Alka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Tenek faktycznie ma baaardzo delikatne i zadbane "poduszeczki", chlopak dba o urodę... :wink: :D Quote
szaraduszka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ten wygląda jak maskotka :o . Tylko przytulić i wziąść do łóżka :lol: Miał kolega szczęście i Wy też, że Wam się taki śliczny briardzik trafił 8) A ja mam Hecę... jakieś pół briarda :roll: i też ze schroniska 8) Tylko ona nie ma takiej sierstki pięknej, tylko trochę przeliniałą jak na pół briarda przystało :lol: i bardziej już nie zarośnie :roll: Super psiak i topik. Super, że TEN (imię też super 8) ) ma taki fajny domek. Zdjęcia schroniskowe i obecne... nic tu już więcej powiedzieć nie można. :klacz: Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 szaraduszka napisał(a):Ten wygląda jak maskotka :o . Tylko przytulić i wziąść do łóżka :lol: Miał kolega szczęście i Wy też, że Wam się taki śliczny briardzik trafił 8) A ja mam Hecę... jakieś pół briarda :roll: i też ze schroniska 8) Tylko ona nie ma takiej sierstki pięknej, tylko trochę przeliniałą jak na pół briarda przystało :lol: i bardziej już nie zarośnie :roll: Super psiak i topik. Super, że TEN (imię też super 8) ) ma taki fajny domek. Zdjęcia schroniskowe i obecne... nic tu już więcej powiedzieć nie można. :klacz: a wiecie dziewczyny, ze jak go bralam za schroniska, to wlasnie z tymi stopami bylo najgorzej :( mial na nich glebokie rany, wrecz dziury, kulal okropnie... dlugo sie to leczylo, ale teraz jest juz pieknie :D szaraduszka, Twoja psinka rzeczywiscie siersc ma krotsza, ale usmiech identyczny jak Tenek :) Jakbym patrzyla na siostre blizniaczke :lol: Kto wie, kto wie ... Dziekuje bardzo za mile slowa dla mnie i dla Tenka :) Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Kasiu - Tenek cudnie sie błyszczy - od góry do dołu, wszerz i wzdłuż :lol: a łapeczki faktycznie super wypielęgnowane :D Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A ja poproszę nazwę specyfiku na stopki , który używa TENek 8) , bo mam czasem problemy z piętkami :-? więc może ... :wink: Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 no nie ja nie moge i tu tez krzyzykii juz wiem czemu nie zagladalam na dgm ostatnio :evilbat: Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a):no nie ja nie moge i tu tez krzyzykii juz wiem czemu nie zagladalam na dgm ostatnio :evilbat: jakie krzyzyki :o :-? przeciez tu sie pieknie wszystkie zdjatka laduja :D Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A ja poproszę nazwę specyfiku na stopki , który używa TENek 8) , bo mam czasem problemy z piętkami :-? więc może ... :wink: Sluchaj uwaznie: trzeba sie dwa - a najlepiej trzy - razy dziennie, dokladnie po tych sopkach lizac. A pare razy mozna nawet wgryzc sie w nie zabkami - tylko delikatnie!!! Nie wiem, czy mlaskanie ma tu cos do rzeczy, ale Tenus zawsze przy ym glosno mlaszcze i cmoka, wiec mozesz poprobowac i tego :lol: Tylko zrob najpierw rozgrzewke, co by sobie czegos nie zwichnac, jak sie bedziesz tak wyginac :lol: Czasem Tenek lubi tez sobie wdepnac w goowienko, wiec moze to tez :-? Ale to juz na wlasna odpowiedzialnosc ;) Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Teklunia napisał(a): Sluchaj uwaznie: trzeba sie dwa - a najlepiej trzy - razy dziennie, dokladnie po tych sopkach lizac. A pare razy mozna nawet wgryzc sie w nie zabkami - tylko delikatnie!!! Nie wiem, czy mlaskanie ma tu cos do rzeczy, ale Tenus zawsze przy ym glosno mlaszcze i cmoka, wiec mozesz poprobowac i tego :lol: Tylko zrob najpierw rozgrzewke, co by sobie czegos nie zwichnac, jak sie bedziesz tak wyginac :lol: Czasem Tenek lubi tez sobie wdepnac w goowienko, wiec moze to tez :-? Ale to juz na wlasna odpowiedzialnosc ;)no dosłownie zaplułam monitor ze smiechu Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Gosiek napisał(a):Teklunia napisał(a): Sluchaj uwaznie: trzeba sie dwa - a najlepiej trzy - razy dziennie, dokladnie po tych sopkach lizac. A pare razy mozna nawet wgryzc sie w nie zabkami - tylko delikatnie!!! Nie wiem, czy mlaskanie ma tu cos do rzeczy, ale Tenus zawsze przy ym glosno mlaszcze i cmoka, wiec mozesz poprobowac i tego :lol: Tylko zrob najpierw rozgrzewke, co by sobie czegos nie zwichnac, jak sie bedziesz tak wyginac :lol: Czasem Tenek lubi tez sobie wdepnac w goowienko, wiec moze to tez :-? Ale to juz na wlasna odpowiedzialnosc ;)no dosłownie zaplułam monitor ze smiechu a no to wyczysc szybciutko, bo wilgoc szkodzi monitorom!!! moze sie jakies takie rozwarstwienie zrobic, czy cos takiego :-? Quote
Gosiek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Oj Kasia ależ masz dziś humorek :roflt: :roflt: Quote
Iv Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A te cudne oczka to oczka, czy zaroweczki choinkowe? :wink: Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Iv napisał(a):A te cudne oczka to oczka, czy zaroweczki choinkowe? :wink: to oczka, z tym ze takie diabelskie :evilbat: Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 a co tam, ja tez sobie strzelilam nowy DUZY avatarek :D ...zeby Was lepiej widziec :lol: Quote
Maga100 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ten pies jest wspaniały 8) Ale oczy posiada, prawda? :lol: Bo jakoś trudno je dojrzeć :wink: Quote
Gosiek Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Teklunia napisał(a):a co tam, ja tez sobie strzelilam nowy DUZY avatarek :D ...zeby Was lepiej widziec :lol:I bardzo dobrze - trzeba korzystać jak się da :lol: Plosie z buziakami dla Tenusia Quote
dbsst Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Gosiek napisał(a):Teklunia napisał(a):a co tam, ja tez sobie strzelilam nowy DUZY avatarek :D ...zeby Was lepiej widziec :lol:I bardzo dobrze - trzeba korzystać jak się da :lol: Plosie z buziakami dla Tenusia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii extra Quote
Katerinas Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Teklunia Obejrzałam cała galerię i ... jestem pod wrażeniem :D TEN jest śliczny :lilangel: A te zdjęcia schroniskowe ... :cry: Normalnie płakać się chce. A potem taki pyszczek szczęśliwy, sierść piękna :D TEN miał bardzo dużo szczęścia :D Trafił do kochającej rodziny, do wspaniałych ludzi :D Quote
Teklunia Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 no to po kolei... Maga - z tymi oczami to nic pewnego :-? Jakies dwa paciorki w glowie ma, ale czesto wpada na rozne sprzety albo nie miesci sie w drzwiach, wiec nie wiem czy mozna je nazwac oczami :roll: Katerinas - dziekuje za cieple slowa :) Szczescie to takie obopolne, bo i on nam daje mnostwo radosci. PS: masz swietny avatar :) taki przytulaśny i rozkoszny :D no i Gosia - dopiero teraz zauwazylam przesliczny prezent!!! Widzialam juz Twoje avatarkowe dziela, ale nie spodziewalam sie ze pomyslisz i o nas... Strasznie mi milo :D Bardzo dziekuje :buzi: Quote
Alka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 no proszę , następny śliczny avantarek .... :klacz: Quote
Teklunia Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Alka napisał(a):no proszę , następny śliczny avantarek .... :klacz: nooo 8) Gosiowe avatki opanowuja Dogomanie :lol: Jestesmy Gosia-Banda 8) Quote
Katerinas Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Teklunia napisał(a):PS: masz swietny avatar :) taki przytulaśny i rozkoszny :D Dziękuję :D To łapki jednego z moich psiaków - Dory :D Quote
Teklunia Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Bawilismy sie troszke pileczka :) kopniesz mi ja, Kaska? mniam pileczka :) luzak jestem... mam, mam, mam!!! znalazlem ją!!! ojej, poturlala sie gdzies, a mi sie wstac nie chce :roll: Quote
Gosiek Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 noooo teraz widać ile futra ma Tenek :o :o :D Cuuudo :P hihi witam w bandzie :lol: Quote
Teklunia Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 [quote name='Gosiek'] noooo teraz widać ile futra ma Tenek :o :o :D Cuuudo :P hihi witam w bandzie :lol: fakt, futrzak sie zrobil z niego fajowy :D szkoda tylko ze do tego futra przyczepia sie kazdy mijany smiec :-? a ta banda to na razie kilka yorkow i jeden york przerosniety :lol: czyli wszystko pozostaje w obrębie jednej rasy ;) Quote
Recommended Posts