Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wtam, obejrzałam prawie wszystkie posty i fotki Twojego Tena i jestem pod wrażeniem metamorfozy jaką przeszedł. On jest prześliczny, jak był tak krótko obcięty to wydawało mi się, że to wilczarz, ale teraz z tą dłuższą sierścią wygląda jak Briard. Nie no gratuluję tak ślicznego psiaka, sierść mu lśni i założe się, że jest bardzo mięciutka w dotyku. No nic wyściskaj i wycałuj tego pieszczocha ode mnie :loveu:

Cerber
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26591

Posted

czesc dziewczynki kochane :)
sliczny dzien za oknem (wreszcie!)...
[quote name='Cola']hahaha...dobre...księżniczek a może królowiec?? :evil_lol::hmmmm: on sie jeszcze nie do konca okreslil... bo wiesz, to kastracik :oops:

[quote name='Cerber']Wtam, obejrzałam prawie wszystkie posty i fotki Twojego Tena i jestem pod wrażeniem metamorfozy jaką przeszedł. On jest prześliczny, jak był tak krótko obcięty to wydawało mi się, że to wilczarz, ale teraz z tą dłuższą sierścią wygląda jak Briard. Nie no gratuluję tak ślicznego psiaka, sierść mu lśni i założe się, że jest bardzo mięciutka w dotyku. No nic wyściskaj i wycałuj tego pieszczocha ode mnie :loveu:
Witaj u nas :multi: Bardzo Ci dziekuje za komplementy :) Siersc Tenka faktycznie jest mieciusia i baaaardzo dluga :lol: I niesamowicie sklonna do koltunienia sie :diabloti:

[quote name='jo-jo']Teraz to tylko sukieneczka i na bal koleżke trzeba wysłać :diabloti:a jakze! moze go poprosze, zeby za druhne robil na moim slubie ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu nie narażaj psa na represje LPRu:razz:hahaha :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Alu :cool2:

Posted

[quote name='Teklunia']
a jakze! moze go poprosze, zeby za druhne robil n amoim slubie ;)

Powiesz na szyjce poduszeczke z obrączkami i będzie idealnie :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu nie narażaj psa na represje LPRu:razz:

Piękne :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Teklunia napisał(a):
Aniu, on zawsze jest kochany :D Z wyjatkiem tego, kiedy skacze na Twoje czyste, wyjsciowe ubranie... ;)

No ale przecież on tak pokazuje swoją miłość :loveu:

Posted

[quote name='jo-jo']No ale przecież on tak pokazuje swoją miłość :loveu:
Mój pies na mnie nie skacze, ale zawsze coś bierze do dzioba i nosi. Wczoraj, gdy weszłam do domu, ściagnął mi torebkę z ramienia i paradował z nią po całym mieszkaniu:loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Mój pies na mnie nie skacze, ale zawsze coś bierze do dzioba i nosi. Wczoraj, gdy weszłam do domu, ściagnął mi torebkę z ramienia i paradował z nią po całym mieszkaniu:loveu:

Toi masz zdolniache w domu :loveu:
Mój to jak wchodze przychodzi do mnie i śline swoją we mnie wciera :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Toi masz zdolniache w domu :loveu:
Mój to jak wchodze przychodzi do mnie i śline swoją we mnie wciera :evil_lol:
Na mojego męża wracającego z pracy wskakuje notorycznie z tym, że jego powrót kojarzy ze spacerem, który chwilę później następuje:lol:.
Dawniej witał nas chwytając za ręce, ciuchy, ale w pewnym momencie zamiast chwytać nas, zaczął nosic przedmioty.
Takie skubanie ludzi, to normalna cecha-psy na przywitanie sie w ten sposób zachowują. Do tego mój to aporter, więc uwielbia nosić :lol:

Posted

Prześliczne foteczki Tena :loveu:
Mój Cerber też na mnie skacze jak przychodzę do domu, z resztą nie tylko na mnie ale na wszystkich i leje tym ogonem wsyzstko - dosłownie wszystko. Nieraz mnie tak uderzał , ze potem miałam siniaki, nie żartuję. Ale i tak bardzo go kocham. Pozdrów i ucałuj Tena

Posted

[quote name='jo-jo']No ale przecież on tak pokazuje swoją miłość :loveu:wiem wiem :p w gruncie rzeczy ja to lubie :)

[quote name='an3czka']Mój pies na mnie nie skacze, ale zawsze coś bierze do dzioba i nosi. Wczoraj, gdy weszłam do domu, ściagnął mi torebkę z ramienia i paradował z nią po całym mieszkaniu:loveu: ha! a to strojnis maly :lol: ciesz sie ze Twoich butow nie zaklada ;) (ja tak robilam jak bylam mala i chcialam sie przebrac za dorosłą ;))

[quote name='jo-jo']Toi masz zdolniache w domu :loveu:
Mój to jak wchodze przychodzi do mnie i śline swoją we mnie wciera :evil_lol:o tak, to tez znam :diabloti:

[quote name='Cerber']Prześliczne foteczki Tena :loveu:
Mój Cerber też na mnie skacze jak przychodzę do domu, z resztą nie tylko na mnie ale na wszystkich i leje tym ogonem wsyzstko - dosłownie wszystko. Nieraz mnie tak uderzał , ze potem miałam siniaki, nie żartuję. Ale i tak bardzo go kocham. Pozdrów i ucałuj Tenaja tez czasem mam siniaki przez jego czułosci :lol:

Posted

No wiesz ja to Się Tobie nie dziwie, że masz siniaki, w końcu Twój psiak ma pewnie z 80 cm wzrostu, no mój ma tylko 61 cm. w kłębie ale silny jest niesamowicie serio. :)

Posted

[quote name='Teklunia']

ha! a to strojnis maly :lol: ciesz sie ze Twoich butow nie zaklada ;) (ja tak robilam jak bylam mala i chcialam sie przebrac za dorosłą ;))

Nie Ty jedna!:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Na mojego męża wracającego z pracy wskakuje notorycznie z tym, że jego powrót kojarzy ze spacerem, który chwilę później następuje:lol:.
Dawniej witał nas chwytając za ręce, ciuchy, ale w pewnym momencie zamiast chwytać nas, zaczął nosic przedmioty.
Takie skubanie ludzi, to normalna cecha-psy na przywitanie sie w ten sposób zachowują. Do tego mój to aporter, więc uwielbia nosić :lol:

Wykorzystaj to, nagraj na taśme i wyslij do "Najzabawniejszych Zwierząt Śiwata" :lol: Na pewno wygracie (my zagłosujemy :diabloti: )