anetta Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Teklunia napisał(a):Anetta - wyczytalam gdzies ze Ty dzis samochodem jezdzilas. W takim stanie?!? :o :o :o nooo jezdzilam, moim czerwonym Royce - Royce'em, ale ja nie prowadzialam, mam swojego szofera :bigcool: Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Teklunia , przy tych fotkach to łzy same płyną z oczu :cry: Quote
malawaszka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 boże :( całe szczęście że to już przeszłość i nigdy nie wróci :angel: Tenuś miał ogromne szczęście :calus: Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Pewnie pisałaś, ale ja nie pamietam :oops: - czy wiadomo jak i dlaczego znalazł się w schronisku? Quote
Teklunia Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Nie wiadomo do konca... Wiem tylko, ze SM go przywiozla, bo ktos zglosil, ze sie pies blaka od jakiegos czasu. Ale nawet nie wiem gdzie sie blakal, bo nie mieli tego w papierach. Mial wtedy dluga - typowa briardzia siersc - ale tak skoltuniona i brudna, ze musieli go 3 razy strzyc prawie na zero. I byl ponoc niewiarygodnie chudy :( Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Teklunia napisał(a):Nie wiadomo do konca... Wiem tylko, ze SM go przywiozla, bo ktos zglosil, ze sie pies blaka od jakiegos czasu. Ale nawet nie wiem gdzie sie blakal, bo nie mieli tego w papierach. Mial wtedy dluga - typowa briardzia siersc - ale tak skoltuniona i brudna, ze musieli go 3 razy strzyc prawie na zero. I byl ponoc niewiarygodnie chudy :(ogromne szczęście miał TENuś , że spotkał Ciebie na swojej drodze :calus: Quote
Teklunia Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ogromne szczęście miał TENuś , że spotkał Ciebie na swojej drodze :calus: a tak naprawde, to ja w schronisku szukalam malego pieska... moj TZ wypatrzyl TENa :oops: chociaz oczywiscie nie przyszlo mu do glowy, zeby brac takiego wielkoluda... no ale zasial ziarenko i tak to sie stalo... :) Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ogromne szczęście miał TENuś , że spotkał Ciebie na swojej drodze :calus: a tak naprawde, to ja w schronisku szukalam malego pieska... moj TZ wypatrzyl TENa :oops: chociaz oczywiscie nie przyszlo mu do glowy, zeby brac takiego wielkoluda... no ale zasial ziarenko i tak to sie stalo... :)ziarenko trafiło na podatny grunt :wink: 8) Quote
Teklunia Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ziarenko trafiło na podatny grunt :wink: 8) tak po prawdzie - z niego to jest raczej wielki orzech a nie ziarenko :lol: 8) Quote
Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Teklunia :o co jest ? :roll: dlaczego zaniedbujesz galeryjkę Tena ? :evil: ok kilku dni cisza... nieładnie... :nono: poprosimy o foteczki ! :D Quote
Teklunia Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 poprawie sie... moze jutro :) cosik za malo godzin maja dni w tym tygodniu :-? w kazdym razie Tenus pozdrawia :D Quote
olcha Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Teklunia napisał(a):poprawie sie... moze jutro :) cosik za malo godzin maja dni w tym tygodniu :-? w kazdym razie Tenus pozdrawia :D Dziś jest może jutro? Quote
Daga_i_Oskar Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 olcha napisał(a):Teklunia napisał(a):poprawie sie... moze jutro :) cosik za malo godzin maja dni w tym tygodniu :-? w kazdym razie Tenus pozdrawia :D Dziś jest może jutro? tak to jutro jest na pewno dziś, a TENusia ani widu, ani słychu :( Quote
Teklunia Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Tenus zaraz sie pozmniejsza i wskoczy do galerii :) Quote
Teklunia Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 zaba14, lubisz jeszcze łapki? :) łapka pojedyncza: łapkowe poplatanie z pomieszaniem: łapka proszaca (albo nawet żądająca) ;) : Quote
zaba14 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Oo... pamietałas, tak lubie nadal łapki, a jakie te są włochate.. cudowne :angel: Quote
Teklunia Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 dzisiaj bedzie szczegolowa lekcja anatomii psa Tena :) zaczniemy od oczu, ktore - musicie mi wierzyc na słowo - sa pod ta grzywka ;) teraz nochalek; dobrze widoczne dwie dziurki - cecha charakterystyczna dla psów... nochalek ze szczegolnym uwzglednieniem dziurki, jako elementu przez ktory do piesia wlatuje swieże powietrze... widoczne miejsce przejscia nochalka w jezorek: i jezorek raz jeszcze: rozowy z bruzda po srodku... w oddali widoczne oczko i uszko... i profilek: psie uszko - ta czesc psa, ktora odpowiada za bezbłędne rozpoznawanie dzwieków takich jak: szeleszczacy papierek, obcasy pani, dzwonek do drzwi, natomiast czesto nie slyszaca wolania "chodz tu psie!" : Quote
Daga_i_Oskar Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 och mój TENus Kochany :D - dziękuje Ci Kasiu za jego zdjęcia na dobranoc :* Quote
sota36 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 No jak zwykle fajne - a te o anatomii psiej lotolaryngologii - boskie!!!! Quote
Alka Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Teklunia, co do oczu, to musze uwierzyc na słowo, są niewidoczne dla mnie :wink: ...a oczko Tenuś ma zdrowe już ? bo nochal i jęzorek prezentują się bardzo okazale , a najbardziej podoba mi się profil Tena :thumbs: :D :D Quote
Teklunia Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Dzien dobry! Z oczkiem juz w porzadku :) A wczoraj byla u Tenka z wizyta sunia sasiadów. I prawie dom rozniosly na strzepy! ja sobie leze, a latasz jak opetana :-? zapasy: psy bez głów... podgryzanki... poderzne ci gardlo :evilbat: odgryze ucho... ajaj, no to sie doigralam... :roll: no to poczaruje cie moimi feromonami ;) co mi zrobisz, jak mnie zlapiesz? ;) kto ładniej wypina tyleczek? a teraz udam, ze odchodze i chapsne cie w kuperek :evil: patrz, my sie tu bawimy, a na stole same pysznosci... no, moze chwilka przerwy, co? Quote
Teklunia Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 ciag dalszy: przytulamy sie... ratunkuuuu!!! dziewczyknka poszla sie poskarzyc do pani na brutala... tance, hulanki, swawole... hej, lala :lol: Quote
Recommended Posts