Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']mam tu kilka(-nascie ;)) zdjec ze Starówki... takie charakterystyczne szczególiki

Pan Fontanna:

Uliczna latarenka:

Król Zygmunt od d..y strony:

Czubeczek Zamku:

i Zamek cały:

Kamieniczki:

Kasiu bardzo ładne zdjęcia. Warszawę osobiście bardzo lubię, choć czuję się w niej prawie jak "wieśniak". Taka łona duuuuuuża:evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Kasiu - pięknie pokazałaś Starówkę :loveu:
oj dawno juz mnie tam nie było - ze 3 lata chyba :oops:cos Ty, Gosiu :-o to jedz jak najpredzej! na wiosne jest tam najprzyjemniej :p

Debe - dziekuje :)

Kasiu - dziekuję również :)

[quote name='r_2005']Ha ha, taaa.... Bardzo charakterystyczny element:lol:
[quote name='Magda_Miki']Hahahaha......:evil_lol::evil_lol: Bardzo...... a jak! ;)

[quote name='madzia18sosnowiec']a w sosnowcu to takich charakterystycznych panow nie ma poza żulestwem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:o, takie "charakterystyczne elementy" tez u nas sa :evil_lol:

[quote name='an3czka']Kasiu bardzo ładne zdjęcia. Warszawę osobiście bardzo lubię, choć czuję się w niej prawie jak "wieśniak". Taka łona duuuuuuża:evil_lol: powiedziala ta co mieszka w maciupenkim Krakowie ;)

zaraz jade do Tenulka :multi:

Posted

Cześć Kasiu :multi:

Jak zyjecie ? :razz:

charakterystyczny dla Starego Miasta element - Indianie ;-)

Taaa indianie to typowo staropolski folklor :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Kasiu :multi:

Jak zyjecie ? :razz:

Taaa indianie to typowo staropolski folklor :evil_lol:
hahaha typowo warszawski folklor :eviltong:

Posted

Cześć kasiu :multi:

Ciesze sie, że z Piotrem jest juz lepiej i ze Tenus u mamy ma sie swietnie :multi: Prosze go wyglaskac i wycalowac przy nastepnej wizycie :loveu:

świetne zdjęcia wstawilas :multi: :multi:

Posted

czesc ludziska! :)

wczoraj caly dzien siedzialam z Tenulkiem, a dzis... sie lenilam :oops: dlatego docieram tu dopiero teraz i oczywiscie mam juz potworne zaleglosci w niektorych galeriach :diabloti:

Tenek ma sie swietnie (zostal wyglaskany od tych co glaski przeslali ;)). Mamy duzo nowych zdjec, ale wstawie chyba dopiero jutro, bo za moment uciekam na basen i juz nie zdaze.

Kasiu - wstawiaj zdjecia i nie gadaj mi tu ze Ci nie wolno :mad:

Posted

Cześć Kasiu ;)
U nas deszcz, szaro i nudnooo :( . Wstalam po 10 i do kosciola, później obiad i caly dzien nudziłam się :shake: . Co za tydzień :angryy:

Pozdrawiamy :calus:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ja tylko wpadłem skromnie się przywitać - Cześć ;) ...
skromnis sie znalazl :eviltong:

czesc, czesc!

MoniŚ napisał(a):
Cześć Kasiu ;)
U nas deszcz, szaro i nudnooo :( . Wstalam po 10 i do kosciola, później obiad i caly dzien nudziłam się :shake: . Co za tydzień :angryy:

Pozdrawiamy :calus:
u Ciebie zawsze inna pogoda niz u nas :lol:
bo tu dzis bylo slicznie, wrecz upalnie :p

ale ja tez mialam dziwny dzien - caly czas okropnie chcialo mi sie spac... wstalam o 12, juz ok. 14 zasnelam nad ksiazka, a teraz na basenie drzemalam sobie w jacuzzi :evil_lol:

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc tenulki moje kochane, wpadłam wam tylko przypomnieć, ze macie jutro za nas trzymac mocno kciuki od 10 :roll: :lol: :lol: :lol:

i jak przyjde chciałabym foteczki mojego blizniaka na poprawe humoru :evil_lol:
bedziemy trzymac!!! wlasnie sobie paznokcie pomalowalam, wiec bede trzymac elegancko ;)

Posted

No tom sobie pochodziła po Warszawie :p Kasiu, proszę się przejechać na Żoliborz ! I tam co pofotografować ... Plac Wilsona, Mickiewicza, Słowackiego, Krasińskiego ... Eh ... To moje rejony sentymentalne ...
Całuj Tena od Gezia i Mańki :loveu: