Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten wygląda jak maskotka :o . Tylko przytulić i wziąść do łóżka :lol:

Miał kolega szczęście i Wy też, że Wam się taki śliczny briardzik trafił 8)

A ja mam Hecę... jakieś pół briarda :roll: i też ze schroniska 8)
Tylko ona nie ma takiej sierstki pięknej, tylko trochę przeliniałą jak na pół briarda przystało :lol: i bardziej już nie zarośnie :roll:

Super psiak i topik. Super, że TEN (imię też super 8) ) ma taki fajny domek. Zdjęcia schroniskowe i obecne... nic tu już więcej powiedzieć nie można.
:klacz:

Posted

szaraduszka napisał(a):
Ten wygląda jak maskotka :o . Tylko przytulić i wziąść do łóżka :lol:

Miał kolega szczęście i Wy też, że Wam się taki śliczny briardzik trafił 8)

A ja mam Hecę... jakieś pół briarda :roll: i też ze schroniska 8)
Tylko ona nie ma takiej sierstki pięknej, tylko trochę przeliniałą jak na pół briarda przystało :lol: i bardziej już nie zarośnie :roll:

Super psiak i topik. Super, że TEN (imię też super 8) ) ma taki fajny domek. Zdjęcia schroniskowe i obecne... nic tu już więcej powiedzieć nie można.
:klacz:

a wiecie dziewczyny, ze jak go bralam za schroniska, to wlasnie z tymi stopami bylo najgorzej :(
mial na nich glebokie rany, wrecz dziury, kulal okropnie... dlugo sie to leczylo, ale teraz jest juz pieknie :D

szaraduszka, Twoja psinka rzeczywiscie siersc ma krotsza, ale usmiech identyczny jak Tenek :) Jakbym patrzyla na siostre blizniaczke :lol: Kto wie, kto wie ...

Dziekuje bardzo za mile slowa dla mnie i dla Tenka :)

Posted

dbsst napisał(a):
no nie ja nie moge i tu tez krzyzykii juz wiem czemu nie zagladalam na dgm ostatnio :evilbat:

jakie krzyzyki :o :-?
przeciez tu sie pieknie wszystkie zdjatka laduja :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
A ja poproszę nazwę specyfiku na stopki , który używa TENek 8) , bo mam czasem problemy z piętkami :-? więc może ... :wink:

Sluchaj uwaznie: trzeba sie dwa - a najlepiej trzy - razy dziennie, dokladnie po tych sopkach lizac. A pare razy mozna nawet wgryzc sie w nie zabkami - tylko delikatnie!!! Nie wiem, czy mlaskanie ma tu cos do rzeczy, ale Tenus zawsze przy ym glosno mlaszcze i cmoka, wiec mozesz poprobowac i tego :lol:
Tylko zrob najpierw rozgrzewke, co by sobie czegos nie zwichnac, jak sie bedziesz tak wyginac :lol:

Czasem Tenek lubi tez sobie wdepnac w goowienko, wiec moze to tez :-? Ale to juz na wlasna odpowiedzialnosc ;)

Posted

Teklunia napisał(a):

Sluchaj uwaznie: trzeba sie dwa - a najlepiej trzy - razy dziennie, dokladnie po tych sopkach lizac. A pare razy mozna nawet wgryzc sie w nie zabkami - tylko delikatnie!!! Nie wiem, czy mlaskanie ma tu cos do rzeczy, ale Tenus zawsze przy ym glosno mlaszcze i cmoka, wiec mozesz poprobowac i tego :lol:
Tylko zrob najpierw rozgrzewke, co by sobie czegos nie zwichnac, jak sie bedziesz tak wyginac :lol:

Czasem Tenek lubi tez sobie wdepnac w goowienko, wiec moze to tez :-? Ale to juz na wlasna odpowiedzialnosc ;)
no dosłownie zaplułam monitor ze smiechu

Posted

Gosiek napisał(a):
Teklunia napisał(a):

no dosłownie zaplułam monitor ze smiechu

a no to wyczysc szybciutko, bo wilgoc szkodzi monitorom!!!
moze sie jakies takie rozwarstwienie zrobic, czy cos takiego :-?

Posted

Teklunia napisał(a):
a co tam, ja tez sobie strzelilam nowy DUZY avatarek :D
...zeby Was lepiej widziec :lol:
I bardzo dobrze - trzeba korzystać jak się da :lol:

Plosie

z buziakami dla Tenusia

Posted

Gosiek napisał(a):
Teklunia napisał(a):
a co tam, ja tez sobie strzelilam nowy DUZY avatarek :D
...zeby Was lepiej widziec :lol:
I bardzo dobrze - trzeba korzystać jak się da :lol:

Plosie

z buziakami dla Tenusia

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii extra

Posted

Teklunia
Obejrzałam cała galerię i ... jestem pod wrażeniem :D TEN jest śliczny :lilangel:
A te zdjęcia schroniskowe ... :cry: Normalnie płakać się chce. A potem taki pyszczek szczęśliwy, sierść piękna :D
TEN miał bardzo dużo szczęścia :D Trafił do kochającej rodziny, do wspaniałych ludzi :D

Posted

no to po kolei...

Maga - z tymi oczami to nic pewnego :-? Jakies dwa paciorki w glowie ma, ale czesto wpada na rozne sprzety albo nie miesci sie w drzwiach, wiec nie wiem czy mozna je nazwac oczami :roll:

Katerinas - dziekuje za cieple slowa :) Szczescie to takie obopolne, bo i on nam daje mnostwo radosci.
PS: masz swietny avatar :) taki przytulaśny i rozkoszny :D

no i Gosia - dopiero teraz zauwazylam przesliczny prezent!!! Widzialam juz Twoje avatarkowe dziela, ale nie spodziewalam sie ze pomyslisz i o nas... Strasznie mi milo :D Bardzo dziekuje :buzi:

Posted

Bawilismy sie troszke pileczka :)

kopniesz mi ja, Kaska?

mniam pileczka :)

luzak jestem...

mam, mam, mam!!! znalazlem ją!!!

ojej, poturlala sie gdzies, a mi sie wstac nie chce :roll:

Posted

[quote name='Gosiek']
noooo teraz widać ile futra ma Tenek :o :o :D
Cuuudo :P

hihi witam w bandzie :lol:
fakt, futrzak sie zrobil z niego fajowy :D
szkoda tylko ze do tego futra przyczepia sie kazdy mijany smiec :-?

a ta banda to na razie kilka yorkow i jeden york przerosniety :lol: czyli wszystko pozostaje w obrębie jednej rasy ;)