Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Tak to już jest z tymi terminami :shake: co najmniej rok wcześniej trza date zaklepać w kościele, sale, grajków, fotografa jakiegoś lepszego...normalnie wszystko z duuuużym wyprzedzeniem :mad: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Kasiu a po co Wam sala na fortach zróbcie weselicho :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='dbsst']Kasiu a po co Wam sala na fortach zróbcie weselicho :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zróbcie a my tam z debe bedziemy serwować noclegi pod namiotami :razz: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zróbcie a my tam z debe bedziemy serwować noclegi pod namiotami :razz: no jasne na nas możecie liczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zróbcie a my tam z debe bedziemy serwować noclegi pod namiotami :razz: a po co pod namiotami? :evil_lol:Tam jest pelno wolnych pomieszczeń :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 dziewczyny, widze ze powinnam Wam powierzyc przygotowanie tego szczegolnego dnia... i zaoszczedzilabym troche i goscie mieliby niezapomniane przezycie :evil_lol: no i Ten mialby gdzie pobiegac przy okazji ;) kto mnie budzi? wesolutek :) Quote
Alka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 cześć Kasiu !:multi: Mnie nie dziwi ,że sale są wynajęte ze sporym wyprzedzeniem.U nas na Komunie ludzie wariują i nawet 3 lata do przodu rezerwują.:shake:Mam nadzieję ,że uda Wam się znależć coś fajnego ... a Tenuś pięknieje aż miło:loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Alka napisał(a):cześć Kasiu !:multi: Mnie nie dziwi ,że sale są wynajęte ze sporym wyprzedzeniem.U nas na Komunie ludzie wariują i nawet 3 lata do przodu rezerwują.:shake:Mam nadzieję ,że uda Wam się znależć coś fajnego ... Alu, my znalezlismy juz 2 ktore nas zachwycily, ale jedna jest nieosiagalna cenowo (250 zl od osoby) a druga tez do tanich nie nalezy, wiec zobaczymy... jak dla mnie, to wesela mogloby w ogole nie byc, ale ze rodzice chca to robimy... ale mimo ze to oni beda placic, jakos tak mi ciezko na sercu, jak pomysle ze na 1 noc trzeba wydac 20 tys :shake: Quote
Gosiek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 jaka sliczna foteczka :multi: A Tenulek szczęśliwy ale i chyba przegrzany? Było mu gorąco? Quote
Teklunia Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Gosiek'] jaka sliczna foteczka :multi: A Tenulek szczęśliwy ale i chyba przegrzany? Było mu gorąco?goraco to moze nie, ale byl zmachany okropnie, bo dlugo bawilismy sie pileczka :D Quote
an3czka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Teklunia'] wesolutek :) Tenuś a gdzie oczka zgubiłeś?:lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 :evil_lol::evil_lol:ale ma różowy krawat :razz: Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Teklunia napisał(a): jakos tak mi ciezko na sercu, jak pomysle ze na 1 noc trzeba wydac 20 tys :shake: nie, za taką kase to ile pozyteczniejszych rzeczy mozna by kupić :shake: Quote
Teklunia Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 PIKA napisał(a):nie, za taką kase to ile pozyteczniejszych rzeczy mozna by kupić :shake:no dokladnie! nawet wole nie myslec co... ale coz...to ni enasze pieniadze i i tak my besmy z nich nie krzystali, a skoro rodzice chca wyrzucic tyle kasy, to juz ich sprawa :roll: Quote
Maga100 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Teklunia'] jak dla mnie, to wesela mogloby w ogole nie byc, ale ze rodzice chca to robimy... ale mimo ze to oni beda placic, jakos tak mi ciezko na sercu, jak pomysle ze na 1 noc trzeba wydac 20 tys :shake: to jest jeden z wielu powodów, dla których nie pojmuję idei dzisiejszych wesel :shake: Jest tysiąc innych rzeczy, na które warto wydać takie pieniądze Quote
Gosiek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Maga100']to jest jeden z wielu powodów, dla których nie pojmuję idei dzisiejszych wesel :shake: Jest tysiąc innych rzeczy, na które warto wydać takie pieniądzeotóż to :cool1: Quote
Hanna R. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 :loveu: Kasiu - specjalne całusy dla Ciebie od Manii i Gezka. I mnie ! :loveu: Quote
Cerber Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Teklunia']dziewczyny, widze ze powinnam Wam powierzyc przygotowanie tego szczegolnego dnia... i zaoszczedzilabym troche i goscie mieliby niezapomniane przezycie :evil_lol: no i Ten mialby gdzie pobiegac przy okazji ;) kto mnie budzi? wesolutek :) ŁOOOOO matko, ale Ten ma długi jęzorek no no. Maam pytanko czy jemu sierść urośnie jeszcze??? a jeśli tak to czy sama mu zapuszczasz tą sierść??? bo on jest boski z taką długą sierścia, z resztą z krótką też. Quote
Magda Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 KASIA!!!!!!!!!!!!! Jestem nareszcie u ciebie!!:evil_lol::evil_lol: No juz sie nie moglam doczekac az tu trafie. Wszystkie fotaski obejrzane, ale za malo......... ucaluj kochanego Tenulka:loveu: Quote
Teklunia Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 dziendobry moi mili :) wesele to u nas kwestia konfliktowa... jak juz kiedys pisalam - my nie chcemy, rodzice chca :roll: tesciu wrecz zapowiedzial ze sie smiertelnie obrazi, jak nie zrobimy, bo on ma zobowiazania itp i ze wesele jest dla rodziny a nie dla nas... coz, ja mam nieco odmienne zdanie, ale stwierdzialasmy z TZem, ze nie chcemy klotni w rodzinie i zgodzilismy sie. bo jak bysmy zaczeli sie upierac przy swoim, to dzien slubu zamiast byc radosny dla nas, stalby sie zarzewiem konfliktow itp :shake: ale i tak nie do konca spelnimy oczekiwania, bo zaraz po polnocy zamierzamy zniknac z wesela i swietowac prywatnie ;) [quote name='Cerber']ŁOOOOO matko, ale Ten ma długi jęzorek no no. Mam pytanko czy jemu sierść urośnie jeszcze??? a jeśli tak to czy sama mu zapuszczasz tą sierść??? bo on jest boski z taką długą sierścia, z resztą z krótką też. jemu ta siersc caly czas rosnie i rosnie i rosnie :lol: wiec chyb anaprawde tkwi w nim cos z briarda, bo coraz bardziej takowego przypomina ;) [quote name='HankaRupczewska']:loveu: Kasiu - specjalne całusy dla Ciebie od Manii i Gezka. I mnie ! :loveu: och, dziekuje :oops: czuje sie zaszczycona i wyrozniona :) [quote name='Magda_Miki']KASIA!!!!!!!!!!!!! Jestem nareszcie u ciebie!!:evil_lol::evil_lol: No juz sie nie moglam doczekac az tu trafie. Wszystkie fotaski obejrzane, ale za malo......... ucaluj kochanego Tenulka:loveu:ucaluje :) malo fot, bo ja ostatnio zalatana jestem i nie ma czasu na nic prawie... Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Śliczny portret :loveu: Skoro wesele ma być dla rodziny, to od razu po ślubie uciekajcie :evil_lol: a rodzinka niech się bawi :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']Śliczny portret :loveu: Skoro wesele ma być dla rodziny, to od razu po ślubie uciekajcie :evil_lol: a rodzinka niech się bawi :evil_lol: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:słuszne stwierdzenie Cześć Kasiu :multi: Quote
Teklunia Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Cola napisał(a):Skoro wesele ma być dla rodziny, to od razu po ślubie uciekajcie :evil_lol: a rodzinka niech się bawi :evil_lol: ;) :D no i wlasnie zrobimy podobnie... uciekniemy po polnocy :evil_lol: jak te kopciuszki ;) czesc Aluniu :buzi: Quote
Magda Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Teklunia napisał(a)::D no i wlasnie zrobimy podobnie... uciekniemy po polnocy :evil_lol: jak te kopciuszki ;) A co z miodowym miesiacem?:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts