Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak to już jest z tymi terminami :shake: co najmniej rok wcześniej trza date zaklepać w kościele, sale, grajków, fotografa jakiegoś lepszego...normalnie wszystko z duuuużym wyprzedzeniem :mad:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']Kasiu a po co Wam sala na fortach zróbcie weselicho :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zróbcie a my tam z debe bedziemy serwować noclegi pod namiotami :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zróbcie a my tam z debe bedziemy serwować noclegi pod namiotami :razz:

no jasne na nas możecie liczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zróbcie a my tam z debe bedziemy serwować noclegi pod namiotami :razz:

a po co pod namiotami? :evil_lol:Tam jest pelno wolnych pomieszczeń :evil_lol:

Posted

dziewczyny, widze ze powinnam Wam powierzyc przygotowanie tego szczegolnego dnia... i zaoszczedzilabym troche i goscie mieliby niezapomniane przezycie :evil_lol:

no i Ten mialby gdzie pobiegac przy okazji ;)

kto mnie budzi?

wesolutek :)

Posted

cześć Kasiu !:multi:

Mnie nie dziwi ,że sale są wynajęte ze sporym wyprzedzeniem.U nas na Komunie ludzie wariują i nawet 3 lata do przodu rezerwują.:shake:Mam nadzieję ,że uda Wam się znależć coś fajnego ...

a Tenuś pięknieje aż miło:loveu::loveu::loveu:

Posted

Alka napisał(a):
cześć Kasiu !:multi:

Mnie nie dziwi ,że sale są wynajęte ze sporym wyprzedzeniem.U nas na Komunie ludzie wariują i nawet 3 lata do przodu rezerwują.:shake:Mam nadzieję ,że uda Wam się znależć coś fajnego ...

Alu, my znalezlismy juz 2 ktore nas zachwycily, ale jedna jest nieosiagalna cenowo (250 zl od osoby) a druga tez do tanich nie nalezy, wiec zobaczymy...

jak dla mnie, to wesela mogloby w ogole nie byc, ale ze rodzice chca to robimy... ale mimo ze to oni beda placic, jakos tak mi ciezko na sercu, jak pomysle ze na 1 noc trzeba wydac 20 tys :shake:

Posted

[quote name='Gosiek']
jaka sliczna foteczka :multi:
A Tenulek szczęśliwy ale i chyba przegrzany? Było mu gorąco?goraco to moze nie, ale byl zmachany okropnie, bo dlugo bawilismy sie pileczka :D

Posted

Teklunia napisał(a):
jakos tak mi ciezko na sercu, jak pomysle ze na 1 noc trzeba wydac 20 tys :shake:

nie, za taką kase to ile pozyteczniejszych rzeczy mozna by kupić :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
nie, za taką kase to ile pozyteczniejszych rzeczy mozna by kupić :shake:
no dokladnie! nawet wole nie myslec co... ale coz...to ni enasze pieniadze i i tak my besmy z nich nie krzystali, a skoro rodzice chca wyrzucic tyle kasy, to juz ich sprawa :roll:

Posted

[quote name='Teklunia']
jak dla mnie, to wesela mogloby w ogole nie byc, ale ze rodzice chca to robimy... ale mimo ze to oni beda placic, jakos tak mi ciezko na sercu, jak pomysle ze na 1 noc trzeba wydac 20 tys :shake:

to jest jeden z wielu powodów, dla których nie pojmuję idei dzisiejszych wesel :shake: Jest tysiąc innych rzeczy, na które warto wydać takie pieniądze

Posted

[quote name='Maga100']to jest jeden z wielu powodów, dla których nie pojmuję idei dzisiejszych wesel :shake: Jest tysiąc innych rzeczy, na które warto wydać takie pieniądzeotóż to :cool1:

Posted

[quote name='Teklunia']dziewczyny, widze ze powinnam Wam powierzyc przygotowanie tego szczegolnego dnia... i zaoszczedzilabym troche i goscie mieliby niezapomniane przezycie :evil_lol:

no i Ten mialby gdzie pobiegac przy okazji ;)

kto mnie budzi?

wesolutek :)

ŁOOOOO matko, ale Ten ma długi jęzorek no no. Maam pytanko czy jemu sierść urośnie jeszcze??? a jeśli tak to czy sama mu zapuszczasz tą sierść??? bo on jest boski z taką długą sierścia, z resztą z krótką też.

Posted

KASIA!!!!!!!!!!!!!
Jestem nareszcie u ciebie!!:evil_lol::evil_lol: No juz sie nie moglam doczekac az tu trafie. Wszystkie fotaski obejrzane, ale za malo.........

ucaluj kochanego Tenulka:loveu:

Posted

dziendobry moi mili :)
wesele to u nas kwestia konfliktowa... jak juz kiedys pisalam - my nie chcemy, rodzice chca :roll: tesciu wrecz zapowiedzial ze sie smiertelnie obrazi, jak nie zrobimy, bo on ma zobowiazania itp i ze wesele jest dla rodziny a nie dla nas... coz, ja mam nieco odmienne zdanie, ale stwierdzialasmy z TZem, ze nie chcemy klotni w rodzinie i zgodzilismy sie. bo jak bysmy zaczeli sie upierac przy swoim, to dzien slubu zamiast byc radosny dla nas, stalby sie zarzewiem konfliktow itp :shake:
ale i tak nie do konca spelnimy oczekiwania, bo zaraz po polnocy zamierzamy zniknac z wesela i swietowac prywatnie ;)

[quote name='Cerber']ŁOOOOO matko, ale Ten ma długi jęzorek no no. Mam pytanko czy jemu sierść urośnie jeszcze??? a jeśli tak to czy sama mu zapuszczasz tą sierść??? bo on jest boski z taką długą sierścia, z resztą z krótką też.
jemu ta siersc caly czas rosnie i rosnie i rosnie :lol: wiec chyb anaprawde tkwi w nim cos z briarda, bo coraz bardziej takowego przypomina ;)

[quote name='HankaRupczewska']

:loveu: Kasiu - specjalne całusy dla Ciebie od Manii i Gezka. I mnie ! :loveu:

och, dziekuje :oops: czuje sie zaszczycona i wyrozniona :)

[quote name='Magda_Miki']KASIA!!!!!!!!!!!!!
Jestem nareszcie u ciebie!!:evil_lol::evil_lol: No juz sie nie moglam doczekac az tu trafie. Wszystkie fotaski obejrzane, ale za malo.........
ucaluj kochanego Tenulka:loveu:ucaluje :)
malo fot, bo ja ostatnio zalatana jestem i nie ma czasu na nic prawie...

Posted

Śliczny portret :loveu:

Skoro wesele ma być dla rodziny, to od razu po ślubie uciekajcie :evil_lol: a rodzinka niech się bawi :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Cola']Śliczny portret :loveu:

Skoro wesele ma być dla rodziny, to od razu po ślubie uciekajcie :evil_lol: a rodzinka niech się bawi :evil_lol: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:słuszne stwierdzenie

Cześć Kasiu :multi:

Posted

Cola napisał(a):
Skoro wesele ma być dla rodziny, to od razu po ślubie uciekajcie :evil_lol: a rodzinka niech się bawi :evil_lol: ;)
:D no i wlasnie zrobimy podobnie... uciekniemy po polnocy :evil_lol: jak te kopciuszki ;)

czesc Aluniu :buzi:

Posted

Teklunia napisał(a):
:D no i wlasnie zrobimy podobnie... uciekniemy po polnocy :evil_lol: jak te kopciuszki ;)

A co z miodowym miesiacem?:cool3::cool3: