Teklunia Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Alka napisał(a):cześc Kasiu !:multi: Bądz pewna ,że jak się już na Śląsk wybierzesz to tak prędko Cię nie wypuścimy :razz: buziaczki dla was!Alu, trzymam Cie za slowo :lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Hi hi hi , no to ci przyjdzie przezimować na Ślasku ;) cudowności:loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Ale nas dłógo nie było ... Ale Matury były ... :mad: Quote
Teklunia Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Hi hi hi , no to ci przyjdzie przezimować na Ślasku ;) bardzo chetnie :D od Was to juz rzut beretem w gory na narty, wiec jak dla mnie to bomba :D Quote
Teklunia Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Ale nas dłógo nie było ... Ale Matury były ... :mad:wiem wiem... i to chyba jeszcze sie nie skonczyly, co? :lol: ciesze sie ze jestes :) Quote
SwEet_LiLi Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Ja juz "prawie" mam za sobą ... Jeszcze tylko w środe ... Ustny Polski ... :diabloti: Quote
Teklunia Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Ja juz "prawie" mam za sobą ... Jeszcze tylko w środe ... Ustny Polski ... :diabloti:bedziemy trzymac :kciuki:, wiec nie musisz sie wcale martwic ;) Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Witam Młodzieży :cool3: :cool3: Nadal nic nie wiem na temat tego mojego(sory, NASZEGO :evil_lol: ) picia w stolycy! :eviltong: Gdzie, kiedy i o ktorej mam sie stawic? :razz: Bo ja chetnie, chetnie :razz: Haha :razz: Tenulek pieeeekny, ale tak mysle sobie... Ostrosci to ten Twoj aparat nie umie ustawiac :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 panienkabubu napisał(a):Witam Młodzieży :cool3: :cool3: Nadal nic nie wiem na temat tego mojego(sory, NASZEGO :evil_lol: ) picia w stolycy! :eviltong: Gdzie, kiedy i o ktorej mam sie stawic? :razz: Bo ja chetnie, chetnie :razz: Haha :razz: no jak to nie wiesz? ja myslalam ze Ty masz jakis termin ustalony, kiedy bedziesz w Warszawie (ten 2.06.) i ze jak bedziesz, to dasz znac i sie spotkamy... panienkabubu napisał(a): Tenulek pieeeekny, ale tak mysle sobie... Ostrosci to ten Twoj aparat nie umie ustawiac :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:no masz racje - nie umie :shake::shake: moze go zareklamuje, hę? ;) Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Teklunia napisał(a):no jak to nie wiesz? ja myslalam ze Ty masz jakis termin ustalony, kiedy bedziesz w Warszawie (ten 2.06.) i ze jak bedziesz, to dasz znac i sie spotkamy... no tak jak myslalam, zle mnie zrozumialas :evil_lol: chodzi o to, ze nie dostalam o d Ciebie (Was :p) zadnych konkretnych dat ani godzin ani miejsc do spotkania :evil_lol: Ja prawdopodobnie bede juz w Wawie 1.06 :evil_lol: bo w koncu wtedy to juz wakacje :d czyli wstepnie wieczor 2giego, tak ?:) Teklunia napisał(a):no masz racje - nie umie :shake::shake: moze go zareklamuje, hę? ;) A masz tryb do robienia zdjec w ruchu?:razz: pokazesz mi go jak przyjade, wyczarujemy cos z nim :razz: Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Cześć Kasiu :multi: Tenusiow się chyba zabaweczka spodobala :razz: [quote name='panienkabubu']się dobry wieczór mowi ;) :eviltong: i jeszcze może mam dodac "Prosze Pani"? :crazyeye::eviltong: Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Czesc Kasiu!! Oj powiem szczerze, ze mialam cykora, zeby tu przyjsc....tak dawno mnie nie bylo, ze az wstyd:oops: Mam nadzieje, ze jeszcze mnie nie skreslilas?:evil_lol: Powiem tak, kotecek slodki, ale Tenus lepsiejszy, za to ta glowo na patyku:crazyeye::crazyeye: Brr........ Postaram sie wpadac czesciej:cool3: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 ślicznosci - Tenuś zainteresowany zabaweczka jak widzę - a ile sie z niej cieszy? Axel zawsze jest szczęśliwy dostajac jakikolwiek prezent, którym bawi się ze 3 dni a potem bierze się za sprawdzone, stare piłeczki :lol: Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiek napisał(a): Axel zawsze jest szczęśliwy dostajac jakikolwiek prezent, którym bawi się ze 3 dni a potem bierze się za sprawdzone, stare piłeczki :lol: U nas jest to samo:roll: ale zaczelam chowac te stare zabawki i Miki musi sie bawic nowymi:evil_lol: (pozniej je oczywiscie wyciagam) Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):U nas jest to samo:roll: ale zaczelam chowac te stare zabawki i Miki musi sie bawic nowymi:evil_lol: (pozniej je oczywiscie wyciagam) u nas starych zabawek leży już całe pudło ale... ja niestety jestem hmmm dziwna i nie potrafię sie oprzec kupnu nowych zabawek raz na jakiś czas.. ostatnio kupiłam baaardzo kolorową szmacianą pileczkę z dzwoneczkiem w środku - jak by nie bylo piłka była dla dzieci :oops: a wypatrzyłam ją na wystawie w kiosku :evil_lol: Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Gosiek']u nas starych zabawek leży już całe pudło ale... ja niestety jestem hmmm dziwna i nie potrafię sie oprzec kupnu nowych zabawek raz na jakiś czas.. ostatnio kupiłam baaardzo kolorową szmacianą pileczkę z dzwoneczkiem w środku - jak by nie bylo piłka była dla dzieci :oops: a wypatrzyłam ją na wystawie w kiosku :evil_lol: Ja uwazam, ze takie sa najlepsze. Te niektore psie to wogle nie sa atrakcyjne dla pupila. Miki woli pluszowe misie (oczywiscie moje), choc ma swoja kaczke i pilke ze sznurkami. Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ja uwazam, ze takie sa najlepsze. Te niektore psie to wogle nie sa atrakcyjne dla pupila. Miki woli pluszowe misie (oczywiscie moje), choc ma swoja kaczke i pilke ze sznurkami. tak, no i bardzo czesto bywa tak ze te "psie" zabawki są o wiele droższe :diabloti: Ostatnio córa kupiła w szkolnym sklepiku piłeczke dla Axia (za 2,50zł )z porządnej pianki - nie jest bardzo mięciutka więc Ax jej nie skubie - a w zoologu kupuję Axiowi piłeczki po 6zł i niestety obskubuje je :mad: i po miesiacu nie mają juz koloru i wygladają koszmarnie :shake: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Nie no PIKA, wystarczy "Szanowna Kasiu" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jesli chodzi o zabawki, to musze z przykroscia stwierdzic, ze mój Ben nie potrafi się bawić :( ma u siebie dwie piłki, patyków w pierony, jednego pluszowego misia, rozgryzioną papryczkę gumową, do tego ma jeszcze kilka plastikowych doniczek (kiedyś miał manię rozgryzania)... I nie bawi się tym :( ma jeden patyk, którym bawimy się tylko wtedy kiedy ja chcę, chowam go w momencie kiedy Ben jest najbardziej podkrecony "zabawą" (a raczej wąchaniem go :roll: ), jak wyciagam go po jakims czasie, to nie ma reakcji :roll: Jak rzuce Benowi patyk albo cokolwiek, by pobiegl i sie pobawil, to moge zapomniec o tym, ze raczy ruszyć swój wielki tyłek, zeby isc po to i mi przyniesc :roll: Nie wiem czemu, ale jego takie rzeczy nie kreca, juz wyrósł chyba z tego :eviltong: zreszta, on nigdy sie nie bawil zabawkami :P Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='panienkabubu'] Nie wiem czemu, ale jego takie rzeczy nie kreca, juz wyrósł chyba z tego :eviltong: zreszta, on nigdy sie nie bawil zabawkami :P W końcu to facet, co innego go kręci a nie jakas gumowa zabawka :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']W końcu to facet, co innego go kręci a nie jakas gumowa zabawka :evil_lol: :evil_lol: tylko co to moze byc:hmmmm::roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='panienkabubu']tylko co to moze byc:hmmmm::roll: No nie wiesz?? zapytaj forumowego Piotrka, on Ci odpowie :razz: :razz: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']No nie wiesz?? zapytaj forumowego Piotrka, on Ci odpowie :razz: :razz: pytam więc :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Teklunia napisał(a): Magda, ale ja najwczesniej w zime przyjade :oops: wiec na razie mozesz odpuscc czekanie ;) tylko nie zapomnij, ze kiedys w koncu sie zjawie :eviltong: kochaaaaaaana to ja do tego czasu jeszcze z tysiac razy sie w wawie pojawie, a moze i zamieszkam, ktorz to wie :eviltong: dobranooooc :buzi: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Kasiu, wymiziaj Tenulka jak bedziesz sie z Nim widziec :loveu: :loveu: dobranoooc :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Teklunia'] czesc Dagus :) malo mnie na Dogo, bo otwieramy z TZem firme i calymi dniami siedze opracowujac jej logo (bo zamowienie logo u profesjonalisty kosztuje... ok.1500 zl :crazyeye:) a jaką? (10 Quote
Recommended Posts