madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Teklunia']i charakterystyczny dla Starego Miasta element - Indianie ;) a w sosnowcu to takich charakterystycznych panow nie ma poza żulestwem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Teklunia']mam tu kilka(-nascie ;)) zdjec ze Starówki... takie charakterystyczne szczególiki Pan Fontanna: Uliczna latarenka: Król Zygmunt od d..y strony: Czubeczek Zamku: i Zamek cały: Kamieniczki: Kasiu bardzo ładne zdjęcia. Warszawę osobiście bardzo lubię, choć czuję się w niej prawie jak "wieśniak". Taka łona duuuuuuża:evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Gosiek']Kasiu - pięknie pokazałaś Starówkę :loveu: oj dawno juz mnie tam nie było - ze 3 lata chyba :oops:cos Ty, Gosiu :-o to jedz jak najpredzej! na wiosne jest tam najprzyjemniej :p Debe - dziekuje :) Kasiu - dziekuję również :) [quote name='r_2005']Ha ha, taaa.... Bardzo charakterystyczny element:lol: [quote name='Magda_Miki']Hahahaha......:evil_lol::evil_lol: Bardzo...... a jak! ;) [quote name='madzia18sosnowiec']a w sosnowcu to takich charakterystycznych panow nie ma poza żulestwem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:o, takie "charakterystyczne elementy" tez u nas sa :evil_lol: [quote name='an3czka']Kasiu bardzo ładne zdjęcia. Warszawę osobiście bardzo lubię, choć czuję się w niej prawie jak "wieśniak". Taka łona duuuuuuża:evil_lol: powiedziala ta co mieszka w maciupenkim Krakowie ;) zaraz jade do Tenulka :multi: Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mnie sie podobuje doopa Zygmusia :evil_lol: wymiziaj Tenusia:loveu: Quote
MoniŚ Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Piekne zdjecia, a ten Pan Fontanna jaki przystojny :D :D Pozdrawiamy :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Hejcia :multi: Super fotki, chociaz tam moge zobaczyć Warszawke :evil_lol: Prosimy ucałowac Tenulka :angel: Quote
panienkabubu Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ja tez sie moge pochwalic zdjeciami z Warszawy, bylam pare razy, od wrzesnia mam tam rodzine i zawsze jak jezdze to cykam, cykam, cykam :) No to pozwolicie :p Quote
an3czka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Teklunia']powiedziala ta co mieszka w maciupenkim Krakowie ;) No wiesz... Jest pewna drobna różnica w wielkości:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 kasiu ja sie czuje jakbym w wawie siedziała, masz cos jeszcze :cool3: mizianki dla blizniaka :buzi: Quote
anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A te golebie http://images1.fotosik.pl/59/263ayv8gkphudav5.jpg to co, zebrane mialy?:evil_lol: Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cześć Kasiu :multi: Jak zyjecie ? :razz: charakterystyczny dla Starego Miasta element - Indianie ;-) Taaa indianie to typowo staropolski folklor :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Kasiu :multi: Jak zyjecie ? :razz: Taaa indianie to typowo staropolski folklor :evil_lol:hahaha typowo warszawski folklor :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cześć kasiu :multi: Ciesze sie, że z Piotrem jest juz lepiej i ze Tenus u mamy ma sie swietnie :multi: Prosze go wyglaskac i wycalowac przy nastepnej wizycie :loveu: świetne zdjęcia wstawilas :multi: :multi: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Łaaaał starówka :loveu: Już dawno nie byłam. Zainspirowałaś mnie, chyba się przejdę :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja mam jeszcze parę fot z warszawy, ale nie wiem czy mi wolno :cool3: Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 czesc ludziska! :) wczoraj caly dzien siedzialam z Tenulkiem, a dzis... sie lenilam :oops: dlatego docieram tu dopiero teraz i oczywiscie mam juz potworne zaleglosci w niektorych galeriach :diabloti: Tenek ma sie swietnie (zostal wyglaskany od tych co glaski przeslali ;)). Mamy duzo nowych zdjec, ale wstawie chyba dopiero jutro, bo za moment uciekam na basen i juz nie zdaze. Kasiu - wstawiaj zdjecia i nie gadaj mi tu ze Ci nie wolno :mad: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja tylko wpadłem skromnie się przywitać - Cześć ;) ... Quote
MoniŚ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Cześć Kasiu ;) U nas deszcz, szaro i nudnooo :( . Wstalam po 10 i do kosciola, później obiad i caly dzien nudziłam się :shake: . Co za tydzień :angryy: Pozdrawiamy :calus: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 czesc tenulki moje kochane, wpadłam wam tylko przypomnieć, ze macie jutro za nas trzymac mocno kciuki od 10 :roll: :lol: :lol: :lol: i jak przyjde chciałabym foteczki mojego blizniaka na poprawe humoru :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja tylko wpadłem skromnie się przywitać - Cześć ;) ...skromnis sie znalazl :eviltong: czesc, czesc! MoniŚ napisał(a):Cześć Kasiu ;) U nas deszcz, szaro i nudnooo :( . Wstalam po 10 i do kosciola, później obiad i caly dzien nudziłam się :shake: . Co za tydzień :angryy: Pozdrawiamy :calus:u Ciebie zawsze inna pogoda niz u nas :lol: bo tu dzis bylo slicznie, wrecz upalnie :p ale ja tez mialam dziwny dzien - caly czas okropnie chcialo mi sie spac... wstalam o 12, juz ok. 14 zasnelam nad ksiazka, a teraz na basenie drzemalam sobie w jacuzzi :evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a):czesc tenulki moje kochane, wpadłam wam tylko przypomnieć, ze macie jutro za nas trzymac mocno kciuki od 10 :roll: :lol: :lol: :lol: i jak przyjde chciałabym foteczki mojego blizniaka na poprawe humoru :evil_lol:bedziemy trzymac!!! wlasnie sobie paznokcie pomalowalam, wiec bede trzymac elegancko ;) Quote
panienkabubu Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Kciuki sie sprzydadza, a foty beda jutro, juz dzis nie dam rady, spadam sie wyspac przed polskim :) doooobraaaaanocccc :) Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No tom sobie pochodziła po Warszawie :p Kasiu, proszę się przejechać na Żoliborz ! I tam co pofotografować ... Plac Wilsona, Mickiewicza, Słowackiego, Krasińskiego ... Eh ... To moje rejony sentymentalne ... Całuj Tena od Gezia i Mańki :loveu: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ale miałaś labe :razz:a ja jutro idę na 6 do pracy :placz: Quote
Recommended Posts