Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
o Ty! nie mow tak, bo odwolam wszystko... ze strachu ;)

To ja wspólczuje :evil_lol: moze Ci rozum wróci :evil_lol:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']To ja wspólczuje :evil_lol: moze Ci rozum wróci :evil_lol:

Oj, PIKA ;P
gdzie Twój sawurawiw (nigdy ni ewiedzialam jak to sie pisze;d) ;)
Wypadaloby pogratulowac nowej parce, a nie od razu przywolywac z nieba na ziemie :evil_lol: :evil_lol:

Kasik, :drinking:, Ciebie tez mam przywolac? ;) postawilabys cos z tej okazji, a nie tak minimalnie, byle tylko nie uczcic ;) no wstyd, wstyd ;)

Aha, mam nadz, ze zaproszenei na piwo aktualne ;) a moge przyjsc z .. kolega? ;) czy pojdziemy do knajpy jakiejs? czy do domq? ;)

I jeszcze jedno ;)
Z tym uprawianiem to chodzilo mi o ziemie oczywiscie, ja nie wiem o czym Ty myslalas ;P :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Kasieńko - gratuluję :multi:

Jak sie odbyło? Piotr grzecznie klęknął na kolanko? Były kwiaty, muzyczka, romantycznie......... zdradź troszkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']
a tak przy okazji...
wczoraj wieczorem zareczylismy sie z TZem...
postanowlsmy skonczyc z zyciem na kocia łape ;)

Moje gratulacje!!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='panienkabubu']Oj, PIKA ;P
gdzie Twój sawurawiw (nigdy ni ewiedzialam jak to sie pisze;d) ;)
Wypadaloby pogratulowac nowej parce, a nie od razu przywolywac z nieba na ziemie :evil_lol: :evil_lol:

Kasik, :drinking:, Ciebie tez mam przywolac? ;) postawilabys cos z tej okazji, a nie tak minimalnie, byle tylko nie uczcic ;) no wstyd, wstyd ;)

Aha, mam nadz, ze zaproszenei na piwo aktualne ;) a moge przyjsc z .. kolega? ;) czy pojdziemy do knajpy jakiejs? czy do domq? ;)

I jeszcze jedno ;)
Z tym uprawianiem to chodzilo mi o ziemie oczywiscie, ja nie wiem o czym Ty myslalas ;P :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ach tak! o ziemie? oczywiscie, jak ja moglam pomyslec inaczej? ;)

piwo jak najbardziej aktualne, kolega mile widziany, a lokal jaki tylko zechcesz :D

[quote name='Gosiek']Kasieńko - gratuluję :multi:

Jak sie odbyło? Piotr grzecznie klęknął na kolanko? Były kwiaty, muzyczka, romantycznie......... zdradź troszkę :evil_lol:dzieki Gosia :)
skad, nie bylo zadnych hockow-klockow... jestesmy razem juz tyle lat i mieszkamy ze soba tez sporo, ze nie bawilismy sie w zadne oficjalne zareczyny, klekanie i te sprawy, bo to by bylo chyb atroche smieszne... i tak od dawna wszyscy traktuja nas jak malzenstwo :)

a odbylo sie bardzo niestandardowo:
poniewaz pierscionek kupilismy razem juz kilka tygodni temu, to ja spodziewalam sie "tego momentu" w kazdej chwili. tym bardziej ze TZ caly czas mowil ze musimy sie wybrac do jakiejs eleganckiej restauracji, co mu sie raczej normalnie nie zdarza ;)
ale jednak zaskoczyl mnie! otoz wyszlam sobie z wanny w niedziele wieczorem i polozylam na chwile na lozku a on przyszedl i...sie oswiadczyl :D
wiec sytuacja wydawaloby sie bardzo nieodpowiednia (mawet makijazu nie mialam ;)), ale i tak bylo cudownie :loveu:
[quote name='anetta']Teklunia, to ja gratuluje!! :klacz::evil_lol:
[quote name='an3czka']Moje gratulacje!!!!:multi: :multi: :multi:dziekuje Wam bardzo :)

Posted

Teklunia napisał(a):
ach tak! o ziemie? oczywiscie, jak ja moglam pomyslec inaczej? ;)

no ja nie wiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Teklunia napisał(a):
piwo jak najbardziej aktualne, kolega mile widziany, a lokal jaki tylko zechcesz :D

to jak mogę wybierac to poproszę jakąś z fajnym klimatem, żeby piwo lało się strumieniami, niekoniecznie drogo ;) i żeby ew. można było gdzieś potańczyc ;) znasz taką? ;)

