Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kasiu !

Super ujęcia, :loveu:jaka śliczna biedroneczka, a jaka wypasiona ...

Widać ,że Tenulek jest szczęśliwy , taki radosny misiaczek biega na fotach :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kasiu, moja bratnia duszko ( a propos śniadanie w południe :evil_lol: ) dzień dobry !
Okropnie piękna jest ta dronka - ja tradycyjnie zadam pytanie - jaki to aparat ? No bo wieesz, najważniejszy jest talent - ale dobry sprzęt też nie zawadzi ;) . Ja myślę o jakiejś zmianie aparatury - więc zbieram informacje ...

Posted

[quote name='panienkabubu']to Twoja fota????????????? :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

jeeeeeski!!!!!!!!!!!!!!! CUUUUDOWNE!!!!!!!!!!!! CUDOWNE MAKRO!!!!!!!!!!!!
kocham takie zdjecia, BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moja :p udalo sie ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:słodki kudlaczek

a jaki zapluty :lol: to nieostre zdjecie, ale troszke widac te piane na pysku :evil_lol:

[quote name='PIKA']:crazyeye::crazyeye: Konkurencje Gosiaczkowi robisz :razz:tiaaa, jasne :eviltong:

[quote name='madzia18sosnowiec']jakie dobranoc WSTAWAC SPIOCHY!!POBUDKA!!:eviltong:
wstawac? o 9 rano w niedziele? wolne zarty ;)
[quote name='Alka']Cześć Kasiu !
Super ujęcia, :loveu:jaka śliczna biedroneczka, a jaka wypasiona ...

Widać ,że Tenulek jest szczęśliwy , taki radosny misiaczek biega na fotach :loveu::loveu::loveu:czesc Alus :)
Tenek jest szczesliwy, jak sobie moze pobiegac... w zimie myslalam ze to jegoulubiona pora roku, bo uwielbial snieg, teraz widze ze wiosne tez kocha :p

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Kasiu a ta Dronka u ciebie to TEŻ sztuczna jak u Gosi :evil_lol:moja prawdziwa, zaraz Wam udowodnie...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu, moja bratnia duszko ( a propos śniadanie w południe :evil_lol: ) dzień dobry !
Okropnie piękna jest ta dronka - ja tradycyjnie zadam pytanie - jaki to aparat ? No bo wieesz, najważniejszy jest talent - ale dobry sprzęt też nie zawadzi ;) . Ja myślę o jakiejś zmianie aparatury - więc zbieram informacje ...Haniu, dzien dobry :)
Aparat to PANASONIC LUMIX DCM LZ1.
Do tej pory myslalam ze jest do bani, bo nic mi nie wychodzilo, ale jak sie troszke przylozylam to nawet czasem uda sie cos ostrego zrobic :)

a teraz prosze - oto dowod ze Dronka byla zywa i prawdziwa :lol: przemieszczala sie, a w koncu nawet odleciala...

tu mial byc uwieczniony odlot Dronki, ale niestety pani fotograf sie nie wyrobila i zostalo puste po niej miejsce... ;)

Posted

[quote name='Teklunia']

tu mial byc uwieczniony odlot Dronki, ale niestety pani fotograf sie nie wyrobila i zostalo puste po niej miejsce... ;)

:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Skąd ja to znam ??? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Kasiu, ja też się z tobą łączę w południowych niedzielnych śniadaniach :cool1:
Właśnie skończyłam jeść. Śniadanie. :cool1:

A ze mną się nie łączysz ??? Nikt mnie nie kocha ... :-(

Posted

[quote name='panienkabubu']:mdleje:zabijasz mnie, a ja sie cieszylam moim skromnym makro.......... :mdleje: :placz:nie chcialam :oops: moze zrobic Ci masaz serca? :lol:

[quote name='Maga100']Kasiu, ja też się z tobą łączę w południowych niedzielnych śniadaniach :cool1:
Właśnie skończyłam jeść. Śniadanie. :cool1: i to sie nazywa zdrowe podejscie do zycia :p

Maga, idziecie na motor? Pogoda odpowiednia do tego... My wczoraj caly dzien jezdzilismy :)

Posted

[quote name='Teklunia']
Maga, idziecie na motor? Pogoda odpowiednia do tego... My wczoraj caly dzien jezdzilismy :)

właśnie gdzieś byśmy się wybrali, ale nie mam pomysłu gdzie.
A co zapraszasz na przzejażdżczkę? :razz:

Haniu, ja ciebie uwielbiam i nie każ mi ciągle tego udowadniać! :lol:

Posted

Właśnie skończyłam jeść. Śniadanie. :cool1:

eetam ja jeszcze nawet nie zaczęłam jeść ........... czegokolwiek :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Kasia, prosze, nastepnym razem mnie uprzedz :P
ja tez chce umiec robic takie zdjecia no!!!!:(umiesz! jak mi sie udalo, to kazdy potrafi :lol:

[quote name='Maga100']właśnie gdzieś byśmy się wybrali, ale nie mam pomysłu gdzie.
A co zapraszasz na przzejażdżczkę? :razz:
a nad Zegrze na przyklad albo do Kampinosu... my wczoraj bylismy u tesciow na dzilce - 40 km od Wawy.
a dzisiaj niestety zaprosic nie moge, bo my sie jednak nie wybralismy ani nie wybieramy...
dzis na basen :p
[quote name='HankaRupczewska']No, już mi lepiej ! :lol: Haniu, ja tez Cie lubiam bardzo :oops::oops::oops:

[quote name='madziasto4']czeeeść :)
jak tam się Tenuś miewa ?dobzie :p jak zwykle ;) jeszcze nie widzialam zeby ten pies mial gorszy dzien :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
eetam ja jeszcze nawet nie zaczęłam jeść ........... czegokolwiek :evil_lol:
no to przebilas chyba wszystkich :evil_lol: bo ja to juz nawet o obiedzie zaczynam myslec ;)

Posted

[quote name='Teklunia']
a teraz prosze - oto dowod ze Dronka byla zywa i prawdziwa :lol: przemieszczala sie, a w koncu nawet odleciala...

Eeee tam przyznaj się poprostu przeklejałaś ją z miejsca na miejsce :evil_lol:

A tak serio to świetne makro :loveu:

Posted

ale u nas puchy :placz:

ale nic to... i tak wstawie zdjecia :lol:

bylismy w lesie...

podobalo mi sie :p

bo moglem poskakac przez przeszkody...

chociaz czasem jakis patyczek wplatywal sie w siersc i swedzialo :roll:

a jak juz tak sobie solidnie pobiegalem, to i trawienie sie poprawilo ;)