Teklunia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Magda_Miki napisał(a):Kasiu dopiero teraz do ciebie wpadlam i dowiedzialam sie o chorobie Tz'ta:roll: Bardzo wspolczuje....... Prosze go od nas pozdrowic i zyczyc szybkiego powrotu do zdrowka;) A Tenulka prosze wycalowac i wypiescic za wszystkie czasy:cool3:dzieki Magdula :) zaraz sie wezme za calowanie TZa ;) Quote
Gosiek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a):masz racje :) teraz jezdze tam codziennie, a normalnie to gdzies tak raz na 2 tyg. mi sie zdarzalo :oops: hihihih tak właśnie myślałam :cool1: Tak to właśnie jest Kasiu... jak mój brat kupił yoreczkę to byłam u nich codziennie albo brat przychodził do mnie.. po kilku miesiącach ja miałam juz słodkiego szczeniaczka więc..przestałam chodzić do brata :oops: Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='Gosiek']hihihih tak właśnie myślałam :cool1: Tak to właśnie jest Kasiu... jak mój brat kupił yoreczkę to byłam u nich codziennie albo brat przychodził do mnie.. po kilku miesiącach ja miałam juz słodkiego szczeniaczka więc..przestałam chodzić do brata :oops:no bo moja mama mieszka na drugim koncu Warszawy i autobusem jedzie sie do niej dokladnie godzine, wiec trudno mi sie zebrac :oops::oops::oops: ale codziennie rozmawiamy przez telefon ;) mam jeszcze fotki ze spacerku sprzed tygodnia: cwiczymy skakanie przez przeszkody... oczywiscie pani musiiala psu pokazac co i jak ;) nie wiem skad mi siei wziela ta poza, ale chyba bardzo utozsamialam sie z tym, co Ten robi ;) moj kangurek i jego skaczace futro :loveu: łoberecek :lol: na koniec trzeba dzielnego psa wypiescic :p Quote
Moniś Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 łohohohoh suuuper te Tenusiowe skoki :loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Kasieńko:multi::multi: Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Moniś napisał(a):łohohohoh suuuper te Tenusiowe skoki :loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Kasieńko:multi::multi:czesc Monis :) wreszcie sie oderwalas od tych ksiazek :multi: jak Twoje samopoczucie? bardzo sie denerwujesz? Quote
Moniś Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a): jak Twoje samopoczucie? bardzo sie denerwujesz? jeszcze teraz aż tak bardzo nie..., ale pewnie w środę to już się zacznie napięcie.. :shake::shake: we wtorek ide dla relaksu do fryzjera :lol: poprawić samopoczucie przed maturą :cool3::razz: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Teklunia'] cwiczymy skakanie przez przeszkody... oczywiscie pani musiiala psu pokazac co i jak ;) wyglada jakbys na nim siedziala i skakala razem z nim niczym na koniku :lol: Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Moniś napisał(a):jeszcze teraz aż tak bardzo nie..., ale pewnie w środę to już się zacznie napięcie.. :shake::shake: we wtorek ide dla relaksu do fryzjera :lol: poprawić samopoczucie przed maturą :cool3::razz:no cos Ty? :crazyeye: chcesz sciac wlosy przed matura?!?! odwazna jestes :lol: panienkabubu napisał(a):wyglada jakbys na nim siedziala i skakala razem z nim niczym na koniku :lol:iihaaaaa :lol: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a): iihaaaaa :lol: chcesz pojezdzic na Benie? :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a):no cos Ty? :crazyeye: chcesz sciac wlosy przed matura?!?! odwazna jestes :lol: nie ściąć :razz: ide zrobić sobie balejaż :cool1::cool3::cool3: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Moniś']nie ściąć :razz: ide zrobić sobie balejaż :cool1::cool3::cool3: w zadnym wypadku nie tnij!!!!!! :diabloti: Quote
Moniś Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='panienkabubu']w zadnym wypadku nie tnij!!!!!! :diabloti: nie tne, nie tne!! ABSOLUTNIE :evil_lol::cool3::cool3::cool3: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Moniś napisał(a):nie tne, nie tne!! ABSOLUTNIE :evil_lol::cool3::cool3::cool3: uffff :mdleje: Quote
anetta Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Skoczek z niego niesamowity!! A jaka mine ma babeczka na rowerku :lol: Kurcze, niedobrze w Twoim TZem :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Tenulek jak mocno przytula Pancie :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Tenulek jak mocno przytula Pancie :loveu: ja bym rzekła, że Ją gryzie, ale co tam :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 panienkabubu napisał(a):ja bym rzekła, że Ją gryzie, ale co tam :eviltong: Ojejka, ale sie czepiają... :shake: :evil_lol: Ale ja mowie o tym, jak Tenulek mocno Madziulkę łapkami trzyma! :evil_lol: :loveu: Quote
kinga.l Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 I strzesze przed zlymi ludzmi .............. :lol: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ojejka, ale sie czepiają... :shake: :evil_lol: Ale ja mowie o tym, jak Tenulek mocno Madziulkę łapkami trzyma! :evil_lol: :loveu: hyhyhyhy :evil_lol: no mocno, mocno, zwlaszcza, ze Pańcia taka chudzinka :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Teklunia'] na koniec trzeba dzielnego psa wypiescic :p stepujaca Kasiu cudownego masz chlopaka :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):panienkabubu napisał(a):ja bym rzekła, że Ją gryzie, ale co tam :eviltong: Ojejka, ale sie czepiają... :shake: :evil_lol: Ale ja mowie o tym, jak Tenulek mocno Madziulkę łapkami trzyma! :evil_lol: :loveu:wlasnie Gosiu, czepia sie szczegolow :mad: P.S. - ja jestem Kasia ;) panienkabubu napisał(a):hyhyhyhy :evil_lol: no mocno, mocno, zwlaszcza, ze Pańcia taka chudzinka :evil_lol: :evil_lol:jaka ta pancia? bo chyba mam omamy wzrokowe :eviltong: dbsst napisał(a):stepujaca Kasiu cudownego masz chlopaka :lol: :lol:no Debe, dzieki :) Ty pierwsza poznalas sie na moim tancu :lol: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Kasiu, ale ja coś czuję, że ździebełko prawdy w tym gryzieniu :evil_lol: (robione na szybko wiec prosze sie nie smiac :p) Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='panienkabubu']Kasiu, ale ja coś czuję, że ździebełko prawdy w tym gryzieniu :evil_lol: (robione na szybko wiec prosze sie nie smiac :p)rozbawil sie chlopak, wiec paszcza mnie memlal troche ;) slicznie dziekuje za kartke :p Kasiu, masz taki sam kolor wlosow jak ja :) Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a): Kasiu, masz taki sam kolor wlosow jak ja :) moje naturalne, a Twoje? :) Quote
dbsst Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a): no Debe, dzieki :) Ty pierwsza poznalas sie na moim tancu :lol: wiesz oglada sie taniec z gwiazdami czy jak to tam jest :cool3: Quote
Recommended Posts