Teklunia Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 czesc wszystkie moje kochane dziewczynki :buzi: [quote name='dbsst']Witam czule Katarzyne i Tenka wlochacza ;) wlasnym oczom nie wierze :crazyeye: Debe powrocila :multi::multi::multi: [quote name='Moniś']Witaj Kasiu :lol: Jak tam nasze żetonowe zakupki? :lol: Może wybierzemy sie po pasiaste skarpetki :lol::lol::lol:czekam na dworcu o 15! [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu , wybacz ze dopiero teraz ale zalatana dziś jestem ....dobry wieczór:palez nic nie szkodzi Alu... wiem ze bylas zajeta gotowaniem obiadku na 2 dni ;) i kilka portetow przystojniaczka :lol: : Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Teklunia'] i kilka portetow przystojniaczka :lol: : No, no... Ale z niego macho:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Teklunia'] ja to bym chciała taki portrecik ze szczególną dedykacją dla mnie :eviltong: i powiesiłabym sobie wtedy na ściane :loveu: :lol: Quote
panienkabubu Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Gosiek'] Tenuś sprawdza jak smakują firanki? ja stawiam na obrus ;) Kasia, no Tenus slyyyycny ..... jak przed moim wakacyjnym wyjazdem nie uda nam sie do niego pojechac, to koniecznie po powrocie chce go poznac! !! debeeeeeee !! pijesz piwo w piatek wieczor? ;) Quote
Teklunia Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Tenus sie zawstydzi, jak mu powiem ze tyle dziewczyn go dzis ogladalo :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']ja to bym chciała taki portrecik ze szczególną dedykacją dla mnie :eviltong: i powiesiłabym sobie wtedy na ściane :loveu: :lol:zrobi sie ;) potrzeb ami tylko wolnej chwili... [quote name='Gosiek']Tenuś sprawdza jak smakują firanki? Gosiu, patrz nizej ;) [quote name='panienkabubu']ja stawiam na obrus ;) trafilas :D Quote
Gosiek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 no dobrze - niech bedzie i obrus... ale co robicie na 5 stronie :mad: Quote
Teklunia Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Gosiu, spadamy na dno... ;) Wczoraj przyslali mi odzywke do dlugiej siersci ulatwiajaca rozczesywanie, wiec Tenus od dzis bedzie jeszcze piekniejszy :p Quote
anetta Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ach, juz sobie wyobrazam jego wlos :mdleje::loveu: Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu, spadamy na dno... ;) Wczoraj przyslali mi odzywke do dlugiej siersci ulatwiajaca rozczesywanie, wiec Tenus od dzis bedzie jeszcze piekniejszy :p:razz:to może jakieś fotki z salonu piękności ;) Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 o rany Tena ozorek kojazy mi sie z wielgachnym lizakiem odzwyczajam sie od slodyczy :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ooo to teraz Tenuś będzie jeszcze bardziej świetlisty :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 No to Kasik musisz zdjecia koniecznie nam pokazac TENka po i przed czesaniem ;) szkoda, ze nie uda nam sie spotkac, ale co tam ja jeszcze wiele razy bede w warszawie:) buziaczki z bielan hyhy Quote
Cola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Śliczny ten włochacz :loveu: :loveu: ...a ta łapka cudo :cool3: Już nie mogę się doczekać fotek przed i po odżywce :cool3: Quote
Teklunia Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 czesc Dziewczyny :) nie ma zdjec bardziej swietlistego Tena, bo nie wzielam aparatu :oops: co skleroza, to skleroza ;) mam za to historie pewnej sasanki :) Quote
Teklunia Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 panienkabubu napisał(a):No to Kasik musisz zdjecia koniecznie nam pokazac TENka po i przed czesaniem ;) szkoda, ze nie uda nam sie spotkac, ale co tam ja jeszcze wiele razy bede w warszawie:) buziaczki z bielan hyhyKasiu,z aluje bardzo :-( Ale masz racje, jeszcze to nadrobimy :) Cola napisał(a):Śliczny ten włochacz :loveu: :loveu: ...a ta łapka cudo :cool3: Już nie mogę się doczekać fotek przed i po odżywce :cool3:Cola, witamy :multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 cześć Kasiu Ile czasu czekałaś na rozwinięcie sie sasaneczki? bardzo mi sie ta historyjka podoba :loveu: Quote
MoniŚ Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Cześć Kasieńko :buzi: Sasanka i Tenuś... :iloveyou: Miodzio :D Pozdrawiamy. Quote
PIKA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Cześć Kasiu :multi: Historia sasanki śliczna :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 hej hej kasia widze ze i blizniaki moje cos sie ostatnio zaniedbały z galerią :oops: Quote
Recommended Posts