panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Raaaaaaaaaju, jaki Tenek jest faaaajny .... taką ma sieersc dlugą i ten ogon taki puchaty ... No miodzio... Pewnie Ci sie teskni za nim Kasiu,hm? Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 ciesze sie ze sie Wam tak kupa futra podoba :) ogon mam rzeczywiscie fajowy :p [quote name='panienkabubu']Raaaaaaaaaju, jaki Tenek jest faaaajny .... taką ma sieersc dlugą i ten ogon taki puchaty ... No miodzio... Pewnie Ci sie teskni za nim Kasiu,hm?teskni sie, ale nie za bardzo, bo codziennie do neigo jezdze chociaz na chwilke... ale brakuje go w domu. nic nie lazi i sie nie tuli do nogi... [quote name='anetta']:loveu::loveu::loveu::loveu: TAk sie zastanawiam :lol: Wysylalas juz jakis foty z domku na paluchowa stronke? Moze teraz jest ten odpowiedni momen..?:cool3:wysylalam juz pare miesiecy temu, a i tak bylo juz widac niesamowita roznice :) a'propos ogonow to cos znalazlam: ogon Tena I dnia u nas: ogon teraz: Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Teklunia'] ogon Tena I dnia u nas: ogon teraz: Kasia chyba pomylilas zdjecia.:evil_lol: Przeciez to nie ten sam pies:crazyeye: Quote
anetta Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Magda, chcialas powiedziec nie ten sam ogon :evil_lol: A po za tym to nie byl ogon psa tylko szczurka :) Teklunia, ja bym im wyslala terazniejsza fote, padna na twarze jak go zobacza :multi: Quote
Alka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Witajcie Kasiu i Tenulku ! :multi: Trzeba przyznać ,że ogonek Tenusia przeszedł zawrotną metamorfozę ...:thumbs: Wielkie uznanie dla Ciebie Kasiu ,że w tak krótkim czasie "postawiłaś " Tena na nogi.Uroczy psiak ...:loveu::loveu::loveu: a co do Waszej decyzji, uważam ,że jak najbardziej słuszna. Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Magda_Miki']Kasia chyba pomylilas zdjecia.:evil_lol: Przeciez to nie ten sam pies:crazyeye:to ten sam Ten :lol: Quote
Gosiek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Teklunia']to ten sam Ten :lol: wooow - niesamowite wiesz Kasiu - TENuś tak sie zmieniał z dnia na dzień - na naszych oczach ze tej przemiany właściwie nie było widać.. ale porównanie na fotkach wywołało u mnei szok :crazyeye: Quote
Alka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Faktycznie , porównując foty , aż nie chce się wierzyc ,że to ten sam pies...:shake: Kasiu, to wasza zasługa ,że Tenuś tak wypiekniał :loveu: Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Gosiek napisał(a):wooow - niesamowite wiesz Kasiu - TENuś tak sie zmieniał z dnia na dzień - na naszych oczach ze tej przemiany właściwie nie było widać.. ale porównanie na fotkach wywołało u mnei szok :crazyeye: Alka napisał(a):Faktycznie , porównując foty , aż nie chce się wierzyc ,że to ten sam pies...:shake: Kasiu, to wasza zasługa ,że Tenuś tak wypiekniał :loveu: dzieki dziewczynki, ale niewiele trzeba bylo zrobic... tylko wyczesac i dawac jesc ;) reszta tkwila w nim od poczatku :) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 kasia a moja gaja taki ogonek ma caaaały czas :-( Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Gosiek napisał(a):wooow - niesamowite wiesz Kasiu - TENuś tak sie zmieniał z dnia na dzień - na naszych oczach ze tej przemiany właściwie nie było widać.. ale porównanie na fotkach wywołało u mnei szok :crazyeye: :mdleje: no ja też padłam........ Quote
