olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek'] a cóż to za czarna kropka? Tenuś wesolutki jak widać :loveu: :lol: :lol: :lol: Też zwróciłam uwagę na tą kropkę :eviltong: Quote
an3czka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Teklunia']wiosna :) Jakie śliczne kwiatuszki:loveu: Quote
an3czka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Teklunia'] Tenek: Tenek i TZet :) Tenek ze mna: Ale szaleliście!:lol: Quote
MoniŚ Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 'czesc :multi: a gdzie bylas, jak Cie nie bylo? :lol:' A jakos czasu nie było... :( Troche mnie nie było a tu takie wiadomości :crazyeye: :razz: GRATULACJE! :loveu: . Zdjęcia super :) . Tenuś jest śliczny :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Kasiu, gdybyśmy zakładali na początku, że się będziemy rozstawać - to przecież nikt by nie formalizował związków. Poprostu jednym się udaje - a innym nie . Wam z oczu patrzy ( chociaż zdjęcia trochę zamazane :evil_lol: ) , że będziecie w tej grupie pierwszej . :p Quote
martavantos Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Witam! Jak tam TEkluś leci , fajnie swirujecie z Tenkiem sama wybrałabym sie na taki spcerek. Wiem ze mnie nie było ale jak wejdziesz na moja galerie wszystko sie wyjasni:-( Buziaki dka tenulka;) Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Gosiek'] a cóż to za czarna kropka? Tenuś wesolutki jak widać :loveu:ta kropka to wypadek przy pracy ;) jak wstawialam ramkę, to musialo mi sie maznąc niechcący :oops: [quote name='anetta']Hahaha albo Ty jestes drobniutka albo Ten takki wielki :lol::-oTen jest wielki, ale ja takze do olbrzymow nie naleze ;) [quote name='PIKA']O !!! Tz z wami na spacerek poszedl ? :razz:a poszedl :) na powietrzu go mniej "rusza"... ale bardzo si eprzydal, bo zdjecia nam porobil ;) [quote name='MoniŚ']Troche mnie nie było a tu takie wiadomości :crazyeye: :razz: GRATULACJE! :loveu: . Zdjęcia super :) . Tenuś jest śliczny :loveu:dziekuje bardzo :buzi: [quote name='HankaRupczewska']Kasiu, gdybyśmy zakładali na początku, że się będziemy rozstawać - to przecież nikt by nie formalizował związków. Poprostu jednym się udaje - a innym nie . Wam z oczu patrzy ( chociaż zdjęcia trochę zamazane :evil_lol: ) , że będziecie w tej grupie pierwszej . :p dzieki Haniu za bardzo mile slowa :buzi: ja absolutnie nie zakladam, ze cos sie nie uda, bo nie wiem czy z takim podejscie warto sie pakowac w malzenstwo... teraz wierze, ze sie uda... [quote name='martavantos']Witam! Jak tam TEkluś leci , fajnie swirujecie z Tenkiem sama wybrałabym sie na taki spcerek. Wiem ze mnie nie było ale jak wejdziesz na moja galerie wszystko sie wyjasni:-( Buziaki dka tenulka;)hej :) bylam juz u Was i przeczytalam o Vantosku... to dzielny psiak i ciesze sie ze wraca do siebie :) Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 moje łapecki pachnace, puchate :loveu: a tu nasze łapki razem :lol: i jeszcze ogonek: Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Kasia ja mam nadzieję, ze Ty wiesz, ze ja żartuje w kwestii tego zamążpójścia :razz: Śliczne fragmenty Tenka :multi: Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 PIKA napisał(a):Kasia ja mam nadzieję, ze Ty wiesz, ze ja żartuje w kwestii tego zamążpójścia :razz: Śliczne fragmenty Tenka :multi:no, ja mam nadzieje ze Ty zartujesz, bo ja juz termin ustalilam i nawet liste gosci zaczelam ukladac ;) Quote
sota36 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Oj Tekluniu, Tekluniu - a co to za kosmate lapeczki? Ty nie wiesz, ze KAZDY BRIARD musi miec slicznie na okraglo przyciete paputki??? Quote
Daga_i_Oskar Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Cześć Kasiu :p ale śliczna wiosenka u Ciebie w domku :loveu: ale najładniejszym kfiatuskiem jest oczywiście Tenulek :loveu: :loveu: i te puchate, wielgachne łapeczki :loveu: :loveu: mizianki dla chlopaka :loveu: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Teklunia']no, ja mam nadzieje ze Ty zartujesz, bo ja juz termin ustalilam i nawet liste gosci zaczelam ukladac ;) ugięłaś się przed teściem? :shake: Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='sota36']Oj Tekluniu, Tekluniu - a co to za kosmate lapeczki? Ty nie wiesz, ze KAZDY BRIARD musi miec slicznie na okraglo przyciete paputki???nie wiem :oops: a moge to sama zrobic? dasz jakies wskazowki :oops: chociaz ja uwielbiam te jego kosmate papucie :D [quote name='Maga100']ugięłaś się przed teściem? :shake: w koncu tak to pewnie bedzie ze w tym sie ugne :oops: ale mam zamiar na nic wiecej mu nie pozwolic ;) Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Teklunia napisał(a):w koncu tak to pewnie bedzie ze w tym sie ugne :oops: ale mam zamiar na nic wiecej mu nie pozwolic ;) nie daj się ;) :lol: Quote
sota36 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Tekluniu - no koniecznie, mnie tez ochrzaniona za papucki i musialam je sciac i teraz wyglada duzo lepiej i zabawniej. Wez nozyczki, niech Tenek Ci stanie i obetnij pod katem jakis 45 stopni, na okroaglo,tak trzymjac nazyczki by gorne wloski byly dluzsze od tych po lapkami. Wtedy tworza sie takie "talerzyki" - fajnie to wyglada! Mozesz to zrbocic na mokro, choc ja wole na sucho, bo kudly widzac juz jak sie ukladaja.Moj ma dluzsze, bo na wystawach widze, ze wloski sa bardziej przyciete i wygladaja jak cokoły, ale mnie to sie nie podoba. Quote
Alka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ale fajniste włochate łapusie :loveu::loveu::loveu: Kasiu, nie tylko Ty masz problem z przycięciem włosów na łapach.;) Ale Tenuś pewnie grzeczniutki i pozwoli Pańci za kosmetykę . Tuffiasty za nic w świecie nie chce na to pozwolić ...:cool3: Quote
Teklunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 sota36 napisał(a):Tekluniu - no koniecznie, mnie tez ochrzaniona za papucki i musialam je sciac i teraz wyglada duzo lepiej i zabawniej. Wez nozyczki, niech Tenek Ci stanie i obetnij pod katem jakis 45 stopni, na okroaglo,tak trzymjac nazyczki by gorne wloski byly dluzsze od tych po lapkami. Wtedy tworza sie takie "talerzyki" - fajnie to wyglada! Mozesz to zrbocic na mokro, choc ja wole na sucho, bo kudly widzac juz jak sie ukladaja.Moj ma dluzsze, bo na wystawach widze, ze wloski sa bardziej przyciete i wygladaja jak cokoły, ale mnie to sie nie podoba.dzieki Jola, bede probowac... moze jeszcze obejrze sobie gdzies taką "modelową" lape, zeby miec wzor :lol: Alka napisał(a):ale fajniste włochate łapusie :loveu::loveu::loveu: Kasiu, nie tylko Ty masz problem z przycięciem włosów na łapach.;) Ale Tenuś pewnie grzeczniutki i pozwoli Pańci za kosmetykę . Tuffiasty za nic w świecie nie chce na to pozwolić ...:cool3:przyciąc to mi pozwoli bez problemu, ale jak bym do niego chciala z woda podejsc, to by mnie chyba zjadl :shake: i wcale nie zartuje, on sie panicznie boi wody, mycia, kąpieli i reaguje na ot agresja... co prawda mamy juz wprawe i radzimy sobie z takimi drobiazgami jak mycie brody czy lapek, ale zawsze pies jest bardzo spiety... Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Kasiu , obcinaj na sucho , bo wtedy nie obtniesz za krótko tylko cały czas kontrolujesz długość włosa .Ja obcinałam mojej suni spanielce , miała takie śliczna mokasynki:loveu: Quote
sota36 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No wlasnie - ja tez obicnam na sucho, wtedy widac jak wlos sie od razu uklada i czy nie za krotki. Quote
madzia20sosnowiec Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 kasia a co to za pozycja :eviltong: :eviltong: :eviltong: ohhh jak pieknie te paputki pachną:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] kasia a co to za pozycja :eviltong: :eviltong: :eviltong: ohhh jak pieknie te paputki pachną:loveu: :loveu: :loveu:to pozycja z serii "gotowi, do biegu..." a zapaszek jego stop jest naprawde fenomenalny :p Quote
panienkabubu Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A czy Kasia pozna Tenulka jak przyjedzie do Warszawki? :p Quote
Recommended Posts