panienkabubu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia co z tymi ksiązkami?ile litrów :eviltong: Madzia, ale ja mam nadzieje, ze Ty wiesz, ze pijemy CZYSTĄ :p Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 panienkabubu napisał(a):Madzia, ale ja mam nadzieje, ze Ty wiesz, ze pijemy CZYSTĄ :p no czystrza jest niz u nas napewno :cool3: bo u mnie ostatnio taaaaki syf ze hoo :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Kasiu gdzie jesteś? Czyzby w odwiedzinach u Tenka ? :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']Kasiu gdzie jesteś? Czyzby w odwiedzinach u Tenka ? :razz: to może nowe foty będą :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahah dobra, juz pakuje ksiazki, tylko chciałabym wiedziec ile litrów tych ksiazek mam wziasc :evil_lol: :evil_lol:tyle ile jestes w stanie sie nauczyc... ale nie wiem czy jest sesn je wiezc ze soba, bo u nas tez sa ksiegarnie... nawet calodobowe ;) [quote name='g_o_n_i_a']Hej Kasiu!! :multi: Cudny Tenulek... Pokazuje ślicznie ząbki :cool3:czesc Gosienko :) [quote name='panienkabubu'] Kasiu, a bede miała jak wrócić do domu? /Bielany/ ;)jasne ze tak! moj TZ pic nie bedzie wiec moze robic za kierowce ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='panienkabubu']Aha i gdzie spi Madzia z tezetem, bo u mnie brak wolnych miejsc, na 38 m2 kwadratowych spia juz cztery osoby :razz:a co to znaczy "u mnie"? gdzie Ty masz zamiar spac? u mnie jest wolna kanapa, wiec jakby co... :) [quote name='PIKA']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Kasiu :multi:czesc Piko :) [quote name='mmbbaj']Oj to tak samo jak Bajan! Wlecze się na spacerze jak stary dziadek :evil_lol: Co to będzie jak zaczną się prawdziwe upały :cool3: Ja widzę, że on lepiej znosił silne mrozy niż taka ciepłotę :cool1: Witaj Kasieńko :multi:witaj Gosiu :) "na szczescie" dla psow upalu dzis nie bylo :evil_lol: [quote name='PIKA']Kasiu gdzie jesteś? Czyzby w odwiedzinach u Tenka ? :razz:nie, dzis os rana bylismy na super spotkaniu z TZta klasa z liceum :lol: super tak sie zobaczyc z niektorymi po 10 latach :) [quote name='panienkabubu']Madzia, ale ja mam nadzieje, ze Ty wiesz, ze pijemy CZYSTĄ :pczysta wiedze!!! ;) Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Witaj Kasiu we własnej Galerii:p :oops:o rany ja będę miala za rok 25 lat po maturze :oops:co 5 lat organizujemy sobie spotkanka :p Quote
panienkabubu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Teklunia napisał(a):tyle ile jestes w stanie sie nauczyc... ale nie wiem czy jest sesn je wiezc ze soba, bo u nas tez sa ksiegarnie... nawet calodobowe ;) Macie żabki? hehehe, kupimy, kupimy u was :) Madzia, przeciez moglyby sie potłuc w podrozy :P Teklunia napisał(a):jasne ze tak! moj TZ pic nie bedzie wiec moze robic za kierowce ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie ma to jak bycie poszkodowanym ;d;d;d Teklunia napisał(a):a co to znaczy "u mnie"? gdzie Ty masz zamiar spac? no u siostry! ;) bo ja do wawy na dwa dni przyjezdzam i 4tego lecimy razem z siostra i jej mezem na majorke ;) wracamy 11tego, wiec potem mozemy dalej pic u Was, Kasiu :evil_lol: :evil_lol: Teklunia napisał(a):u mnie jest wolna kanapa, wiec jakby co... :) o to moze Madzia z jej TZem sie załapią ;) Teklunia napisał(a):czysta wiedze!!! ;) no tylko nie mówcie, ze tam u was w wawie to nie czytacie pana tadeusza!! ;) Quote
panienkabubu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj Kasiu we własnej Galerii:p :oops:o rany ja będę miala za rok 25 lat po maturze :oops:co 5 lat organizujemy sobie spotkanka :p ups, to ja chyba popełniałam nietakt zwracając się per "Ty". Dobry wieczór Pani Alicjo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Teklunia napisał(a):tyle ile jestes w stanie sie nauczyc... ale nie wiem czy jest sesn je wiezc ze soba, bo u nas tez sa ksiegarnie... nawet calodobowe ;) hahaha ale u nas troche inne ksiązki są :cool3: sama zobaczysz :eviltong: Teklunia napisał(a):jasne ze tak! moj TZ pic nie bedzie wiec moze robic za kierowce ;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moj tez abstynent, tzw. szlaban :p Teklunia napisał(a):czysta wiedze!!! ;-) ja wprawdzie po maturze bede i