdrowo ! Pamiętaj - higieniczny trym życia ponad wszystko ! :p oj Haniu, obawiam sie ze moje nawyki czytaniowe sa karygodne - czytam na lezaca, po ciemku, na sloncu i w ogole w kazdych warunkach...:shake: jak bylam mala i mama gasila mi swiatlo w pokoju i kazala spac to ukladalam sie pod drzwiami (zamknietymi) i czytalam przy swietle ktore wpadalo z przedpokoju przezszpare w drzwiach :lol: [quote name='PIKA']a co bedzie jak bedzie chlopczyk? :evil_lol:tak naprawde w glebi duszy to bym chciala chlopczyka... nawet trzech :p sa latwiejsi w obsludze niz dziewczynki i trudniej im psychike skrzywic ;) [quote name='Gosiek']cześć Kasiu - ja nie wiem jak Ty wytrzymujesz na tym balkonie/betonie - przecież to skwar nie do wytrzymania... kedyś tak wyległam ale.... wiatrak na mnie wiał i jakoś wytrzymałam :lol::lol::lol::lol::lol: bo widzisz Gosiu, jajestem baaardzo cieplolubna... wrecz tropikalne zwierze ze mnie :lol: poza tym n amoim balkonie jest naprawde przyjemnie :) Quote
Alka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Teklunia napisał(a):czesc dziewczynki :bye: musze ze przyznac ze gapa ze mnie pierwszej wielkosci (zeby nie okreslic tego dosadniej ;)) bylam dzis caly dzienz Tenem i zapomnialam wziac aparatu :oops: haha, Kasiu , gapa to mało powiedziane :cool3: no wielka szkoda , mam nadzieję, że kupisz sobie bilobil:evil_lol: buziaki dla :buzi: Tenulka ! Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Sklerotyczna Katarzyno I to bardzo sklerotyczna :shake: nawet o nas zapomniala :shake: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='PIKA']I to bardzo sklerotyczna :shake: nawet o nas zapomniala :shake::placz::placz::placz:pewnie nawet Bilobilu zapomniała kupić :razz: Quote
Patikujek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Kofany psiak szkoda że mój pupilek nie przepada za pieszczotami :) Quote
Recommended Posts