Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):zdjęcia zdjecia zdjęciamało jeszcze? przeciez byl juz Tenus-Pedziwiatr :lol: MoniŚ napisał(a):Właśnie! :D Ja kiedys zaloze :razz: . Musze fot porobić :D . Po formacie będzie galeria ;)nie kiedys, tylko jak najszybciej!!! Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst']a no mało :cool3: :cool3: :cool3: no to prosze - jedno specjalne zdjecie na dobranoc i uciekam :bye: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Teklunia']no to prosze - jedno specjalne zdjecie na dobranoc i uciekam :bye: hahhahahahahahahhhaaha nie wiem co powiedzieć hahahahhahahaahha alpinista wspaniały :errrr: Quote
panienkabubu Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Teklunia']no to prosze - jedno specjalne zdjecie na dobranoc i uciekam :bye: :mdleje: buahahhahahahahahahahahahahha :mdleje: Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Teklunia']no bo moja mama mieszka na drugim koncu Warszawy i autobusem jedzie sie do niej dokladnie godzine, wiec trudno mi sie zebrac :oops::oops::oops: ale codziennie rozmawiamy przez telefon ;) mam jeszcze fotki ze spacerku sprzed tygodnia: cwiczymy skakanie przez przeszkody... oczywiscie pani musiiala psu pokazac co i jak ;) nie wiem skad mi siei wziela ta poza, ale chyba bardzo utozsamialam sie z tym, co Ten robi ;) moj kangurek i jego skaczace futro :loveu: łoberecek :lol: na koniec trzeba dzielnego psa wypiescic :p Kasiu świetnie razem wyglądacie skacząc:p Quote
beth_i_boogi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 TEN jest boski:) SUPER że znalazł taki wspaniały kochający dom:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 czesc kasiu :buzi: to zdjecie mnie wczoraj zabiło, tylko nie miałam jak skomentowac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ci sie chłopak na wiosne zmienia, przysiady zaczął robic ;) Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst']hahhahahahahahahhhaaha nie wiem co powiedzieć hahahahhahahaahha alpinista wspaniały :errrr: [quote name='panienkabubu']:mdleje: buahahhahahahahahahahahahahha :mdleje: [quote name='madzia18sosnowiec']czesc kasiu :buzi: to zdjecie mnie wczoraj zabiło, tylko nie miałam jak skomentowac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ci sie chłopak na wiosne zmienia, przysiady zaczął robic ;) widze, dziewczynki, ze lubicie sobie popatrzec na psa w delikatnej sytuacji :cool3: TZ sie na mnie wsciekal ze takie zdjecie mu robie i proponowal zebym jeszcze koopke sfotografowala i zamiescila na forum ;) [quote name='an3czka']Kasiu świetnie razem wyglądacie skacząc:ptrzeba dbac o forme ;) a wspolne cwiczenia zawsze sa milsze :lol: [quote name='beth_i_boogi']TEN jest boski:) SUPER że znalazł taki wspaniały kochający dom:multi:dziekuje slicznie za mile slowa i za odwiedziny :multi: zapraszamy czesciej :) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Teklunia napisał(a):trzeba dbac o forme ;) a wspolne cwiczenia zawsze sa milsze :lol: dbaj tenulku dbaj, moze jakąś fajną dziewczyne w okolicy wyrwiesz, pewnie ładniejsza niz siostra nie będzie ale lepsze to niz nic :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Hejcia!! :D [quote name='Teklunia']kilka rozpedzonych Tenkow :lol: uwazajcie, bo taki Ten potrafi przewrocic ;) Jaka bestia... :-o Moja :eviltong: Domagam sie wiecej fot! :evil_lol: Quote
MoniŚ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Dzień dobry Kasiu :razz: Zdjęcie wieczorne bardzo piekne :D . Hahaha :D Tekluś dawaj jakieś wiosenne zdjęcia, na trawie czy coś :D . U nas dzisiaj sloneczko :) Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetna Kasiu jak tam TENuś u babci :p Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 cześć Kasiu - jak tam krówkowe słodkości? kupiłam dziś puchę mleka... idę robić.. wiesz co? :diabloti: Łobuzico :eviltong: Quote
Hanna R. Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Kasiu, na ostatnich zdjęciach zupełnie NIE WIDAĆ ŚWIETLISTOŚCI Tenka ! Ja proszę o Jego Świetlistą Wysokość ... Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 hej dziewczynki, dzieki za liczne odwiedzinki :) o, poeta sie we mnie odezwal ;) dzisiaj chcielismy pojechac do ZOO poogladac hipcie i małpiszony. I pojechalismy, ale przy bramie zawrocilismy... byla taaaka kolejka, ze trzebaby stac z godz, zeby dojsc do kasy :shake: chyba pol Warszawy sie tam dzis wybralo :angryy: Zamiast tego skoczylismy na Starówke i bylo cudownie: piekne slonce, kolorowi ludzie, urocze knajpki :p zaraz bedzie fotorelacja. [quote name='Alicjarydzewska'] Kasiu jak tam TENuś u babci :pAlu, Tenek swietnie sie zaaklimatyzowal i az mi troche przykro ze nie teskni :oops: mama go rozpieszcza jak moze :) [quote name='Gosiek']cześć Kasiu - jak tam krówkowe słodkości? kupiłam dziś puchę mleka... idę robić.. wiesz co? :diabloti: Łobuzico :eviltong:Gosiu, przed chwila zjadlam ostatnie dwie :oops: byly pyyysznosciowe :p obfocisz swoje? [quote name='HankaRupczewska']Kasiu, na ostatnich zdjęciach zupełnie NIE WIDAĆ ŚWIETLISTOŚCI Tenka ! Ja proszę o Jego Świetlistą Wysokość ...wiem Haniu, wiem :oops: taka ze mnie pani fotograf, co to nawet pieknego psa "zepsuje" :placz: Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Teklunia napisał(a): Gosiu, przed chwila zjadlam ostatnie dwie :oops: byly pyyysznosciowe :p obfocisz swoje? hahaha jak dotrwają do zastygnięcia... hahaha na razie z garnka wyjadamy powoli :oops::lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 mam tu kilka(-nascie ;)) zdjec ze Starówki... takie charakterystyczne szczególiki Pan Fontanna: Uliczna latarenka: Król Zygmunt od d..y strony: Czubeczek Zamku: i Zamek cały: Kamieniczki: Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 i troszkę kiczowatego folkloru :lol: i troszkę natury :) Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Kasiu - pięknie pokazałaś Starówkę :loveu: oj dawno juz mnie tam nie było - ze 3 lata chyba :oops: Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 i charakterystyczny dla Starego Miasta element - Indianie ;) Quote
r_2005 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Teklunia']i charakterystyczny dla Starego Miasta element - Indianie ;) Ha ha, taaa.... Bardzo charakterystyczny element:lol: Quote
Magda Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 r_2005 napisał(a):Ha ha, taaa.... Bardzo charakterystyczny element:lol: Hahahaha......:evil_lol::evil_lol: Bardzo...... Ciekawe gdzie jest Kasia? Jakos jej w tym tlumie nie widac:shake: Quote
Recommended Posts