Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :razz:ona się katapultuje szalony wiewiór :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Rewelacyjna pozycja !!! A nóżki sobie potem rozplątał???:eviltong: Quote
Teklunia Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='AlKil'] Rewelacyjna pozycja !!! A nóżki sobie potem rozplątał???:eviltong:no pewnie :p przeciez codziennie cwiczy takie pozyzcje :lol: Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Teklunia'] bo moglem poskakac przez przeszkody... Jakie on ma uszyska długie:p Quote
Teklunia Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='an3czka']Jakie on ma uszyska długie:pnooo :p jak takie wieeelkie, rozbite kotlety schabowe :evil_lol: Quote
anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 http://img258.imageshack.us/img258/6159/schowek011up.jpg :mdleje::mdleje: Takiego GIGANTA to jeszcze w zyciu nie wdzialam :mdleje: Cudne makro. Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 czesc kasiaaaa:buzi: ty pilnuj tenka bo ci odrunie na tych uszkach :buzi: Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Cześć :p ... [quote name='Teklunia'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Suuuuuuper :lol: :lol: :lol: ... Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Teklunia napisał(a):ale u nas puchy :placz: To moze chcesz zeberki jak Ci pusto? :evil_lol: cześć Kasiu ;) Quote
panienkabubu Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Teklunia napisał(a):nooo :p jak takie wieeelkie, rozbite kotlety schabowe :evil_lol: :lol::lol: zeluwki chyba :p jesli wiesz, co mam na mysli ;) Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='panienkabubu']:lol::lol: zeluwki chyba :p jesli wiesz, co mam na mysli ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:trafne porównanie ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 hahaha świetny wiewiór z kotletami zamiast uszu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Teklunia']nooo :p jak takie wieeelkie, rozbite kotlety schabowe :evil_lol: Tak daleko, to bym się nie posunęła. /Czy widziłaś kiedyś włochate schabowszczaki?/:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Cześć Kasiu :multi: Ale cudne foteczki mojego Kochanego Tenulka :loveu: :loveu: i jakie duuuuze uszy ma :lol: P.S a jak tam TZ i alergia?? Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='anetta']http://img258.imageshack.us/img258/6159/schowek011up.jpg :mdleje::mdleje: Takiego GIGANTA to jeszcze w zyciu nie wdzialam :mdleje: Cudne makro.dziekuje :oops::oops::oops::oops: tlusciutka sztuka mi sie trafila :lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] czesc kasiaaaa:buzi: ty pilnuj tenka bo ci odrunie na tych uszkach :buzi:myslis ze moze odleciec? to moze bede go kamieniami obciazac... :hmmmm: [quote name='PiotrekJ']Cześć :p ... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Suuuuuuper :lol: :lol: :lol: ...co ja widze :crazyeye: nie dosc ze sie zjawil wreszcie, to jeszcze chwali:crazyeye: to chyba jakis sobowtor [quote name='PIKA']To moze chcesz zeberki jak Ci pusto? :evil_lol: cześć Kasiu ;)o nie nie nie! wole nawet jednej nie brac, bo wiem jak to sie pozniej szybko rozkreca w 8! ;) Goniu - czesc:bye: Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='olcha'] :roflt: kotlety schabowe o nie moge :roflt:no kotlety, ale do jedzenia ich nie oddamy :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='panienkabubu']:lol::lol: zeluwki chyba :p jesli wiesz, co mam na mysli ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:trafne porównanie ;) zelowki powiadacie? to jest mysl! ostatnio mi sie zdarly przy jednych butach, wiec moze... :diabloti: [quote name='madzia18sosnowiec']kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacooooooo? ;) [quote name='malawaszka']hahaha świetny wiewiór z kotletami zamiast uszu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:taki mi si emutant trafil :lol: [quote name='an3czka']Tak daleko, to bym się nie posunęła. /Czy widziłaś kiedyś włochate schabowszczaki?/:lol:wlochatych nie, ale jadlam takie w ktorych byl piasek :roll: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi: Ale cudne foteczki mojego Kochanego Tenulka :loveu: :loveu: i jakie duuuuze uszy ma :lol: P.S a jak tam TZ i alergia??czesc Dagus :) w koncu jestes :multi: TZ lepiej, dziekuje :) Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 nie wiem jak u was, ale u mnie zeluwki (zelówki?) oznaczają bardzo płaskie kotleciki schabowe :p Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 panienkabubu napisał(a):nie wiem jak u was, ale u mnie zeluwki (zelówki?) oznaczają bardzo płaskie kotleciki schabowe :p:pcienkie mocno rozklepane Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pcienkie mocno rozklepane dokładnie tak jak mówisz :p Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Cześć Kasiu śliczne makro powklejałaś.. hihih Panasoniczki jednak ładne makro robią prawda? Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 panienkabubu napisał(a):nie wiem jak u was, ale u mnie zeluwki (zelówki?) oznaczają bardzo płaskie kotleciki schabowe :pu nas nie :shake: wiec nie zrozumialam :oops: w takim razie nie uzyje uszu Tena jako zapasowych zalowek do butow... ;) Gosiek napisał(a):Cześć Kasiu śliczne makro powklejałaś.. hihih Panasoniczki jednak ładne makro robią prawda?czasem im sie udaje, fakt... ale rzadko niestety:oops: przynajmniej mojemu ;) Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Teklunia napisał(a):u nas nie :shake: wiec nie zrozumialam :oops: w takim razie nie uzyje uszu Tena jako zapasowych zalowek do butow... ;) a co to u was oznacza? ;) no patrz, jeden kraj a tyle nieścisłości ;d Quote
Recommended Posts