Teklunia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 panienkabubu napisał(a):moje naturalne, a Twoje? :)jak najbardziej naturalne! nigdy w zyciu nie farbowalam wlosow :) i nie mam ochoty, poki nie osiwieje ;) Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 dbsst napisał(a):wiesz oglada sie taniec z gwiazdami czy jak to tam jest :cool3:wiec jak oceniasz moja prace stop i ruchy bioder? :cool3: ;) Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a):jak najbardziej naturalne! nigdy w zyciu nie farbowalam wlosow :) i nie mam ochoty, poki nie osiwieje ;) no i tak trzymaj !! :) (piąteczka - nie mam emotki takiej co by piątke przebijała ;) ) Quote
MoniŚ Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Witam, witam dawno tu bylam :) A nowe zdjęcia cudne ;) U nas nic nowego, długi weekend nareszcie :D . Miłego wieczorku :razz: Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 MoniŚ napisał(a):Witam, witam dawno tu bylam :) A nowe zdjęcia cudne ;) U nas nic nowego, długi weekend nareszcie :D . Miłego wieczorku :razz:zaniedbalas nas jednym slowem ;) weeken faktycznie dlugi, tylko czemu taki mokry :shake: my z braku mozliwosci spacerowych poszlismy sobie na basen... i tak mokro i tak mokro :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a): P.S. - ja jestem Kasia ;) Ojejka :oops: :oops: Tyle mam zaległosci, ze się juz gubie we wszystkim :shake: Przeparszam. Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ojejka :oops: :oops: Tyle mam zaległosci, ze się juz gubie we wszystkim :shake: Przeparszam. Madzia to od Gajki jest - Madzia18sosnowiec :) Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ojejka :oops: :oops: Tyle mam zaległosci, ze się juz gubie we wszystkim :shake: Przeparszam.nie przejmuj sie nic a nic, duzo nas tu jest na forum wiec kazdemu moze si epomerdac :lol: madziasto4 napisał(a):dobry wieczór Kasiu ;)dobry wieczor :) pozno nas dzis odwiedzasz... :lol: Quote
madziasto4 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a):dobry wieczor :) pozno nas dzis odwiedzasz... :lol: lepiej późno niż wcale :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a):nie przejmuj sie nic a nic, duzo nas tu jest na forum wiec kazdemu moze si epomerdac :lol: Dziekuje za wyrozumialosc!! :multi: Quote
dbsst Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a):wiec jak oceniasz moja prace stop i ruchy bioder? :cool3: ;) na 10 :cool3: Quote
MoniŚ Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a):zaniedbalas nas jednym slowem ;) Nie, nie, nie :D A u nas słońce dzisiaj świeciło :loveu: . Jak dla mnie to było za gorąco ;) Dobranoc :multi: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 dbsst napisał(a):na 10 :cool3: nie badz skromna :p 11! :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 kasia to ujęcie jest piękne :loveu: a ilez w nim miłości :loveu: kasiu bo chyba nie doczytałam, jakie plany na majówke?:razz: Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Witam wszystkich :bye: Dzis troche ladniejsza pogoda, wiec moze uda sie cos przyjemnego zrobic... Debe, Kasia - dziekuje za wysokie oceny ;) Cwicze codziennie ;) madzia18sosnowiec napisał(a):kasiu bo chyba nie doczytałam, jakie plany na majówke?:razz:zadne :shake: wczoraj bylo paskudnie, wiec nasze plany wycieczki pod Warszawe nie wypalily, a dzisiaj... coz, dopiero niedawno wstalismy:oops: i jeszcze nie postanowilismy co robic... Quote
Moniś Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Cześć Kasiu :multi: U nas wiatr straszny wieje, te wszystkie paprochy po oczach wiewają :roll: Miłego dzionka życzę :multi: Quote
MoniŚ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Dzień dobry ;) My juz po obiadku, zimno u nas bardzo, troche deszcz kropił :( . Wczoraj był upał, a dzisiaj okropna pogoda :( . U nas może niedlugo nowy pies się pojawi, ale nie zapeszać :eviltong: Milego dnia i pozdrowienia z Lubelszczyzny :multi: Quote
Magda Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Czesc Kasiu!! Milego dnia zycze i przede wszystkim slonecznego:multi: Quote
Gosiek Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 czesć Kasieńko...... oj w tańcu z Tenusiem widzę wielkie zgranie ;) widać ze ostro trenujecie :lol: a ta fota jest prześliczna :loveu: Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Kasiu :multi: U nas wiatr straszny wieje, te wszystkie paprochy po oczach wiewają :roll: Miłego dzionka życzę :multi: [quote name='Magda_Miki']Czesc Kasiu!! Milego dnia zycze i przede wszystkim slonecznego:multi: [quote name='MoniŚ']Dzień dobry ;) My juz po obiadku, zimno u nas bardzo, troche deszcz kropił :( . Wczoraj był upał, a dzisiaj okropna pogoda :( . U nas może niedlugo nowy pies się pojawi, ale nie zapeszać :eviltong: Milego dnia i pozdrowienia z Lubelszczyzny :multi: czesc dziewczynki moja kochane :) a u nas przed chwila lalo :shake: udala sie pogoda na ten dlugo wyczekiwany weekend... nie ma co :shake: [quote name='Gosiek']czesć Kasieńko...... oj w tańcu z Tenusiem widzę wielkie zgranie ;) widać ze ostro trenujecie :lol: a ta fota jest prześliczna :loveu:staramy sie Gosiu... szczegolnie nad pracą stóp ;) Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Teklunia napisał(a): Debe, Kasia - dziekuje za wysokie oceny ;) Cwicze codziennie hahaha to ciekawe oc nam pokarzesz w finale ;) Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):hahaha to ciekawe oc nam pokarzesz w finale ;)szczeki Wam opadna :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Cześć Kasiu!! :multi: panienkabubu napisał(a):Madzia to od Gajki jest - Madzia18sosnowiec :) Wiem, wiem... :eviltong: One mają przecież takie same psiątka, to się mi pomyliło. ;-) Quote
MoniŚ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Życzę poprawy pogody ;) . Ja zaraz mam grilla :D . Ech, spać mi się chce i głowa mnie boli :( . Ale w każdym razie mamy długi weekend ;) Miłego popołudnia :) . Pozdrawiamy- Monika i Lassie ;) Quote
Recommended Posts