olcha Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 :angel: :angel: :angel: Świetne zdjęcia!!! Strasznie mi się podoba zdjęcie "ratunku" :lol: Kochane! Jakie szczęśliwe :fadein: Quote
zaba14 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 teklunia moja mama mowi, ze TEN podoba jej sie bardziej w takiej siersci niz w normalnej dlugiej jakie maja briardy ;) Quote
Teklunia Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 zaba14 napisał(a):teklunia moja mama mowi, ze TEN podoba jej sie bardziej w takiej siersci niz w normalnej dlugiej jakie maja briardy ;) a wiesz, ze mojej mamie tez :) trzeba bedzie cos na to poradzic. np. robic regularne podcinanie - tak dla zdrowia koncówek ;) Quote
KaRa_ Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 A mi też się Ten podoba takiej krótszej niż u briarda siersci :D A zabawe to chłopak miał niezła z kumpelą :lol: Quote
zaba14 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Teklunia napisał(a):zaba14 napisał(a):teklunia moja mama mowi, ze TEN podoba jej sie bardziej w takiej siersci niz w normalnej dlugiej jakie maja briardy ;) a wiesz, ze mojej mamie tez :) trzeba bedzie cos na to poradzic. np. robic regularne podcinanie - tak dla zdrowia koncówek ;) Jak to moja mama ujeła, wygląda jak duża maskoteczka :) Quote
anetta Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Hulanki, swawole, to jest to co Tenek uwielbia 8) :angel: Quote
Teklunia Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 anetta napisał(a):Hulanki, swawole, to jest to co Tenek uwielbia 8) :angel: no to tu cos, zeby nie bylo, ze z Tena jest jakis ostatni szalaput :lol: On potrafi byc tez pieskiem dumajacym nad sensem zycia, spokojnym i dostojnym...przez 3 minuty max... Quote
olcha Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Teklunia Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Dzien dobry wszystkim!!! DGMania dziwna jakas od rana, wiec pocieszam sie moim kochanym jezorkiem:) Nieostry jest troszke, ale ja nie mam niestety takich zdolności jak Wind czy Gosiek :oops: Quote
Teklunia Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Ka-ka napisał(a): aaaaa....kobieta mnie bije 8) ale niestety Ten czasem zapomina ze jest dzentelmenem i przygważdża kobiete do podlogi... bez litości! (chociaz moze wlasnie tak robi prawdziwy mezczyzna :hmmmm: ;)) Quote
olcha Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 :lol: :lol: :lol: p.s. wy też sie musicie częściej niż normalnie logować? Quote
sota36 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Ale z Tenka super cielatko (mam nadzieje, ze sie nie obrazisz...) - swietny jest!!!!!! Quote
Teklunia Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 ja sie za cielatko nie obraze... w koncu to nie mnie tak nazwalas ;) a co do logowania - to slyszalam ze kilka osob ma klopoty. Ja na szczescie do tej pory nie mialam (odpukuje w niemalowane! tylko lekko poolakierowane) Quote
Teklunia Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Halo o Ala przyjechala z prezentami :) ale chyba przemknelas nad moim domkiem i zapomnialas zrzucic paczuszke, bo rozgladam sie, ale zadnego prezentu nie widze :-? Quote
Alka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Teklunia, do wieczora powinien dotrzec ... :wink: :D Quote
Patka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 JA TU SOBIE WCHODZE UROCZEGO FUTRZAJKA POOGLąDAć A TU NIELEGALNE WALKI PSóW :o :wink: SUPER FOTKI A TE PREZENTY TO JADą PEWNIE ... KURIEREM ... :wink: [/url] Quote
Teklunia Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Patka napisał(a):JA TU SOBIE WCHODZE UROCZEGO FUTRZAJKA POOGLąDAć A TU NIELEGALNE WALKI PSóW :o :wink: SUPER FOTKI A TE PREZENTY TO JADą PEWNIE ... KURIEREM ... :wink: O kurcze :oops: Patka nie wydaj mnie, prosze!!! Wiesz, ja ostatnio pracy nie mam, to chociaz na organizowaniu takich wlak sobie dorabiam ;) A prezent dotarl, Ala miala racje :) Idziemy z TZem do teatru dzis wieczorem - taka nam Mikolaj frajde zafundowal! Quote
Teklunia Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Patka napisał(a):ale macie fajosko miłego Mikołaja :) fakt, pomysl mial Mikolaj swietny, ale spektakl... coz, wole to pominac milczeniem ;) mimo tego wieczor byl bardzo mily :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 a na czym byliście Kasiu? Pewnie coś fajnego, bo zadowolona wróciłaś :lol: Quote
Teklunia Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 zadowolona jestem, bo mam mily dzien :D a sztuka "Zmierzch" Izaaka Babla, taki ponury moralitet dla ambitnych... Wiec zdecydowanie nie to na co mialam ochote ;) Ale nie bylo tak zle - nie zasnelam ani nie wyszlam w polowie :lol: Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 chyba sie przypomnimy... Tenek podczas zabiegow pielegnacyjnych, czyli tak mala kuleczka ;): Quote
sota36 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ale ma "wyspastowane" stopki - az mu sie blyszcza!! Quote
Recommended Posts