madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 hahahahahahah no ładnie ładnie nie wiedziałam ze tenek lubi takie gadzety :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Kasiu, dzień dobry ! Dla mnie dobry - bo mogę W PRACY zaglądnąc na DG :multi: Ale u Ciebie nie ma nowych zdjęć ... :shake: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 hahaha...dobre...księżniczek a może królowiec?? :evil_lol: Quote
Cerber Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Wtam, obejrzałam prawie wszystkie posty i fotki Twojego Tena i jestem pod wrażeniem metamorfozy jaką przeszedł. On jest prześliczny, jak był tak krótko obcięty to wydawało mi się, że to wilczarz, ale teraz z tą dłuższą sierścią wygląda jak Briard. Nie no gratuluję tak ślicznego psiaka, sierść mu lśni i założe się, że jest bardzo mięciutka w dotyku. No nic wyściskaj i wycałuj tego pieszczocha ode mnie :loveu: Cerber http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26591 Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Teklunia'] Teraz to tylko sukieneczka i na bal koleżke trzeba wysłać :diabloti: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alka'][ prawdziwy królewicz:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu nie narażaj psa na represje LPRu:razz: Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 czesc dziewczynki kochane :) sliczny dzien za oknem (wreszcie!)... [quote name='Cola']hahaha...dobre...księżniczek a może królowiec?? :evil_lol::hmmmm: on sie jeszcze nie do konca okreslil... bo wiesz, to kastracik :oops: [quote name='Cerber']Wtam, obejrzałam prawie wszystkie posty i fotki Twojego Tena i jestem pod wrażeniem metamorfozy jaką przeszedł. On jest prześliczny, jak był tak krótko obcięty to wydawało mi się, że to wilczarz, ale teraz z tą dłuższą sierścią wygląda jak Briard. Nie no gratuluję tak ślicznego psiaka, sierść mu lśni i założe się, że jest bardzo mięciutka w dotyku. No nic wyściskaj i wycałuj tego pieszczocha ode mnie :loveu: Witaj u nas :multi: Bardzo Ci dziekuje za komplementy :) Siersc Tenka faktycznie jest mieciusia i baaaardzo dluga :lol: I niesamowicie sklonna do koltunienia sie :diabloti: [quote name='jo-jo']Teraz to tylko sukieneczka i na bal koleżke trzeba wysłać :diabloti:a jakze! moze go poprosze, zeby za druhne robil na moim slubie ;) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu nie narażaj psa na represje LPRu:razz:hahaha :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Alu :cool2: Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Teklunia'] a jakze! moze go poprosze, zeby za druhne robil n amoim slubie ;) Powiesz na szyjce poduszeczke z obrączkami i będzie idealnie :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu nie narażaj psa na represje LPRu:razz: Piękne :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Teklunia napisał(a):czesc dziewczynki kochane :) sliczny dzien za oknem (wreszcie!)... poczekaj u nas tez bylo pieknie godzine temu :cool3: a zdjecia jakies dzisiaj wybłagamyyy:eviltong: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Teklunia'] iTenus przebrany za... ksiezniczke :oops: Bardzo ładnie wygląda... jako suczka:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Teklunia'] O jaki tutaj jest kochany:loveu: Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='an3czka']O jaki tutaj jest kochany:loveu:Aniu, on zawsze jest kochany :D Z wyjatkiem tego, kiedy skacze na Twoje czyste, wyjsciowe ubranie... ;) Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Teklunia napisał(a):Aniu, on zawsze jest kochany :D Z wyjatkiem tego, kiedy skacze na Twoje czyste, wyjsciowe ubranie... ;) No ale przecież on tak pokazuje swoją miłość :loveu: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Teklunia']Aniu, on zawsze jest kochany :D Z wyjatkiem tego, kiedy skacze na Twoje czyste, wyjsciowe ubranie... ;) Uuuuuu... Skacze powiadasz? Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='jo-jo']No ale przecież on tak pokazuje swoją miłość :loveu: Mój pies na mnie nie skacze, ale zawsze coś bierze do dzioba i nosi. Wczoraj, gdy weszłam do domu, ściagnął mi torebkę z ramienia i paradował z nią po całym mieszkaniu:loveu: Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='an3czka']Mój pies na mnie nie skacze, ale zawsze coś bierze do dzioba i nosi. Wczoraj, gdy weszłam do domu, ściagnął mi torebkę z ramienia i paradował z nią po całym mieszkaniu:loveu: Toi masz zdolniache w domu :loveu: Mój to jak wchodze przychodzi do mnie i śline swoją we mnie wciera :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='jo-jo']Toi masz zdolniache w domu :loveu: Mój to jak wchodze przychodzi do mnie i śline swoją we mnie wciera :evil_lol: Na mojego męża wracającego z pracy wskakuje notorycznie z tym, że jego powrót kojarzy ze spacerem, który chwilę później następuje:lol:. Dawniej witał nas chwytając za ręce, ciuchy, ale w pewnym momencie zamiast chwytać nas, zaczął nosic przedmioty. Takie skubanie ludzi, to normalna cecha-psy na przywitanie sie w ten sposób zachowują. Do tego mój to aporter, więc uwielbia nosić :lol: Quote
Cerber Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Prześliczne foteczki Tena :loveu: Mój Cerber też na mnie skacze jak przychodzę do domu, z resztą nie tylko na mnie ale na wszystkich i leje tym ogonem wsyzstko - dosłownie wszystko. Nieraz mnie tak uderzał , ze potem miałam siniaki, nie żartuję. Ale i tak bardzo go kocham. Pozdrów i ucałuj Tena Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='jo-jo']No ale przecież on tak pokazuje swoją miłość :loveu:wiem wiem :p w gruncie rzeczy ja to lubie :) [quote name='an3czka']Mój pies na mnie nie skacze, ale zawsze coś bierze do dzioba i nosi. Wczoraj, gdy weszłam do domu, ściagnął mi torebkę z ramienia i paradował z nią po całym mieszkaniu:loveu: ha! a to strojnis maly :lol: ciesz sie ze Twoich butow nie zaklada ;) (ja tak robilam jak bylam mala i chcialam sie przebrac za dorosłą ;)) [quote name='jo-jo']Toi masz zdolniache w domu :loveu: Mój to jak wchodze przychodzi do mnie i śline swoją we mnie wciera :evil_lol:o tak, to tez znam :diabloti: [quote name='Cerber']Prześliczne foteczki Tena :loveu: Mój Cerber też na mnie skacze jak przychodzę do domu, z resztą nie tylko na mnie ale na wszystkich i leje tym ogonem wsyzstko - dosłownie wszystko. Nieraz mnie tak uderzał , ze potem miałam siniaki, nie żartuję. Ale i tak bardzo go kocham. Pozdrów i ucałuj Tenaja tez czasem mam siniaki przez jego czułosci :lol: Quote
Cerber Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No wiesz ja to Się Tobie nie dziwie, że masz siniaki, w końcu Twój psiak ma pewnie z 80 cm wzrostu, no mój ma tylko 61 cm. w kłębie ale silny jest niesamowicie serio. :) Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Teklunia'] ha! a to strojnis maly :lol: ciesz sie ze Twoich butow nie zaklada ;) (ja tak robilam jak bylam mala i chcialam sie przebrac za dorosłą ;)) Nie Ty jedna!:lol: Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='an3czka']Na mojego męża wracającego z pracy wskakuje notorycznie z tym, że jego powrót kojarzy ze spacerem, który chwilę później następuje:lol:. Dawniej witał nas chwytając za ręce, ciuchy, ale w pewnym momencie zamiast chwytać nas, zaczął nosic przedmioty. Takie skubanie ludzi, to normalna cecha-psy na przywitanie sie w ten sposób zachowują. Do tego mój to aporter, więc uwielbia nosić :lol: Wykorzystaj to, nagraj na taśme i wyslij do "Najzabawniejszych Zwierząt Śiwata" :lol: Na pewno wygracie (my zagłosujemy :diabloti: ) Quote
Recommended Posts