Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahah dobra, juz pakuje ksiazki, tylko chciałabym wiedziec ile litrów tych ksiazek mam wziasc :evil_lol: :evil_lol:tyle ile jestes w stanie sie nauczyc... ale nie wiem czy jest sesn je wiezc ze soba, bo u nas tez sa ksiegarnie... nawet calodobowe ;)
[quote name='g_o_n_i_a']Hej Kasiu!! :multi:

Cudny Tenulek... Pokazuje ślicznie ząbki :cool3:czesc Gosienko :)

[quote name='panienkabubu']
Kasiu, a bede miała jak wrócić do domu? /Bielany/ ;)jasne ze tak! moj TZ pic nie bedzie wiec moze robic za kierowce ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='panienkabubu']Aha i gdzie spi Madzia z tezetem, bo u mnie brak wolnych miejsc, na 38 m2 kwadratowych spia juz cztery osoby :razz:a co to znaczy "u mnie"? gdzie Ty masz zamiar spac?

u mnie jest wolna kanapa, wiec jakby co... :)

[quote name='PIKA']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Kasiu :multi:czesc Piko :)

[quote name='mmbbaj']Oj to tak samo jak Bajan! Wlecze się na spacerze jak stary dziadek :evil_lol: Co to będzie jak zaczną się prawdziwe upały :cool3: Ja widzę, że on lepiej znosił silne mrozy niż taka ciepłotę :cool1:

Witaj Kasieńko :multi:witaj Gosiu :) "na szczescie" dla psow upalu dzis nie bylo :evil_lol:

[quote name='PIKA']Kasiu gdzie jesteś?

Czyzby w odwiedzinach u Tenka ? :razz:nie, dzis os rana bylismy na super spotkaniu z TZta klasa z liceum :lol: super tak sie zobaczyc z niektorymi po 10 latach :)

[quote name='panienkabubu']Madzia, ale ja mam nadzieje, ze Ty wiesz, ze pijemy CZYSTĄ :pczysta wiedze!!! ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
tyle ile jestes w stanie sie nauczyc... ale nie wiem czy jest sesn je wiezc ze soba, bo u nas tez sa ksiegarnie... nawet calodobowe ;)

Macie żabki? hehehe, kupimy, kupimy u was :) Madzia, przeciez moglyby sie potłuc w podrozy :P

Teklunia napisał(a):
jasne ze tak! moj TZ pic nie bedzie wiec moze robic za kierowce ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie ma to jak bycie poszkodowanym ;d;d;d

Teklunia napisał(a):
a co to znaczy "u mnie"? gdzie Ty masz zamiar spac?

no u siostry! ;) bo ja do wawy na dwa dni przyjezdzam i 4tego lecimy razem z siostra i jej mezem na majorke ;) wracamy 11tego, wiec potem mozemy dalej pic u Was, Kasiu :evil_lol: :evil_lol:

Teklunia napisał(a):
u mnie jest wolna kanapa, wiec jakby co... :)

o to moze Madzia z jej TZem sie załapią ;)

Teklunia napisał(a):
czysta wiedze!!! ;)

no tylko nie mówcie, ze tam u was w wawie to nie czytacie pana tadeusza!! ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witaj Kasiu we własnej Galerii:p
:oops:o rany ja będę miala za rok 25 lat po maturze :oops:co 5 lat organizujemy sobie spotkanka :p

ups, to ja chyba popełniałam nietakt zwracając się per "Ty".

Dobry wieczór Pani Alicjo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
tyle ile jestes w stanie sie nauczyc... ale nie wiem czy jest sesn je wiezc ze soba, bo u nas tez sa ksiegarnie... nawet calodobowe ;)

hahaha ale u nas troche inne ksiązki są :cool3: sama zobaczysz :eviltong:

Teklunia napisał(a):
jasne ze tak! moj TZ pic nie bedzie wiec moze robic za kierowce ;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

moj tez abstynent, tzw. szlaban :p

Teklunia napisał(a):
czysta wiedze!!! ;-)

ja wprawdzie po maturze bede i kasia tez, ale troche czystej wiedzy nam nie zaszkodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

czesc ludzie :)

zimno dzis i tak siakos nie wiosennie :shake: dobrze chociaz ze sloneczko swieci...

:oops:o rany ja będę miala za rok 25 lat po maturze :oops:co 5 lat organizujemy sobie spotkanka :p
to bedzie pewnie impreza wielka :D
a moja klasa, az wstyd sie przyznac, nie spotkala sie ani razu od skonczenia szkoly :-( za to z podstawowkowiczami mamy kontakt :)

[quote name='panienkabubu']
no u siostry! ;) bo ja do wawy na dwa dni przyjezdzam i 4tego lecimy razem z siostra i jej mezem na majorke ;) wracamy 11tego, wiec potem mozemy dalej pic u Was, Kasiu :evil_lol: :evil_lol:
dziekuje za wyjasnienie, cuje sie doinformowana :lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']
moj tez abstynent, tzw. szlaban :p
moj nie abstynent, ale czesto za kierowce robi, wiec nie moze :)

weekendowy pan pies :

Posted

kurcze,ja tak samo :oops:, jak ten czas leci...

Przykro, ale nie mieliśmy jeszcze żadnego spotkania:placz:

za to za tydzień odwiedza mnie koleżanka:multi:, z która nie widziałam się ok. 20 lat, ciekawe czy się poznamy...;)

witajcie Kasiu i Tenulku ,życzymy Wam miłego dnia !
:loveu:

Posted

czesc Alusia i Madzia :multi:

jeszcze w lesie...
teraz sobie siedze, bo jakies paskudztwo mnie udziabalo :angryy:

ale nawet w takich sytuacjach usmiech nie zlazi mi z pyska :p

łapiszcze na lesnej ściółce:

nie mam mnie :lol:

i znowu mnie swedzi :razz:

Posted

[quote name='an3czka']Komponuje się tak dobrze, że go wcale nie widać:lol:
Rzekłabym, że zlał się z drzewem:eviltong:taaa... to jest psi tajny agent :lol:

Posted

[quote name='PIKA']jaka kupa trzęsącego się futra :evil_lol:

cześć Kasiu :multi:kupa futra z wielka duszą ;)

[quote name='g_o_n_i_a']
Drapu drapu i morda się śmieje :loveu: to pies, ktory potrafi sie cieszyc drobnymi przyjemnosciami :D

[quote name='anetta']:loveu: jego wlos rosnie w zastraszajacym tempie :loveu:tak... i kołtunia sie tez w zastraszajacym :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:ale ufaflunione pycho ;)no wlasnie :D podoba mi sie to zdjecie, bo pokazuje jaki "uroczy" jest Tenek w rzeczywistosci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a teraz juz sie zegnam i uciekam do wanny :)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

rany, Magda :crazyeye: na tych zdjeciach sa IDENTYCZNI!!! niesamowite:-o

[quote name='Magda_Miki']Cześć Kasiu!
Widze, ze wybraliscie sie do lasku na spacerek:cool3:

Ale z niego agent:evil_lol:mow mu Ten. Pies Ten... ;)