an3czka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Teklunia'] wlochatych nie, ale jadlam takie w ktorych byl piasek :roll: :crazyeye: Rozumiem, że piasek znalazł sie w nich przypadkiem? Quote
Alka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [ Witajcie Kasiu i Tenulku !:multi: haha , ale śmieszna poza ! Tenulek - kangurek :loveu: Quote
Teklunia Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 czesc dziewczynki :) [quote name='an3czka']:crazyeye: Rozumiem, że piasek znalazł sie w nich przypadkiem?tego nie wiem... to bylo na stołówce w jakims domu wczasowym kilkanascie lat temu :lol: moze skonczyla im sie bulka tarta i wypanierowali w piachu? :evil_lol: a teraz kocio... jakis bezdomny, dokarmiany przez tescia :) i ozdoba dzialki tesciow :roll: przeraza mnie nieustannie od wielu lat... Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Teklunia'] i ozdoba dzialki tesciow :roll: przeraza mnie nieustannie od wielu lat... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie zazdroszcze tesciow :p :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 panienkabubu napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie zazdroszcze tesciow :p :evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Kasik, tak jest, chyba chodziło o debe z tym piciem :cool3: :cool3: to kiedy idziemy na :drinking:?? ;) Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 coś mało foteczek :razz: Cześć Kasiu :multi::multi::multi: Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Teklunia'] tego nie wiem... to bylo na stołówce w jakims domu wczasowym kilkanascie lat temu :lol: moze skonczyla im sie bulka tarta i wypanierowali w piachu? :evil_lol: Hmmm. No tak. W domu wczasowym różnie może być:lol: i ozdoba dzialki tesciow :roll: przeraza mnie nieustannie od wielu lat... Kasiu cóż za cudeńko:lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='panienkabubu']Kasik, tak jest, chyba chodziło o debe z tym piciem :cool3: to kiedy idziemy na :drinking:?? ;) 2.06 oczywiscie! :D [quote name='Alicjarydzewska']coś mało foteczek :razz: Cześć Kasiu :multi::multi::multi: czesc Alu, zaraz sie poprawie :) [quote name='an3czka']Hmmm. No tak. W domu wczasowym różnie może być:lol: Kasiu cóż za cudeńko:lol: :lol: :lol:nie wiem,Aniu i wole nie wiedziec :shake: upiornie to wyglada w poswiacie bijacej od rozpalonego ogniska, tak po zmroku :diabloti: nowa zabaweczka mojego malenstwa:) a ku ku, tu jestem... zieeelono miii :D i pachnąco... i radosnie :lol: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Kasiu, tylko gdzie? ;) moge wziasc siostre i szwagra i ich buldoga? ;) Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :multi::multi::multi:hurrrra są fotki i to JAKIE:loveu: Quote
Alka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Tenulek jest rozpieszczany , ma śliczną nową zabawkę:loveu: włochata kosteczka , a co jest w środku ? Quote
Teklunia Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 panienkabubu napisał(a):Kasiu, tylko gdzie? ;) moge wziasc siostre i szwagra i ich buldoga? ;)no jak to gdzie? przeciez pisalas ze przyjezdzasz do wawy! a buldog zawsze jest u mnie mile widziany :lol: Alka napisał(a):Tenulek jest rozpieszczany , ma śliczną nową zabawkę:loveu: włochata kosteczka , a co jest w środku ?w srodku jest gumowa obraczka. pewnie twrorcy zabaweczki chciali zeby w tym wlasnie miejscu pieski lapaly kosteczke i nie obslinialy futerkowej czesci... niestety Ten nie czytal chyba instrukcji obslugi, bo od razu oplul cale futerko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i w srodku jest tez piszczalka, ktorej wielki Ten troche sie boi ;) Quote
PIKA Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Cześć Kasiu :multi: Tenulek zadowolony :multi: a ozdoba teściów kozacka :evil_lol: lubiam horrory :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 czesc ludziska :) alez ja lubie wiosne :multi::multi::multi: Quote
anetta Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Teklunia']dziekuje :oops::oops::oops::oops: tlusciutka sztuka mi sie trafila :lol: :lol::lol::lol::lol: zagladalas jej/jemu pod pancerzyk? :oops::oops: CO ZA pocisk http://img90.imageshack.us/img90/1305/p10501083ur.jpg :scared: Quote
panienkabubu Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Kasiu :multi: się dobry wieczór mowi ;) :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Cześć Kasiulka :multi: A co Cie dzisiaj tak mało na dogo :shake: ?? Śliczny roześmiany Tenulkowy pysiaczek :loveu: :loveu: miło patrzec na takie zdjęcia w pełni zadowolonego z życia piesia :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 alez sie pieeeeknie blizniak komponuje z trawką :loveu: kasia ja nadal czekam na ciebie :mad: Quote
Teklunia Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 czesc kochani :) na razie tylko na sek. tu wpadam i zaraz lece ponadrabiac zaleglosci u Was :) [quote name='anetta']:lol::lol::lol::lol: zagladalas jej/jemu pod pancerzyk? :oops::oops: az tak brutalna nie bylam ;) [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiulka :multi: A co Cie dzisiaj tak mało na dogo :shake: ?? Śliczny roześmiany Tenulkowy pysiaczek :loveu: :loveu: miło patrzec na takie zdjęcia w pełni zadowolonego z życia piesia :loveu:czesc Dagus :) malo mnie na Dogo, bo otwieramy z TZem firme i calymi dniami siedze opracowujac jej logo (bo zamowienie logo u profesjonalisty kosztuje... ok.1500 zl :crazyeye:) [quote name='madzia18sosnowiec'] alez sie pieeeeknie blizniak komponuje z trawką :loveu: kasia ja nadal czekam na ciebie :mad:Magda, ale ja najwczesniej w zime przyjade :oops: wiec na razie mozesz odpuscc czekanie ;) tylko nie zapomnij, ze kiedys w koncu sie zjawie :eviltong: czesc Kasiu i czesc Piko :multi: Quote
Alka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Teklunia napisał(a): Magda, ale ja najwczesniej w zime przyjade :oops: wiec na razie mozesz odpuscc czekanie ;) tylko nie zapomnij, ze kiedys w koncu sie zjawie :eviltong: cześc Kasiu !:multi: Bądz pewna ,że jak się już na Śląsk wybierzesz to tak prędko Cię nie wypuścimy :razz: buziaczki dla was! Quote
Recommended Posts