PIKA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Teklunia napisał(a):o Ty! nie mow tak, bo odwolam wszystko... ze strachu ;) To ja wspólczuje :evil_lol: moze Ci rozum wróci :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='PIKA']To ja wspólczuje :evil_lol: moze Ci rozum wróci :evil_lol: Oj, PIKA ;P gdzie Twój sawurawiw (nigdy ni ewiedzialam jak to sie pisze;d) ;) Wypadaloby pogratulowac nowej parce, a nie od razu przywolywac z nieba na ziemie :evil_lol: :evil_lol: Kasik, :drinking:, Ciebie tez mam przywolac? ;) postawilabys cos z tej okazji, a nie tak minimalnie, byle tylko nie uczcic ;) no wstyd, wstyd ;) Aha, mam nadz, ze zaproszenei na piwo aktualne ;) a moge przyjsc z .. kolega? ;) czy pojdziemy do knajpy jakiejs? czy do domq? ;) I jeszcze jedno ;) Z tym uprawianiem to chodzilo mi o ziemie oczywiscie, ja nie wiem o czym Ty myslalas ;P :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Gosiek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Kasieńko - gratuluję :multi: Jak sie odbyło? Piotr grzecznie klęknął na kolanko? Były kwiaty, muzyczka, romantycznie......... zdradź troszkę :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Teklunia'] a tak przy okazji... wczoraj wieczorem zareczylismy sie z TZem... postanowlsmy skonczyc z zyciem na kocia łape ;) Moje gratulacje!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='panienkabubu']Oj, PIKA ;P gdzie Twój sawurawiw (nigdy ni ewiedzialam jak to sie pisze;d) ;) Wypadaloby pogratulowac nowej parce, a nie od razu przywolywac z nieba na ziemie :evil_lol: :evil_lol: Kasik, :drinking:, Ciebie tez mam przywolac? ;) postawilabys cos z tej okazji, a nie tak minimalnie, byle tylko nie uczcic ;) no wstyd, wstyd ;) Aha, mam nadz, ze zaproszenei na piwo aktualne ;) a moge przyjsc z .. kolega? ;) czy pojdziemy do knajpy jakiejs? czy do domq? ;) I jeszcze jedno ;) Z tym uprawianiem to chodzilo mi o ziemie oczywiscie, ja nie wiem o czym Ty myslalas ;P :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ach tak! o ziemie? oczywiscie, jak ja moglam pomyslec inaczej? ;) piwo jak najbardziej aktualne, kolega mile widziany, a lokal jaki tylko zechcesz :D [quote name='Gosiek']Kasieńko - gratuluję :multi: Jak sie odbyło? Piotr grzecznie klęknął na kolanko? Były kwiaty, muzyczka, romantycznie......... zdradź troszkę :evil_lol:dzieki Gosia :) skad, nie bylo zadnych hockow-klockow... jestesmy razem juz tyle lat i mieszkamy ze soba tez sporo, ze nie bawilismy sie w zadne oficjalne zareczyny, klekanie i te sprawy, bo to by bylo chyb atroche smieszne... i tak od dawna wszyscy traktuja nas jak malzenstwo :) a odbylo sie bardzo niestandardowo: poniewaz pierscionek kupilismy razem juz kilka tygodni temu, to ja spodziewalam sie "tego momentu" w kazdej chwili. tym bardziej ze TZ caly czas mowil ze musimy sie wybrac do jakiejs eleganckiej restauracji, co mu sie raczej normalnie nie zdarza ;) ale jednak zaskoczyl mnie! otoz wyszlam sobie z wanny w niedziele wieczorem i polozylam na chwile na lozku a on przyszedl i...sie oswiadczyl :D wiec sytuacja wydawaloby sie bardzo nieodpowiednia (mawet makijazu nie mialam ;)), ale i tak bylo cudownie :loveu: [quote name='anetta']Teklunia, to ja gratuluje!! :klacz::evil_lol: [quote name='an3czka']Moje gratulacje!!!!:multi: :multi: :multi:dziekuje Wam bardzo :) Quote
panienkabubu Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Teklunia napisał(a):ach tak! o ziemie? oczywiscie, jak ja moglam pomyslec inaczej? ;) no ja nie wiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teklunia napisał(a):piwo jak najbardziej aktualne, kolega mile widziany, a lokal jaki tylko zechcesz :D to jak mogę wybierac to poproszę jakąś z fajnym klimatem, żeby piwo lało się strumieniami, niekoniecznie drogo ;) i żeby ew. można było gdzieś potańczyc ;) znasz taką? ;) Teklunia napisał(a):skad, nie bylo zadnych hockow-klockow... jestesmy razem juz tyle lat i mieszkamy ze soba tez sporo, ze nie bawilismy sie w zadne oficjalne zareczyny, klekanie i te sprawy, bo to by bylo chyb atroche smieszne... i tak od dawna wszyscy traktuja nas jak malzenstwo :) a odbylo sie bardzo niestandardowo: poniewaz pierscionek kupilismy razem juz kilka tygodni temu, to ja spodziewalam sie "tego momentu" w kazdej chwili. tym bardziej ze TZ caly czas mowil ze musimy sie wybrac do jakiejs eleganckiej restauracji, co mu sie raczej normalnie nie zdarza ;) ale jednak zaskoczyl mnie! otoz wyszlam sobie z wanny w niedziele wieczorem i polozylam na chwile na lozku a on przyszedl i...sie oswiadczyl :D wiec sytuacja wydawaloby sie bardzo nieodpowiednia (mawet makijazu nie mialam ;)), ale i tak bylo cudownie :loveu: o jak romantycznie :loveu: a co było dalej? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Teklunia napisał(a):dziekuje Wam bardzo :) 5 zł ;) :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 panienkabubu napisał(a):to jak mogę wybierac to poproszę jakąś z fajnym klimatem, żeby piwo lało się strumieniami, niekoniecznie drogo ;) i żeby ew. można było gdzieś potańczyc ;) znasz taką? ;) tanio i duzo? ciezko bedzie ;) panienkabubu napisał(a):o jak romantycznie :loveu: a co było dalej? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: dalej... TZ wrocil do pracy, a ja do ksiazeczki :eviltong: panienkabubu napisał(a): 5 zł ;) :eviltong:normalnie Ci przyleje, jak tu przyjedziesz :mad: ;) Quote
panienkabubu Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Teklunia napisał(a):tanio i duzo? ciezko bedzie ;) to wykresl to duzo ;) hehe.. wazne, zeby fajny klimat był, a nie speluna ;) Teklunia napisał(a):dalej... TZ wrocil do pracy, a ja do ksiazeczki :eviltong: CO????? :crazyeye: :crazyeye: tak po prostu? :placz: :placz: :evil_lol: Teklunia napisał(a):normalnie Ci przyleje, jak tu przyjedziesz :mad: ;) :-( :-( :-( jak mozesz :-( :-( :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 panienkabubu napisał(a):CO????? :crazyeye: :crazyeye: tak po prostu? :placz: :placz: :evil_lol: mowie przeciez, ze my juz tyle razem mieszkamy, ze jestesmy jak stare dobre malzenstwo :lol: Quote
MoniŚ Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Koopa lat, Kasiu :* Boże jaka dluga przerwa :placz: Pozdrawiam :razz: Quote
Alicja Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 :multi::multi::multi:hurrra będzie następne panieńskie ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 kasia ja sie pisze :eviltong: juz jutro jestem :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 KAsiu :multi: :multi: :multi: :multi: gratulacje!!!! :loveu: no i ja też jestem OBURZONA, że tak tylko pierścionek i każde do swoich zajęć :shake: Quote
AlKil Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Kurczę, nie zajrzy człowiek na dogo - no i proszę jakie wydarzenie!!! Wszystkiego najlepszego Kasiu!!!:laola: Quote
Teklunia Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 czesc dziewczyny :) znowu nam Dogo stajkowalo od rana :mad: ale moze to dobrz, bo ja male przyjecie szykuje i dzieki temu mialam czas, nie bylam uziemiona przy komputerze ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hurrra będzie następne panieńskie ;)bedzie bedzie :lol: i szykujcie sie na slub, bo macie mi sie wszystkie tu stawic! :) [quote name='madzia18sosnowiec']kasia ja sie pisze :eviltong: juz jutro jestem :eviltong:no ba, panienski bez Ciebie sie nie odbedzie! :lol: a z tym przyjazdem to mi podpadlas, kochaniutka :mad: tak w ostatnie chwili sie odzywac, jak ja juz umowiona bylam... [quote name='malawaszka']KAsiu :multi: :multi: :multi: :multi: gratulacje!!!! :loveu: no i ja też jestem OBURZONA, że tak tylko pierścionek i każde do swoich zajęć :shake:dzieki Wasiu :) mi sie mimo wszystko podobalo ;) [quote name='AlKil']Kurczę, nie zajrzy człowiek na dogo - no i proszę jakie wydarzenie!!! Wszystkiego najlepszego Kasiu!!!:laola:dzieki :buzi: wydarzenie to bedzie slub, teraz to mala pestka ;) [quote name='MoniŚ']Koopa lat, Kasiu :* Boże jaka dluga przerwa :placz: Pozdrawiam :razz:czesc :multi: a gdzie bylas, jak Cie nie bylo? :lol: Quote
PIKA Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Cześć Kasiu :multi: [QUOTE=]Oj, PIKA ;P gdzie Twój sawurawiw savuavivre (tez nie wiew czy dobrze napisalam :evil_lol:) w tym temacie przeszedl mi 10 lat temu :diabloti: [quote name='Teklunia']i szykujcie sie na slub, bo macie mi sie wszystkie tu stawic! :smile: a ja caly czas mam nadzieję, ze Ci jednak przejdzie :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Cześć Kasiu :multi: kope lat :oops: a tu takie wspaniałe wiadomości :multi: :multi: ja się pisze na Świadka, będę skormna :lol: :lol: A na panieńskie przyjade, chocby nawet na rowerze :evil_lol: i nawet materac moge do spania wziąc coby kłopotu nie robić :evil_lol: :evil_lol: Ale sie ciesze, ze chociaż Tobie sie tak dobrze powodzi :loveu: :loveu: Moze i ja zostane kiedys mile zaskoczona, przez jakiegos P! :cool3: :cool3: Całuje Was mocno Kochani :loveu: Quote
sota36 Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ło kurde - czego ja sie dowiaduje!!! Tenusiowi powiekszy sie prawnie rodzinka!!!! Quote
sota36 Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 A ZE TAK ZAPYTAM - CZY trY PYTALAS tENULKA OFICJALNIE CZY CCHE TAKIEGO OPIEKUNA?????? Quote
madzia20sosnowiec Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Teklunia napisał(a):a z tym przyjazdem to mi podpadlas, kochana na panienski to specjalnie dla ciebie i tylko dla ciebie chocby na kleczkach do tej wawy miałabym sie dostac :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kochana na panienski to specjalnie dla ciebie i tylko dla ciebie chocby na kleczkach do tej wawy miałabym sie dostac :eviltong: na kleczkach? Madzia pielgrzymki chcesz odprawiac? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no! a tyn... ;) hehe .. aha juz sobie przypomniałam ;) To Kasiu tymbardziej bedzie okazja do picia tego 2giego ;) nadal nic nie wiem o knajpie i o ilosci ludzi ktorzy z nami beda sie bawic, pic, rozmawiac :p no co to w ogole ma byc, co to za organizacja? :mad: :eviltong: to kiedy weselicho? :oops: ja sie na wesele nie pcham, ale na msze do kosciola to z chęcia bym poszla, lubie ewangelie jak czytaja ksieza :oops: Quote
Teklunia Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='PIKA']a ja caly czas mam nadzieję, ze Ci jednak przejdzie :evil_lol:jeszcze mi nie przeszlo, chociaz wczoraj na rozmowie z rodzicami (wszystkimi) mialam ochote wstac i krzyknac ze WOBEC TEGO ja rezygnuje ;) [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi: kope lat :oops: a tu takie wspaniałe wiadomości :multi: ja się pisze na Świadka, będę skormna :lol: A na panieńskie przyjade, chocby nawet na rowerze :evil_lol: i nawet materac moge do spania wziąc coby kłopotu nie robić :evil_lol: :evil_lol: Ale sie ciesze, ze chociaż Tobie sie tak dobrze powodzi :loveu: :loveu: Moze i ja zostane kiedys mile zaskoczona, przez jakiegos P! :cool3: :cool3: Całuje Was mocno Kochani :loveu:Daga, na Ciebie zawsze mozna liczyc :D Tylko Ty mi sie pozniej nie wymiguj, bo ja na serio licze ze przyjedziesz :) [quote name='sota36']A ZE TAK ZAPYTAM - CZY trY PYTALAS tENULKA OFICJALNIE CZY CCHE TAKIEGO OPIEKUNA??????Jola, przeciez my razem w trojke mieszkamy(-lismy) od poczatku, wiec Tenek Piotrka za tatusia uwaza :lol: [quote name='madzia18sosnowiec']kochana na panienski to specjalnie dla ciebie i tylko dla ciebie chocby na kleczkach do tej wawy miałabym sie dostac :eviltong:nia musisz na kleczkach. Daga jedzie na rowerze, wiec moze wezcie tandem i przyjedzcie razem :lol: [quote name='panienkabubu'] a tyn... ;) hehe .. aha juz sobie przypomniałam ;) To Kasiu tymbardziej bedzie okazja do picia tego 2giego ;) nadal nic nie wiem o knajpie i o ilosci ludzi ktorzy z nami beda sie bawic, pic, rozmawiac :p no co to w ogole ma byc, co to za organizacja? :mad: :eviltong: to kiedy weselicho? :oops: ja sie na wesele nie pcham, ale na msze do kosciola to z chęcia bym poszla, lubie ewangelie jak czytaja ksieza :oops:to Ty chcesz zebym ja jakies przyjecie urzadzila? myslalam ze same tez damy rade isc na piwko? ;) a na slub na pewno zaprosze :) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Teklunia napisał(a):nia musisz na kleczkach. ufff to już mi lepiej :eviltong: Teklunia napisał(a): Daga jedzie na rowerze, wiec moze wezcie tandem i przyjedzcie razem :lol: hahaha wsiade jej na głowe ;) a kasiu jak ma sie dzisiaj nasz blizniaczek:loveu: Quote
Recommended Posts