Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
o tak, to tez znam :diabloti:

Ja i tak mam spokojne powitania w porównaniu z poprzednim dogiem.On to jak wchodziłaś do domu to nie dość że Cię obślinił zawsze (jak nasi znajomi przychodzili to musieli się z nim witac na schodach bo ze szczęścia sikał :evil_lol: ), a jeszcze wspomne że ślinił się dwa razy tak jak mój obecny Maślak...

Do tego tłukł...Ogonem...Tak że później nie można było siedzieć, a do tego potrafił sobie rozwalic ogon o ściane..:shake:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cerber']No wiesz ja to Się Tobie nie dziwie, że masz siniaki, w końcu Twój psiak ma pewnie z 80 cm wzrostu, no mój ma tylko 61 cm. w kłębie ale silny jest niesamowicie serio. :)alez skad... Ten wclale nie jest takim wielkoludem :shake: ma tylko ok.70 cm... ;)

[quote name='jo-jo']Wykorzystaj to, nagraj na taśme i wyslij do "Najzabawniejszych Zwierząt Śiwata" :lol: Na pewno wygracie (my zagłosujemy :diabloti: )taa, a nagrodą podziel sie z nami :p ;)

Posted

jo-jo napisał(a):
Ja i tak mam spokojne powitania w porównaniu z poprzednim dogiem.On to jak wchodziłaś do domu to nie dość że Cię obślinił zawsze (jak nasi znajomi przychodzili to musieli się z nim witac na schodach bo ze szczęścia sikał :evil_lol: ), a jeszcze wspomne że ślinił się dwa razy tak jak mój obecny Maślak...

Do tego tłukł...Ogonem...Tak że później nie można było siedzieć, a do tego potrafił sobie rozwalic ogon o ściane..:shake:
haha :D kocham dozie za te zaplute fafelki :p
kiedys boksio mojej kolezanki (kiedy byl malenkim szczeniaczkiem) wieszal sie na faflu znajomego doga, a tamten przyjmowal to ze stoickim spokojem :lol:

Posted

anetta napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu: muze go kiedys zobaczyc na zywo :loveu::loveu:

A ja go prawie widziałam

znaczy widziałam ale z daleka :loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
haha :D kocham dozie za te zaplute fafelki :p
kiedys boksio mojej kolezanki (kiedy byl malenkim szczeniaczkiem) wieszal sie na faflu znajomego doga, a tamten przyjmowal to ze stoickim spokojem :lol:

To wieszanie to norma, Jojek przez różne szczeniaki i małe pieski ma powyciągane fafle :evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu: muze go kiedys zobaczyc na zywo :loveu::loveu:
nic nie stoi na przeszkodzie :cool3:

dbsst napisał(a):
A ja go prawie widziałam

czesc Domoniczko :bye:
hihi :D

jo-jo napisał(a):
To wieszanie to norma, Jojek przez różne szczeniaki i małe pieski ma powyciągane fafle :evil_lol:
ciezkie musi byc zycie doga... :lol:

madzia18sosnowiec napisał(a):
moja mordeczka przepiekna widze teraz zaczesujemy kudełki, pancia dba o pieska :cool3:
Magda, aj probuje, ale 3 machniecia łbem po czesaniu i nie zostaje nawet slad po fryzurce... :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
A ja go prawie widziałam

a ja widziałam i se nawet pomacałam :cool3:

Teklunia napisał(a):
Magda, aj probuje, ale 3 machniecia łbem po czesaniu i nie zostaje nawet slad po fryzurce... :evil_lol:

u gajka 4 machniecia :lol: po domu gaja ze spinkami raczej zadko łazi, ale np. jak ide z nia na dwór to ją wiaze a ona jest taka szczesliwa ze na dwór leci ze jest jej juz wsio jedno co ma na głowie i tym sposobem naumiala sie łazic w spince ;)

Posted

nic nie stoi na przeszkodzie

tak mowisz? :razz: hmm 8-) To moze w przyszlym tyg. hm? Ja zobacze mapeta a Ty Kajeczke :loveu:

Debe, no to bylas o wlos hihihih

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Kasieńko

nie wiem czemu ale Tenulek na tej focie skojarzył mi się ze słodkim, potulnym szczeniakiem :loveu:bo on jest takim malym szczeniaczkem w glebi duszy :loveu:

[quote name='madzia18sosnowiec']a ja widziałam i se nawet pomacałam :cool3:

u gajka 4 machniecia :lol: po domu gaja ze spinkami raczej zadko łazi, ale np. jak ide z nia na dwór to ją wiaze a ona jest taka szczesliwa ze na dwór leci ze jest jej juz wsio jedno co ma na głowie i tym sposobem naumiala sie łazic w spince ;)ona po prostu chce zrobic dobre wrazenie na obcych, a po domu lata "po domowemu" ;)

Ty macancie :evil_lol:

[quote name='anetta']tak mowisz? :razz: hmm 8-) To moze w przyszlym tyg. hm? Ja zobacze mapeta a Ty Kajeczke :loveu:
to Kajka nie wyjezdza na wakacje? ;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']jejku jejku jejku jaką on ma długasna siersc juzzz:loveu: :loveu: :loveu:

moja mordeczka przepiekna widze teraz zaczesujemy kudełki, pancia dba o pieska :cool3: to zdjecie prosze mi przyslac do galerii przyjaciol Gutka!!! Natychmiast!!!!

Posted

czesc wszystkim :)

caly dzien jezdzilismy dzis po Warszawie i okolicach szukac miejsca na wesele... moze sie to wydawac wczesnie, biorac pod uwage ze slub w maju 2007, ale okazuje sie ze juz polowa sal w ktorych bylismy jest zajeta!!! :crazyeye: wyobrazacie sobie? rok wczesniej! a nawet ponad rok, bo terminy na sierpien (2007 oczywiscie) tez juz maja pozajmowane! obled jakis :shake:

sota36 napisał(a):
to zdjecie prosze mi przyslac do galerii przyjaciol Gutka!!! Natychmiast!!!!
to? mimo ze takie nieostre?