Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
cześc Kasiu !:multi:

Bądz pewna ,że jak się już na Śląsk wybierzesz to tak prędko Cię nie wypuścimy :razz:

buziaczki dla was!
Alu, trzymam Cie za slowo :lol:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Hi hi hi , no to ci przyjdzie przezimować na Ślasku ;)
bardzo chetnie :D
od Was to juz rzut beretem w gory na narty, wiec jak dla mnie to bomba :D

Posted

SwEet_LiLi napisał(a):
Ale nas dłógo nie było ...

Ale Matury były ... :mad:
wiem wiem... i to chyba jeszcze sie nie skonczyly, co? :lol:

ciesze sie ze jestes :)

Posted

SwEet_LiLi napisał(a):
Ja juz "prawie" mam za sobą ... Jeszcze tylko w środe ... Ustny Polski ... :diabloti:
bedziemy trzymac :kciuki:, wiec nie musisz sie wcale martwic ;)

Posted

Witam Młodzieży :cool3: :cool3:

Nadal nic nie wiem na temat tego mojego(sory, NASZEGO :evil_lol: ) picia w stolycy! :eviltong:

Gdzie, kiedy i o ktorej mam sie stawic? :razz:
Bo ja chetnie, chetnie :razz:
Haha :razz:

Tenulek pieeeekny, ale tak mysle sobie... Ostrosci to ten Twoj aparat nie umie ustawiac :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Witam Młodzieży :cool3: :cool3:

Nadal nic nie wiem na temat tego mojego(sory, NASZEGO :evil_lol: ) picia w stolycy! :eviltong:

Gdzie, kiedy i o ktorej mam sie stawic? :razz:
Bo ja chetnie, chetnie :razz:
Haha :razz:
no jak to nie wiesz? ja myslalam ze Ty masz jakis termin ustalony, kiedy bedziesz w Warszawie (ten 2.06.) i ze jak bedziesz, to dasz znac i sie spotkamy...

panienkabubu napisał(a):

Tenulek pieeeekny, ale tak mysle sobie... Ostrosci to ten Twoj aparat nie umie ustawiac :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
no masz racje - nie umie :shake::shake: moze go zareklamuje, hę? ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
no jak to nie wiesz? ja myslalam ze Ty masz jakis termin ustalony, kiedy bedziesz w Warszawie (ten 2.06.) i ze jak bedziesz, to dasz znac i sie spotkamy...

no tak jak myslalam, zle mnie zrozumialas :evil_lol:
chodzi o to, ze nie dostalam o d Ciebie (Was :p) zadnych konkretnych dat ani godzin ani miejsc do spotkania :evil_lol:
Ja prawdopodobnie bede juz w Wawie 1.06 :evil_lol: bo w koncu wtedy to juz wakacje :d
czyli wstepnie wieczor 2giego, tak ?:)

Teklunia napisał(a):
no masz racje - nie umie :shake::shake: moze go zareklamuje, hę? ;)

A masz tryb do robienia zdjec w ruchu?:razz: pokazesz mi go jak przyjade, wyczarujemy cos z nim :razz:

Posted

Cześć Kasiu :multi:

Tenusiow się chyba zabaweczka spodobala :razz:

[quote name='panienkabubu']się dobry wieczór mowi ;) :eviltong:

i jeszcze może mam dodac "Prosze Pani"? :crazyeye::eviltong:

Posted

Czesc Kasiu!!
Oj powiem szczerze, ze mialam cykora, zeby tu przyjsc....tak dawno mnie nie bylo, ze az wstyd:oops:
Mam nadzieje, ze jeszcze mnie nie skreslilas?:evil_lol:

Powiem tak, kotecek slodki, ale Tenus lepsiejszy, za to ta glowo na patyku:crazyeye::crazyeye: Brr........

