Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
hahaha wsiade jej na głowe ;)

a kasiu jak ma sie dzisiaj nasz blizniaczek:loveu:najpierw spytaj ja, czy nie ma nic przeciwko ;)

Tenek dobrze, chociaz dzis do niego nie jade :(

i owocki :p

Posted

cześć Kasiu :multi:

jakie truskawy :crazyeye: :eating:

madzia18sosnowiec napisał(a):
a wcale ci sie nie dziwie ze nie jedziesz, pewnie cała wawa poblokowana :angryy:

nie bylo tak źle, do pracy i z pracy jechalam jak w sobote :lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']no to chyba samolotem :eviltong: bo ja cholera jak wczoraj jechałam na żwirki i wigury to nie dosc ze korki to jeszcze tyyyyyle ludzi :angryy:a bo tam zawsze sa korki w pewnych godzinach... a wlasciwie to tylko w pewnych godzinach nie ma tam korków ;)

Tencio sprzed tygodnia :)

tu jestem :multi:

Posted

Kasiu :crazyeye: No i czego ja się dowiaduję !!!
Gratulacje - i wyrazy współczucia... Teraz dopiero zaczną się schody :evil_lol: Te załatwiania, papierki, nauki, ehhhhh !
Ale potem - to już tylko sama śmietanka :p :p :p

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
kasia poczekaj az tenek pozwoli sobie spinke zapiąc i bedzie siedział przed stołem patrzac na ciebie tymi swoimi oczami :eviltong: zobaczysz jak briard ze schroniska zebrac potrafi :cool3:a wiesz, Magda, ze on juz prawie wcale nie dopomina sie o jedzenie :-o
jak jemy przy stole, to kladzie sie spokojnie i nawet nie patrzy!

chyba juz odrobil schroniskowe straty i wyluzowal :lol:

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu :crazyeye: No i czego ja się dowiaduję !!!
Gratulacje - i wyrazy współczucia... Teraz dopiero zaczną się schody :evil_lol: Te załatwiania, papierki, nauki, ehhhhh !
Ale potem - to już tylko sama śmietanka :p :p :p spoko, jakos to bedzie z tym zalatwianiem :lol:

ustalilismy wstepna date - 19.05.2007
dokladnie za rok, ale teraz mamy jeszce troche na glowie, a poza tym wtedy bedzie cieplutko i przyjemniej niz w zimie...
my nie chcielismy wesela, ale jak tesc to uslyszal to wpadl w szal :angryy: i chyba cos jednak bedziemy musieli zrobic.

Posted

[quote name='Teklunia']jeszcze mi nie przeszlo, chociaz wczoraj na rozmowie z rodzicami (wszystkimi) mialam ochote wstac i krzyknac ze WOBEC TEGO ja rezygnuje ;)

a czemuż? Czyżby chcieli wszystko zaplanować i zorganizować? :evil_lol:
tak czy inaczej gratuluję zmiany statusu ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
a wiesz, Magda, ze on juz prawie wcale nie dopomina sie o jedzenie :-o
jak jemy przy stole, to kladzie sie spokojnie i nawet nie patrzy!

chyba juz odrobil schroniskowe straty i wyluzowal :lol:

no to ci kasiu zazdroszcze bo moja gaja to by ci z gardla wyciagneła :p chyba ze pozarła naprawde tak ze sie ruszac nie moze ;) a nie moge jej dawac az tak duzo bo mi sie pies nie ruszy po tygodniu :oops:

Posted

Teklunia napisał(a):
j
Jola, przeciez my razem w trojke mieszkamy(-lismy) od poczatku, wiec Tenek Piotrka za tatusia uwaza :lol:
- moze i tak, ale OFICJALNIE WYPADALOBY TENUSIA ZAPYTAC, czy bedzie razem z Piotrkiem chodzil na piwo juz w innym charakterze!! U nas w styczniu rodzinka prawdopodobnie sie ma powiekszyc - zamieszka z nami czarna briardziczka - no to tez my zadecydowalismy, ale Gutka OFICIALNIE zapytalismy! Pozory trzeba stwarzac! Niech wie, ze sie z nim liczymy! :) W koncu to chlop i wiadomo, ze wszystkim kreci baba, ale niech mu sie wydaje, ze jest wazny! Wiesz , ta meska ambicja... i takie tam pierdo*y...

Posted

czesc ludzie :)

[quote name='Maga100']a czemuż? Czyżby chcieli wszystko zaplanować i zorganizować? :evil_lol:no, dokladnie :shake:
my chcielismy po cichutku, a tesciu, ze on ma zobowiazania, ze wesele to nie tylko nasza sprawa (a dokladnie:slub-nasza, wesele-rodzicow ;)), ze protestuje...
ehhh...

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :razz: :razz:

Lubie Cię bardzo wiesz :cool3: :cool3:a wiesz, ze ja Ciebie tez :lol:

[quote name='olcha']GRATULUJĘ KASIU!

A wesele choć okropne są całe te przygotowania będziesz pamiętac do końca życia!dziekuje :)
mi osobiscie wlasne wesele kojarzy sie z meczarnia... chociaz cudze bardzo lubie ;)

[quote name='madzia18sosnowiec']no to ci kasiu zazdroszcze bo moja gaja to by ci z gardla wyciagneła :p chyba ze pozarła naprawde tak ze sie ruszac nie moze ;) a nie moge jej dawac az tak duzo bo mi sie pies nie ruszy po tygodniu :oops:spoko, spoko! ja tak latwo jedzenia wyrwac sobie nie dam ;)

[quote name='sota36']- moze i tak, ale OFICJALNIE WYPADALOBY TENUSIA ZAPYTAC, czy bedzie razem z Piotrkiem chodzil na piwo juz w innym charakterze!! U nas w styczniu rodzinka prawdopodobnie sie ma powiekszyc - zamieszka z nami czarna briardziczka - no to tez my zadecydowalismy, ale Gutka OFICIALNIE zapytalismy! Pozory trzeba stwarzac! Niech wie, ze sie z nim liczymy! :) W koncu to chlop i wiadomo, ze wszystkim kreci baba, ale niech mu sie wydaje, ze jest wazny! Wiesz , ta meska ambicja... i takie tam pierdo*y...wiesz Jola, chyba masz racje... pogadam z nim dzisiaj ;)

a czarna briardziczka to juz na pewno? to cudowny pomysl :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Teklunia']

a tak przy okazji...
wczoraj wieczorem zareczylismy sie z TZem...
postanowlsmy skonczyc z zyciem na kocia łape ;)

Kasiu, gratuluje !!! super wiadomość !!!:multi::multi::multi:

[SIZE=1]

Posted

No, nie wiem czy to cudowny pomysl, bo obawiam sie jak ja Gutek przyjmie. Do tego czasu musi byc wykastrowany. A suni choc jeszcze nie ma ("zaklepalismy sobie"), to bedzie sliczna!!!!!!!!!!!!!!! Tylko zeby Gucio ja pokochal jak siostre!

Posted

[quote name='sota36']No, nie wiem czy to cudowny pomysl, bo obawiam sie jak ja Gutek przyjmie. Do tego czasu musi byc wykastrowany. A suni choc jeszcze nie ma ("zaklepalismy sobie"), to bedzie sliczna!!!!!!!!!!!!!!! Tylko zeby Gucio ja pokochal jak siostre!;)będzie dobrze Gutek będzie zadowolony bo będzie miał towarzystwo;)
Kasiu , moja teściowa mało zawału nie dostała jak powiedzieliśmy że wesela nie będzie , więc zgodziliśmy się na małe 20 osobowe przyjęcie ale to też jej nie zadowoliło bo wg jej obliczeń to miało być na najmniej 50 osób:razz:...No cóż , jesteśmy z Cezarym uparci i ta opcj nie przeszła i zostało po naszemu , no i szczęśliwie 19 czerwca obchodzimy 20tą rocznicę zawarcia związku małżeńskiego:p

Posted

Ala - dziekuje.

Jola - Gutek na pewno szybko sie przyzwyczai i bedziemial sie z kim bawic :)

Daga - skoro mnie lubisz, to czemu mi jezyk pokazujesz? :placz: ;)

Gosia i Ala - przywracacie mi wiare w malzenstwo, bo ostatnio wszedzie tylko rozwody :(
Wsrod moich znajomych (czyli jeszcze przed 30-stką) jest juz kilka par ktore sie rozwodza/rozwiodly :shake:

Tenek:

Tenek i TZet :)

Tenek ze mna: