Teklunia Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 czesc dziewczynki, ale dzis sliczna pogoda :) Ten tez zabaweczka cieszyl sie prze dwa dni, po czym gdzies ja rzucil i znowu przynosi starą, brudna pileczke tenisowa :D [quote name='panienkabubu']no tak jak myslalam, zle mnie zrozumialas :evil_lol: chodzi o to, ze nie dostalam o d Ciebie (Was :p) zadnych konkretnych dat ani godzin ani miejsc do spotkania :evil_lol: Ja prawdopodobnie bede juz w Wawie 1.06 :evil_lol: bo w koncu wtedy to juz wakacje :d czyli wstepnie wieczor 2giego, tak ?:) A masz tryb do robienia zdjec w ruchu?:razz: pokazesz mi go jak przyjade, wyczarujemy cos z nim :razz:Kasia, chyba nie ma sensu sie teraz konkretnie umawiac co do miejsca i godziny, bo to jeszcze kupa czasu... ale na 100% zarezerwuje sobie wieczory i popoludnia 1 i 2, wiec nie bedzie zadnego problemu ze spotkaniem :) PS: wlasnie takim trybem robilam te zdjecia ;) [quote name='Magda_Miki']Czesc Kasiu!! Oj powiem szczerze, ze mialam cykora, zeby tu przyjsc....tak dawno mnie nie bylo, ze az wstyd:oops: Mam nadzieje, ze jeszcze mnie nie skreslilas?:evil_lol: Powiem tak, kotecek slodki, ale Tenus lepsiejszy, za to ta glowo na patyku:crazyeye::crazyeye: Brr........ Postaram sie wpadac czesciej:cool3:no Magda, jeszcze 1 dzien i bym Cie skreslila ;) ale zdazylas wiec masz wybaczone i zapomniane ;) ciesze sie ze masz juz wiecej czasu i ze tu wpadlas :buzi: [quote name='panienkabubu']Kasiu, wymiziaj Tenulka jak bedziesz sie z Nim widziec :loveu: :loveu: dobranoooc :loveu: :loveu:bede za jakas godzinke i wymiziam :) [quote name='Maga100']a jaką? (10 a komputerowo-internetową :D administrowanie sieciami, uslugi sprzetowe, programowanie, szkolenia itp Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Cześć Kasiula :multi: U nas też dzisiaj piękna, słoneczna pogoda :loveu: Miłego dzioneczka życzymy i głaski Tenulkowi przesyłamy :loveu: Quote
PIKA Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Teklunia napisał(a): a komputerowo-internetową :D administrowanie sieciami, uslugi sprzetowe, programowanie, szkolenia itp To Maga się na pracownika nie nadaje :evil_lol: Cześć Kasiu :buzi: Pozdrow od nas Tenka :buzi: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 wrocilam :) pies szczesliwy, chociaz troszke mu dzis goraco bylo i szybko sie zmeczyl na spacerze :lol: a tu Tenek podczas codziennego rytuału jedzenia kajzerki :lol: niestety zanim wyjelam aparat zostaly juz tylko okruszki ;) i cwiatuszki :) Quote
anetta Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Trzeba bylo najpierw wyjac aparaci a dopiero pozniej kajzerke :mad: A tak to co, okruszki mamy :placz: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 anetta napisał(a):Trzeba bylo najpierw wyjac aparaci a dopiero pozniej kajzerke :mad: A tak to co, okruszki mamy :placz:za to Tenma pelny brzuszek i zadowolona mine :D Quote
an3czka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Teklunia']wrocilam :) pies szczesliwy, chociaz troszke mu dzis goraco bylo i szybko sie zmeczyl na spacerze :lol: a tu Tenek podczas codziennego rytuału jedzenia kajzerki :lol: niestety zanim wyjelam aparat zostaly juz tylko okruszki ;) i cwiatuszki :) O jaka buziulka mokra, sliczna:loveu: A kwiatuszki bardzo ładne:p Quote
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 pycholek koffany:loveu: Kasiu czy kwiatki to barwinek:razz: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Kasiu, byłam, obejrzałam, przeczytałam. Teraz całkuję - i mówię DOBRANOC ... Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 anetta napisał(a):Trzeba bylo najpierw wyjac aparaci a dopiero pozniej kajzerke :mad: A tak to co, okruszki mamy :placz: anettka bo ty nie wiesz przy takim piesku to trzeba kupic od razu 10 kajzerek zeby zdazyc ze zdjeciem, wiem z doswiadczenia :cool3: czesc kasiulka :buzi: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']pycholek koffany:loveu: Kasiu czy kwiatki to barwinek:razz: barwinek, zgadza sie :) bardzo go lubie za sliczny kolor i za to ze tak fajnie sie rozrasta :) [quote name='PIKA']ale zadowolony :loveu: Dobra buła byla :loveu:oj dobra, dobra :p to jedo najwiekszy przysmak :lol: [quote name='HankaRupczewska']Kasiu, byłam, obejrzałam, przeczytałam. Teraz całkuję - i mówię DOBRANOC ...czesc Haniu :multi: ciesze sie ze mnie nawiedzilas :lol: za calki dziekuje i odwzajemniam :lol; [quote name='madzia18sosnowiec']anettka bo ty nie wiesz przy takim piesku to trzeba kupic od razu 10 kajzerek zeby zdazyc ze zdjeciem, wiem z doswiadczenia :cool3: czesc kasiulka :buzi:czesc pracoholiczko ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Teklunia napisał(a):; czesc pracoholiczko ;) kasia mnie sie obiło o ucha ze ty impreze pijacką szykujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia mnie sie obiło o ucha ze ty impreze pijacką szykujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ja i pijacka impreza:roflt::roflt::roflt::roflt: ja sie raczej szykuje na lekcje picia, ktorej ma mi udzielic Twoja sasiadka :lol: a chcesz sie przylaczyc? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Teklunia napisał(a):ja i pijacka impreza:roflt::roflt::roflt::roflt: ja sie raczej szykuje na lekcje picia, ktorej ma mi udzielic Twoja sasiadka :lol: a chcesz sie przylaczyc? :cool3: hjahahahahahhaa jaaasne ze tak, tylko nie wiem, czy to przezyjemy jak sie tak bedziemy...dokształcac :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hjahahahahahhaa jaaasne ze tak, tylko nie wiem, czy to przezyjemy jak sie tak bedziemy...dokształcac :eviltong:coz... Ty, jako tegoroczna maturzystka, powinnas wiedziec najlepiej ze nauka to podstawa i niegdy nie wolno jej zaprzestac ;) dlatego nie wymiguj sie, tylko przyjezdzaj na korepetycje :lol: Quote
Maga100 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Teklunia'] a komputerowo-internetową :D administrowanie sieciami, uslugi sprzetowe, programowanie, szkolenia itp czyli będziesz siedziała całymi dniami w domu i gapiła się w komputer? :evil_lol: [quote name='PIKA']To Maga się na pracownika nie nadaje :evil_lol: a bo czemu tak sądzisz, moja droga Piko? :mad: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='Maga100']czyli będziesz siedziała całymi dniami w domu i gapiła się w komputer? :evil_lol: czyli niewiele sie zmieni ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Teklunia napisał(a): dlatego nie wymiguj sie, tylko przyjezdzaj na korepetycje :lol: hahah dobra, juz pakuje ksiazki, tylko chciałabym wiedziec ile litrów tych ksiazek mam wziasc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Hej Kasiu!! :multi: Cudny Tenulek... Pokazuje ślicznie ząbki :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 jak ja przylece na tą majorkę, to chyba tam umrę, już czuję mojego kaca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo 4tego lece :evil_lol: :evil_lol: dlatego 2giego mozemy pic :evil_lol: :evil_lol: bo chcialabym wytrzezwiec :evil_lol: :evil_lol: Kasiu, a bede miała jak wrócić do domu? /Bielany/ ;) Quote
panienkabubu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Aha i gdzie spi Madzia z tezetem, bo u mnie brak wolnych miejsc, na 38 m2 kwadratowych spia juz cztery osoby :razz: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100'] a bo czemu tak sądzisz, moja droga Piko? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Kasiu :multi: Quote
mmbbaj Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Teklunia']wrocilam :) pies szczesliwy, chociaz troszke mu dzis goraco bylo i szybko sie zmeczyl na spacerze :lol: Oj to tak samo jak Bajan! Wlecze się na spacerze jak stary dziadek :evil_lol: Co to będzie jak zaczną się prawdziwe upały :cool3: Ja widzę, że on lepiej znosił silne mrozy niż taka ciepłotę :cool1: Witaj Kasieńko :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 panienkabubu napisał(a):Aha i gdzie spi Madzia z tezetem, bo u mnie brak wolnych miejsc, na 38 m2 kwadratowych spia juz cztery osoby :razz: madzia z tz-tem spi, niewazne gdzie, wszakze są hotele :cool3: kasia co z tymi ksiązkami?ile litrów :eviltong: Quote
Recommended Posts