Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']
a cóż to za czarna kropka?

Tenuś wesolutki jak widać :loveu:

:lol: :lol: :lol: Też zwróciłam uwagę na tą kropkę :eviltong:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

'czesc :multi: a gdzie bylas, jak Cie nie bylo? :lol:'
A jakos czasu nie było... :(

Troche mnie nie było a tu takie wiadomości :crazyeye: :razz:
GRATULACJE! :loveu: . Zdjęcia super :) . Tenuś jest śliczny :loveu:

Posted

Kasiu, gdybyśmy zakładali na początku, że się będziemy rozstawać - to przecież nikt by nie formalizował związków. Poprostu jednym się udaje - a innym nie . Wam z oczu patrzy ( chociaż zdjęcia trochę zamazane :evil_lol: ) , że będziecie w tej grupie pierwszej . :p

Posted

Witam!
Jak tam TEkluś leci , fajnie swirujecie z Tenkiem sama wybrałabym sie na taki spcerek. Wiem ze mnie nie było ale jak wejdziesz na moja galerie wszystko sie wyjasni:-(
Buziaki dka tenulka;)

Posted

[quote name='Gosiek']
a cóż to za czarna kropka?

Tenuś wesolutki jak widać :loveu:ta kropka to wypadek przy pracy ;) jak wstawialam ramkę, to musialo mi sie maznąc niechcący :oops:

[quote name='anetta']Hahaha albo Ty jestes drobniutka albo Ten takki wielki :lol::-oTen jest wielki, ale ja takze do olbrzymow nie naleze ;)

[quote name='PIKA']O !!! Tz z wami na spacerek poszedl ? :razz:a poszedl :) na powietrzu go mniej "rusza"... ale bardzo si eprzydal, bo zdjecia nam porobil ;)

[quote name='MoniŚ']Troche mnie nie było a tu takie wiadomości :crazyeye: :razz:
GRATULACJE! :loveu: . Zdjęcia super :) . Tenuś jest śliczny :loveu:dziekuje bardzo :buzi:

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu, gdybyśmy zakładali na początku, że się będziemy rozstawać - to przecież nikt by nie formalizował związków. Poprostu jednym się udaje - a innym nie . Wam z oczu patrzy ( chociaż zdjęcia trochę zamazane :evil_lol: ) , że będziecie w tej grupie pierwszej . :p dzieki Haniu za bardzo mile slowa :buzi:
ja absolutnie nie zakladam, ze cos sie nie uda, bo nie wiem czy z takim podejscie warto sie pakowac w malzenstwo... teraz wierze, ze sie uda...

[quote name='martavantos']Witam!
Jak tam TEkluś leci , fajnie swirujecie z Tenkiem sama wybrałabym sie na taki spcerek. Wiem ze mnie nie było ale jak wejdziesz na moja galerie wszystko sie wyjasni:-(
Buziaki dka tenulka;)hej :)
bylam juz u Was i przeczytalam o Vantosku... to dzielny psiak i ciesze sie ze wraca do siebie :)

Posted

PIKA napisał(a):
Kasia ja mam nadzieję, ze Ty wiesz, ze ja żartuje w kwestii tego zamążpójścia :razz:

Śliczne fragmenty Tenka :multi:
no, ja mam nadzieje ze Ty zartujesz, bo ja juz termin ustalilam i nawet liste gosci zaczelam ukladac ;)

Posted

Cześć Kasiu :p

ale śliczna wiosenka u Ciebie w domku :loveu:

ale najładniejszym kfiatuskiem jest oczywiście Tenulek :loveu: :loveu:
i te puchate, wielgachne łapeczki :loveu: :loveu:

mizianki dla chlopaka :loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']no, ja mam nadzieje ze Ty zartujesz, bo ja juz termin ustalilam i nawet liste gosci zaczelam ukladac ;)

ugięłaś się przed teściem? :shake:

Posted

[quote name='sota36']Oj Tekluniu, Tekluniu - a co to za kosmate lapeczki? Ty nie wiesz, ze KAZDY BRIARD musi miec slicznie na okraglo przyciete paputki???nie wiem :oops:
a moge to sama zrobic? dasz jakies wskazowki :oops:

chociaz ja uwielbiam te jego kosmate papucie :D

[quote name='Maga100']ugięłaś się przed teściem? :shake: w koncu tak to pewnie bedzie ze w tym sie ugne :oops: ale mam zamiar na nic wiecej mu nie pozwolic ;)

Posted

Tekluniu - no koniecznie, mnie tez ochrzaniona za papucki i musialam je sciac i teraz wyglada duzo lepiej i zabawniej. Wez nozyczki, niech Tenek Ci stanie i obetnij pod katem jakis 45 stopni, na okroaglo,tak trzymjac nazyczki by gorne wloski byly dluzsze od tych po lapkami. Wtedy tworza sie takie "talerzyki" - fajnie to wyglada! Mozesz to zrbocic na mokro, choc ja wole na sucho, bo kudly widzac juz jak sie ukladaja.Moj ma dluzsze, bo na wystawach widze, ze wloski sa bardziej przyciete i wygladaja jak cokoły, ale mnie to sie nie podoba.

Posted

ale fajniste włochate łapusie :loveu::loveu::loveu:

Kasiu, nie tylko Ty masz problem z przycięciem włosów na łapach.;) Ale Tenuś pewnie grzeczniutki i pozwoli Pańci za kosmetykę . Tuffiasty za nic w świecie nie chce na to pozwolić ...:cool3:

Posted

sota36 napisał(a):
Tekluniu - no koniecznie, mnie tez ochrzaniona za papucki i musialam je sciac i teraz wyglada duzo lepiej i zabawniej. Wez nozyczki, niech Tenek Ci stanie i obetnij pod katem jakis 45 stopni, na okroaglo,tak trzymjac nazyczki by gorne wloski byly dluzsze od tych po lapkami. Wtedy tworza sie takie "talerzyki" - fajnie to wyglada! Mozesz to zrbocic na mokro, choc ja wole na sucho, bo kudly widzac juz jak sie ukladaja.Moj ma dluzsze, bo na wystawach widze, ze wloski sa bardziej przyciete i wygladaja jak cokoły, ale mnie to sie nie podoba.
dzieki Jola, bede probowac... moze jeszcze obejrze sobie gdzies taką "modelową" lape, zeby miec wzor :lol:

Alka napisał(a):
ale fajniste włochate łapusie :loveu::loveu::loveu:

Kasiu, nie tylko Ty masz problem z przycięciem włosów na łapach.;) Ale Tenuś pewnie grzeczniutki i pozwoli Pańci za kosmetykę . Tuffiasty za nic w świecie nie chce na to pozwolić ...:cool3:
przyciąc to mi pozwoli bez problemu, ale jak bym do niego chciala z woda podejsc, to by mnie chyba zjadl :shake:
i wcale nie zartuje, on sie panicznie boi wody, mycia, kąpieli i reaguje na ot agresja...
co prawda mamy juz wprawe i radzimy sobie z takimi drobiazgami jak mycie brody czy lapek, ale zawsze pies jest bardzo spiety...

Posted

Kasiu , obcinaj na sucho , bo wtedy nie obtniesz za krótko tylko cały czas kontrolujesz długość włosa .Ja obcinałam mojej suni spanielce , miała takie śliczna mokasynki:loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

kasia a co to za pozycja :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ohhh jak pieknie te paputki pachną:loveu: :loveu: :loveu:to pozycja z serii "gotowi, do biegu..."
a zapaszek jego stop jest naprawde fenomenalny :p