Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']nooo :p jak takie wieeelkie, rozbite kotlety schabowe :evil_lol:
Tak daleko, to bym się nie posunęła.
/Czy widziłaś kiedyś włochate schabowszczaki?/:lol:

Posted

[quote name='anetta']http://img258.imageshack.us/img258/6159/schowek011up.jpg
:mdleje::mdleje: Takiego GIGANTA to jeszcze w zyciu nie wdzialam :mdleje:

Cudne makro.dziekuje :oops::oops::oops::oops: tlusciutka sztuka mi sie trafila :lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']
czesc kasiaaaa:buzi:

ty pilnuj tenka bo ci odrunie na tych uszkach :buzi:myslis ze moze odleciec? to moze bede go kamieniami obciazac... :hmmmm:

[quote name='PiotrekJ']Cześć :p ...

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Suuuuuuper :lol: :lol: :lol: ...co ja widze :crazyeye: nie dosc ze sie zjawil wreszcie, to jeszcze chwali:crazyeye: to chyba jakis sobowtor

[quote name='PIKA']To moze chcesz zeberki jak Ci pusto? :evil_lol:

cześć Kasiu ;)o nie nie nie! wole nawet jednej nie brac, bo wiem jak to sie pozniej szybko rozkreca w 8! ;)

Goniu - czesc:bye:

Posted

[quote name='olcha']
:roflt: kotlety schabowe o nie moge :roflt:no kotlety, ale do jedzenia ich nie oddamy :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='panienkabubu']:lol::lol:
zeluwki chyba :p jesli wiesz, co mam na mysli ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:trafne porównanie ;) zelowki powiadacie? to jest mysl! ostatnio mi sie zdarly przy jednych butach, wiec moze... :diabloti:

[quote name='madzia18sosnowiec']kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacooooooo? ;)

[quote name='malawaszka']hahaha świetny wiewiór z kotletami zamiast uszu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:taki mi si emutant trafil :lol:

[quote name='an3czka']Tak daleko, to bym się nie posunęła.
/Czy widziłaś kiedyś włochate schabowszczaki?/:lol:wlochatych nie, ale jadlam takie w ktorych byl piasek :roll:

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi:

Ale cudne foteczki mojego Kochanego Tenulka :loveu: :loveu: i jakie duuuuze uszy ma :lol:

P.S a jak tam TZ i alergia??czesc Dagus :)
w koncu jestes :multi:

TZ lepiej, dziekuje :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
nie wiem jak u was, ale u mnie zeluwki (zelówki?) oznaczają bardzo płaskie kotleciki schabowe :p
u nas nie :shake: wiec nie zrozumialam :oops: w takim razie nie uzyje uszu Tena jako zapasowych zalowek do butow... ;)

Gosiek napisał(a):
Cześć Kasiu

śliczne makro powklejałaś.. hihih Panasoniczki jednak ładne makro robią prawda?
czasem im sie udaje, fakt... ale rzadko niestety:oops: przynajmniej mojemu ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
u nas nie :shake: wiec nie zrozumialam :oops: w takim razie nie uzyje uszu Tena jako zapasowych zalowek do butow... ;)

a co to u was oznacza? ;) no patrz, jeden kraj a tyle nieścisłości ;d