Postaram sie wpadac czesciej:cool3:

Posted

ślicznosci - Tenuś zainteresowany zabaweczka jak widzę - a ile sie z niej cieszy? Axel zawsze jest szczęśliwy dostajac jakikolwiek prezent, którym bawi się ze 3 dni a potem bierze się za sprawdzone, stare piłeczki :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

Axel zawsze jest szczęśliwy dostajac jakikolwiek prezent, którym bawi się ze 3 dni a potem bierze się za sprawdzone, stare piłeczki :lol:

U nas jest to samo:roll: ale zaczelam chowac te stare zabawki i Miki musi sie bawic nowymi:evil_lol: (pozniej je oczywiscie wyciagam)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
U nas jest to samo:roll: ale zaczelam chowac te stare zabawki i Miki musi sie bawic nowymi:evil_lol: (pozniej je oczywiscie wyciagam)
u nas starych zabawek leży już całe pudło ale... ja niestety jestem hmmm dziwna i nie potrafię sie oprzec kupnu nowych zabawek raz na jakiś czas.. ostatnio kupiłam baaardzo kolorową szmacianą pileczkę z dzwoneczkiem w środku - jak by nie bylo piłka była dla dzieci :oops: a wypatrzyłam ją na wystawie w kiosku :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']u nas starych zabawek leży już całe pudło ale... ja niestety jestem hmmm dziwna i nie potrafię sie oprzec kupnu nowych zabawek raz na jakiś czas.. ostatnio kupiłam baaardzo kolorową szmacianą pileczkę z dzwoneczkiem w środku - jak by nie bylo piłka była dla dzieci :oops: a wypatrzyłam ją na wystawie w kiosku :evil_lol:

Ja uwazam, ze takie sa najlepsze. Te niektore psie to wogle nie sa atrakcyjne dla pupila. Miki woli pluszowe misie (oczywiscie moje), choc ma swoja kaczke i pilke ze sznurkami.

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja uwazam, ze takie sa najlepsze. Te niektore psie to wogle nie sa atrakcyjne dla pupila. Miki woli pluszowe misie (oczywiscie moje), choc ma swoja kaczke i pilke ze sznurkami.
tak, no i bardzo czesto bywa tak ze te "psie" zabawki są o wiele droższe :diabloti:
Ostatnio córa kupiła w szkolnym sklepiku piłeczke dla Axia (za 2,50zł )z porządnej pianki - nie jest bardzo mięciutka więc Ax jej nie skubie - a w zoologu kupuję Axiowi piłeczki po 6zł i niestety obskubuje je :mad: i po miesiacu nie mają juz koloru i wygladają koszmarnie :shake:

Posted

Nie no PIKA, wystarczy "Szanowna Kasiu" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jesli chodzi o zabawki, to musze z przykroscia stwierdzic, ze mój Ben nie potrafi się bawić :( ma u siebie dwie piłki, patyków w pierony, jednego pluszowego misia, rozgryzioną papryczkę gumową, do tego ma jeszcze kilka plastikowych doniczek (kiedyś miał manię rozgryzania)...
I nie bawi się tym :(
ma jeden patyk, którym bawimy się tylko wtedy kiedy ja chcę, chowam go w momencie kiedy Ben jest najbardziej podkrecony "zabawą" (a raczej wąchaniem go :roll: ), jak wyciagam go po jakims czasie, to nie ma reakcji :roll:
Jak rzuce Benowi patyk albo cokolwiek, by pobiegl i sie pobawil, to moge zapomniec o tym, ze raczy ruszyć swój wielki tyłek, zeby isc po to i mi przyniesc :roll:
Nie wiem czemu, ale jego takie rzeczy nie kreca, juz wyrósł chyba z tego :eviltong:
zreszta, on nigdy sie nie bawil zabawkami :P

Posted

[quote name='panienkabubu']

Nie wiem czemu, ale jego takie rzeczy nie kreca, juz wyrósł chyba z tego :eviltong:
zreszta, on nigdy sie nie bawil zabawkami :P

W końcu to facet, co innego go kręci a nie jakas gumowa zabawka :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

Magda, ale ja najwczesniej w zime przyjade :oops: wiec na razie mozesz odpuscc czekanie ;) tylko nie zapomnij, ze kiedys w koncu sie zjawie :eviltong:

kochaaaaaaana to ja do tego czasu jeszcze z tysiac razy sie w wawie pojawie, a moze i zamieszkam, ktorz to wie :eviltong:

dobranooooc :buzi:

Posted

[quote name='Teklunia']
czesc Dagus :) malo mnie na Dogo, bo otwieramy z TZem firme i calymi dniami siedze opracowujac jej logo (bo zamowienie logo u profesjonalisty kosztuje... ok.1500 zl :crazyeye:)

a jaką? (10