Teklunia Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):Jej!! Bede ciocia, bede ciocia!!:bigcool::bigcool:ale jeszce troche (i to calkiem sporą "trochę") musisz poczekac ;) Quote
Magda Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Teklunia napisał(a):ale jeszce troche (i to calkiem sporą "trochę") musisz poczekac ;) Niewazne:evil_lol: Wole sobie zaklepac posade, zeby mnie nikt nie wyprzedzil Quote
panienkabubu Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 dzień dobry:) Magda_Miki napisał(a):Niewazne:evil_lol: Wole sobie zaklepac posade, zeby mnie nikt nie wyprzedzil to ja będę wujkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kasiu, to dzidziuś zaraz 9 m-cy po weselu? ;) :eviltong: :eviltong: Quote
Teklunia Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 czes wszystkim :) wczoraj bylismy na dzialce u znajomych oi bylo cuuudnie :p cieplutko, slonecznie, grilowato, drzewiasto, wiejsko - marzenie mieszczucha :lol: panienkabubu napisał(a): Kasiu, to dzidziuś zaraz 9 m-cy po weselu? ;) :eviltong: :eviltong:obawiam sie wujku, ze nieco dluzej bedziesz musial poczekac ;) Quote
Cerber Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 A może jakieś foteczki dasz nowe??????????? :) :razz: Quote
Gosiek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 cześć Kasieńko - wpadłam sie przywitać :cool1: Quote
Alicja Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :evil_lol:o rany czytam i widze ze cię tu chcą w dzieci zaraz wrobić :razz: Quote
Teklunia Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Kasieńko - wpadłam sie przywitać :cool1: dzien dobry, Gosiu :) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:o rany czytam i widze ze cię tu chcą w dzieci zaraz wrobić :razz:coz... zegar biologiczn mi tyka ;) [quote name='Cerber']A może jakieś foteczki dasz nowe??????????? :) :razz:moze, moze... ;) Tenek znowu cwiczyl chodzenie w gumce... i chyba nie za bardzo mu ona przeszkadzala, bo zaczal przysypiac... oczka sie skleily... i nawet łebek opadl :lol: a po drzemeczce - leniwa pobudka :loveu: Quote
Gosiek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :multi: jak Tenuś ślicznie w kucorku wygląda :loveu: fajnie że zaczyna sie przyzwyczajać :multi: Quote
jo-jo Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Tenusia zaraz będzie trzeba przechrzcić na Tenie :evil_lol: Quote
anetta Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 To jest Ten?! Myslalam ze pomyylilam galeryjki i wpadla do Gajki :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Teklunia']dzien dobry, Gosiu :) coz... zegar biologiczn mi tyka ;) moze, moze... ;) Tenek znowu cwiczyl chodzenie w gumce... i chyba nie za bardzo mu ona przeszkadzala, bo zaczal przysypiac... oczka sie skleily... i nawet łebek opadl :lol: a po drzemeczce - leniwa pobudka :loveu: No przecież to chłop, nie baba:evil_lol: Quote
Cerber Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Teklunia']dzien dobry, Gosiu :) coz... zegar biologiczn mi tyka ;) moze, moze... ;) Tenek znowu cwiczyl chodzenie w gumce... i chyba nie za bardzo mu ona przeszkadzala, bo zaczal przysypiac... oczka sie skleily... i nawet łebek opadl :lol: a po drzemeczce - leniwa pobudka :loveu: :crazyeye: Już wiem teraz!!!! Zawsze chciałam mieć duuuuużego psa, a moja mama zawsze chciała mieć psa z kiteczką. Kupię sobię briarda i będzie 2 in 1 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tenek prześliczny z gumeczką, kup mu kokardkę :megagrin: Quote
Hanna R. Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Teklunia'] Aniu, bo Ty mojego tescia nie znasz;) U niego nic latwo nie przechodzi... :evil_lol: Kasiu ? Ty się OD RAZU bierz za swojego TZ-ta - bo niedaleko pada jabłko od jabłoni... :razz: I potem Wasz dzidziuś będzie przechodił powtórkę z rozrywki . :cool3: Quote
panienkabubu Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 No zrobili z chłopa babę :lol: :lol: :lol: znaczy Miriam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 czesc moje dziewczyneczki :lol: dopiero teraz sie dorwalam do kompa, bo wiekszosc dnia spedzilam nad Zegrzem :) niby sali tam szukalismy, ale sporo czasu byczylismy sie na plazy, jedlismy rybke i spacerowalismy po lesie :p a dzien byl taki piekny :loveu: szkoda tylko ze do domu przywiozlam 3 wielkie obtarcia na stopie:-( nowe klapki... [quote name='anetta']To jest Ten?! Myslalam ze pomyylilam galeryjki i wpadla do Gajki :evil_lol: [quote name='PIKA']Jaka z Tena ladna dziewuszka :evil_lol: [quote name='jo-jo']Tenusia zaraz będzie trzeba przechrzcić na Tenie :evil_lol: [quote name='panienkabubu']No zrobili z chłopa babę :lol: :lol: :lol: znaczy Miriam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zlosliwe babsztyle :mad: on i tak ma kompleksy, nie dobijacie go jeszcze :evil_lol: [quote name='an3czka']No przecież to chłop, nie baba:evil_lol: jedna Ania wie co mowi :lol: [quote name='Cerber']:crazyeye: Już wiem teraz!!!! Zawsze chciałam mieć duuuuużego psa, a moja mama zawsze chciała mieć psa z kiteczką. Kupię sobię briarda i będzie 2 in 1 :multi: :multi: :multi: Tenek prześliczny z gumeczką, kup mu kokardkę :megagrin:zebys wiedziala, ze to swietna opcja! tym bardziej ze rasowe briardy maja dluzsze wloski i takie kitki wygladaja u nich swietnie :) [quote name='Cola']Biedak się zmęczył noszeniem kucorka :evil_lol:no bo to nie byle jakie zadanie ;) trzeba to czynic z dostojenstwem i powaga... [quote name='HankaRupczewska']Kasiu ? Ty się OD RAZU bierz za swojego TZ-ta - bo niedaleko pada jabłko od jabłoni... :razz: I potem Wasz dzidziuś będzie przechodił powtórkę z rozrywki . :cool3:to jablko padlo daleko i jeszcze sie na dodatek odturlalo :lol: (na szczescie):oops: Quote
Teklunia Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 anetta napisał(a):A foty masz? :cool3: :lol:a nie :shake: Quote
Magda Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Czesc Kasiu!!:multi: Wpadlam sie przywitac, bo dawno mnie nie bylo. Widze, ze robisz z Tenusia dziewoszke? Slicznie wyglada:loveu: Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Teklunia']a nie :shake: A dlaczego ??? :shake: Quote
Teklunia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A dlaczego ??? :shake:a bo mi sie nie chce :oops: tak zwyczajnie mam lenia ;) czesc Magdus :bye: Quote
anetta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Osz Ty, nagana Ci sie nalezy :mad: Bylas w pieknym miejscu i zeby aparatu nie wziac, skandal :shake::eviltong: Jak bym miala aparat to bym wszedzie go zabierala :lol::lol::loveu: Quote
Teklunia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 anetta napisał(a):Osz Ty, nagana Ci sie nalezy :mad: Bylas w pieknym miejscu i zeby aparatu nie wziac, skandal :shake::eviltong: Jak bym miala aparat to bym wszedzie go zabierala :lol::lol::loveu:chyba ze bys miala jeszcze skleroze - tak jak ja... wtedy bys zapominala go wziac. ewentualnie w ogole nie przyszloby Ci do glwy zeby go wziac, bo bys byla doopa wolowa - jak ja ;) Quote
Recommended Posts