Koma Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Teklunia']to ten sam Ten :lol: Niesamowite :-o Jak on się zmienił :-o Aż ciężko uwierzyć że to ten sam pies. Teraz jest piękny :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Koma']Niesamowite :-o Jak on się zmienił :-o Aż ciężko uwierzyć że to ten sam pies. Teraz jest piękny :loveu: chcesz powiedziec, ze kiedys nie był? :mad: :mad: :eviltong: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='panienkabubu']:mdleje: no ja też padłam........wstawaj, wstawaj ;) [quote name='Koma']Niesamowite :-o Jak on się zmienił :-o Aż ciężko uwierzyć że to ten sam pies. Teraz jest piękny :loveu: :p:p:p dzieki Koma :) teraz jest piekny, a wtedy byl gapciowaty i biedniutki i to nas ujelo :loveu: [quote name='madzia18sosnowiec'] kasia a moja gaja taki ogonek ma caaaały czas :-(oj nie przesadzaj :mad: Gajka ma kudelki na ogonku jak nalezy! ;) Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 panienkabubu napisał(a):chcesz powiedziec, ze kiedys nie był? :mad: :mad: :eviltong: :evil_lol:hihihi ;) dziekuje za bronienie honoru (i urody ;)) mojego psa :p Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Teklunia napisał(a):hihihi ;) dziekuje za bronienie honoru (i urody ;)) mojego psa :p jesteś mi za to winna jedną książkę :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 panienkabubu napisał(a):jesteś mi za to winna jedną książkę :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: masz to jak w banku ;) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Teklunia napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: masz to jak w banku ;) ja Pana Tadeusza lubię czytać ;) haha! Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 panienkabubu napisał(a):ja Pana Tadeusza lubię czytać ;) haha!ohoho, tak z grubej rury ;) wiesz ze po takiej duzej lekturze to rano moze glowka bolec? ;) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Teklunia napisał(a):ohoho, tak z grubej rury ;) wiesz ze po takiej duzej lekturze to rano moze glowka bolec? ;) Jaka tam duża, tylko I księga przecież ;-) Quote
Aga i Tajga Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Teklunia Twoj briardziuch jest piekny, po prostu idzi sie zakochac (jak w kazdym zreszta) ja sama mam dwa wiec wiem jakie one sa kochane. A te zmiany w jego wygladzie sa fantastyczne wyglada super i to w tak krutkim czasie. Czekam na kolejne zdjecia Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Teklunia napisał(a):oj nie przesadzaj :mad: Gajka ma kudelki na ogonku jak nalezy! ;) nie przesadzam, gajek ma szczurzy ogonek :oops: zastanawiałam sie czy jej nie wygolic i moze odrosnie ładny, ale chyba nic z tego, nie chce jej jeszcze dodatkowo moim ciachaniem skrzywidzic:eviltong: Quote
Teklunia Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']nie przesadzam, gajek ma szczurzy ogonek :oops: zastanawiałam sie czy jej nie wygolic i moze odrosnie ładny, ale chyba nic z tego, nie chce jej jeszcze dodatkowo moim ciachaniem skrzywidzic:eviltong:no, moze gdybys jej lekko podcieniowala, zrobila pazurki od spodu, moze jakis przedzialek... albo loczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Aga i Tajga']Teklunia Twoj briardziuch jest piekny, po prostu idzi sie zakochac (jak w kazdym zreszta) ja sama mam dwa wiec wiem jakie one sa kochane. A te zmiany w jego wygladzie sa fantastyczne wyglada super i to w tak krutkim czasie. Czekam na kolejne zdjeciaDziekuje slicznie za komplementy dla Tena :) Twoje dziewczyny ogladam regularnie i jestem nimi zachwycona :loveu: i Tenek na dzien dobry :lol: a zaraz sie zbieram i do niego jade :) Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Teklunia']a'propos ogonow to cos znalazlam: ogon Tena I dnia u nas: ogon teraz: O kurde!:crazyeye: Quote
Recommended Posts