Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciesze sie ze sie Wam tak kupa futra podoba :) ogon mam rzeczywiscie fajowy :p

[quote name='panienkabubu']Raaaaaaaaaju, jaki Tenek jest faaaajny .... taką ma sieersc dlugą i ten ogon taki puchaty ... No miodzio... Pewnie Ci sie teskni za nim Kasiu,hm?teskni sie, ale nie za bardzo, bo codziennie do neigo jezdze chociaz na chwilke... ale brakuje go w domu. nic nie lazi i sie nie tuli do nogi...

[quote name='anetta']:loveu::loveu::loveu::loveu:

TAk sie zastanawiam :lol: Wysylalas juz jakis foty z domku na paluchowa stronke? Moze teraz jest ten odpowiedni momen..?:cool3:wysylalam juz pare miesiecy temu, a i tak bylo juz widac niesamowita roznice :)

a'propos ogonow to cos znalazlam:

ogon Tena I dnia u nas:

ogon teraz:

Posted

Magda, chcialas powiedziec nie ten sam ogon :evil_lol: A po za tym to nie byl ogon psa tylko szczurka :)

Teklunia, ja bym im wyslala terazniejsza fote, padna na twarze jak go zobacza :multi:

Posted

Witajcie Kasiu i Tenulku ! :multi:

Trzeba przyznać ,że ogonek Tenusia przeszedł zawrotną metamorfozę ...:thumbs:

Wielkie uznanie dla Ciebie Kasiu ,że w tak krótkim czasie "postawiłaś " Tena na nogi.Uroczy psiak ...:loveu::loveu::loveu:

a co do Waszej decyzji, uważam ,że jak najbardziej słuszna.

Posted

[quote name='Teklunia']to ten sam Ten :lol:

wooow - niesamowite

wiesz Kasiu - TENuś tak sie zmieniał z dnia na dzień - na naszych oczach ze tej przemiany właściwie nie było widać.. ale porównanie na fotkach wywołało u mnei szok :crazyeye:

Posted

Faktycznie , porównując foty , aż nie chce się wierzyc ,że to ten sam pies...:shake:

Kasiu, to wasza zasługa ,że Tenuś tak wypiekniał :loveu:

Posted

Gosiek napisał(a):
wooow - niesamowite

wiesz Kasiu - TENuś tak sie zmieniał z dnia na dzień - na naszych oczach ze tej przemiany właściwie nie było widać.. ale porównanie na fotkach wywołało u mnei szok :crazyeye:

Alka napisał(a):
Faktycznie , porównując foty , aż nie chce się wierzyc ,że to ten sam pies...:shake:

Kasiu, to wasza zasługa ,że Tenuś tak wypiekniał :loveu:

dzieki dziewczynki, ale niewiele trzeba bylo zrobic... tylko wyczesac i dawac jesc ;) reszta tkwila w nim od poczatku :)

Posted

Gosiek napisał(a):
wooow - niesamowite

:mdleje:
no ja też padłam........

Posted

[quote name='Teklunia']to ten sam Ten :lol:

Niesamowite :-o Jak on się zmienił :-o
Aż ciężko uwierzyć że to ten sam pies. Teraz jest piękny :loveu:

Posted

[quote name='Koma']Niesamowite :-o Jak on się zmienił :-o
Aż ciężko uwierzyć że to ten sam pies. Teraz jest piękny :loveu:

chcesz powiedziec, ze kiedys nie był? :mad: :mad: :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']:mdleje:
no ja też padłam........wstawaj, wstawaj ;)

[quote name='Koma']Niesamowite :-o Jak on się zmienił :-o
Aż ciężko uwierzyć że to ten sam pies. Teraz jest piękny :loveu: :p:p:p dzieki Koma :) teraz jest piekny, a wtedy byl gapciowaty i biedniutki i to nas ujelo :loveu:

[quote name='madzia18sosnowiec']

kasia a moja gaja taki ogonek ma caaaały czas :-(oj nie przesadzaj :mad: Gajka ma kudelki na ogonku jak nalezy!
;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
chcesz powiedziec, ze kiedys nie był? :mad: :mad: :eviltong: :evil_lol:
hihihi ;) dziekuje za bronienie honoru (i urody ;)) mojego psa :p

Posted

panienkabubu napisał(a):
jesteś mi za to winna jedną książkę :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
masz to jak w banku ;)

Posted

Teklunia Twoj briardziuch jest piekny, po prostu idzi sie zakochac (jak w kazdym zreszta) ja sama mam dwa wiec wiem jakie one sa kochane.
A te zmiany w jego wygladzie sa fantastyczne wyglada super i to w tak krutkim czasie.
Czekam na kolejne zdjecia

Posted

Teklunia napisał(a):
oj nie przesadzaj :mad: Gajka ma kudelki na ogonku jak nalezy!
;)

nie przesadzam, gajek ma szczurzy ogonek :oops: zastanawiałam sie czy jej nie wygolic i moze odrosnie ładny, ale chyba nic z tego, nie chce jej jeszcze dodatkowo moim ciachaniem skrzywidzic:eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']nie przesadzam, gajek ma szczurzy ogonek :oops: zastanawiałam sie czy jej nie wygolic i moze odrosnie ładny, ale chyba nic z tego, nie chce jej jeszcze dodatkowo moim ciachaniem skrzywidzic:eviltong:no, moze gdybys jej lekko podcieniowala, zrobila pazurki od spodu, moze jakis przedzialek... albo loczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Aga i Tajga']Teklunia Twoj briardziuch jest piekny, po prostu idzi sie zakochac (jak w kazdym zreszta) ja sama mam dwa wiec wiem jakie one sa kochane.
A te zmiany w jego wygladzie sa fantastyczne wyglada super i to w tak krutkim czasie.
Czekam na kolejne zdjeciaDziekuje slicznie za komplementy dla Tena :) Twoje dziewczyny ogladam regularnie i jestem nimi zachwycona :loveu:

i Tenek na dzien dobry :lol:

a zaraz sie zbieram i do niego jade :)