madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Teklunia napisał(a):bo dobrze sciskalam, az mi kostki zbielaly ;) bedziesz mi to musiala jakos kiedys wynagrodzic :eviltong: jak mnie kasia wezmie ze sobą to ci wynagrodze :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 A ja się witam i....od razu żegnam :p Dobranoc wobec tego ;) Quote
panienkabubu Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Kasik, e tam od razu ... ;) pokaze Ci jak sie pije tu u Nas, w Czerwonym Zagłębiu ;) branoc, Szkarby! ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Hej Kasiu! :multi: Teklunia napisał(a):a wiesz... wydawalo mi sie przez chwile wtedy, ze probuje wymowic cos jakby: "g...g...goni..." moglo chodzic o Ciebie :PROXY5: Tenulek mi zrobił nadzieję... :cool3: :cool3: Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Czesc Kasia!! Widze, ze zaczynasz sie bawic w makro?:cool3: Nawet, nawet....... A Tenulek smiesznie siusia:evil_lol::evil_lol: Ucaluj go od nas! Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 czesc ludzie :) straszne to bylo przezycie - caly dzien bez Dogo :placz: czlowiem nie wiedzial co ze soba zrobic... nie mowie ze jestem uzalezniona (BO NIE!!!), ale jakos tak dziwnie bylo... :oops: g_o_n_i_a napisał(a):Hej Kasiu! :multi: Tenulek mi zrobił nadzieję... :cool3: :cool3:ciesze sie :) panienkabubu napisał(a):Kasik, e tam od razu ... ;) pokaze Ci jak sie pije tu u Nas, w Czerwonym Zagłębiu ;) branoc, Szkarby! ;)czekam na nauki ;) Quote
Alka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Teklunia napisał(a):czesc ludzie :) straszne to bylo przezycie - caly dzien bez Dogo :placz: czlowiem nie wiedzial co ze soba zrobic... nie mowie ze jestem uzalezniona (BO NIE!!!), ale jakos tak dziwnie bylo... :oops: Cześć Kasiu !:multi: Brakowało Dogo trzeba przyznać ... niektórzy się dziwili dlaczego nie pcham się do kompa , chora jestem czy co...:cool3: a wieczorkiem mogłam sobie posiedzieć do woli, to akurat Dogo nie działało :diabloti::diabloti::diabloti: pozdrowionka dla Was!:loveu: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Magda_Miki']Czesc Kasia!! Widze, ze zaczynasz sie bawic w makro?:cool3: Nawet, nawet....... A Tenulek smiesznie siusia:evil_lol::evil_lol: Ucaluj go od nas!czesc Magda :) coz za subtelna pochwala :evil_lol: Quote
Moniś Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Cześć Kasiu :multi: Ale żeście tu nagadały... ojejjjjuuu:-o:-o Fotaski cudaśne :loveu::loveu::loveu: Magda sie nie zna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Alka']Cześć Kasiu !:multi: Brakowało Dogo trzeba przyznać ... niektórzy się dziwili dlaczego nie pcham się do kompa , chora jestem czy co...:cool3: a wieczorkiem mogłam sobie posiedzieć do woli, to akurat Dogo nie działało :diabloti::diabloti::diabloti: pozdrowionka dla Was!:loveu:czesc ALu :) cisze sie ze nie jestem osamotniona w tej dziwnej przypadlosci jaka jest Dogomania :lol: Monika - nie nagadalysmy duzo, tylko Ciebie dawno nie bylo... Ale z powodu matury jestes usprawiedliwiona ;) I dzieki za mile slowo :buzi: Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Teklunia'] Lepiej niz nawet, nawet:evil_lol::evil_lol: Oj zartuje... Monika sie przeciez zna, wiec co ja moge powiedziec?:eviltong::evil_lol: Quote
Moniś Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Magda_Miki napisał(a):Lepiej niz nawet, nawet:evil_lol::evil_lol: Oj zartuje... Monika sie przeciez zna, wiec co ja moge powiedziec?:eviltong::evil_lol: hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 kasia jak miło cię znowu widzieć :eviltong: :multi: faktycznie człowiek nie ma co ze sobą zrobić jak dogo nie ma, a ile sie ma wolnego czasu...:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Cześć Kasiu! :krolik: [quote name='Teklunia'] ciesze sie :) :multi: :multi: :D Pieknyyy i czarujący... :iloveyou: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']kasia jak miło cię znowu widzieć :eviltong: :multi: faktycznie człowiek nie ma co ze sobą zrobić jak dogo nie ma, a ile sie ma wolnego czasu...:eviltong:Magda! Kupe lat :lol: Wez przestan z tym czasem wolnym! Ja tu katusze cierpialam :angryy: [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Kasiu! :krolik: :multi: :multi: :D Pieknyyy i czarujący... :iloveyou:kuje kuje :oops::oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Teklunia napisał(a):Wez przestan z tym czasem wolnym! Ja tu katusze cierpialam :angryy: ja tez :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jak tam piotrus, próbowaliscie juz spotkania z tenkiem czy narazie nie ryzykujecie? Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 w te... i we wte... i do przodu... i do tylu... i troszke po skosie tez sie potrafi :lol: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 PIKA napisał(a):Kasiu sliczne makro :) :loveu:ojej, dziekuje :oops: dzisiaj u tesciow na dzialce tez troszke robilam to sie pochwale :eviltong: madzia18sosnowiec napisał(a):ja tez :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jak tam piotrus, próbowaliscie juz spotkania z tenkiem czy narazie nie ryzykujecie?jasne ze probowalismy, ale tylko na chwilke... oczywiscie zaczal od razu kichac, plakac i nawet pokaslywac, ale nic strasznego (takiego jak wtedy) nie bylo na szczescie. Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Teklunia']w te... i we wte... i do przodu... i do tylu... i troszke po skosie tez sie potrafi :lol: kasia co jedno zdjecie to ładniejsze i tenek ma juz dłuższą siersciuszke :loveu: a tz-tkiem ciesze sie ze lepiej :kciuki: Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Tenuś jaki szczęśliwy :loveu: ale sie pogubilam te zdjęcia to sprzed przeprowadzki Tenka, czy teraźniejsze? :oops: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='PIKA']Tenuś jaki szczęśliwy :loveu: ale sie pogubilam te zdjęcia to sprzed przeprowadzki Tenka, czy teraźniejsze? :oops:te sa terazniejsze - z tego tygodnia... sroda czy czwartek nie pamietam. bo ja do niego codziennie jezdze (no, dzisiaj nie bylam :oops:) i na dobranoc: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Teklunia'] i na dobranoc: to Twoja fota????????????? :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: jeeeeeski!!!!!!!!!!!!!!! CUUUUDOWNE!!!!!!!!!!!! CUDOWNE MAKRO!!!!!!!!!!!! kocham takie zdjecia, BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My tez mowimy dobranoc :) Quote
Recommended Posts