kasia tez, ale troche czystej wiedzy nam nie zaszkodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 czesc ludzie :) zimno dzis i tak siakos nie wiosennie :shake: dobrze chociaz ze sloneczko swieci... [quote name='Alicjarydzewska']Witaj Kasiu we własnej Galerii:p :oops:o rany ja będę miala za rok 25 lat po maturze :oops:co 5 lat organizujemy sobie spotkanka :p to bedzie pewnie impreza wielka :D a moja klasa, az wstyd sie przyznac, nie spotkala sie ani razu od skonczenia szkoly :-( za to z podstawowkowiczami mamy kontakt :) [quote name='panienkabubu'] no u siostry! ;) bo ja do wawy na dwa dni przyjezdzam i 4tego lecimy razem z siostra i jej mezem na majorke ;) wracamy 11tego, wiec potem mozemy dalej pic u Was, Kasiu :evil_lol: :evil_lol: dziekuje za wyjasnienie, cuje sie doinformowana :lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] moj tez abstynent, tzw. szlaban :p moj nie abstynent, ale czesto za kierowce robi, wiec nie moze :) weekendowy pan pies : Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Teklunia'] weekendowy pan pies : Kasiu Tenuś bardzo pasuje do leśnej scenerii. Prawdziwy z niego "leśny człowiek":lol: Quote
Teklunia Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']Kasiu Tenuś bardzo pasuje do leśnej scenerii. Prawdziwy z niego "leśny człowiek":lol:no :D ma tez maskujace barwy :lol: Quote
Alka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj Kasiu we własnej Galerii:p :oops:o rany ja będę miala za rok 25 lat po maturze :oops:co 5 lat organizujemy sobie spotkanka :p kurcze,ja tak samo :oops:, jak ten czas leci... Przykro, ale nie mieliśmy jeszcze żadnego spotkania:placz: za to za tydzień odwiedza mnie koleżanka:multi:, z która nie widziałam się ok. 20 lat, ciekawe czy się poznamy...;) witajcie Kasiu i Tenulku ,życzymy Wam miłego dnia ! :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 hahahahahahhaha minka swietnaaaaaa, boooski tenulek, a ten jego puszysty ogonek, to sama poezja :loveu: czesc kasia:buzi: Quote
Teklunia Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 czesc Alusia i Madzia :multi: jeszcze w lesie... teraz sobie siedze, bo jakies paskudztwo mnie udziabalo :angryy: ale nawet w takich sytuacjach usmiech nie zlazi mi z pyska :p łapiszcze na lesnej ściółce: nie mam mnie :lol: i znowu mnie swedzi :razz: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Teklunia'] nie mam mnie :lol: Komponuje się tak dobrze, że go wcale nie widać:lol: Rzekłabym, że zlał się z drzewem:eviltong: Quote
Teklunia Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']Komponuje się tak dobrze, że go wcale nie widać:lol: Rzekłabym, że zlał się z drzewem:eviltong:taaa... to jest psi tajny agent :lol: Quote
PIKA Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 jaka kupa trzęsącego się futra :evil_lol: cześć Kasiu :multi: Quote
anetta Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :loveu: jego wlos rosnie w zastraszajacym tempie :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Teklunia'] kasia pokazac ci co dzisiaj gajek robił?:cool3: prosze cie bardzio :p Quote
Magda Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Cześć Kasiu! Widze, ze wybraliscie sie do lasku na spacerek:cool3: Ale z niego agent:evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='PIKA']jaka kupa trzęsącego się futra :evil_lol: cześć Kasiu :multi:kupa futra z wielka duszą ;) [quote name='g_o_n_i_a'] Drapu drapu i morda się śmieje :loveu: to pies, ktory potrafi sie cieszyc drobnymi przyjemnosciami :D [quote name='anetta']:loveu: jego wlos rosnie w zastraszajacym tempie :loveu:tak... i kołtunia sie tez w zastraszajacym :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:ale ufaflunione pycho ;)no wlasnie :D podoba mi sie to zdjecie, bo pokazuje jaki "uroczy" jest Tenek w rzeczywistosci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz juz sie zegnam i uciekam do wanny :) Quote
Teklunia Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] rany, Magda :crazyeye: na tych zdjeciach sa IDENTYCZNI!!! niesamowite:-o [quote name='Magda_Miki']Cześć Kasiu! Widze, ze wybraliscie sie do lasku na spacerek:cool3: Ale z niego agent:evil_lol:mow mu Ten. Pies Ten... ;) Quote
Recommended Posts