Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):

zartuje ;) jest tam snieg, bo znalazlam jeszcze jakies ostatnie 3 zdjecia zimowe i wlasnie sie ch pozbywam :lol: zreszta przy tegorocznej pogodzie nie wiadomo, czy za tydzien nie bedziemy miec wlasnie takiego widoku za oknami :diabloti:

aa tam opowiadzasz u nas dzisiaj pieknie, słonko wyjzało,az milej sie choruje :eviltong:

Posted

Teklunia napisał(a):

czesc Gosia :)
a gdzie Ty sie ostatnio podziewasz, ze Cie tu w ogole nie widac? :cool3:

Ojej... Ciężkie jest życie ucznia przed zakończeniem roku szkolnego... :placz:
Kasiu, wszędzie zimno, a Ty jeszcze na ochłode nam zimowe zdjęcia wsadzas, bleee :evil_lol: Ale Tenulek cudowny :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Kasiu, wszędzie zimno, a Ty jeszcze na ochłode nam zimowe zdjęcia wsadzas, bleee :evil_lol: Ale Tenulek cudowny :loveu:

Gdzie wszedzie! U mnie sloneczko swieci i jest bardzo cieplutko:loveu: Macie pecha:diabloti:

Czesc Kasiu, jak tam Tenulek? Po zdjeciach widac, ze trzyma sie swietnie:multi:

Posted

[quote name='Gosiek']Kasia - Ty nic o sniegu nie wspominaj :mad:
jeszcze tego nam brakuje? I tak jest zimno - wcale nie czerwcowo.
A Tenuś śliczny - jak zawsze :loveu:hihi :evil_lol: ponoc gdzie niegdzie kaloryfery powłączali w blokach :evil_lol:
i dlatego my w tym roku raczej zrezygnujemy z Mazur (ja pływalam tam co rok od 15 lat) i pojedziemy wygrzac sie do Grecji :)

[quote name='madzia18sosnowiec']aa tam opowiadzasz u nas dzisiaj pieknie, słonko wyjzało,az milej sie choruje :eviltong:taaa? sprobuj wyjsc na dwor w krotkim rekawku, to zobaczysz jak jest czerwcowo ;)

[quote name='g_o_n_i_a']Ojej... Ciężkie jest życie ucznia przed zakończeniem roku szkolnego... :placz:
Kasiu, wszędzie zimno, a Ty jeszcze na ochłode nam zimowe zdjęcia wsadzas, bleee :evil_lol: Ale Tenulek cudowny :loveu:trzymaj sie Gosia, juz niedlugo! jak ja sie ciesze, ze mam te czasy za soba... i niech mi nikt nie mowi, ze to najpiekniejsze lata w zyciu, bo to nie prawda :razz:

[quote name='Magda_Miki']Gdzie wszedzie! U mnie sloneczko swieci i jest bardzo cieplutko:loveu: Macie pecha:diabloti:

Czesc Kasiu, jak tam Tenulek? Po zdjeciach widac, ze trzyma sie swietnie:multi:u nas tez juz swieci, ale dopiero od paru godzin. a co do ciepelka... mam inne odczucia :diabloti:
Tenulek ma sie swietnie :) jemu niska temperatura jakos specjalnie nie przeszkadza ;)

to teraz wiosenny akcent, zeby nie bylo, ze chcialam Wam humory tym sniegiem popsuc...

Posted

[quote name='Teklunia']hihi :evil_lol: ponoc gdzie niegdzie kaloryfery powłączali w blokach :evil_lol:
i dlatego my w tym roku raczej zrezygnujemy z Mazur (ja pływalam tam co rok od 15 lat) i pojedziemy wygrzac sie do Grecji :)
świetny pomysł - trzeba sie słoneczkiem nacieszyć bo jak widać u nas sie na to nei zapowiada... a Grecja jest przepiekna :loveu: Jeszcze co prawda tam nie byłam (nie licząc greckiej strony Cypru) ale moja rodzinka tam jeździla juz kilkukrotnie i jestem zachwycona zdjeciami i filmikami :loveu:

śliczne :loveu:

Posted

Cola napisał(a):
ooo....wiosenny akcencik :multi: :loveu: i tak trzymać, a nie nas wszystkich śniegiem straszyć :mad:
jak wstalam rano,to bylo cale...9 stopni :lol: lato jak sie patrzy ;)

Gosiek napisał(a):
świetny pomysł - trzeba sie słoneczkiem nacieszyć bo jak widać u nas sie na to nei zapowiada... a Grecja jest przepiekna :loveu: Jeszcze co prawda tam nie byłam (nie licząc greckiej strony Cypru) ale moja rodzinka tam jeździla juz kilkukrotnie i jestem zachwycona zdjeciami i filmikami :loveu:
ja uwielbiam Grecje, a dokladnie Krete, bo tylko tam bylam...
zakochalam sie od pierwszego wejrzenia i moglabym tam wracac co rok :) ale rozsadek zwycieza i tym razem wybieramy sie na kontynent, zeby obejrzec inne miejsca...
ale na Krete na pewno kiedys wroce :p

Posted

Kasiu, o której Ty wstałaś ,że taka temp. była ? :razz:zabójcza jak na czerwiec :evil_lol:

Ja jak wstałam to słoneczko świeciło pełną gębą , a teraz mamy ciemne chmury ...:cool3:

Posted

Teklunia napisał(a):
jak wstalam rano,to bylo cale...9 stopni :lol: lato jak sie patrzy ;)

:-o o 6 rano wstałaś czy co? Jak ja wstałam to było ponad 20 stopni :cool3: i słońce :p

Posted

Alka napisał(a):
Kasiu, o której Ty wstałaś ,że taka temp. była ? :razz:zabójcza jak na czerwiec :evil_lol:

Ja jak wstałam to słoneczko świeciło pełną gębą , a teraz mamy ciemne chmury ...:cool3:

Cola napisał(a):
:-o o 6 rano wstałaś czy co? Jak ja wstałam to było ponad 20 stopni :cool3: i słońce :p
dziewczyny, wstalam o 7.45!
a teraz w samo poludnie jest 12 stopni...
a termometr raczej dziala dobrze, bo wyszlam na balkon sprawdzic empirycznie i ...brrr :shake:

Posted

[quote name='Cola']Niby to samo miasto, a jakie różne :evil_lol: strefy klimatycznew koncu i do mnie dotarlo Wasze slonko :D a wlasciwie to ja po nie pojechalam do centrum i przywiozlam ze soba :lol

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu, NIE WYRAŻAJ SIĘ ! :evil_lol:ups :oops: wybacz Haniu, zagalopowalam sie ;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']aaa co tutaj tak pustooo :mad:nie bij :nerwy: ostatnio sporo rzeczy mam na glowie i jakos tak czasu nie starcza :oops:
ale czytam wszystkie galerie regularnie :)

[quote name='an3czka']Nie bądź taka. Podziel się :-Dee :shake: ja zaborcza kobieta jestem ;)

Posted

[quote name='Teklunia']nie bij :nerwy: ostatnio sporo rzeczy mam na glowie i jakos tak czasu nie starcza :oops:

nie bede :eviltong: u mnie tez ostatnio duzo na glowie, wiem co to znaczy;)

jaaakie ladne, ale to chyba nie koniecznynka?:loveu: :razz:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']nie bede :eviltong: u mnie tez ostatnio duzo na glowie, wiem co to znaczy;)

jaaakie ladne, ale to chyba nie koniecznynka?:loveu: :razz:

To stokrotka? :razz:

cześc Kasiu :multi:

Posted

Pika jako ekspertka w dziedzinie kkwiatkow (co ostatnio udowadniala w swojej galerii ;)) ma racje :) to stokrotka...polna :lol:

a Tenusia zobaczycie zaraz ;)
zabiegi higieniczne...

iTenus przebrany za... ksiezniczke :oops: