Gosiek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Kasia - Ty nic o sniegu nie wspominaj :mad: jeszcze tego nam brakuje? I tak jest zimno - wcale nie czerwcowo. A Tenuś śliczny - jak zawsze :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Teklunia napisał(a): zartuje ;) jest tam snieg, bo znalazlam jeszcze jakies ostatnie 3 zdjecia zimowe i wlasnie sie ch pozbywam :lol: zreszta przy tegorocznej pogodzie nie wiadomo, czy za tydzien nie bedziemy miec wlasnie takiego widoku za oknami :diabloti: aa tam opowiadzasz u nas dzisiaj pieknie, słonko wyjzało,az milej sie choruje :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Teklunia napisał(a): czesc Gosia :) a gdzie Ty sie ostatnio podziewasz, ze Cie tu w ogole nie widac? :cool3: Ojej... Ciężkie jest życie ucznia przed zakończeniem roku szkolnego... :placz: Kasiu, wszędzie zimno, a Ty jeszcze na ochłode nam zimowe zdjęcia wsadzas, bleee :evil_lol: Ale Tenulek cudowny :loveu: Quote
Magda Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Kasiu, wszędzie zimno, a Ty jeszcze na ochłode nam zimowe zdjęcia wsadzas, bleee :evil_lol: Ale Tenulek cudowny :loveu: Gdzie wszedzie! U mnie sloneczko swieci i jest bardzo cieplutko:loveu: Macie pecha:diabloti: Czesc Kasiu, jak tam Tenulek? Po zdjeciach widac, ze trzyma sie swietnie:multi: Quote
Teklunia Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='Gosiek']Kasia - Ty nic o sniegu nie wspominaj :mad: jeszcze tego nam brakuje? I tak jest zimno - wcale nie czerwcowo. A Tenuś śliczny - jak zawsze :loveu:hihi :evil_lol: ponoc gdzie niegdzie kaloryfery powłączali w blokach :evil_lol: i dlatego my w tym roku raczej zrezygnujemy z Mazur (ja pływalam tam co rok od 15 lat) i pojedziemy wygrzac sie do Grecji :) [quote name='madzia18sosnowiec']aa tam opowiadzasz u nas dzisiaj pieknie, słonko wyjzało,az milej sie choruje :eviltong:taaa? sprobuj wyjsc na dwor w krotkim rekawku, to zobaczysz jak jest czerwcowo ;) [quote name='g_o_n_i_a']Ojej... Ciężkie jest życie ucznia przed zakończeniem roku szkolnego... :placz: Kasiu, wszędzie zimno, a Ty jeszcze na ochłode nam zimowe zdjęcia wsadzas, bleee :evil_lol: Ale Tenulek cudowny :loveu:trzymaj sie Gosia, juz niedlugo! jak ja sie ciesze, ze mam te czasy za soba... i niech mi nikt nie mowi, ze to najpiekniejsze lata w zyciu, bo to nie prawda :razz: [quote name='Magda_Miki']Gdzie wszedzie! U mnie sloneczko swieci i jest bardzo cieplutko:loveu: Macie pecha:diabloti: Czesc Kasiu, jak tam Tenulek? Po zdjeciach widac, ze trzyma sie swietnie:multi:u nas tez juz swieci, ale dopiero od paru godzin. a co do ciepelka... mam inne odczucia :diabloti: Tenulek ma sie swietnie :) jemu niska temperatura jakos specjalnie nie przeszkadza ;) to teraz wiosenny akcent, zeby nie bylo, ze chcialam Wam humory tym sniegiem popsuc... Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 :mad:Kasiu , ty nas tu śniegiem nie strasz ;), bo u nas dziś .............wyjrzało SŁONECZKO :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Cola Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 ooo....wiosenny akcencik :multi: :loveu: i tak trzymać, a nie nas wszystkich śniegiem straszyć :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 az sie cieplej robi :loveu: dobranoooc :buzi: Quote
Gosiek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Teklunia']hihi :evil_lol: ponoc gdzie niegdzie kaloryfery powłączali w blokach :evil_lol: i dlatego my w tym roku raczej zrezygnujemy z Mazur (ja pływalam tam co rok od 15 lat) i pojedziemy wygrzac sie do Grecji :) świetny pomysł - trzeba sie słoneczkiem nacieszyć bo jak widać u nas sie na to nei zapowiada... a Grecja jest przepiekna :loveu: Jeszcze co prawda tam nie byłam (nie licząc greckiej strony Cypru) ale moja rodzinka tam jeździla juz kilkukrotnie i jestem zachwycona zdjeciami i filmikami :loveu: śliczne :loveu: Quote
Teklunia Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Cola napisał(a):ooo....wiosenny akcencik :multi: :loveu: i tak trzymać, a nie nas wszystkich śniegiem straszyć :mad:jak wstalam rano,to bylo cale...9 stopni :lol: lato jak sie patrzy ;) Gosiek napisał(a):świetny pomysł - trzeba sie słoneczkiem nacieszyć bo jak widać u nas sie na to nei zapowiada... a Grecja jest przepiekna :loveu: Jeszcze co prawda tam nie byłam (nie licząc greckiej strony Cypru) ale moja rodzinka tam jeździla juz kilkukrotnie i jestem zachwycona zdjeciami i filmikami :loveu: ja uwielbiam Grecje, a dokladnie Krete, bo tylko tam bylam... zakochalam sie od pierwszego wejrzenia i moglabym tam wracac co rok :) ale rozsadek zwycieza i tym razem wybieramy sie na kontynent, zeby obejrzec inne miejsca... ale na Krete na pewno kiedys wroce :p Quote
Alka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Kasiu, o której Ty wstałaś ,że taka temp. była ? :razz:zabójcza jak na czerwiec :evil_lol: Ja jak wstałam to słoneczko świeciło pełną gębą , a teraz mamy ciemne chmury ...:cool3: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Teklunia napisał(a):jak wstalam rano,to bylo cale...9 stopni :lol: lato jak sie patrzy ;) :-o o 6 rano wstałaś czy co? Jak ja wstałam to było ponad 20 stopni :cool3: i słońce :p Quote
Teklunia Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Alka napisał(a):Kasiu, o której Ty wstałaś ,że taka temp. była ? :razz:zabójcza jak na czerwiec :evil_lol: Ja jak wstałam to słoneczko świeciło pełną gębą , a teraz mamy ciemne chmury ...:cool3: Cola napisał(a)::-o o 6 rano wstałaś czy co? Jak ja wstałam to było ponad 20 stopni :cool3: i słońce :p dziewczyny, wstalam o 7.45! a teraz w samo poludnie jest 12 stopni... a termometr raczej dziala dobrze, bo wyszlam na balkon sprawdzic empirycznie i ...brrr :shake: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Niby to samo miasto, a jakie różne :evil_lol: strefy klimatyczne Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Teklunia']sprawdzic empirycznie i ...brrr :shake: Kasiu, NIE WYRAŻAJ SIĘ ! :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Cola']Niby to samo miasto, a jakie różne :evil_lol: strefy klimatycznew koncu i do mnie dotarlo Wasze slonko :D a wlasciwie to ja po nie pojechalam do centrum i przywiozlam ze soba :lol [quote name='HankaRupczewska']Kasiu, NIE WYRAŻAJ SIĘ ! :evil_lol:ups :oops: wybacz Haniu, zagalopowalam sie ;) Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Teklunia']nieprawda! moj!!! ;) Nie bądź taka. Podziel się :-D Quote
Teklunia Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']aaa co tutaj tak pustooo :mad:nie bij :nerwy: ostatnio sporo rzeczy mam na glowie i jakos tak czasu nie starcza :oops: ale czytam wszystkie galerie regularnie :) [quote name='an3czka']Nie bądź taka. Podziel się :-Dee :shake: ja zaborcza kobieta jestem ;) Quote
Cola Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :loveu: Śliczne kwiatki....to jest ciekawe :cool3: Quote
Alka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 cześć Kasiu ! Śliczne kwiatki zapodałaś.:loveu: Kiedy zobaczymy nowe foty Tenusia? Quote
madzia20sosnowiec Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Teklunia']nie bij :nerwy: ostatnio sporo rzeczy mam na glowie i jakos tak czasu nie starcza :oops: nie bede :eviltong: u mnie tez ostatnio duzo na glowie, wiem co to znaczy;) jaaakie ladne, ale to chyba nie koniecznynka?:loveu: :razz: Quote
PIKA Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']nie bede :eviltong: u mnie tez ostatnio duzo na glowie, wiem co to znaczy;) jaaakie ladne, ale to chyba nie koniecznynka?:loveu: :razz: To stokrotka? :razz: cześc Kasiu :multi: Quote
Teklunia Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Pika jako ekspertka w dziedzinie kkwiatkow (co ostatnio udowadniala w swojej galerii ;)) ma racje :) to stokrotka...polna :lol: a Tenusia zobaczycie zaraz ;) zabiegi higieniczne... iTenus przebrany za... ksiezniczke :oops: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Teklunia'] :lilangel: :lilangel: :lilangel: Quote
Recommended Posts