Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
zdjęcia zdjecia zdjęcia
mało jeszcze? przeciez byl juz Tenus-Pedziwiatr :lol:

MoniŚ napisał(a):
Właśnie! :D

Ja kiedys zaloze :razz: . Musze fot porobić :D . Po formacie będzie galeria ;)
nie kiedys, tylko jak najszybciej!!!

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']no to prosze - jedno specjalne zdjecie na dobranoc i uciekam :bye:

hahhahahahahahahhhaaha nie wiem co powiedzieć hahahahhahahaahha

alpinista wspaniały :errrr:

Posted

[quote name='Teklunia']no bo moja mama mieszka na drugim koncu Warszawy i autobusem jedzie sie do niej dokladnie godzine, wiec trudno mi sie zebrac :oops::oops::oops:
ale codziennie rozmawiamy przez telefon ;)

mam jeszcze fotki ze spacerku sprzed tygodnia:

cwiczymy skakanie przez przeszkody... oczywiscie pani musiiala psu pokazac co i jak ;)

nie wiem skad mi siei wziela ta poza, ale chyba bardzo utozsamialam sie z tym, co Ten robi ;)

moj kangurek i jego skaczace futro :loveu:

łoberecek :lol:

na koniec trzeba dzielnego psa wypiescic :p

Kasiu świetnie razem wyglądacie skacząc:p

Posted

[quote name='dbsst']hahhahahahahahahhhaaha nie wiem co powiedzieć hahahahhahahaahha

alpinista wspaniały :errrr:
[quote name='panienkabubu']:mdleje:

buahahhahahahahahahahahahahha

:mdleje:
[quote name='madzia18sosnowiec']czesc kasiu :buzi:

to zdjecie mnie wczoraj zabiło, tylko nie miałam jak skomentowac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale ci sie chłopak na wiosne zmienia, przysiady zaczął robic ;)
widze, dziewczynki, ze lubicie sobie popatrzec na psa w delikatnej sytuacji :cool3: TZ sie na mnie wsciekal ze takie zdjecie mu robie i proponowal zebym jeszcze koopke sfotografowala i zamiescila na forum ;)

[quote name='an3czka']Kasiu świetnie razem wyglądacie skacząc:ptrzeba dbac o forme ;) a wspolne cwiczenia zawsze sa milsze :lol:

[quote name='beth_i_boogi']TEN jest boski:) SUPER że znalazł taki wspaniały kochający dom:multi:dziekuje slicznie za mile slowa i za odwiedziny :multi: zapraszamy czesciej :)

Posted

Hejcia!! :D
[quote name='Teklunia']kilka rozpedzonych Tenkow :lol: uwazajcie, bo taki Ten potrafi przewrocic ;)

Jaka bestia... :-o Moja :eviltong:
Domagam sie wiecej fot! :evil_lol:

Posted

Dzień dobry Kasiu :razz:

Zdjęcie wieczorne bardzo piekne :D . Hahaha :D

Tekluś dawaj jakieś wiosenne zdjęcia, na trawie czy coś :D . U nas dzisiaj sloneczko :)

Posted

hej dziewczynki, dzieki za liczne odwiedzinki :)
o, poeta sie we mnie odezwal ;)

dzisiaj chcielismy pojechac do ZOO poogladac hipcie i małpiszony. I pojechalismy, ale przy bramie zawrocilismy... byla taaaka kolejka, ze trzebaby stac z godz, zeby dojsc do kasy :shake: chyba pol Warszawy sie tam dzis wybralo :angryy:
Zamiast tego skoczylismy na Starówke i bylo cudownie: piekne slonce, kolorowi ludzie, urocze knajpki :p
zaraz bedzie fotorelacja.

[quote name='Alicjarydzewska']
Kasiu jak tam TENuś u babci :pAlu, Tenek swietnie sie zaaklimatyzowal i az mi troche przykro ze nie teskni :oops: mama go rozpieszcza jak moze :)

[quote name='Gosiek']cześć Kasiu - jak tam krówkowe słodkości?
kupiłam dziś puchę mleka... idę robić.. wiesz co? :diabloti: Łobuzico :eviltong:Gosiu, przed chwila zjadlam ostatnie dwie :oops:

byly pyyysznosciowe :p

obfocisz swoje?

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu, na ostatnich zdjęciach zupełnie NIE WIDAĆ ŚWIETLISTOŚCI Tenka ! Ja proszę o Jego Świetlistą Wysokość ...wiem Haniu, wiem :oops: taka ze mnie pani fotograf, co to nawet pieknego psa "zepsuje" :placz:

Posted

Teklunia napisał(a):

Gosiu, przed chwila zjadlam ostatnie dwie :oops:

byly pyyysznosciowe :p

obfocisz swoje?

hahaha jak dotrwają do zastygnięcia... hahaha na razie z garnka wyjadamy powoli :oops::lol::lol::lol:

Posted

mam tu kilka(-nascie ;)) zdjec ze Starówki... takie charakterystyczne szczególiki

Pan Fontanna:

Uliczna latarenka:

Król Zygmunt od d..y strony:

Czubeczek Zamku:

i Zamek cały:

Kamieniczki:

Posted

r_2005 napisał(a):
Ha ha, taaa.... Bardzo charakterystyczny element:lol:

Hahahaha......:evil_lol::evil_lol: Bardzo......
Ciekawe gdzie jest Kasia? Jakos jej w tym tlumie nie widac:shake: