Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
teklunia moja mama mowi, ze TEN podoba jej sie bardziej w takiej siersci niz w normalnej dlugiej jakie maja briardy ;)

a wiesz, ze mojej mamie tez :)
trzeba bedzie cos na to poradzic. np. robic regularne podcinanie - tak dla zdrowia koncówek ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
zaba14 napisał(a):
teklunia moja mama mowi, ze TEN podoba jej sie bardziej w takiej siersci niz w normalnej dlugiej jakie maja briardy ;)

a wiesz, ze mojej mamie tez :)
trzeba bedzie cos na to poradzic. np. robic regularne podcinanie - tak dla zdrowia koncówek ;)

Jak to moja mama ujeła, wygląda jak duża maskoteczka :)

Posted

anetta napisał(a):
Hulanki, swawole, to jest to co Tenek uwielbia 8) :angel:

no to tu cos, zeby nie bylo, ze z Tena jest jakis ostatni szalaput :lol:
On potrafi byc tez pieskiem dumajacym nad sensem zycia, spokojnym i dostojnym...przez 3 minuty max...

Posted

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Dzien dobry wszystkim!!!

DGMania dziwna jakas od rana, wiec pocieszam sie moim kochanym jezorkiem:) Nieostry jest troszke, ale ja nie mam niestety takich zdolności jak Wind czy Gosiek :oops:

Posted

Ka-ka napisał(a):

aaaaa....kobieta mnie bije 8)

ale niestety Ten czasem zapomina ze jest dzentelmenem i przygważdża kobiete do podlogi... bez litości!

(chociaz moze wlasnie tak robi prawdziwy mezczyzna :hmmmm: ;))

Posted

ja sie za cielatko nie obraze... w koncu to nie mnie tak nazwalas ;)

a co do logowania - to slyszalam ze kilka osob ma klopoty. Ja na szczescie do tej pory nie mialam (odpukuje w niemalowane! tylko lekko poolakierowane)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Halo

o Ala przyjechala z prezentami :)
ale chyba przemknelas nad moim domkiem i zapomnialas zrzucic paczuszke, bo rozgladam sie, ale zadnego prezentu nie widze :-?

Posted

JA TU SOBIE WCHODZE UROCZEGO FUTRZAJKA POOGLąDAć A TU NIELEGALNE WALKI PSóW :o :wink: SUPER FOTKI A TE PREZENTY TO JADą PEWNIE ... KURIEREM ... :wink: [/url]

Posted

Patka napisał(a):
JA TU SOBIE WCHODZE UROCZEGO FUTRZAJKA POOGLąDAć A TU NIELEGALNE WALKI PSóW :o :wink: SUPER FOTKI A TE PREZENTY TO JADą PEWNIE ... KURIEREM ... :wink:

O kurcze :oops: Patka nie wydaj mnie, prosze!!!
Wiesz, ja ostatnio pracy nie mam, to chociaz na organizowaniu takich wlak sobie dorabiam ;)

A prezent dotarl, Ala miala racje :)
Idziemy z TZem do teatru dzis wieczorem - taka nam Mikolaj frajde zafundowal!

Posted

Patka napisał(a):
ale macie fajosko miłego Mikołaja :)

fakt, pomysl mial Mikolaj swietny, ale spektakl... coz, wole to pominac milczeniem ;)
mimo tego wieczor byl bardzo mily :D

Posted

zadowolona jestem, bo mam mily dzien :D
a sztuka "Zmierzch" Izaaka Babla, taki ponury moralitet dla ambitnych... Wiec zdecydowanie nie to na co mialam ochote ;)
Ale nie bylo tak zle - nie zasnelam ani nie wyszlam w polowie :lol: