panienkabubu Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Kasiu, czy Ty przespalas caly dzien? :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Kasiu , byłaś u TENka czy na jakimś extra spacerku z TZtem :razz: Quote
Teklunia Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 czesc dziewczynki :) jetsem juz. dzis u Tena nie bylam, bo jakos tak mi leniwie i nic mi sie nie chce... [quote name='panienkabubu']Kasiu, czy Ty przespalas caly dzien? :razz: :evil_lol:a nieee ;) spalam tylko do 11 z minutami, a potem caly dzien jezdzilam po miescie, a wieczorkiem uprawialam slodkie lenistwo :lol: Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Teklunia']i Tenulcia na koniec :) :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co to za figura :razz: Quote
Teklunia Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co to za figura :razz:szedł sie psitulic do panci :p Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Teklunia']spalam tylko do 11 z minutami, a potem caly dzien jezdzilam po miescie, a wieczorkiem uprawialam slodkie lenistwo :lol: dobrze, ze tylko lenistwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='panienkabubu']dobrze, ze tylko lenistwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:oj Ty Ty :nono: Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Teklunia'] Śliczne brateczki Kasiu!:loveu: Quote
panienkabubu Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Teklunia napisał(a):oj Ty Ty :nono: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no coooooooooo:eviltong: :eviltong: Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='an3czka']Śliczne brateczki Kasiu!:loveu: hihi ja powiem więcej śliczne brateczki, prymulka, mahonia i barwinek :loveu: A TENuś :loveu: cześc śliczny futrzaczku :p Quote
Teklunia Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu dziś też uprawiasz :razz:lenistwo;)usiluje, ale co chwila cos mi przerywa i nici z mojego leniuchowania :angryy: [quote name='Gosiek']hihi ja powiem więcej śliczne brateczki, prymulka, mahonia i barwinek :loveu: Gosia, jestem pod wrazeniem :lol: Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Teklunia napisał(a): Gosia, jestem pod wrazeniem :lol:A czemu? wszystko mam w ogródku :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Teklunia napisał(a):usiluje, ale co chwila cos mi przerywa i nici z mojego leniuchowania :angryy: cos? czy ktos? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Gosiek']A czemu? wszystko mam w ogródku :evil_lol:moja mama tak samo :) [quote name='panienkabubu']cos? czy ktos? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:a Ty jak zwykle tylko o jednym ;) przeszkadzaly mi to zakupy, to robienie obiadu, to jedzenie go itd :lol: [quote name='AlKil']Pozdrów od nas Tenulka..:loveu:ooo, dziekuje slicznie :) na pewno przekaze :) [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór Kasiu ! :pdobry wieczor Haniu! milo Cie widziec :) [quote name='PIKA']Cześć Kasiu :) Jak tam Twoje lenistwo? :razz:skonczylo sie... caly wieczor latalm i zalatwialam rozne sprawy :razz: a tak przy okazji... wczoraj wieczorem zareczylismy sie z TZem... postanowlsmy skonczyc z zyciem na kocia łape ;) Quote
Aga i Tajga Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 jeee!! wielkie gratki teraz bedzie zycie na psia lape z TZem oczywiscie :)) Quote
Teklunia Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Aga i Tajga napisał(a):jeee!! wielkie gratki teraz bedzie zycie na psia lape z TZem oczywiscie :))dzieki :D na psia lape? to mi sie podoba :p Quote
PIKA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Teklunia'] a tak przy okazji... wczoraj wieczorem zareczylismy sie z TZem... postanowlsmy skonczyc z zyciem na kocia łape ;) To mam wspólczuc, czy gratulowac? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 PIKA napisał(a):To mam wspólczuc, czy gratulowac? :evil_lol:o Ty! nie mow tak, bo odwolam wszystko... ze strachu ;) Quote
Recommended Posts