Teklunia napisał(a):
skad, nie bylo zadnych hockow-klockow... jestesmy razem juz tyle lat i mieszkamy ze soba tez sporo, ze nie bawilismy sie w zadne oficjalne zareczyny, klekanie i te sprawy, bo to by bylo chyb atroche smieszne... i tak od dawna wszyscy traktuja nas jak malzenstwo :)

a odbylo sie bardzo niestandardowo:
poniewaz pierscionek kupilismy razem juz kilka tygodni temu, to ja spodziewalam sie "tego momentu" w kazdej chwili. tym bardziej ze TZ caly czas mowil ze musimy sie wybrac do jakiejs eleganckiej restauracji, co mu sie raczej normalnie nie zdarza ;)
ale jednak zaskoczyl mnie! otoz wyszlam sobie z wanny w niedziele wieczorem i polozylam na chwile na lozku a on przyszedl i...sie oswiadczyl :D
wiec sytuacja wydawaloby sie bardzo nieodpowiednia (mawet makijazu nie mialam ;)), ale i tak bylo cudownie :loveu:

o jak romantycznie :loveu:
a co było dalej? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Teklunia napisał(a):
dziekuje Wam bardzo :)

5 zł ;) :eviltong:

Posted

panienkabubu napisał(a):
to jak mogę wybierac to poproszę jakąś z fajnym klimatem, żeby piwo lało się strumieniami, niekoniecznie drogo ;) i żeby ew. można było gdzieś potańczyc ;) znasz taką? ;)
tanio i duzo? ciezko bedzie ;)

panienkabubu napisał(a):
o jak romantycznie :loveu:
a co było dalej? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
dalej... TZ wrocil do pracy, a ja do ksiazeczki :eviltong:

panienkabubu napisał(a):
5 zł ;) :eviltong:
normalnie Ci przyleje, jak tu przyjedziesz :mad: ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
tanio i duzo? ciezko bedzie ;)

to wykresl to duzo ;) hehe.. wazne, zeby fajny klimat był, a nie speluna ;)

Teklunia napisał(a):
dalej... TZ wrocil do pracy, a ja do ksiazeczki :eviltong:

CO????? :crazyeye: :crazyeye: tak po prostu? :placz: :placz: :evil_lol:

Teklunia napisał(a):
normalnie Ci przyleje, jak tu przyjedziesz :mad: ;)

:-( :-( :-( jak mozesz :-( :-( :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
CO????? :crazyeye: :crazyeye: tak po prostu? :placz: :placz: :evil_lol:
mowie przeciez, ze my juz tyle razem mieszkamy, ze jestesmy jak stare dobre malzenstwo :lol:

Posted

czesc dziewczyny :)
znowu nam Dogo stajkowalo od rana :mad: ale moze to dobrz, bo ja male przyjecie szykuje i dzieki temu mialam czas, nie bylam uziemiona przy komputerze ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hurrra będzie następne panieńskie ;)bedzie bedzie :lol: i szykujcie sie na slub, bo macie mi sie wszystkie tu stawic! :)

[quote name='madzia18sosnowiec']kasia ja sie pisze :eviltong: juz jutro jestem :eviltong:no ba, panienski bez Ciebie sie nie odbedzie! :lol:
a z tym przyjazdem to mi podpadlas, kochaniutka :mad: tak w ostatnie chwili sie odzywac, jak ja juz umowiona bylam...

[quote name='malawaszka']KAsiu :multi: :multi: :multi: :multi: gratulacje!!!! :loveu: no i ja też jestem OBURZONA, że tak tylko pierścionek i każde do swoich zajęć :shake:dzieki Wasiu :) mi sie mimo wszystko podobalo ;)

[quote name='AlKil']Kurczę, nie zajrzy człowiek na dogo - no i proszę jakie wydarzenie!!!
Wszystkiego najlepszego Kasiu!!!:laola:dzieki :buzi: wydarzenie to bedzie slub, teraz to mala pestka ;)

[quote name='MoniŚ']Koopa lat, Kasiu :*
Boże jaka dluga przerwa :placz:
Pozdrawiam :razz:czesc :multi: a gdzie bylas, jak Cie nie bylo? :lol:

Posted

Cześć Kasiu :multi:

[QUOTE=]Oj, PIKA ;P
gdzie Twój sawurawiw
savuavivre (tez nie wiew czy dobrze napisalam :evil_lol:) w tym temacie przeszedl mi 10 lat temu :diabloti:

[quote name='Teklunia']i szykujcie sie na slub, bo macie mi sie wszystkie tu stawic! :smile:

a ja caly czas mam nadzieję, ze Ci jednak przejdzie :evil_lol:

Posted

Cześć Kasiu :multi:

kope lat :oops:

a tu takie wspaniałe wiadomości :multi: :multi:
ja się pisze na Świadka, będę skormna :lol: :lol:

A na panieńskie przyjade, chocby nawet na rowerze :evil_lol: i nawet materac moge do spania wziąc coby kłopotu nie robić :evil_lol: :evil_lol:

Ale sie ciesze, ze chociaż Tobie sie tak dobrze powodzi :loveu: :loveu:
Moze i ja zostane kiedys mile zaskoczona, przez jakiegos P! :cool3: :cool3:

Całuje Was mocno Kochani :loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
kochana na panienski to specjalnie dla ciebie i tylko dla ciebie chocby na kleczkach do tej wawy miałabym sie dostac :eviltong:

na kleczkach? Madzia pielgrzymki chcesz odprawiac? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no!
a tyn... ;) hehe .. aha juz sobie przypomniałam ;)
To Kasiu tymbardziej bedzie okazja do picia tego 2giego ;) nadal nic nie wiem o knajpie i o ilosci ludzi ktorzy z nami beda sie bawic, pic, rozmawiac :p no co to w ogole ma byc, co to za organizacja? :mad: :eviltong:

to kiedy weselicho? :oops: ja sie na wesele nie pcham, ale na msze do kosciola to z chęcia bym poszla, lubie ewangelie jak czytaja ksieza :oops:

Posted

[quote name='PIKA']a ja caly czas mam nadzieję, ze Ci jednak przejdzie :evil_lol:jeszcze mi nie przeszlo, chociaz wczoraj na rozmowie z rodzicami (wszystkimi) mialam ochote wstac i krzyknac ze WOBEC TEGO ja rezygnuje ;)

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi:

kope lat :oops:

a tu takie wspaniałe wiadomości :multi:
ja się pisze na Świadka, będę skormna :lol:

A na panieńskie przyjade, chocby nawet na rowerze :evil_lol: i nawet materac moge do spania wziąc coby kłopotu nie robić :evil_lol: :evil_lol:

Ale sie ciesze, ze chociaż Tobie sie tak dobrze powodzi :loveu: :loveu:
Moze i ja zostane kiedys mile zaskoczona, przez jakiegos P! :cool3: :cool3:

Całuje Was mocno Kochani :loveu:Daga, na Ciebie zawsze mozna liczyc :D Tylko Ty mi sie pozniej nie wymiguj, bo ja na serio licze ze przyjedziesz :)

[quote name='sota36']A ZE TAK ZAPYTAM - CZY trY PYTALAS tENULKA OFICJALNIE CZY CCHE TAKIEGO OPIEKUNA??????Jola, przeciez my razem w trojke mieszkamy(-lismy) od poczatku, wiec Tenek Piotrka za tatusia uwaza :lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']kochana na panienski to specjalnie dla ciebie i tylko dla ciebie chocby na kleczkach do tej wawy miałabym sie dostac :eviltong:nia musisz na kleczkach. Daga jedzie na rowerze, wiec moze wezcie tandem i przyjedzcie razem :lol:

[quote name='panienkabubu']
a tyn... ;) hehe .. aha juz sobie przypomniałam ;)
To Kasiu tymbardziej bedzie okazja do picia tego 2giego ;) nadal nic nie wiem o knajpie i o ilosci ludzi ktorzy z nami beda sie bawic, pic, rozmawiac :p no co to w ogole ma byc, co to za organizacja? :mad: :eviltong:

to kiedy weselicho? :oops: ja sie na wesele nie pcham, ale na msze do kosciola to z chęcia bym poszla, lubie ewangelie jak czytaja ksieza :oops:to Ty chcesz zebym ja jakies przyjecie urzadzila? myslalam ze same tez damy rade isc na piwko? ;)
a na slub na pewno zaprosze :)

Posted

Teklunia napisał(a):
nia musisz na kleczkach.

ufff to już mi lepiej :eviltong:

Teklunia napisał(a):

Daga jedzie na rowerze, wiec moze wezcie tandem i przyjedzcie razem :lol:

hahaha wsiade jej na głowe ;)

a kasiu jak ma sie dzisiaj nasz blizniaczek:loveu: